Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Megjelent (mármint boltban).

fook
ufff<#taps>

mama2
Most csak hülyéskecc? Bazz máá... De várjá: Ha a mentéseidet átmásolod, akkor azt nem tölti be a játék. Vagy igen?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

fook
akkor most én jövök : FAQ-ba le van írva mi a teendõ hang probllémára! Ha meg bugos annak semmi köze a rilizhez , és ha minden gond nélkül csak install & play módszerbe akarsz játszani akkor vedd meg! 😄

Mr Bishop
Képzeljétek..... !
A DOOM 3 mentéseit bemásoltam az Assassin'S Creed mentései közé...
Hát... gyerekek..!!!!! Félelmetes, ahogyan Jeruzsálemnél aprítok a BFG-vel.... FÉLELMETES <#idiota><#idiota> ARGHHH<#gun>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

davidka003
Semmi baja a játéknak. Minden hang tökéletes, csak kell hozzá egy nem integrált hangkártya és Vista. Nálam így minden jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fook
elolvastam elötte a f.a.q.-ot , de már volt rá példa hogy nem volt frissítve a f.a.q. és volt egy adott problémára már megoldás...

fook
engem az nem zavarna , de nekem látszik az alsó és felsõ ikonsor vagy micsoda 😊

mama2
Amúgy le kell ülni a közeli padra, megnyomni az f-et, és kihalgatni õket.

mama2
Ez nem chat. Attól, hogy 10 percenként beírod hol akadtál el, még nem fogsz hamarabb választ kapni rá. Ha te ezt nem tudod megérteni, akkor banplzhtxbye.

bacsobalint
azután mit kell csináli amikor leszurnak és a fehér szobába vagyok ,és alszok egyet
utána kapook egy küldetést hogy találkozzak 2 emberrel és ott nem tok beszélni velük ...
mit kell cisnálni
segitsetek
ez az egésznek még az eleje fele van

mama2
NEM lehet teljesképernyõre rakni a játékot, miért nem lehet megérteni??? Ha a FAQ-ban úgy van hogy NEM lehet, akkor NEM lehet.

proway
télleg nem lehet teljes képernyõre rakni a játékot!? FAQ-ban azt írják...
ez most akko hogy is van?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

bacsobalint
azután mit kell csináli amikor leszurnak és a fehér szobába vagyok ,és alszok egyet
utána kapook egy küldetést hogy találkozzak 2 emberrel és ott nem tok beszélni velük ...
mit kell cisnálni
segitsetek

mama2
Na leszedtem a játékot, hogy megnézem, milyen lett a végleges(mert ti azt mondtátok hogy ez a végleges.). SZAR!!! Ugyanúgy nincs hang, mint az elõzõnél. Lehet, hogy ez nem a végleges, hanem ugyanaz a régi szar "béta verzió", csak, nem lép ki Jerunál. Na most. Mivel ti azt mondtátok ez a végleges verzió, kérdem én nektek van hang? Mert nállam nincs. Úgy hogy ha ez a végleges verzió, ami holnap itt is kijön, akkor nem veszem meg, de nem hiszem hogy ez az lenne. REPACK. Szerintem ez azt jelenti, hogy ugyan az mint a régi, csak mûködik Jerunál is. Akkor leszek megnyugodva, amikor az interneten simán az látom hogy:Assassin's Creed REOLADED, vagy PROCYON, vagy RAZOR. Akkor ezek közül egyet letöltök, és ha van hang, meg nem bugos, akkor veszem meg. De nem most. Úgyhogy szvsz ez még mindig az a régi béta verzió, csak abban más, hogy ki van javítva és nem lép ki Jerunál. Szerintem.

bacsobalint
mit kell cisnálni
segitsetek létszi

"Miért nem azt szedted le?"

No Comment >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

davidka003
No comment. Tegnap jelent meg a játék.
Miért nem azt szedted le?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

csõsztok miert van az hogy amikor belépek jeruzsálembe lefagy ??? ezt a szar orosz verziot tettem fel és ott meg nem kilép és lefagy hanem simán megy a game és közbe lefagy de nem ir ki semmit. MIERT ???

CroftManor
Azért nem sikerül megölni az utcsó ellent, mert ahhoz nyakon kell õt szúrnod, nem pedig a tetõrõl leszedni dobókéssel. Én ugy csináltam, h lemásztam a járókelõk közé és ha kiszúrt a csávó, elkezd rohanni, de utána rohantam és ráugrottam hátulról és kész, mikor meg Altair levette a vérmintát a tollal 😊 utána simán elmenekültem a helyszínrõl, vissza a bérgyilkos irodába. Ennyi.

Nothing is True, Everything is Permitted

Csak a bannerba kellene kiírnia vkinek, h mielõtt kérdezel,katt az F.A.Q.-ra.

Bocs, nem tûnt fel, sokan itt olvasni sem tudnak (FAQ lámák...), lehet ezt sem veszik észre...
Te eltudsz?
mama2
Én nem tudom hogy kell, de kérlek ne káromkodj. Jó, felbaszta az agyadat, de ez nem a gmui. Úgy iis megértjük, ha nem minden második szavad f*sz.

