423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
-
Shadow_THH #142 ország fele a mienk volt szerintem -
Shadow_THH #141 mondjuk ha ugy vesszük akkor a kb 4-5 éves Betyár Mario játékom is rasszista mert Pista bácsi romániába megy megakadályozni Csau-csau-cseszku terveit hogy arany daciákat létrehozva megszennyezze a tiszát
aktiv kis fiatal gyerek voltam akkoriban lol :D -
Cat 02 #140 hazaszeretet ? :D orsáz 1/4 e a mienk volt xD -
Shadow_THH #139 egyébként félreértés ne essék engem ez a játék egyátalán nem húz fel, ráérő cávókáknak nem volt jobb ötletük csak enyhe hazaszeretetük -
Shadow_THH #138
hát ha lenne aki nekiállna egy ellen gamenak szivesen segitenék :) szerintem elég sokan vagyunk az eskén akik értenek hozzá és meg tudnák csinálni de egyedül nem állnék neki cak ugy mert időm sincs rá, meg ugyis a mienk az rasszista lenne
persze a szlovák 'magyar=parazita' magyar nyelvet a magyar nyelv órán szlovákul tanitsunk párt az sem
eu bekaphatja a nagy emberi jogokat -
#137 Kár, hogy nem látom, mivel délelőtt melózok.
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz az alapkoncepció:
- Ejnye-bejnye.
- Ez csak egy játék ne vegyük komolyan.
- Indítsuk a vadászgépeket!!!
- Jót játszottam vele, nekem tetszett.
Szerintem egy kis langyos lábmosóvíz lesz, amolyan "erről is szóltunk" típus, ahol maximálisan megpróbálják elbagatelizálni a dolgot (mint ahogy már itt a fórumban is megpróbálták a talpnyalók) és óvatos tempóban hűteni kezdik a kedélyeket, majd egy "röhögjünk rajta és felejtsük el" levezetéssel gyorsan le is zárják a témát. -
#136 Te melyik vagy a képen? -
#135 -
#134 Már felébredt holnap a Mokkában lesz erről szó.
Egyébként egyetértek veled. -
FLeK0 #133 |^^^^^^^^^^ ^^^ ||______
|.The WHO GIVES A | ||'""|""\_,_
| __ FUCK TRUCK __ l ||__|__|_|)
|(@)(@)****(@)(@)****|( @)** -
DJviolin #132 Sziasztok!
Hát ez kész! Kiakasztott ez a gém. Nemis mondok semmit. Bezzeg most nincsenek tele a tévék ezzel a játékkal. Nemúgy mint multkor az Oláh Action-nel. Ebből hatalmas nagy botrányt kellene csinálni itthon, csak azok a b*lfasz médiák szolidaritási elvből nem foglalkoznak (nem mernek foglalkozni) ilyenekkel, nehogy véletlenül felrúgják a port azokkal a kedves, aranyos románokkal.
Ez a játék arra jó, hogy a 12 éves kis öcsike a számgép előtt mr gyerekfejjel megtanulja a magyarokat írtani, hogy aztán 7-8 évvel később az így szerzett tudást átültesse a gyakorlatba.
MÉDIA ÉBREDJ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Cat 02 #131 1ébként ez űrhajós lesz ? :D -
#130 még szép..értünk mi a gyűlölködéshez -
#129 Örülök, hogy egyetértünk ;-) -
#128 az kell neked harckocsi..
igen meg ellenjáték, az is kell! Ráadásul jah egy komoly darab ám! storm!r!egion, jo kis komoly odabaszásokkal, mert ez az attrocitás komoly figyelmet és megtorlást érdemel!
-
#127 Ebből jön az ötlet, hogy kellene egy ellenjáték.
Szólunk a Stromlegionnak, hogy a következő Panzers részben Erdélyt lehessen visszafoglalni a románoktól. Persze rakjanak bele egy nagyadag etnikai tisztogatást is átvezető animációkba, ahol a román nőket és gyerekeket lángszórós tankok égetik hamuvá.
Aztán majd a felhördülésre mi is válaszolgatunk:
- Ez csak egy játék.
