9242
-
Hy, még az elején vok amikor egy csávótól el kell csórni vmit. Ez az első ilyen lopós küldi. Szal hiába nyomom meg a shiftet és tartom nyomva amikor már közel vok hozzá, mindig észrevesz aztán meg jön az őrség oszt annyi. Nos? thx -
Skyline #6291 Egyébként ha már combók akkor meg nem prince of persia..hanem Devil may cry..:)
-
Skyline #6290 Kevés a géped,ideje fejleszteni az enyém is középkategória,mégis vidáman fut minden fullon mlovaglás közben is...
Szélesvásznú..És?:)
Hiányoznak a kombók..Nekem aztán nem,sokkal látványosabb a harc főleg tömegjeleneteknél,és reálisabb is,nem kell 58szor szanaszétvágni egy ellenfelet...De ez ízlések és pofonok..
-
Lovaglós részeknél okádékul fut, felirat nincs, szélesvásznú, hiányoznak belőle a jó kis PoP-os kombók. Lehetne igazán jó játék is, ha ubiék egy kicsit foglalkoztak volna a pc-s verzióval. -
Akkor csak két kérdésem van hozzád:
1.) Honnan szedted a trainert?
2.) Működött? Mert nekem most van egy (Csíthepönsz) de mikor rányomom az aktiválást levágja a játékot és hibával kilép. -
nimfas #6287 Sziasztok....
8800 GTS kártyám van, nincs túlhajtva, xp sp2 rendszer, legújabb Nvidia driver.... a játék alatt mégis olyan, hogy kis... 1x1 cm-es négyzetek vannak, plusz textúrahibák villognak, mi lehet a gond???
Előre is köszi, ha valaki tudja a megoldást.
Nimfas -
A videó jó, de a zene valami kurvára nem passzxol alá :((( -
shrike7973 #6284 Az nem müxik..
-
Üdv mindenkinek!
Mostantól én vagyok a házigazda, szeretnélek megkérni titeket arra, hogy a warezzal kapcsolatos dolgokat az OFF topikban beszéljétek meg, különben törlöm a hozzászólást!
Minden egyéb másról lehet beszélni, csak a warezt hanyagoljátok! -
Én trainerrel próbálkoztam assassin jump-hoz. -
-
Már megbocsáss de a 8200 kétmagos!
De látom hiába jártatom a számat, hogy no off! -
Amúgy melyik az az oldal, amin letudjuk ellenőrizni megy-e a gépemen a játék? Milyen lab? -
Ez mindenhol így van. -
Off (érdekesség):
A minap feltelepítettem a fent említett játékot Vista oprendszer alá (sp1 meg minden frissítés). Lefut a telepítő és előjön egy szép kis ablak ami leellenőrizte a gépemet, hogy megfelel e neki. Azt írta hogy a processzorom nem érte el a minimumot (AMD 64 X2 3600+). Mondom sebaj attól még futhat jól.... nem futott. Nagyjából közepes beállításokon volt csak játszható 1024x768 felbontás mellett. Gondoltam egyet és feltettem a másik partíción lévő XP-re is. Ott már tökéletesen jó volt neki a proci, és a játék is csutkán 1024x768 ban, néha néha röccen csak be. Tehát a Vista vs. XP versenyből nálam az XP került ki győztesen ez úttal.
Más: Tud valaki egy ingyenes megoldást az úgynevezett Assassin Jump jelenségre? (marha nagyot ugrani Altair-al.) -
shrike7973 #6259 Patch mikor lesz? -
shrike7973 #6258 Hahó!
Miért van az hogy fraps amit sárga betüvel kiir hogy mennyi fps nekem mindig ottmarad a lenyomata amit addig odarakott tehát alkalmatlan fps mérésre... miért van ez? -
Két ember közé leültem üldözés közben,azok meg fogták magukat és felálltak, Altair meg tovább üldögélt a padon :D
-
shrike7973 #6256 Hali!
Mértvan az hogy a frapsnek a számkijeluése nekem itt kifagy? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén, amikor a papit "megöltük", utána fent van az erkélyen, na oda h tok feljutni?:D gondolom azt kell csinálni -
Adam69852 #6254 1. nem én csináltam a videót de kir akkor is :D
2. érdekes... akkor elsönek öt lökd le :D -
Tocika #6253 Szevasztok!
végig játszottam a játékot ,de a végét nem birom érteni
valaki felhomályosítana hogy mi is történt valójában?
köszi
-
Az ugrubugri videón Acreban, ahol a hapsit, aki a tetőn áll és hátulról meglököd és leesik, annál a résznél nem tom miért, de nekem a csávó magától lezuhan, ha megölöm a másik nyilast.
Másnak is volt ilyen? -
Adam69852 #6251 amugy egy kis kedv csináló:
Ugribugri
Baromkodás (acre)
Baromkodás (Damascus)
már alig várom hogy legyen jobb gépem :D max ha nem akkor behúzom növérem notebookját XD
-
Adam69852 #6250 asszem 10 célpont van ?? +1??, fogalmam sincs de ha tetszik akkor ne zavarjon hogy nem tudod :D -
egyetértek ;) -
nimfas #6248 XP sp2 alatt... a 8800 GTS kártyán olyat produkál hogy 1x1 cm-es négyzetek vannak a képernyőn... plusz néha a textúra is urgabugrál... nincs húzva a VGA kártya, legújabb Nvidia driver van fent. Valakinek esetleg valami 5lete?
Előre is köszönöm! -
azt hol tom megnézni h hány %-nál járok,vagy h mennyi van még hátra
-
nem tom ti hogy vagytok vele de a Crysis után ez a legjobb játék amivel valaha játszotam:D:D:D -
voksun #6245 Persze. -
köszi
akkor menejk át damascusba
ugye? -
voksun #6243 A teljes út késöbb lesz járható. -
damascus előtt amikor vann a térképen az a sok madár kép abbol 5-öt megcsináltam a többihez nem enged átmenni,mert az ut még sötét nincs feloldva..
akkor menjek ár damascusba vagy mit csináljak??? -
Skyline #6241 Egyébként a papok általában akkor kerülnek elő amikor a főbejárat közelében megmentesz egy civilt:) -
voksun #6240 Ez igaz de az új kerület ben való mászkálás is más a szegény negyedből a gazdag negyedben, persze a tetőn magyarázó őröket én is szeretem dobókéssel megkínálni hátha leesik és sikít a nép az őrért ha meg ott van kezdődik 1 kis izgalmas küzdelem :)).
-
Hát, mikor már harmadszor, negyedszer vagy ugyanabban a városban (ráadásul sajnos minden városban ugyanúgy működik minden) megunja az ember a papok közti menetelést. Semmi változatosságot nem találok benne. Persze ez én vagyok. Nekem izgibb tetőkön ugrálni, elkerülve, néha elnémítva a hangoskodó őröket:) -
Mindegy, már átneveztem, és jó lett. -
FAQ!!!! -
A régi verzió mentése ezzel nem működik?
Mert hiába másolom bele (Application mappába), nem látja? -
voksun #6235 Szerintem nagyobb élmény a nép közt mászkálni mint végig tetőkön ugrálni.
Igaz jóval hosszabb de de szerintem sétálva sem unja el magát az ember az utcán ha nézelődik.