9242
-
Neton #6375 Állat lenne. :)) -
Bizony! -
Ez most komoj?
-
Ha összeszedsz mindent, akkor megnézhetsz Jaderől egy xxx videót.
-
van az egyik városba 100 at kell össze szedni 
-
Én letöltöttem a teljes verziót és korlátlan időtartamú videót vehetsz fel vele 
Amúgy a faluban hol van a 20. zászló? Mert én sehol se találom
-
Neton #6369 Tényleg, mi történik ha összeszedem az összes zászlót mondjuk az egyik városban? Lesz valami bónusz tartalom, vagy arab gyerekek hullanak majd az égből?:) Vagy semmit nem jelent a dolog... A kérdés vonatkozik persze a lovagok kinyírására is. :) -
le lehet valahol tölteni a fraps teljes verziót?? Vagy ha csak megvenni lehet mennyiért? Videót szeretnék felvenni a játékról és ehhez nem elég a 29 másodperc.
-
Ezért nem árt a játékhoz az angol nyelvtudás, hogy tudd mi volt az oka annak a jeletnek!
De amúgy valahol le volt írva a játék teljes története, megköszönném ha valaki belinkelné! -
Megveszed a Fraps-ot! :) -
Sokat ittál mi? :) -
Meg kell venni. A demó verzió időkorlátos. Hang ... túl kevés információ ... zzzz .... zzzzz ... krkrkrkrkkr .... túúúúl kevés ......krkrkkrr ... SYSTEM IS SHUTTING DOWN .... -
csá! Azt szeretném kérdezni hogy, a fraps nálam max 29 másodpercet képes videót felvenni. Nem lehet ezt valahogy meghosszabbítani?? Ja és Hiába jelölöm ki hogy a hangot is vegye fel nem veszi fel. Van ezekre megoldás?? -
1024 low.ÉN VÁGOD Amikor benne vok ebbe az gépbe[Ahová befekszik a srác] amibe játszodik a játék,állandoan úgy lemegy az FPS szám.Low-on...
De még azért is felbasz a játék h annyit pofáznak és egy A JÁTÉKBA egy ***** feliratot nem birtak volna berakni!
De am a játék jó csak kb nem értem az egészet.1x már meghaltam:D mert leszulrt az a vén csávó akit megmentettem. xD
Menü nagyon idegesitő. -
Skyline #6361 Azzzz..:)
Egyébként azért kislemez mert így mókásan hangzik:)))) -

-
Hogy mondja Mr. Watson?
...
Persze persze ... erre már én is rájöttem ...
...
...
...
Skynet tommyg volt tanára! :) -
Volt infó tanárom is állandóan kislemeznek hívta. :)
Már a hajam téptem tőle! :D -
Látom nagyon pörögsz a témára. Amúgy tök furi ... én sose hallottam ezt a szót: "kislemez" ... mindenki a kisfloppy (elnézést, de nem vagyok hajlandó magyarul írni) szót használta. -
az nem lag, max akad -
Laggolni ez a játék a büdös életbe nem fog mivel nincs benne multiplayer funkció. -
Skyline #6354 Kislemez..:) -
GiGa master #6353 akkor most semmi megoldás a laggolásra????:D -
ennyi
-
Skyline #6351 Egy lemez mindfölött...:) -
puhauborka -
Skyline #6349 Egyébként a városokban van egy kékes fal ahogy haladsz előre úgy tűnnek el,a végén az egész városban kolbászolsz...
-
ááá nem merem, túl nagy a hatalma már rájöttem!
-
Skyline #6347 Na ennyit az összetartásról és a szövegértésről...:D:D:D:D
-
Nah most itthagyom egy kicsit a fórumot, elkezdődött a sorozatom... :D Addig is csáó! A kérdésemre pedig valaki pls majd válaszoljon!
(#6343) Erre. -
Kislemez? Hülyeség... Már bocsi, ha valami csűnyát írtam, de még (ha jól értesültem) 1 játékhoz sem adtak ki ilyet. Nem a játékok fejlesztői csinálnak végigjátszást (persze van nekik természetesen), hanem a rajongók töltik fel az oldalukra. Az, hogy ezt még pénzért is árulják... pf Teljesen ingyenesnek kell lennie, ugyanis licensz szabályba ütközne. Magyarán az Uborkaszoft (-.-) nem örülne neki... -
Skyline #6344 Te megkérdőjelezed talán a kislemezt?????? 
-
Helló! A városok még nincsenek betöltve nekem, hiányoznak részek belőle. Jeruzsálemnek is csak egy harmada van meg, meg Damaszkusznak is. Gondolom idővel vissza kell menni a városokba küldetésekért, és ekkor kapom meg.... Nem? -
Egy olyat hagy kérdezzek már, hogy a bannert ki csinálta?
-
voksun #6341 De ha bementek az "irodába" beszélni az emberrel ő segít. -
Tegnap este énis ezzel szívtam, meg kell mászni azokat a tornyokat, ahol még nem jártál.(tudsz-e szinkronizálni, ill. nem.) Előbb utóbb ki fogja adni. Én 4-et gyűrtem le, azok csak civilmentést adtak, az 5. meg 3 "invesztigésönt". -
Miután második alkalommal mehetek Damaszkuszba és már nyitva áll előttem a gazdag negyed is, akkor hiába mászok fel a tornyokra, nézek körbe nem jelzi ki a nyomozásos küldiket, csak a civil megmentésesek jelennek meg. Mi a fenét csináljak? -
Martins15 #6338 Hát nem tudom én eddig semmit nem értek belőle,de jó 
Am elég egyszer rájönni mitkell csinálni utána már nem nagy kunszt... -
Adam69852 #6337 de keci vagyol :D hehe -
Jajj de gonoszok vagytok mán, ne hülyítsétek a népet ezzel a kislemezzel mert még valaki a végén be is veszi!