423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
-
#222 Nem olvastam semmi sztorit,cak az amit ti dumáltok a fórumba.Leigázták a Földet?Meg a galaxist?Meg kinyírták az Alieneket?De látom 1 bolygót se terraformmáltak,tök bénák.Jobbak voltunk,vagyunk,de Gyurcsány elb@sz mindent. -
Cat 02 #221 5 kiloval jött :D cok amcsit nagyon érdekli :DxD -
#220 mi az hogy kijutottak ember?:D előtte leigázták a földet..aztán jutottak ki..aztán leigázták a galaxist is az összes idegennel egyetemben..na most jövünk a képbe mi:) -
#219 Érdekes ez a játék.Nincs meg.
Szal a románok kijutottak az űrbe.Gartulálunk hozzá,nagy teljesítmény,és megtámadnak minket magyarokat 1 bolgyón.Milyen nagy csoda hogy a románok kijutottak az űrbe.Húúú.Mi meg teraformáltunk meg belaktunk 1 bolgyót. [#idióta] -
#218 dehogynem..a holdról szervezi az ellenállást -
#217 Na, az ellen tuti fellázadna mindenki. -
#216 anetka nincs benne O.o -
#215 Azok amolyan dzsémsz bond izék, lehet nyomogatni őket és lészen nagy örülés. :)
-
#214 hiper,a többi meg már nemtom mire jo..
Kandurex: Ez annyira elvont őrültség hogy annyira nem lehet párhuzamokat vonni hogy akár az űrdelfinek koalíciója is lehetne az ellenség..Hidd el nem olyan szellemű a progi mint hiszed..mondom neked eleve a játékost tartja a legnagyobb loosernek majdhogynem.. -
#213 Ennyire azért nem kidolgozottak. :)
Inkább: Mozog? TŰZ!! :) -
haxoror #212 Allul középen mi az a HOMC?
(meg nemtom hogy le akarom-e tölteni :P) -
haxoror #211 Pont te csinálod most a hangulatot szal ne a topikot akard mindenáron záratni hanem ne olvasd ha nem tetszik. -
#210 És hogy kell ezzel a játékkal játszani? Gondolom ilyen,..
Briefing:
1. mission: köss békét az ellenséggel, majd látogatás okán juss be az űrhajójába, lopd el, majd lődd halomra a lázadókat!
2. mission: hitesd el, hogy döglötten fekszel a padlón majd felpattanva szúrj hátba annyi ellenséget amennyit tudsz (alfeladat: szúrj hátba mindenkit)
stb. stb. -
#209 lol ez fasza, magyarításnem készül hozzá?D:D:DD vagy esetleg egy fasza kis mod:D -
#208 azthiszem ennél láthattunk már különbet is:) -
#207 ezt már idéztem amugy és le merném fogadni hogy szarkasztikus értelemben kell venni...
#205 meg miért off? szinte minden off volt éppen ellenkezőleg..na ez ON:) -
#206 Húha ott figyel a vöröscsillag. -
#205 OFF
Megtaláltam a flotta büszkeségét, az "R.S.S. Nagy Testvér"-t! :)
ON -
#204 hogyaaszondja: "ez tarthatatlan" -
#203 Mit olvasok a játék fő oldalán? Muhahahaha :DD
The intergalactic war raged on as Romanians quickly subdued every alien race they had encountered. Now, the threat comes from within. Remnants of the former republic of Hungary have formed a new nation on a recently-conquered planet. They claim independence and a chance to live freely. This cannot stand. -
#202 es igen sokan vannak,emlekezz csak dec.5.ere....
-
#201 olvass csak vissza es akkor..... -
Cat 02 #200 " akik utaljak ar Erdelyi magyarokat" :O -
#199 Ki beszél itt az erdélyi magyarságról...? A Románokról megy a téma -
#198 szerintem is kezd naon szanalmas lenni,nemhiszem,hogy meg mindig nincs elegetek ebbol a sok ertelmetlen vitabol,....Ha tetszik akkor jatsz es nyerj ellenuk,ha meg nem akkor csendben lehetne maradni...!
Egyebkent meg felhaboríto hogy mennyire nincsenek itt kepben paran,hogy ott kint ki magyar meg ki roman...
