Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Ha már magyar nyelvû kézikönyv is van, akkor az okoskodóknak üzenem nem lesz itt semilyen már rls, a relodaded a végleges. 😊

Magyar nyelvû kézikönyv =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gunner
011dfdb0 pont ez

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Adam II
Ezt írja:

AppName: assassinscreed_dx9.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: assassinscreed_dx9.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 011dfdb0

Mi a hiba?

Gunner
fogdossa kallantyúcskát és rezgesse a helyére

Gunner
jajj tee.. há magyar kézikönyv!!! <#hehe>

tommyg
semmit csak kiraktam 😊)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

úristen ez meg milyen kérdés??..azért mert itthon 3-4 nappal késõbb kerül a boltokban,mint USAban,miért lenne ez más??
overlocker
ez kinek van? mit akarsz ezzel mondani??

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

overlocker
Van már

RELOADED REPACK

van már normális verzió a jétékhoz? aminél nem lép ki Jeruzsálemból???
Vagy pedig várni kell még arra a verzióra??és ha van akkor letölthetö internetröl?thx

overlocker
Egy fontos kérdésem lenne
Holnap megjelenik egy ilyen verzio 8000FT-ért

Ez több valamivel minta RELOADED REPACK?? MErt multi nincs tehát akkor van haszna azon kivül hogy támogatom az ubisoftot??

Rage47
tudna vki adni nekem mentést jeri elõtt? plz😊
Sziasztok! Én vagyok az egyetlen, akinek kb. 20 percenként kifagy a "Repack" verzió? A "demo" tökéletesen futott, itt pedig már nekem is vannak problémáim a hanggal (noha beállítottam a faq-ban leírtakat), illetve lényegesen gyakrabban fagy, mint a demo. <#nemtudom> Van erre valami megoldás? Elõre is köszönöm, ha esetleg tud valaki segíteni.

Balumann
Kipróbáltam gamepaddal, tényleg jobb sokkal ,csak kicsit szokatlan 😄 (nem vagyok gamepadhoz szokva). De azthiszem így folytatom, megpróbálok hozzászokni.

srácok! mibug, hogy nem tudok valakitõl lopni jeruzsálemben 4 es kártya végén, pedig kvasokszor ment egybõl😄 ???!!
davidka003
Sokkal jobb szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Balumann
Jobb gamepaddal játszani, mint egér billentyûzet párossal? Érdemes megpróbálni?

Broafka
rég néztem már be a topikba, lehet hogy már ismert dolgot mondok, de már van RELOADED verzió, mûködik, angol, megy jeruzsálemben! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

CroftManor
Sztem ezt bekéne tenni a F.A.Q.-ba: Hogyan tehetem teljes képernyõre a játékot? Rakd a felbontást 1280x800ra 😊
Ennyi

Nothing is True, Everything is Permitted

mNzJean
Régebben kérdeztem azóta nem nagyon jártam erre , aki controlerrel tolja , ez az új letölthetõ verzióval ,mûködik a rezgés vagy nem? thx

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

te kis herripotter:-)
Prince23
Egyetértek, kb egy hónapja ezt írtam én is nagyvonalakban... monoton, ez a lényeg.

CroftManor
Amugy azt nem tom észre-e vette vki, ha 1280x768ra rakja a felbontást, eltûnik a két fekete csík a képernyõrõl, viszont egy kis csíkot levág a képernyõ jobb oldaláról, de egész tûrhetõ!

CroftManor
Igen, le a kalappal...de télleg tök unalom az egész, még elsõre végigtolja az ember, de másodszorra megint megmászni a tornyokat (ha új játékot kezdesz) semmi kedvem hozzá.
Az télleg elég gáz, h elbujok a szénakazalba vagy a tetõn és ott áll a katonta tõlem 3 méterre, kiugrok a rejtekhelyrõl és szépen lemászik a tetõrõl :S nem beszélve a pados bújócskáról.
Ami engem a legjobban idegesít, h midnen egyes pofázást végig kell hallgatnunk a öregnél.

HeadHunter86
Ja, zászlógyûjtögetésnek mi a rák értelme van? 😄
1. helyszínen megtaláltam mind a 20-at, de minek 😄

Ja és az ufrabugrálás jó lett, le a kalappal a fejlesztõk elött.

mama2
Ja-ja. Meg se veszem azé se. Amúgy arra hogy 4 menûn kell végigmenni mire meglátjuk a windowst, van egy megoldás: alt+f4, és azonnal kilép.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

