Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A DOOM 3 mentéseit bemásoltam az Assassin'S Creed mentései közé...
Hát... gyerekek..!!!!! Félelmetes, ahogyan Jeruzsálemnél aprítok a BFG-vel.... FÉLELMETES <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> ARGHHH<#gun>#gun>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
utána kapook egy küldetést hogy találkozzak 2 emberrel és ott nem tok beszélni velük ...
mit kell cisnálni
segitsetek
ez az egésznek még az eleje fele van
ez most akko hogy is van?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
utána kapook egy küldetést hogy találkozzak 2 emberrel és ott nem tok beszélni velük ...
mit kell cisnálni
segitsetek
mit kell cisnálni
segitsetek létszi
No Comment >.<
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Miért nem azt szedted le?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nothing is True, Everything is Permitted
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Legalábbis nem mindig van!!!
Így visszaolvasva csak ezen az oldalon 10 fölött van azon hozzászólások száma ahol a FAQban megválaszolt kérdéseket tartalmaznak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
http://www.freetvmaci.info/
Ja és most az elöbb kilépett, az ac.exe hibát észlelt...pedig csak a felbontást álítottam át :S
Nothing is True, Everything is Permitted
AMD Athlon 64 3500+
Inno3D nVidia GeForce 7600 GT
2,25 GB memória
a www.srtest.com azt mondja,a procim nem éri el a minimumot se.akkor nekem is úgy fog akadni,mint neked???
Neked milyen procid van amúgy?
Miért nem müködnek a régi mentések?
Vagy csak én nem csinálok valamit jol?