Es eggyaltalan nemigaz hogy csakazert olnek meg mert roman vagy magyar vagy....igen elkell ismerni nagyon sok a vita a ket nemzet kozt ezert de nem olik egymast ,mint ahogy ti hiszitek
Sot Erdelyben aki magyar szinte magyarabb mint itt sokan,es ok nem szorostalpuak meg hasonloak,hanem igenis tisztaveru MAGYAR emberek
Hihetetlen hogy kepesek vagytok egy jatekbol mar majd rasszista szituba atmenni....Csak sajnalni tom azokat az embereket akik utaljak ar Erdelyi magyarokat(mert sokan vannak itt)bar az igazat megvalva sokan ittsem szeretik egymast hatmeg egy igazi Erdelyben elo Magyart...
Komolyan neha naon faj eggyes emberek hozzaallasa a dolgokhoz,az ilyen embereknek csak annyit ajanlanek olvasson sokat a tortenelemrol es egyszer menjen el Erdelybe akkor talan rajon mi a helyzet arra fele...(tuti nagy meglepiben lenne reszuk)
En ott nottem fel es egesz eletemben 2 rossz tapasztalatom volt es az is Brassoban meg Bukarestben volt ami szinte 90% roman lakosok...(tehat nemkell reszleteznem)
Ui:ellehet gondolkozni es nemkell hamis kepeket festeni,aki meg nemert valamit batran kerdezzen meg Engem,nemfogok megsertodni,csak ne alkossatok sajat kepet a semmirol...
Ui:es tenyleg lassan belehet zarni ezt a totyikot,mig nem lesz koztetek (koztunk) is "haboru"
Sry:-de ki kellett adom,mert mar idegesiteni kezdett eggyesek sotetsege -
#197 Ma hallottam hogy lesz szó erről a Mokkában. Legalábbis. Azthiszem erről
"...és egy magyarellenes internetes játékról." ez internetes játék -
#196 én alapvetően röhögök az egészen, de az az "alien scum" megnevezés egy kicsit felháborít, pedig azon is röhögnöm kéne, ugyanis nagyfokú primitívségre utal... -
#195 Tőtöm lefele. -
#194 Na innen leszed szedni.. -
#193 beta tesztelés folyik, a főoldalon kell megadni pár infot azt küldenek linket mailben..
pill adom a linket sztem nincs kötve semmihez működni fog nektek is -
#192 hunnét lehet leszedni?
nekem nemláccik az első hsz:( -
Cat 02 #191 ez már kész van ? :D -
#190 leszedtem a bétát :D hát ahogy gondoltam.. már eleve stupid gamernek hivja az embert..aztán ilyet beszol hogy you're late sucker(ezt neked mondja playernek:) ), the hungarians are attacking:)
játékra amugy olyasmi mint a freelancer irányitás szempontjából, elég nehéz még egy bátor magyar pilótát se sikerült leszednem, biztos béna vagyk :D
szerintem ez a játék minimálisan sem sértő azt kell mondjam..
megj: a lézerfények tiszta hangulatosak. -
Bankrupt #189 tiszta szánalom, ezzel foglalkoztok, hogy a határ másik túloldalán élők ilyenek + olyanok... -
#188 LOL ezkész ez a játék.
Amúgy legalább itt a Magyarok a fő ellenségek a szabadságharcosok, akiket nem tudtak legyőzni, úgy mint a legerősebb országokat :) így egész pozitív. Főleg, hogy a románokon kívül mindenki "élien" tehát az egész világot alázni akarják, végülis a Magyarok kiemelkednek a szokványos "élienek" közűl :)
Amúgy persze egy nagy baromság az egész játék :DD valami baj van annak az agyával aki kitalálta. -
#187 omg..de nagy szivatás lenne..legalább akkora mint az alapjáték -
#186 Az ellenállás értelmetlen, mindent elviszünk beszerzési áron! -
haxoror #185 szőröstalpnyalás? -
haxoror #184 TÁMADNAK A ROMÁN KOCKÁK!!!!!!
MINDENKI FEDEZÉKBE!!!!!
-
#183 Nem, majd a romániai kissrác (mivel ezt tanulta a játékból) beszáll az udvaron lévő űrhajóba, majd elmegy a lázadók bázisára és szétbombázza az egészet.