9242
-
barmi #6416 Hella!
Miért nem lehet rendesen látni a Fraps fps számait? Van erre valami elixir mert nem tudom megállapítani mennyi is az annyi...
Így néz ki a haszontalan:
Mi lehet a megoldás? -
#6415 "valamint készíteni egy feladatlistát, ami nagyon sok játék esetében a TAB gomb lenyomásával elérhető."
ESC gomb és van feladatlista. -
#6414 Te sem gondolod komolyan, hogy az a bajom, hogy angolul beszélnek játékban. Nem kell szándékosan félreértelmezni amit írtam. Arra céloztam, hogy nem kellett volna kihagyni a játékból a feliratozást, mert nem mindenki érti meg az angolt, vagy más idegen nyelvet pláne hallás után nem, ezért jó lett volna feliratozni az elhangzó szövegeket, valamint készíteni egy feladatlistát, ami nagyon sok játék esetében a TAB gomb lenyomásával elérhető. -
#6413 Nem feltétlenül csak azért kellett volna skip gomb, h aki nem tud angolul, ne hallgassa feleslegesen, HANEM ha már 100adszor játszod újra a játékot, ne kelljen újra és újra végighallgatni ugyanazt.
-
#6412 Aki nemtud angolul "az nézze a holdat"..:) -
#6411 Hát, bevallom nekem azért nem tetszett mert beszaggatott mint állat, de most az új gépemen, remélem menni fog. Amúgy engem egy valami idegesít: Nem lehet átlépni a videókat. Jó most mindenki azt mondja azért nem, mert ha megnézed meghallgatod, úgy érted meg a történetet, de aki nem tud angolul? Az is nézze végig? Játszani akar, nem 10 perc olyat hallgatni amit nem is ért. Aki tud angolul, és szeretné megérteni a történetet, az úgy se ugorja át... Tehetett volna a játékba egy SKIP gombot az Ubi szvsz:P. -
#6410 ©elitehun: számítottam ilyen magasröptű gondolatmenetre, javaslatra. Egyébként nem kritizálni, vagy ha úgy tetszik fikázni akartam a játékot, csak leírni az eddigi véleményemet, és ha végigolvasod a hozzászólást az utolsó bekezdésben leírt dolgokra szerettem volna valami választ kapni.
szurop: ha neked középkategóriás géped van akkor nem jelentheted ki, hogy veri a Crysist, csak max. a te szemszögedből. Azért írom, mert középkategóriás gépen max. közepes beállítáok mellett futhatott a Crysis és ilyen beállítások mellett állítólag a sima FarCry is lenyomja a nagytesót grafikában. Egyébként semmi extra nincs a grafikájában, teljesen átlagosnak mondható, sőt sok olyan játék van ami sokkal jobban néz ki, a Crysishez pedig végképp nem hasonlítható, vagy akkor igen nagy az elfogultság. No de kinek, hogy jön be, ha te úgy érzed akkor ok. De a laboratóriumos puritán megjelenítés ami ugyanakkor lassú is akkor is bosszantó. Az a baj, hogy manapság az ember annak is örül az, ha elindul egy játék, már nem is feltétlenül azt figyeli, hogy hogy néz ki. Sajnos egyre gyakoribb jelenség, hogy a hardwareigény és a megjelenítés nem arányos :( -
#6409 azt én sem értem, bár, ha hülye véleményt mond, aminek köze nincs ahhoz hogym iért fikázza a játékot, akkor joggal esünk neki
tény hogy a játéknak vannak idegesítő elemei, de az nem az hogy miért beszélnek benne angolul... -
#6408 bocs ha hosszú lett, csak a hülyeség kikészít... -
#6407 szerintem egyáltalán nem nagy a gépigénye, én sokkal többre számítottam. Grafikailag teljesen korrekt, szépen ki van dolgozva, a jövőbeli szobával tényleg nem foglalkoztak túl sokat, de úgyse az a játék lényege!
És végre egy játék ahol nem a létre vagy a fal 2 pereme közé fog a karakter, a mászások benne valami eszméletlenül hangulatosak, kidolgozottak, és szépek, mindig pontosan a lényeget fogja meg a karakter, nem a semmit!
a játék kilépése tényleg röhelyes, de azért én nem akadok le ilyennél.