- Nem kell ezt komolyan venni
- Más játékokban meg németeket ölnek
- Miért nem tudjátok poénosan felfogni...hihihi meg hahaha
stb. -
#126 nem maradt ki egy z betü a címből? -
#125 Ahhoz kellene egy harkocsi :-) -
#124 Gyűlőld vissza fizikailag. :) -
#123 fogjuk a baseball-ütőt :) -
#122 Mit tegyünk ha ellenünk irányul és fizikailag is megnyilvánul? -
Inquisitor #121 A gyűlölet az az érzés, amikor egy másik személyben dühít annak jellemhibája vagy gyengéje, mert az bennünk is van, csak se legyőzni se szembenézni nem tudunk velük :)
A helyzetet bonyolítja, hogy a gyűlölt személyben esetleg nincs is benne, csak belevetítjük ...
Magyarán a gyűlölet egy igen buta, és feleslegesen fárasztó tevékenység. -
#120 Csak nem menstruálsz? -
Inquisitor #119 Nem tudom, de engem mindíg kiborít, amikor elöjön a "Mi bandánk jó, az övék rossz" vagy a "Mi bandánk rossz, de az övék rosszabb" téma. Nyilvánvalóan hülyeség. A világ nem csak jó és rossz emberekből, népekből és helyekből áll. Nem 1 bites, nem digitális. Még is állandóan erölteik ezt a hülye nézetet, a politikusok, a média, most meg már itt is. -
#118 Ja, mondjuk a tiltakozásnak kultúráltan kéne zajlania különben meg mi járatjuk le magunkat... -
Garfield #117 Szóval mivel ronda, és nem néz ki annyira játéknak, így közelebb áll a valósághoz? Érdekes érvelés... -
Garfield #116 A játék topikja a készítő oldalán kezd elmennyi egyre szánalmasabb irányba, köszönhetően az oda települt turbómagyaroknak, mert persze, hogy zsidó az, ki f*szságnak tartja az egész hisztit.
Nesze nektek, országimázs. -
Shadow_THH #115 van :C Oláh Action ofkorsz (nem játszotta, haggy) -
#114 Ja csak tudod ha játék lenne akkor tényleg játéknak nézne ki. Ezt pedig 2006ban nem lehet komolyan venni játéknak, ahogy kinéz, amilyen a stílusa. Ezért nem lehet megkülönöbztetni a játékot a valóságtól ebben az esetben.
Ha komoly munka lenne mögötte akkor még talán. De az hogy megcsinálunk valamit ahol lehet ölni a büdös magyarokat, hát megbocs de ez nem PC game hanem inkább hadüzenet. -
#113 dehogynem
Olvasd csak el még egyszer figyelmesen a játék leírását. -
#112 addig sem azt teszi -
#111 "As for the flame war, PLEASE don't stop it just because it's really embarassing for you to get all fired up over some developers' wild imaginations that evidently sprout politically incorrect ideas out of sheer boredom, that, in turn, is probably caused by the heaps of conventional wargame storylines (i.e. Americans kill Germans, Japanese, Vietnamese, and whatnot). I don't remember those unfortunate ethnicities making such a fuss about games that involve killing their fellow countrymen, but hey, maybe those guys have better things to do, or at least have enough confidence in themselves not to be offended by such measly things."
és mennyire igaza van.. -
#110 A románok az 1784-es lázadásuk óta nyíltan gyílkolják, írtják a magyar lakosságot, akik semmit nem ártottak nekik és eddig egyáltalán nem tudták megunni.
Gondolod, hogy akkor 1 óra játszadozás elég nekik a megtéréshez? -
#109 Nos ha öregebb lennék, akkor már bottal járnék. Vonegut pedig az egyik kedvenc íróm és minden nálunk megjelent könyve megvan bár elismerem, hogy kb. a 80 %-át olvastam eddig, mivel tartogatom későbbi időkre csemegének. -
#108 Szerintem egy óra lövöldözés az intergalaktikus román birodalom oldalán, aminek egyetlen ellensége mi vagyunk akik a sztori szerint sem ártottak nekik semmit talán párhuzamot vonnak és rájönnek hogy nem csak ezt az ostoba játékot, de a valós gyűlölködést is abba kéne hagyni. -
#107 várjál az először csak a románokhoz jutott el psssssssssszt... -
Inquisitor #106 Azt hiszem túl fiatal vagy, egy szavamat se érted. Több Vonegut-ot kéne olvasnod. :) -
#105 Az influenza is csak utánad jött... :) -
#104 Én IL-2-ben jáccottam orosz hadjáratot. Csak úgy üvöltöztek a lángolva zuhanó magyarok -
#103 Bele lehetne rakni hogy Anettkát klónozzuk ezerszámra űrpilótának..különleges képessége hogy minden román pilótának nyomban kiég a retinája ahogy meglátják a 'volán' mögött:D