9242
  • Adam69852
    minek ehhez végig játszás??? ha nem hallgatod végig a szövegeket és csak a jelzések után mész még akkor is végig tudod vinni csak akkor semmi izgalom nincs benne + lemaradsz pár fontos és érdekes dologról...
  • MerlinW
    "azt mondja maxon fog futni" akkor most nézd meg a recommended fület is:D
  • GiGa master
    ha igaz akkor megveszem!:D:Dköcce
  • GiGa master
    576 ba árusítják kislemezen?milyen fix ez?!
  • tommyg
    Ehez minek? :)
  • tommyg
    Hát azzal a konfiggal nem kéne játszhatatlannak lennie!
  • JaSoN HuNTeR #6329
    érdekes mert nekem ennél még a Crysis is jobban megy.Mediumon.
  • JaSoN HuNTeR #6328
    az én configomon játszhatatlan.Néha annyira lagol és annyira idegesitő h ennyit dumálnak.
  • bacsobalint
    azt nem tudja valaki hehez mikor lesz végigjátszás????:D
  • the1gabor
    Humor herold:D
    csak utánad...
    egyébként tényleg az lesz... (mármint az eredetibe megvétel:D)
  • voksun
    Szerintem jobb ha megveszi eredetibe mindenki akinek tetszik és gondja van az "egyéb forrásból szerzettel" (nekem legylábbis megérte a bolti), az biztosan működik legalább.
  • BlastR
    Haver nekem is ez a problémám és nem nagyon tudnak rá orvosságot:S
    Az elöző verzio meg sem akadt...
    Ebbe a verzióba meg ha megyek a városok között,nem akad hanem laggol ugy ahogy mondod....
    Nem tom mitöl van...
    Ha megvan az orvosság irhatnál nekem akár itt akár Pm-ben..köszi
  • Skynet
    Ugyan azt tudom mondani,mint the1gabor-nak...Az ilyen jellegű,valamint jerusalem-be bejutás jellegü fixet az 576kbyte-ban árusítják kislemezen 499Ft-ért,aki itt játszik vele vagy erdetibe vete meg vagy letöltötte és bement a boltba a lemezért,500 ft nem pénz...:)
  • GiGa master
    a configom meg annyiban más hogy nem 2gb 667mhz-s ramom van hanem 4gb 800mhz-s ramjaim vannak!plz help!!
  • GiGa master
    Sziasztok lenne egy olyan problémám,hogy az első tört verziómnál minden szépen futott max grafon soha nem akadt be a játék,de most az új tört verzióval repack reload verziónál meg olyan mintha laggolna a játék...nem akadás,hanem lagg...mi miatt lehet?valaki észlelt hasonlót???
    Rendszert most tettem fel az nem lehet szar..!előre is köszi!!
  • Skynet
    Ojan patch van,de neten nem beszerezhető sajnos,be kell menni akármelyik 576kbyte boltba és kérni,kislemezen árusítják 499.- Ft-ért,megéri...
  • voksun
    Nincs. Amúgy ha szeretnéd te is megvenni már szinte bárhol megteheted 7990Ft az ára.
  • HoReSz1975
  • voksun
    A játék elfut még P4 3GHz 1gb ram és 6600gt(pci-e) -el, xp-n.
    persze mind ez minimum graffal 1024*768 as felbontáson és néha picit doöcögve lovaglásnál de megy így akinek hasonló van sem kell szomorkodni, mert fog menni, igaz még 1* mondom picit döcögve(7600gt vel jobb ugyanez)
  • tommyg
    Celeron proci nagyon gyenge lesz hozzá, de talán a minimum minimumán el el megyeget majd!
  • Skyline
    Necces...
  • martin1992
    csá
    azt szeretném megkérdeni hogy ezen a gépen futna-e a játék
    tudom azt mondjátok hogy nézzem meg a www.systemrequirementslab.com-on de mivel másfél éves a gépem és azt mondja maxon fog futni nem bízom benne
    Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.33GHz
    1 Gb RAM
    Ati x1600 VGA

• Skyline
    Én is zászlózom úgy lesz kerek a történet...Aki kérdezte mire jó gyüjtse és az "elfekvőben:)" nézze meg az uccsó memó részt..:)
  • Skyline
    8800 okosan szerezhető 40k-ért garistul mindenestül 50 a bolti ára..:)
  • ZsZso
    Köszi, hogy megosztottad velünk a véleményed!