KaszaN
Nem tudsz elbánni 20 õrrel?<#ticking><#ejnye1>😊

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Hogy a kékeres f@szomba kell megcsinálni azt a küldit amiben 7-8 könyvégetõs gecit kell kinyírni?? már vagy 20 szor nekiálltam, nagynehezen kinyírom az összeset de az uccsót akárhogy igyekszem egyszerûen nem lehet. Ha a tetõn megyek 3 nyilas van, azok úgy is kiszúrnak nemtom levadászni õket, ha meg kiszúrtak akkor meg az a fasz elkezd futni a várõrökhöz. Ha tetõrõl ("árnyékban") becélzom és dobókéssel akarom leszedni az lepattan róla vagy mi a fasz. Ha simán berohanok akkor is meghalok mert jön vagy 20 õr. Egyszerûen nemlehet kinyírni (várõrségnél mikor addig elfut már lehetetlen...). Már kurv@ra felbaszta ez a fos az agyam.
mama2
JÉZUS KRISZTUS ez a topik ez valami... Minden második hsz:LÁMA, vagy olyan kérdés, ami benne van a FAQ-ba, vagy két hsz.-szel arrébb megválaszóltak😛.

Miért nincs ebben az új verzióban párbeszéd hangok?????
Legalábbis nem mindig van!!!
Magiszter
És mindjárt jön egy olyan is hogy "Hogy kell elindítani a FAQ-ot? Elakadtam a FAQ-ban a XY helyen...." <#idiota>

ZsZso
Kb.

Így visszaolvasva csak ezen az oldalon 10 fölött van azon hozzászólások száma ahol a FAQban megválaszolt kérdéseket tartalmaznak.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Gunner
Ilyenkor érezheti az ember, h FAQ fölösleges... fórum linkje a FAQ-ból kéne indulnia, és ha elfogadod a feltételeket-következményeket csak akkor jöhetsz ide 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

ZsZso
Édes egyetlen JackSparrow -om. Nézd meg te is a FAQt kérlek.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ez is benne van a FAQban 😊

ZsZso
Igazából azokra a tornyokra kell felmászni, amit mutat a térkép. Meglátásom szerint a már felfedezett kilátok eltûnnek a mapról.

Köszönöm szépen!
bubu13
a kék területekre kell menni (ismeretlen terület) és ott kell felmászni a tornyokra

EEE 1899

Uhh, lehet volt már, de segítsen valaki, hogy merre kell menni és mit kell csinálni mikor a várban a "nagyfõnök" elküld hogy beszéljek a városokban lévõ bureau-kban lévõ tagokkal. Elmentem mindegyikhez, de mivel nem hallottam semmit a párbeszédekbõl (nem szól a centerem :S) ezért abszolute nemtom merre kell menni és mit kell csinálni. Térképeknél mindegyik városban ugyan azt írja ki hogy menjek a kilátóhelyekre szétnézni és akkor kapom a küldiket (ugye 6 küldibõl 3-at kell teljesíteni az assassin memo blokkhoz...). Aztán hiába mészok fel 2-3 ra is egy városban, sehol semmi... Pls help!
Dante73
Nem úgymond, hanem konkrétan 16:9 es a játék. Ezt én is HATALMAS hibának tartom! Mintahogy a feliratozás hiányát is! Szerintem, ezeket megszokta az egységsugaru PC-user, kell neki. Ugyhogy, ha bukta lessz PC-n a játék, akkor ez a kettõ, plusz a lapos játékmenet lessz a hunyó, nem a warez... Persze, arra lessz fogva, de ez más kérdés. Mint ahogy az is, hogy miért minden harmadik hozzászólásnak a "hogyan álitom át a képarányt" "hol kapcsolom be a feliratokat" és "miért optimalizálták olyan szarul, hogy csak x FPS-em van, a kukába való gépemen"...

http://www.freetvmaci.info/

az az általános hiszti,hogy alul felül fekete vászon van...mint mikor régen bemondták a tévében,hogy bocsánatot kérünk érte😊)..nem wndows módban indul el,kis ablakban...hanem ez nekik így nem teljes,hogy úgymond 16:9-es a játék😊)
nem hát...jaj de birka kérdés ez...tegnapi hivatalos USA megjelenéskor mi a jóistenre vártok még feljesztésre,javításra az utolsó pillanatokban EU-ba kerülés elõtt?
CroftManor
Na nekem vmiért visszaállt az orosz verzió szerinti jobb gombra, hogy h egyszer megnyomod futni kezd, ha mégegyszer akkor abbahagyja a futást és gyalogol.
Ja és most az elöbb kilépett, az ac.exe hibát észlelt...pedig csak a felbontást álítottam át :S

Balumann
Szélesvásznu a játék, így van megcsinálva, nincs teljes képernyõre lehetõség. De nem értem mi a gond, 19 colos monitorom van (nem wide) és telejsen jól látni midnent... nem értem mi a probléma

Balumann
visszaolvasás vagy FAQ elolvasással

Hogyan tudom azt elérni hogy müködjenek a régi mentéseim?
JackSparrow88
THX, de akkor a végleges változat még nem jött ki ugye?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

jeru utáni megbizásnál merre kellene elindulnom, arsuf következik ha jol értettem, de az merre van? csak nem akarok feleslegesen boklászni... vagy ismét valamelyik városba kellene zuzni?

Nekem is Samsungom van és megy teljes képernyön!!!
Akkor az én gépemen hogy menne?
AMD Athlon 64 3500+
Inno3D nVidia GeForce 7600 GT
2,25 GB memória
a www.srtest.com azt mondja,a procim nem éri el a minimumot se.akkor nekem is úgy fog akadni,mint neked???
Neked milyen procid van amúgy?

Hy!
Miért nem müködnek a régi mentések?
Vagy csak én nem csinálok valamit jol?
CroftManor
Nekem Samsung LCD van és nem megy telejs képernyõbe 😞