Nálam egyedül a nagyvilágban akadt be a játék
A tornyokba azért kell felmenni, hogy felderítsd a térképet.
Jah és iszonyatosan nem figyelsz a játékra! :)
1, Ha észre vetted volna nem csak angolul beszélnek a játékban, néha megszólalnak franciául és németül is, ami mutatja a keresztes hadjárat lényegét is
2, Azért olyanon kiakadni hogy miért angolul beszélnek a játékban, hát az valami szánalmas ovlt a részedről, már ne is haragudj, mit gondolsz kik csinálták a játékot? és azért olyan hűűűűű de bonyolult angolt nem használnak!
3, Azért mutatja Eagle Vision-ben a katonákat vörösnek, mert tulajdonképpen meglehet őket ölni gond nélkül, de az nem azt jelenti hogy most neked esnek csak úgy a semmiért, ezt mindneki észre vette, csak neked nem sikerült rájönnöd!
4, Ha baszogatod a katonát, akkor ne csodálkozz ha neked esik, mintmár említettem nem azért vannak, hogy neked essenek, hanem arendet őrzik, ennyi! -
szurop #6406 Én csak annyit mondok, hogy én csodálkoztam milyen kicsi a gépigénye, a középkategóriás gépemen minden maxon, és meg sem röccen, és grafikában nálam veri a crysis-t. -
#6404 1. én csak a saját véleményemet mondtam el (mert sztem ha valakinek nem tetszik egy játék akkor miért kell játszik vele?)
2. amúgy nem ez a kedvenc játékom -
#6403 meg. -
#6402 azért nem haragszol meg, ha értelmesen, megindokolva elmondta a véleményét??
miért érzik egyesek úgy, ha a kedvenc játékukat megkritizálja valaki, akkor az az ellenük irányuló személy támadás? -
#6401 hát csináltam én is gameplay videót, nem a legjobb, de nem is rossz sztem alkotásom -
#6400 ha nem tetszik nem kell vele játszani pont -
BIZ0906 #6399 Még az én vasamon sem fagyott és full grafón is (1280x1024 vagy 1024x786) simán megy :) -
#6398 És jó gyors vele minden? A lovaglós részek is? -
#6397 Akkor jó :)
Megnyugodtam. -
#6396 Nekem 8800gt van es nem fagy. Siman megy. Es meg a lapom is olyan mint a tied. -
#6395 Szaisztok
Ő lehet h hülye kérdés de komolyan nemtom MEGJELENT már???
Kössz
SrAta -
#6394 cserelj drivert eloszor is. Mas jatekban nem csinalja? Azert nezd meg a GPU homersekletet, nehogy az egekben legyen valami folytan. -
#6393 Kipróbáltam én is a játékot és hát nem ájultam el a gyönyörűségtől. Hardwareigénye szerintem indokolatlanul nagy, ráadásul én az előzetes videók alapján szebb grafikára is számítottam, fokozottan igaz ez a hardwareigény alapján. Egyébként nem LOW grafikán játszottam. Jason Hunternek is teljesen igaza van, ott van az a szoba a jövőben ahol az egész szimuláció zajlik, nincs benne szinte semmi, ráadásul úgy fénylik mint az Isten nyila, alig látni valamit, még csak szépen sincs kidolgozva és jobban fogja a játékot, mint amikor valamelyik városban kalandozik az ember. A menürendszere is tényleg idegesítő, különösen kilépésnél, végig kell zongorázni az összes menüt visszafelé, még a profilválasztót is. A játékmenet sem egyértelmű számomra, hogy mikor mit kell csinálni, vagy pl. ott vannak a katonák amik csak akkor vesznek észre, ha a szájukba mászok, és akkor sem támad meg az ott lévő összes, csak egy, a többi áll egy helyben mintha semmi sem történne miközben gyilkolászom a társát. Én zászlógyűjtögetéssel nem töltöm az időmet az tuti, ez is csak egy módja annak, hogy a készítők meghosszabbítsák a játékidőt. A mostani küldetésem során is ellovagoltam jó messze mert jelezte a térkép a célpontot, nagy nehezen megtaláltam valami torony tetejében, de a vicc az, hogy azt sem tudom, hogy igazából mi volt ott amiért mentem, de közben a térképen megjelentek egyéb célpontok megint csak olyan távolságban mint amennyit megtettem idefelé. Szövegelésből is túl sok van, főleg egy olyan valaki számára aki nem vágja az angolt, főleg hallás után és szerintem ezekből a játékosokból van a legtöbb szerte a világon mert nem hiszem, hogy csak közép és felsőfokú nyelvvizgával rendelkezők játszanak, játszanának az Assassin's Creed-el. Tényleg rakhattak volna a játékba feliratot, némi leírást a küldetésekről stb. Sokszor azt sem tudja az ember, hogy éppen mit csinál, vagy mit kellene csinálni. Egyébként az irányítása is sokszor idegesítő.
