423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
-
#102 én -
#101 Én ennek a fordítotjáról tudok... -
#100 Nemtudunk :-) -
#99 Mi meg itthon szopatjuk a cigókat, tehát egál. :) -
#98 Egy szóval sem kritizálnám a származását ha ott marad ahova "származik" és az ő miniszterelnökük lett volna. Még külön tapsoltam is volna neki, hogy végre egy ilyen vízfejű lett a szőröstalpúak vezére. -
Vlala #97 Tudjunk már vonalat húzni játék és valóság közé... még ha nehezünkre is megy. -
#96 Gondolom azok az erdélyi magyarok is ilyen poénosra veszik a figurát akiket naponta vernek és aláznak meg azért mert "csak" magyarok. Hát ők most biztos könnyesre röhögik magukat. -
#95 lol -
Inquisitor #94 Csak célozni akartam rá, hogy egy embert krizizálhatsz a tetteiért vagy valamiért amit mondott, de azért nem, hogy mi a származása vagy hol született. Az meg sose fog kiderülni mi volt a Kempinszky-ben, mert annyit torzított rajta mindkét oldali "független" sajtó, hogy na. Viszont politikusnak nem volt jó, az fix. -
Vlala #93 Végre egy értelmes hozászólás a sok vérmagyar között. Ez egy JÁTÉK. Mint olyan, soféle története lehet, pl. nyulak disznók ellen, Amerika az orodzok ellen, Amerika IOrak ellen, amerika mindenki ellen... Miért ne lehetnénk egyszer mi a célpont? Hogy ppoénosabbra vegyem: Mostanában az egyetlen szóba jövő magyar űrhajós Anettka, őt meg felőlem lőhetik. -
#92 Azért öröm volt nézni, ahogy a drága megyó lepippantotta oláh testvérét a kempinszkiben.
Gondolom ott koccontottak engedélyt erre a szemétre is. -
Inquisitor #91 Ja, tipikusan román neve van. Gondolom ha Hunyadi lenne a családneve, akkor meg születtte magyar lenne. -
#90 Akkor még biztos megyó engedélyezte mivel ő román. -
#89 Olyat nem szabad, mert az rasszista játék lenne.
Játékokban csak németeket, arabokat és magyarokat szabad írtani, na meg egyes esetekben oroszokat, de akkor fel kell tüntetni, hogy azok kommunisták. -
#88 Halomra lövöm az amcsikat? Kint éltem le a fél életem, de ezzel a játékkal nem a gyilkolás a gond, hanem hogy nyílvánvalóan az ottani magyar kisebbséget célozza. szerinted az fps játékok amikben amcsikat kell ölni az helyi amerikai kisebbséget ellen van? kétlem. Egyébként a Freedom Fighters-t én is végig nyomtam, és van a végén egy érdekes mondat, miszerint a játék kszítői ENGEDÉLYT KÉRTEK MINDKÉT ORSZÁGTÓL hogy megcsinálhassák! -
#87 Ez kész…
Román powa ON!
-
#86 majd csinálunk és kigyurjuk magunkat oszt lenyomjuk őket:D -
#85 olyan játék nincs amiben románokat lehet írtani?ha ők csináltak olyan játékot amiben magyarokat lehet írtani,akkor mi mé nem csinálhatnánk egy román írtós játékot?? -
#84 hát.. alapból "nehéz" fokozatra van állítva ,-) -
Cat 02 #83 at milyen ciki ha román gyere jáccik vele és mindig kikap a magya "géptől" :D
a HUN nevű klán jó 5let xD -
#82 a vicces az lenne, ha az elnyomó "dicsőséges" román birodalmat tényleg seggbe lehetne rugni a lázadó magyarokkal..és ez lenne a játék lényege...csak hát romániában nem lehet 1szerüen az, hogy írtsuk a románokat, mert lecsuknák őket.. -
#81 "After a hundred years of Romanian domination over the planet, things look bleak. Romanians have no one to conquer and oppress anymore."
