Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
A második, bár ez lehet h lejjebb már le lett írva, nemtom h ez a "Repack Reloaded" verzió ez a bolti változat vagyis a végleges már? THX a válaszokért...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Pozitívumként annyi, h télleg nem fagy ki se jerunál, se semmikor.
Nemtudom, miért akarja mindenki, hogy X360-as szintû játékok elfussanak, x-box szintû gépeken....? Ennyi embert, ezzel a grafikával, ennél kisebb gépigénnyel? Érdekes volna...
http://www.freetvmaci.info/
Ja, a játékok, amiket felsoroltál klasszak, habár a Ghost Recon AW a megjelenése idején bûnronda volt, és mellette gépigényes. De ezzel a no AGP dologgal, és az AC-vel a UbiSoft sikeresen felidegesített engem...
segitsetekxd
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Btw, felesleges a faszlámázás.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
menj a franciaágyhoz.
asszem ez az..<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
utána folytatódik a diknõnél utána mit kell csinálni mert ahogy kihalgattama a beszédüket ....>beszéltem a adokinõve---->és utána nem topm mi kell
létszi válaszoljatok😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem értem...
A másik fullon élsimitással meg se röccent,ez meg akad mint állat.
Ennek a verziónak állítolag jobban kellene futnia mint a "demónak"?
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
lejjebb már nincs pofám vinni a grafikát, mert már égõ lenne 😊
LOL <#bdead>#bdead>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"