423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
  • 0Fritz0
    Hagyd, különben te is talpnyaló leszel. Lábfétis rulz! ;)
  • haxoror
    Jaj már most komolyan!
    Az oláh eksőn után hány magyar kezdett carmageddonozni a nyóckerben? Egy sem.
    Ez után a román-scifi után hány román fog magyarokra támadni A JÁTÉK MIATT? Egy sem.

Eleve a játék is arról szól hogy ha a román rátámad a magyarra akkor a magyar visszalő, sőt lehet hogy győz is szal sztem túl lett lihegve az egész és nem kéne a valódi kisebbség ellenes attrocitásokat belekeverni, az igazi magyarverők valszeg be se tudnának kapcsolni egy számítógépet...
  • hykao #180
    Meghallgattam a készülő játék OST-jét...s van pár egész jó tétel benne... :)
  • M@TriX
    átnéztem szerintem, fel van fújva. semmi durva nincsen ebben.
  • DJviolin
    Pedig erről beszélni kellene. Szerintem.
  • Shadow_THH
    meghalt aa tápig
  • Shadow_THH
    szerintem nem magyar
  • DJviolin
    Szerintem Kelet-Német. De nem biztos.
  • Cat 02 #174
    ifa magyar ? :D
  • 0Fritz0
    Ez lesz az első játék, amivel öröm lesz veszíteni.

A magyar bajnokság is úgy fog kinézni, hogy:
    - Aki megpróbálja kijelölni az egységeket, az egy noob.
    - A veteránok ölbetett kézzel és sunyi mosollyal az ajkukon fogják nézni, amint seregeik megfutamodnak.
    - A vérpofik pedig simán bealszanak a gép előtt. (Természetesen a homlokuk folyamatosan a „self destruct” gombra nehezedik).
  • Kovács legény
  • Shadow_THH
    de csak ha felkapja akkor negativan, illetve kiszel tündével
  • Kovács legény
    magyar ősökkel rendelkező románok ha pontosak akarunk lenni
  • Shadow_THH
    ha nem lenne demsky akkor az utak texturáját is át kéne alakitani, szerencsére igy ugyanazokat a kráter texturákat lehet haználni!
  • Lammer
    szerintem meg nem szabadna leereszkedni az "o" szintjukre... ha modot vagy ellen gamet keszitunk avval ugyanugy minositenenk magunkat is... media ugysem fogja felkapni(mert minek ugye? nem az itthoni kisebbsegekrol van szo), egyszeruen nevessuk ki oket, legyen eleg az erkolcsi gyozelem(ez maradt szamunkra, gg)...
    (nem olvastok eleg Muller Petert, ratok ferne xD)
  • DJviolin
    Na sakcok! Ha kijön a játék ezt megcsináljuk? Sokkal nagyobb szivatás lenne, mint egy ellenjáték. A saját fegyverüket használnánk fel ellenük.
  • DJviolin
    Ikarusz

Sokkal nagyobb a sebzése mint a Dacia-nak.
  • Shadow_THH
    SUZUKI! :D
  • Shadow_THH
    de az ismerőúseid románok nem? :D
  • Cat 02 #163
    azért :D
    meg autot is :D mert magyarok Daciában :D Románok meg (van vmi tipical magyar auto ? :D)
  • Kovács legény
    vannak ismerősök erdélyből, és beszélgettem velük a témárol és nemigen érdekli őket, egyedül azért nemszeretik romániát mert ugy amugy szar az élet ,kevés a fizetés stb-stb
  • DJviolin
    Mármint a mód zászlócserét is tartalmazna. Természetesen.
  • Shadow_THH
    paint :C
  • Cat 02 #159
    és akkor románokat kne ölni aki magyar zászlóban vannak ? :D
  • Kovács legény
    valóban
  • Shadow_THH
    nem sírtam a topikban te sem tedd azt

erdéj=erdély
    magyar fiatalok nem szarják le hanem büszkén örzik kulturájukat is, miközben folyamatos atrocitások érik őket emiatt

persze ők mehetnek az euba olyan emberi jogokkal ahol nyugodtan le lehet rugni egy kisebbségi veséjét

on
  • DJviolin
    Ezt honna veszed? Netán te is a határ másik odlalán élsz? Vagy van egy kinti ismerősöd?
  • Lammer
    erdej meg mindig erdely
  • Kovács legény
    ugy unom már ezt a ez is miénk volt és elvették a rohadékok dumát!
    most semmi közünk nincs hozzá, ha mindenki annyit foglalkozni a tényleges mostani hazánkkal mint azzal hogy milenneha... akkor rég nem itt tartanánk.
    (Ezzel nem azt akartam irni hogy hidegen hagy hogy a magyarszármazásuakkal hogy bánnak)
    amugy az erdéji magyar fiatalok nagyrésze leszarja hogy magyar e vagy sem ,románoknak érzik magukat ,ebben nőttek fel.
  • DJviolin
    Fúúú az nagy köcsögség lenne.

(Én csinálnák egy olyan módot hozzá, hogy ami az english.lng-ben roman, azt átírnám Hungary-ra, és máris kész a magya4 odlali mód, ahol románokat kell írtani. Ez húú de nagy szivatás lenne vazzz. :))))
  • Shadow_THH
    bocs mondtam hogy nem voltam biztos csak az emuban meg hoggy régesrégi
  • Lammer
    ;) (amugy lovoldozos game volt ;))
    valaki meselhetne a reggeli esemenyekrol(ha igaz)... kivancsi vagyok hogy bagatelizaltak el a tortenetet... ;)
  • Cat 02 #150
    vagy ehhez egy modot :D
  • DJviolin
    EGyébként ezt az ellenjáték ötletet már a Hardwired-en is feldobták, szal nagy rá az esély, hogy mi magyarok meg megcsináljuk az antiromán gémet. :)))
  • Inquisitor
    Nem, nem. Egy oldalnézeti célkeresztes lövöldözés volt. De a többi stimt, vagy 10-15 éves program volt, amit ma már max. emuval lehet futattni ...
  • Shadow_THH
    azon nagyot röhögtem, a fókusznak nem volt jobb dolga

ha jól emlékszem egy amiga beirogatós kalandjáték volt (tehát kb mint a suli) és külön emulátorok kellettek a futtatásához

szal ennél már cask akkor buktak volna nagyobbat ha flash játékként rakják fel a newgroundsra
  • Cat 02 #146
    föcitanár ezt magyarázta 10 percen át most vagy figyelek vagy bámulok az asztal alá ahogy szoktam :D inkább figyeltem o.o
  • Lammer
    plz akkor ezt magyarazd el azoknak IS, akik anno veres rongykent hordoztak korbe az olah actionos borzalmat...
  • Shadow_THH
    fú te valami kurva okos vagy ilyeneket tudsz :\
  • Cat 02 #143
    annál jobb xD 1ébként tanultok hogy annakj nagyrész nem is magyar volt szal azt jó hgy lecsatolták de azé a magyar cuccoskok maradhattak volna -.-