:D szerintem dől belőle a cinizmus de lehet hogy ilyen ferde a meglátásom -
#80 arrol nem beszélve hogy egy kívülálló miután játszik vele/meglátja ezt az oldalt mit gondol a helyzetről szerintetek? márha eljut odáig hogy összekapcsolja valós dolgokkal..hát nem oda hogy megérdemeljük a kiírtást szerintem..józan ember nem erre a következtésre jut majd hanem inkább oda hogy 'miért is csinálom ezt?' -
#79 "de semmiképpen nem szabadna rá komolyan reagálni minthogy ez nem egy komoly botrány hanem egy közröhej még legjobb esetben is.."
igy van tokeletesen 1etertek... Szerintem is csak azokat minositi max akik megirjak eme programot, de izebityyo miert nem tortent igy az olah actionnel is? jah... az mas... -
#78 ok matekozzunk: replace romanok with nacik, replace magyarok with zsidok... egyenlo: vilagfelhaborodas, keresztrefeszites, nurnbergi per 2 esatobbi... igy viszont? aa bagatel, igen vihar a biliben...
() -
#77 rendben akkor stornozzuk a topicot..én nem azért nyitottam hogy védjük a hazát, azért szerintem tiszta szemmel le kéne jönnie annak hogy ezt a játékot bizony sokféleképp lehet értelmezni de semmiképpen nem szabadna rá komolyan reagálni minthogy ez nem egy komoly botrány hanem egy közröhej még legjobb esetben is..és fikció! ez egy játék nem a valóság még akkor is ha egyenes párhuzamot lehet huzni akkor sem szabadna igy gondolkodni szerintem..vagy akkor tegyük le a fegyvert és soha többet nem szeretném hogy bármiféle emberi lény meghalna a képernyőn...
nemtudom akkor mi lenne a vélemény arrol a játékrol ami a columbian ámokfutásról szól és a dolgot a gyilkosok szempontjából közelíti meg..egyszoval meg kell cselekedned..
Még ha nem is ez a célja ez a játék annyira buguta hogy talán még rá is jönnének hogy a magyarokat romlásba taszitani nem is annyira dicső dolog.. -
Shadow_THH #76 :DDDDDDDDDDasd -
#75 Te még nem lőttél le embert fps játékban ugye?
Nem játszottál még egyetlen rtssel sem? nem igen zokognál miközben halomra ölöd az amerikai vagy épp orosz sereget egy redalertben ugye? de ha rolad van szo akkor tank?
másrészt a játék története enyhén szolva is szarkasztikus azért..mert ha jobban megnéznétek a helyzet fonákját mutatja inkább 'Öld a magyart mert az szabadságot akar és otthont..miazhogymá!'..meg 'miénk a világ de a magyarok még mindig gondot okoznak'
ugyanmár, ha ezt komolyanvesszük az röhej. Nagyon nem értek egyet tomcattel, és valószinűleg ha lavina lesz azt ő fogja elinditani.. -
#74 a freedom fightersben meg oroszokat kellett gyilkolni mert megszálták az USA-t...ugyan ilyen -
Shadow_THH #73 Medve Bertalan az űrben :C -
#72 mivolt elöbb a tojás vagy a csirke... -
Braveheart #71 én azért utálom a büdös románokat mert le büdös magyaroznak engem. ha ők nem tennék én se tenném. amúgy sztem is lassan be lehet zárni a topicot, a játék készítőit meg összezárni 100 dühös magyarral pár órára -
#70 P
-
#69 nekem meg varázsceruza;) -
#68 ott szulettem:-)
Barmelyik orszagnal jobban imadtam,de mar engem idekot a csalad ,de a nagy rasszizmus ellenere ma is szívesen elnek ott -
haxoror #67 "Remnants of the former republic of Hungary have formed a new nation on a recently-conquered planet..."
Elég egyértelmű, nem?
A topikkal meg nincs semmi baj egyelőre szal nem kell bezárni. -
#66 en miota errol vakerazok ott nottem fel,tehat nem kell nekem elmagyarazni,hogy mi a dorges-....
Volt hogy minket sem szolgaltak ki csakazert mert magyar vagyok,...
Legerdekesebb hogy itt romanoznak ott meg magyaroznak,tehat keremszepen tehetek en errol? NEM... -
#65 majd ugy csinálják szivatásbol hogy lehessen magyarokkal is menni de lehetetlen legyen végigjátszani :D -
#64 magyarokat ölnék, de a földeket is meg akarják tartani..:l
pedig milyen szép hely a hargita.. -
#63 teljesen egyetértek