9242
  • JackSparrow88
    Hy, még az elején vok amikor egy csávótól el kell csórni vmit. Ez az első ilyen lopós küldi. Szal hiába nyomom meg a shiftet és tartom nyomva amikor már közel vok hozzá, mindig észrevesz aztán meg jön az őrség oszt annyi. Nos? thx
  • Skyline
    Egyébként ha már combók akkor meg nem prince of persia..hanem Devil may cry..:)
  • Skyline
    Kevés a géped,ideje fejleszteni az enyém is középkategória,mégis vidáman fut minden fullon mlovaglás közben is...
    Szélesvásznú..És?:)
    Hiányoznak a kombók..Nekem aztán nem,sokkal látványosabb a harc főleg tömegjeleneteknél,és reálisabb is,nem kell 58szor szanaszétvágni egy ellenfelet...De ez ízlések és pofonok..
  • FlyHigh
    Lovaglós részeknél okádékul fut, felirat nincs, szélesvásznú, hiányoznak belőle a jó kis PoP-os kombók. Lehetne igazán jó játék is, ha ubiék egy kicsit foglalkoztak volna a pc-s verzióval.
  • Magiszter
    Akkor csak két kérdésem van hozzád:
    1.) Honnan szedted a trainert?
    2.) Működött? Mert nekem most van egy (Csíthepönsz) de mikor rányomom az aktiválást levágja a játékot és hibával kilép.
  • nimfas
    Sziasztok....

8800 GTS kártyám van, nincs túlhajtva, xp sp2 rendszer, legújabb Nvidia driver.... a játék alatt mégis olyan, hogy kis... 1x1 cm-es négyzetek vannak, plusz textúrahibák villognak, mi lehet a gond???

Előre is köszi, ha valaki tudja a megoldást.
    Nimfas
  • Voltan
    A videó jó, de a zene valami kurvára nem passzxol alá :(((
  • shrike7973
    Az nem müxik..
  • tommyg
    Üdv mindenkinek!
    Mostantól én vagyok a házigazda, szeretnélek megkérni titeket arra, hogy a warezzal kapcsolatos dolgokat az OFF topikban beszéljétek meg, különben törlöm a hozzászólást!
    Minden egyéb másról lehet beszélni, csak a warezt hanyagoljátok!
  • CroftManor
    Én trainerrel próbálkoztam assassin jump-hoz.
  • tommyg
  • tommyg
    Már megbocsáss de a 8200 kétmagos!

De látom hiába jártatom a számat, hogy no off!
  • mama2
    Amúgy melyik az az oldal, amin letudjuk ellenőrizni megy-e a gépemen a játék? Milyen lab?
  • DarkSector
    Ez mindenhol így van.
  • Magiszter
    Off (érdekesség):
    A minap feltelepítettem a fent említett játékot Vista oprendszer alá (sp1 meg minden frissítés). Lefut a telepítő és előjön egy szép kis ablak ami leellenőrizte a gépemet, hogy megfelel e neki. Azt írta hogy a processzorom nem érte el a minimumot (AMD 64 X2 3600+). Mondom sebaj attól még futhat jól.... nem futott. Nagyjából közepes beállításokon volt csak játszható 1024x768 felbontás mellett. Gondoltam egyet és feltettem a másik partíción lévő XP-re is. Ott már tökéletesen jó volt neki a proci, és a játék is csutkán 1024x768 ban, néha néha röccen csak be. Tehát a Vista vs. XP versenyből nálam az XP került ki győztesen ez úttal.

