9242
  • Dante73
    Minél többet játszok vele, annál inkább tetszik. A lovaglás, felderítés is kellemes, hangulatos. Viszont a városok! Élnek, nyüzsögnek, amennyire lehet, valóságosnak tünnek, akár épitészeti szempontból is. Ezek a legjobb részei a játéknak! Soxor csak az utcákon vagyok hajlandó mászkálni, nem a tetőkön, annyira megfogott. (Bár, meg kell hagyni, annak is van egy hangulata!)
    Számora az egyetlen negatívum, az irányitás. A kameraálások az esetek 95%-ában tökéletesek, viszont kombóknál gyakran betakar valami, falhoz közel, nem lehet megfordulni a kamerával, egyebek.
    Akiknek meg a GTA utánérzés hiányzik, azoktól kérdezem; Mégis mire számítottak? Teveversenyekre? Vagy mire? Mert azon kívül, gta is szabványküldikkel van felruházva! Védd meg ezt, lődd le azt... Keress meg ezt, lopj el azt...
    Szerintem írtó hangulatos játék! Ha a 4:3-as képarányt, és a feliratokat nem sajnálták volna ki belőle, már itt lenne a polcomon a Collectors Edition, ill megrendeltem volna.
    Más. Akik a kiadót szidják, igazuk van! (többnyire) Ugyanis ők azok, akik kihajtják a fejlesztőkből a mihamarabbi kiadást, ezért van az az érzése az embernek mostanában, hogy összecsapott, félkész játékokat kapunk...
  • Prince23
    Én írtam is, h hangulatból és a környezetből (városok, középkori muszlim és keresztény élet, 12. század) jó a játék... akinek pedig az tökéletesen megfelel, nyugodtan vegye meg... És nem véletlenül viszem már 2.-jára végig a gammát. De pénzt akkor sem adnék ki érte. Inkább megvenném a Witchert mégegyszer (lol), de azt már megvettem:D Azt a pénzt nagyon megérte. Hisz több mint 40 óra játékélmény nyújtott, míg ez fele annyit sem.

ui: de akkor is, a küldetések felépítése nulla mert a májam nem veszi be azt a fonalat, ami Masyafban elkezdődött, és ez a szinvonal, felépítés tartson végig, tö uyganazok a kihallgatások, megverések, stb... emiatt monoton... És különben is a mellék küldetések rohadtul rövidek, mindegyiket 1 perc alatt meglehet csinálni... Viszont a főküldetések felvezetése és felépítése felé minden tiszteletem a fejlesztők felé.
  • Cat 02 #6620
    Bill Gates-t is szidja mindeki :)
  • davidka003
    A fejlesztő neve pedig: Ubisoft Montreal
  • Adam69852
    akkoris :D nem gta klónt kellett várni :D
  • MerlinW
    Miért ubisoftozik mindenki? Ubisoft csak egy kiadó. Nem fejleszt játékot lassan egy évtizede:) Nem őket kell szidni, hanem a fejlesztőket:)
  • Adam69852
    megütöm magam.... MOST MÉRT OLYAN NEHÉZ BELENÉZNI ABBA A KI/@SZOTT FAQBA?????

már bocsesz mindenki de ez fáj
  • davidka003
    FAQ

Létezik már működő warez verzió a játékból?
    Igen. Assassins.Creed.REPACK-RELOADED
  • Adam69852
    de most nem tom hogy képzelted az ubisoftról hogy gta-klónt fog csinálni....

Én speciel oda vagyok az ilyen bérgyilkosos cuccoktól :D tehát középkor, tör, gyilkolás és mindez egyben... én amugy nagyon vártam a játékot és szerintem nagyonjó... mivel ha az ember beleéli magát a játékba hogy ő az az ember akivel játszik és hogy mit tenne a helyében, máris megadja a hangulatot és az élvezetet... nem úgy mint azok akik csak azért játszanak vele hogy eztis letudják meg végig játszák és lehúzzák a játékot és sírnak igy meg úgy a küldetés felépítés miatt.. és ezt most nem csak rád értem hanem más emberekre is és más játékokra is

Amugy meg teljesen mind1, felesleges ezen vitázni.. mindig fog valakinek tetszeni és valakinek nem, ez van
  • tommyg
    Ez nem bug, csak nem akartak kicseszni velünk a készítők, érdekes lenne hogy egyszerre 6 katona szúrkálna minket meg verne, direkt vannak butítva!
  • davidka003
    El se indulna.
  • Prince23
    A Prince of Persia kombóiból sokkal többet hoztak ki.
  • mate317
    Csao!
    amd 3000+
    1 giga ram
    x600

