9242
-
#6669 -
#6668 csak kiváncsi voltam hogy egy apróságra hogy ráharap a topikörző szcéna :)
sok ingerült gémer :) -
#6667 Nem ő nem csak király, hanem ő Uri Geller utodja -
#6664 Documents and Settings\neved\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed
Rejtett mappák is vannak! -
#6663 nem -
#6662 Ne ezen lovagolj már. Honnan tudod, hogy ő mikor kezdte el gépelni. És mivel te többet írtál, amíg írtad, addig nyugodtan ő is elkezdhette írni, és egyszerre fejetitek be. Nem? -
#6660 és lelámáztok, nézzétek meg hogy én hány sort írtam és ő mennyit, ergó egy percen belül fix hogy az enyém jóval előbb ittvolt :] -
#6657 -
#6656 Azért mert ugyanabba a percbe írta mint te, és amikor elküldte a hsz.-t, akkor látta, hogy te is megírtad ugyanazt. Mert akkor frissült az oldal. Remélem érthetően fogalmaztam:]. -
Martins15 #6655 Sztem csak nézdd emg az időpontot...Ugyanakkor küldte el mint te...nyílván ha látja hogy vlaki már elklüldte nem irja le -
#6654 AMD 3000+, 1.5G DDR, GF6600GT
Ezen tűrhetően megy.(nem ismerem az x600 képességeit) -
#6653 pontosan, mentéseket meg át lehet tenni. -
#6651 lehet csak a 3. hsz-em itt, de nem értem minek írod le ugyan azt amit leírtam már énis? vagy te vagy itt a góré? :$ akkor elnézést, írígykedőshelyzet :CCC -
#6650 Egy egész játék, amely hibátlanul felrakott release (Re-pack) -
#6649 egy repack = új-csomag :] => 6.5 giga :)
am. nagyon jó dolognak tartom az egész játékot, de az elején ez hogy császkálok civilként a jelenbe/jövőbe, aztán menjek ide-oda beszéljek a nővel, most ezt a filmet nézzem , és ezzel megy el órákon át az ember ideje hogy a jelentéktelen filmeket nézi, amiket át sem lépkedhet... :C -
Hoz_Hun #6647 Hát nekem csak a boxos változat van meg, abban elég trükkösen lehet. Menü, ott van egy olyan hogy talán story line vagy mi azon bellül, megnézheted az infokat, amiket összegyűjtöttél (DNS pálcikákon ugrálhatsz jobbra-ballra) és amihez térképet is adtak az ott van a mellékletben amit megnyithatsz. Igen gagyi vázlatok, sok mindenre nem jó, bár ötletet meríthetsz belőle. -
#6646 mert a F.A.Q. nem mükszik -
#6645 ezt honnan lehet leszedni?
-
#6644 Ezeket a kombókat használd:
mindig jobb klikk, meg shift, meg space... valamire csak jutol...
de a shift+1-es gomb+w ----> sztem ezt keresed te. -
#6643 hát pl. háznak széle. és csak lepottyanok, vagy domboknál perem, és lepottyanok, mert egyéb esetben meg akkorát ugrik hogy tuti lesebzi magát :]
és lemászni valahonnan hogy lehet? :] mert nekem az sem jött össze. -
#6642 ja + shiftet is nyomj -
#6641 Jobb klikk (1-es gomb) + W gomb
de minek akarsz te leesni? -
#6640 egy laza kérdés. hogyan lehet simán lepottyanni egy peremről? :D -
#6639 Üdv!
Sok küldetésnél kapok térképeket, amik álítólag az őrök helyzetét mutatja. Meg tudná valaki mondani azt hogy a viharba tudom megnézni, mert nem teszi ki őket az alap térképre. -
#6638 Kioktatás visszavonva, én voltam/vagyok hülye. -
#6637 Ez nem chat, hanem fórum. Gondold végig mit akarsz írni, és egy hozzászólásba írd bele.
Válasz: sehol se tudod megnézni, hogy hány %nál jársz. -
#6636 azt hol tudom megnézni ,hogy hány %-nál járok ,mert sohol nem találtam..
meg a aFAQ-ba sem -
#6635 ja megvan csak nem engedélyezte a böngészőm -
#6634 ne nézetek lámának de rámegyek a FAQ-ra és nem nyit meg semmit hogy lehet elolvasni??? -
#6633 ASSASSIN'S CREED REPACK REOLADED ezt szedd le, nem lép ki Jerunál. -
Tibi85i #6632 Hali!