Más: Tud valaki egy ingyenes megoldást az úgynevezett Assassin Jump jelenségre? (marha nagyot ugrani Altair-al.)
  • shrike7973
    Patch mikor lesz?
  • shrike7973
    Hahó!
    Miért van az hogy fraps amit sárga betüvel kiir hogy mennyi fps nekem mindig ottmarad a lenyomata amit addig odarakott tehát alkalmatlan fps mérésre... miért van ez?
  • CroftManor
    Két ember közé leültem üldözés közben,azok meg fogták magukat és felálltak, Altair meg tovább üldögélt a padon :D
  • shrike7973
    Hali!
    Mértvan az hogy a frapsnek a számkijeluése nekem itt kifagy?
  • zzeN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén, amikor a papit "megöltük", utána fent van az erkélyen, na oda h tok feljutni?:D gondolom azt kell csinálni
  • Adam69852
    1. nem én csináltam a videót de kir akkor is :D

2. érdekes... akkor elsönek öt lökd le :D
  • Tocika
    Szevasztok!
    végig játszottam a játékot ,de a végét nem birom érteni
    valaki felhomályosítana hogy mi is történt valójában?
    köszi
  • CroftManor
    Az ugrubugri videón Acreban, ahol a hapsit, aki a tetőn áll és hátulról meglököd és leesik, annál a résznél nem tom miért, de nekem a csávó magától lezuhan, ha megölöm a másik nyilast.
    Másnak is volt ilyen?
  • Adam69852
    amugy egy kis kedv csináló:
    Ugribugri
    Baromkodás (acre)
    Baromkodás (Damascus)

már alig várom hogy legyen jobb gépem :D max ha nem akkor behúzom növérem notebookját XD
  • Adam69852
    asszem 10 célpont van ?? +1??, fogalmam sincs de ha tetszik akkor ne zavarjon hogy nem tudod :D
  • elitehun
    egyetértek ;)
  • nimfas
    XP sp2 alatt... a 8800 GTS kártyán olyat produkál hogy 1x1 cm-es négyzetek vannak a képernyőn... plusz néha a textúra is urgabugrál... nincs húzva a VGA kártya, legújabb Nvidia driver van fent. Valakinek esetleg valami 5lete?
    Előre is köszönöm!
  • bacsobalint
    azt hol tom megnézni h hány %-nál járok,vagy h mennyi van még hátra
  • bacsobalint
    nem tom ti hogy vagytok vele de a Crysis után ez a legjobb játék amivel valaha játszotam:D:D:D
  • voksun
    Persze.
  • bacsobalint
    köszi
    akkor menejk át damascusba
    ugye?
  • voksun
    A teljes út késöbb lesz járható.
  • bacsobalint
    damascus előtt amikor vann a térképen az a sok madár kép abbol 5-öt megcsináltam a többihez nem enged átmenni,mert az ut még sötét nincs feloldva..
    akkor menjek ár damascusba vagy mit csináljak???
  • Skyline
    Egyébként a papok általában akkor kerülnek elő amikor a főbejárat közelében megmentesz egy civilt:)
  • voksun
    Ez igaz de az új kerület ben való mászkálás is más a szegény negyedből a gazdag negyedben, persze a tetőn magyarázó őröket én is szeretem dobókéssel megkínálni hátha leesik és sikít a nép az őrért ha meg ott van kezdődik 1 kis izgalmas küzdelem :)).
  • MerlinW
    Hát, mikor már harmadszor, negyedszer vagy ugyanabban a városban (ráadásul sajnos minden városban ugyanúgy működik minden) megunja az ember a papok közti menetelést. Semmi változatosságot nem találok benne. Persze ez én vagyok. Nekem izgibb tetőkön ugrálni, elkerülve, néha elnémítva a hangoskodó őröket:)
  • kirol
    Mindegy, már átneveztem, és jó lett.
  • tommyg
    FAQ!!!!
  • kirol
    A régi verzió mentése ezzel nem működik?
    Mert hiába másolom bele (Application mappába), nem látja?
  • voksun
    Szerintem nagyobb élmény a nép közt mászkálni mint végig tetőkön ugrálni.
    Igaz jóval hosszabb de de szerintem sétálva sem unja el magát az ember az utcán ha nézelődik.