Min grafikán lenne esélyem?
  • Balumann
    Nekem kardal is megy c: nem nagyon szoktam tőrt használni ilyen esetekbe. azt inkább dobálni jó.
  • Balumann
    Rám eddig akárhányan jöttek, sosem okozott gondot elintézni őket. Alig ment le életem is. Általába az elején szoktak belémütni 2-3-at míg előveszi a kardot... (de ez mindig, mert amikor a civilt kell megmenteni akkor is az elsőt tőrrel szúrom le, és mindig belémütnek mire előveszi).
    Csak az elején volt gond míg nem tudtam olyan mozgásokat, amivel tudnák védekezni a hátbatámadás ellen.
    Jah egy kicsit furcsa, hogy mindig csak 1 támad. Tehettek volna bele bonyolultabb kombókat, meg valami összetettebb harc rendszert mert így nagyon egyszerű.
  • Prince23
    Lol...mindegy melyik irányba nézel, a te dolgod csak annyi legyyen: shift+1-es gomb... Érdekes, én tudtam őket hajítani... vagy próbálj meg egy kicsit menekülni és állj meg és kezdődjön a buli:D Tehát a földhöz vágás+tőrözés.
  • mama2
    De ez az, hogy nem tudom sehova hajítani, mert annyian vannak mint az Oroszok:D.
  • Prince23
    Használj tőrt, te. LOL ennyi a titka, persze előtte vágd őket a földhöz és úgy. Így akár ezzel a stilussal, kombóval 100 katonát, egy egész hadsereget eltudsz intézni... sajnos bugos a játék vagy mi... Mert míg megfogok valakit, megragadok, addig vagy nézik a többiek vagy abban a pillanatban mellé csapnak kardjukkal... de így könnyű:D :P
  • mama2
    lol, Rájöttem hogy kell, megöltem akit kellett, erre rámjön vagy 20 baszos katona hogy dögöljenek meg, azt nem bírom őket legyőzni bazz...D:D. De rohadt jó.
  • SrAta
    OK
  • SrAta
    Megpróccáltam minden összetört az asztalon ugrálok ugrélok átugrik a standon belül már hülyének néz a marketes h mit ugrálok a feeje felett de nem meg ( ez az volt h nemkifutottam jobbgombbal) valami ötlet esetleg???
  • Prince23
    Lol xD
    Megfogsz egy civilt vagy katonát, és a piacárushoz baszod/lököd őket. Ennyi az egész:D
  • SrAta
    Hogyan lehet szétzúzni a standokat mert karddal és ütéssel nem. De folyton azt írja h 1es gomb+ shift to grab ennek miköze a romboláshoz?
  • elitehun
    próbáld meg oldalról nekifutni jobb egérgombal
  • SrAta
    simán...
  • dani40
    Hello valaki szerint menne a gépemen az assassin's creed ??
    configom: intel dual core e6300 proci
    1gb memoria
    geforce 6600 256 mb shder pixel 3.0
    asus p5p800 se alaplap
  • SrAta
    de hogyan ütöm mint az állat karddal és semmi baja se lesz
  • elitehun
    ha jól tudom akkor az árus bódéját kell megsemmisíteni
  • SrAta
    Jah az informátor adja ezt
  • SrAta
    Sziasztok!
    Újabb gondba akadtam.
    Ott tartok, hogy vissza kellett menni Damaskusba (asszem memory block 4) és egy olyan küldetésem, hogy van két ilyen marketos ember a piacon, és meg kell semmisíteni valamit "Destroy the markets"
    És nemtom mit tele van minden katonával azzal nem is lenne gond mert kinyírnám őket de nem tom hogyan kell megsemmisíteni azt a valamit köszi a válaszotokat
    SrAta
  • Shep
    Kösz.
  • lac111
    Space(step, vagy máskor blend) utánna balegérgomb(támadás, counter)
  • Fehercsoki
    Van hozzá nvidia driver amivel jobban fut?
  • CroftManor
    Mikor rákérdez a játék, h melyik városba akarsz menni, jelzi h melyik városba van főküldi!!
    Oda érdemes menni
  • Shep
    A break defense nevű képességet, hogy tudom megcsinálni, mert nem igazán akar sikerülni?
  • elitehun
    én a hátán lévő törre gondoltam
  • Gunner
    de... kard sux, kiugró tőrrel 35 ember az egyik főcélpont megölése után, thanks
  • elitehun
    na mi az? senkinek sincs semmi érdekes storyja?
  • elitehun
    Pontosan!
  • Magiszter
    Meg a kardban nincs semmi stílus Azért mégis csak jobb érzés egy száll tőrrel lerendezni egy kardoskodó csürhét.