Tudna nekem valaki olyan letölthető verziót ajánlani , ami nem lép ki Jeruzsálemnél? Vagy esetleg egy javítást a hibás verzióhoz. Köszi előre is... -
#6631 Olvasd el a FAQt. (Játékmenet) -
santibi #6630 Forditásom szerint "zárd el a célpontot és irány a zsebtolvaj" hogy kell ezt végrehajtani? THX -
santibi #6629 Srácok Damaszkusban a zsebtolvajjal mit kell csinálni? THX -
#6628 Hát mondjuk ebbe igazad van. Fene tudja, nekem így is tetszik, dehát ugye kinek a pap kinek a papné. Amúgy: Szerintem szedd le a játékot, azt ha tetszik vedd meg. Én is megvenném, de nincs most pénzem, mert beleadtam az új gépbe. -
#6627 Rájöttem miért hagyták ki a feliratokat a játékból: Mert siettettétek őket azért. Mindig amikor bejelentették hogy csúszik, örjöngtetek, hogy mi a faszomé csűszik, azt már úgy voltak vele, hogy feliratokat nem rakunk bele, mert ha raknánk bele, még egy hetet csúszna a megjelenés, de azt már nem bírná ki a játékos társadalom. Úgyhogy te miattatok nem lett felirat benne, szégyeljétek magatokat:D. -
#6626 nem hiszem, hogy egyébként a középkorban kevésbé voltak változatos ölési módszereke. ez csak fantázia kérdése. ha már a hitmant hoztuk fel: miért ne lehetett volna pl. csapdákat állítani (teszem azt, meglazítani egy követ, és amikor az áldozat odaér, meglökni, vagy mérget csempészni az italába...stb. - és szinte biztos, hogy volt fojtózsinór). ha csak ennyivel többet raknak bele, azaz ízléstől függő módszert választhatsz, az tökéletesen megszinesítette volna a játékmenetet, az esetlegesen alapból unalmas küldetéstípustól függetlenül.
szóljatok ha hülyeséget írtam, mert igazából csak annyit tudok, amit itt olvasok. azért hezitáltam eddig, mert hiába a hangulat, hiába a környezet, ismerem magam, ha 5x is lényegében ugyanannak a küldetésnek kell nekiállni, és csak ugyanúgy tudom végrehajtani, tudom hogy nem lesz kedvem hozzá és abbahagyom. -
#6625 Én még annyit fűznék hozzá, hogy sokan szidják a harc rendszert, hogy rohadt egyszerű. Szerintem aki tudja hogy melyik gomb, mitcsinál, az változatossá tudja tenni a harcot.Ja és még az, hogy a küldetések felépítését is sokan szidják. Szerintetek milyen egy bérgyilkos élete? Imformáció szerzés, megölés, megkapja a jutalmat, ennyi. Altair-é is ilyen: elmegy, megtudakolja kit kell legyilkolni, információkat gyűjt arrol akit meg kell ölnie, megöli, és megkapja a jutalmat(a különféle képességeit). Hitman-be is ez volt, csak ott, nem te mentél el megkérdezni kit kell megölni, hanem, már megkaptad az információkat, és már csak meg kellett ölnöd. Mondjuk az igaz, hogy a Hitman-be több változat volt a célpönt kivégzésére, de az AC a középkorban játszódik. A keresztes hámorúk idején. Itt nem lehetett, gépfegyver, meg fújtó zsinor. Itt csak a kard volt, a tör, a fejsze, meg a puszta kéz azt ennyi. Szerintem ez a 4 fajta küldetés fajták, ez nem a készítők ötlettelensége miatt volt, hanem pont ilyenre akarták. Mert végülis tényleg így dolgozik egy bérgyilkos. -
#6624 Na de a gta-ban többfajta gyilkos elliminálás és keresd meg azt meg ez és változatos volt ill. felvezetés, most éppen a mellék küldikre gondolok. pl. tárgyak felkutatását is hiányolom, értsd, nincs benne olyan mellékküldetés, amiben kül. tárgyakat kell felkutatni, megkeresni a kereskedőnek a városban melyet kül. kiskirályok védik vagy mittomén ez csak egy példa volt vagy inkább mondok jobbat: a Királyság területén, mert ott egy szikra küldetés sincs. csak a lovagok meg a tornyok megmászása, bár ez sem küldetés igazából, ennyi.
De ismételten ismétlem, h a hangulat és a környezet, ez a játék főerőssége. -
#6623 tökéletesen egyetértek :) egyetlen ami szemet szúr az amit a 6. memória blokk végétől műveltek..arcade játékmenet :\
egész játék a diszkrét gyilkolászást sugallja, erre a végére átváltunk rambóba :\ várom a trilógia második epizódját :)