- Én személy szerint a zászlógyűjtögetés rabja vagyok :). Végigtoltam a játékot, de még mindig szórakoztat a dolog. ;)
    - Mellékküldik szerintem is kicsit monotok, de nem nagyon zavart, mert ha untam, kikapcsoltam a játékot :)

Ami számomra nagy pozitívum volt, hogy ugyan nem adatott meg a tetszőleges időpontban történő mentés lehetősége, de mégsem éreztem egy-egy halál után depressziósan magam, mondván X perc ment most kárba ...

Az mondjuk inkább dühítő volt, hogy az elhalálozásaim 90%ban programhiba miatt következtek be ... pl. rendszeresen murdereltem meg magam a tornyokról való leugrás következtében ... (asszem ha szinkronizálás (vagy mi a szösz) közben nyomsz egy ESCet, majd mikor újra átveszed az irányítást, egyből ugrassz, megpusztulsz - nekem meg valahogy egy csomószor így jött össze ;)) úgy néz ki az én hitem (faith) kevés volt :).
  • tobias88
    8800 az 50 felett van 9600 pedig 34
  • ZsZso
    Letörném a kezed az ilyen spoilerek miatt ... spoiler tagek közé illik tenni az ilyesmit ...
  • Prince23
    Voltam Jeruzsálemben, de nem vagyok elragadtatva a várostól, mintha Damasz sokkal nagyobb lenne. Már két górét megöltem Jeruba... a fő küldetések jók, de a többi... pffff.
    Aki GTA szerű küldetés felépitésű játékot vár, az messze kerülje a játékot. Ugyanis ez a játok óriási negativuma!

Pozítivum:
    - fejlődő Altair
    - Masyaf-i első küldetéssorozata. Ez rendkivül hangulatos, és értelmes is!
    - Viszonylag nagy terek, szép városok.
    - Acre
    - Lovagok neutarlizálása
    - PoP feeling
    - Hajsza
    - Jó történet
    - Grafika
    - Záróként még a tornyok megmászása is jó, DE idővel monotonná válik.

Negatívum:
    - [b[Rendkivüli rossz és katasztrófális küldetések a városban[/b] /GTA ezerszer jobb
    - Kiráylság területén semmi küldetés, csak lovagok elliminálása, zászlók...
    - Zászlók gyűjtögetése
    - néha maxon beakad, és ugyanúgy közepes beállítással is.

• koschwarz
    ezzel a kettővel játszottál eddig életeben??

• koschwarz
    nem rossz az a 8600-as, de 8800-zal király lesz.
  • Skyline
    Na azzal kártyával,a te konfigoddal rezzenéstelenül kell futnija ha azzalsem akkor errorod van vmi..:)

• FlyHigh
    Szerdán folytatom a játékot egy GALAXY 8800GT 512MB DDR3-as kártyával. 9600GT árában van és erősebb valamivel. Nah majd meglátom mennyivel tud többet mint a 8600GT.:D
  • Skynet
    Ha főcélpont akkor azt a kéziketyerével kel megigazítani,aztán jön egy video amiben Altair leveszi egy tollal a vérmintát..:)
  • Skynet
    Nemvágom,mindenesetre ha rámhallgatsz nem 9600 g hane 8800 gt...kb 5 ezerrel drágább (de beszerezhető a 9600gt árán is) de jobb...
    De fenntartom a gond nállad van 1 fps az kurvakevés,nállam nincs ilyen fps ingadozás a játék alatt...
  • JackSparrow88
    hali, bocsi h megint írok de most meg a kardos részt nemtom amikor egy csávóval kell harcolni, Már sikerült lefektetnem a földre de nem tom leszúrni pedig sztem jó gombot nyomok. thx a segítségért
  • FlyHigh
    8600GT-m van, most cserélek oc-s 9600GT-re. Túlélőkártyának vettem még annó, amúgy nem volt rossz, pl bishock, gears of war az U3 motor miatt fullban futott, crysis 1024-ben medium és high között. Most először tapasztalok ilyen mértékü szaggatást.
  • JackSparrow88
    aha, thx most már sikerült...
  • Skynet
    Várj sétálj mögötte,megmegáll hátranéz..Legyél a közelében amikor elindul nyomod shift mészmögötte közel és hátulról elcsórod a motyit (ha úgy tartod a kamerát lehet látni hogy Altais nyúl a zsebe felé:) )
  • Skynet
    Akkor a gond erősen nállad van bár vga-d nemtom milyen de nállam egy 4800 x2 2 giga ram 8800gt és 1680*1050 minden maxon de még sehol sem akadt a játék egy pillanatra sem...
  • FlyHigh
    Azért még nem dobnám ki az E6550-et 2gb rammal. Szerinted hol reális az hogy szar kis ösvényeken van 1 fps, damaszkuszban meg tükörsimán fut? Szerintem csak hoki a portolás, ennyi.