Valójában ezt a katonás dolgot akartam csak megkérdezni, mármint amit fentebb leírtam, megnézem Eagle Vision-el, hogy ki kicsoda, látom, hogy piros, és csak akkor kezd el nekemrohanni, ha 1-2 méterre közelítem meg, na jól van de akkor miért ne kerüljem meg teljesen egyszerűen. Továbbá a tutorialban az volt, hogy aki fehérrel pulzál az valami információt hordoz, de már egy csomó mindenkihez odamentem de senkitől nem tudtam meg semmit. Ezért mondom, hogy nem igazán értem a játékmenetet. -
#6392 Persze, láttam én hogy vista is oda van írva..de biztos ami biztos alapon kérdeztem.
-
#6391 Olvass a sorok közt..Mondom nállam nagyonritkán,van hogy egyáltalán nem...Amúgy valszeg driver/vista probléma xp-s nem irta hogy ez gond lenne... -
#6390 nah végig vittem, hát elég érdekes lett a vége, tulképp... mi vaaaan? :D -
#6389 Azt mondjátok 8800 GT alatt kifagy a játék?
A legújabb driver a 169.21es.
Most akarok venni 8800 GT-t -
#6388 Nállam nem a legújab van,mivel azt nem engedte feltenni,lévén 9xxx széria driver...De nállam nem is 5 percenként jön elő a baj,szal nagyon nem izgat..:) -
#6387 ok köszi kipróbálom -
#6386 Ha jól tudom, a legujabb driver nem való a 8800Gt-hez.
Cseréljetek korábbira... nVidia oldalán keressétek ki az ajánlott drivert, driver cleaner pro-val távolitsátok el a régit, és meg fog szünni a problémátok... -
#6385 Ilyet nállam is csinál 8800 gt oc,vista de ritkábban sokkal ritkábban,néha nem csinálja,néha 10-15 perc után,van hogy 1 óra után...összevissza... -
#6384 hello
nálam pár perc játék után állandóan lefagy a játék (a videokártya miatt, a grafikus vezérlő nem válaszolt majd ujraindult hibaüzenet) 8800gt, legújabb driver
minden maxon van, hibátlanul fut, csak fagy
volt ilyen probléma valakinél?
(vista alatt megy) -
#6383 Damaszkuszban mért van mindenki berágva rám?:D előszeretettel rántják ki a kardot ha meglátnak. Mitől van az,hogy 3-4 őrt simán levágok, de néha meg egyetlen katona kifog rajtam mert csak 2 amit háritani se lehet és kampo, mint vlmi üvesoldier -
#6382 Ha feltetted a Fraps korlátos verzióját, akkor valszeg gondban leszel. A tört verzió ugyanis nem indul el utána. Hacsak nem találsz valami leírást neten, újra kell telepítened a winfost. -
#6381 Hangtompítót használ :D -
#6380 ez hol volt a PC verzióba? -
Nekem Masyaf van kész, Acreban 100ból 83 asszem, de néha ugy veszem észre, mintha nem számolná pontosan, h hány zászlót gyüjtöttem össze. Amugy az intró videóban mért nincs hangja a nyílpuskának?
-
#6378 Ja, én épp tegnap gyűjtöttem össze a második városban az összes zászlót (Kingdom már kész). Már van ***pós, b***ós jelenetem is! :) FRAPSsal fel is vettem, és feltöltöttem ide, ha gondolod nézd meg (18++)! -
#6377 40-böl itt van a galaxy. -
#6376 Tudom jól
Már rég végigtoltam, de a zászlókkal nem vagyok kibékülve.