HeadHunter86
Kis vélemény a játékról:
Sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni a játékból. Nagyon monoton lett és unalmas.
Irányítással semmi gond.
A Grafika is jó, megállja a helyét.
Bugokkal sincs tele.
A missziók csapnivalóak: Hányinger kerülget attól hogy toronyba másszak fel már vagy 50-edszer, és civilt mentsek meg 100x. Lopás, zászlófutás, unalmas.
Logikátlan az egész játék: beugrasz az õrõk elõl egy szénakazalba, majd kijöszz, kicsit se gyanús nekik a dolog. Leülsz egy padra ugyanez.
Ha a tetõn bujsz el és feljön a tetõre nem nézne bele a "dobozba".
Sok logikátlanság van a játékban, amit sokkal jobban is meg lehetett volna oldani, ha nem 12 éveseknek csinálták volna a játékot.
Nincs felirat, 2008-at írunk és nincs felirat, szánalmas.
16:9-es képarány, egy Assassin's Creed-ért nem fogok 16:9-es monitort venni, üzletpolitika ide vagy oda, megint csak nevetséges dolog.
Alaplapi hangkártya probléma, megint egy "-".
2 perc mire az ember kilép a játékból, mert 4 menün keresztül kell végigmenni mire meglátod az áhított Windows-t.
A harc unalmas, arra figyelsz állandóan mikor üt az ellen hogy counter attackot nyomj, kb ennyi a harc. Semmi izgalom vagy kihívás.

Tele van a játék ilyen és hasonló hiányosságokkal hibákkal.
Összességében jó játék LEHETETT VOLNA. Nagyon vártam is, már kb 1 éve, de így csak egy 3-mas alá.

mama2
Bazz mekkora bugot fogtam ki: Elõttem volt egy ház. Mondom fel megyek a tetejére, neki futok, space, és mitörténik? Átesek a házon, bele a semmibe, majd egy tengerbe bele esek😛. KLezdhettem elõröl😛.

Állíts...Ha arragondolsz amikor az elején a tutorial után mész a vár felé..Na ott fényesnappal napsütés van,viágosság..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

CroftManor
Én sötét pályára csak a legvégén emléxek, mikor meg kell küzdeni az öreggel.

mama2
Ja, mégegy problémám van: Amikor már a városban vagyo, és megyek a várba, akkor az egész minden olyan sötét, hogyha a monitor elé teszek egy negrót, az elkezd világítani. Komolyan. Rohdt sötét, nem tudom mi van. A játék direkt ilyen, szóval, mert el van borulva a játékba, vagy a monitoron kéne valamit állítani?

mama2
Hát pedig nekem se nagy az angol tudásom, de én tudtam mit kell csinálni azon a köcsögös részen.

A gond az angoltudás..😊
Fõleg amikor beírja valaki hogy a tutorialba nemtud átmenni a köcsögös emberek közt pedig megnyomja a shiftet...No igen,csak nem az van odaírva hogy nyomd meg a shiftet hanem hogy TARTSD lenyomva😊

A 0 gomb az egér bal az 1-es gomb az egér jobb gombja,a legtöbb játék eszerint nyomja,max nem 0-1 hanem 1-2..😊
A shiftet meg kiírja,a space-t is...Gond?😊)))

Gunner
cölöpökön ugrálni könyebb bill-el meg egérrel, azon kívül gamepad 4eva 😊

CroftManor
MIért van az, ha megnyomom az E betût, akkor ugye látnom kéne a népet fekete fehéres ködben...de ha megnyomom semmi mást nem látok csak a nagy vakító fehéret?

lol,ha emiatt nem veszel meg vmit......
csak úgy mondom,h kb 5 perc v annyi sem,amíg beállítod a klaviatúrádat vagy x360 kontrolleredet rá.
Amúgy meg a nagy konzolátiratoknál is mindig az irányítás miatt sírnak.Pl Devil May Cry 3 PC-nél is,pedig halál egyszerû még billentyûn játszani is,sõt sztem könnyebb,mint vmi kontrolleren.

zorrobomber
Látom megy a flame ezerrel, na én csak annyit böknék hozzá, hogy nálam azért csak 2 percet futott, mert a hideg kirázott a "tutorial"-nak nevezett villódzó fostól, meg a sajnos fejlesztõk között elég gyakori nyomd meg a lófaszjóska gombot hogy ezt csináld, megnyomom és persze hogy nem azt csinálja mert LUSTA dögök kiírni azt hogy Mouse click 1 vagy sift vagy akármi. Ha kiír vmit akkor legyen mán úgy is könyörgöm.Bosszúból nem veszem meg.

mama2
Igen-igen, alap gyorsításra kellett rakni és akkor volt hang. De nekem most is az elvileg teljes verzióba is arra kellett rakni, holott ha teljes, nem kellne ilyen hibának lenni benne szvsz.

Látom,Rage47 beírta a bannerba,de milyen jól tette. Úgyhogy most már csak on legyen,no off.

tommyg
jah vágom, valami hardveres gyorsítást vagy mit kell kikapcsolni, én nem vágom nekme a bétába is volt hang

mama2
De nem úgy hang. Hanem a bétában is úgy volt hang, hogy valamit átállítottunk a winfosba. De azt hittem, hogy ez a teljesben(mivel ez szerintetek a teljes), nem kell semmit állítani, alapból lesz hang. De NEM. Éerirek mire gondolok?

tommyg
integrált kártyám van és van hang 😊
ez nem attól függ, sokkal inkább megfelelõ drivertõl

Prince of Máté
Zoltán, maga egy született FASZ!

tommyg
a bétába is volt hang meg ebbe is -.-

No...Az 1 hónapja feltünt változathoz képest ez bizta optimalizáltabb...Vista alatt dx10-ben mindent automatikusan fullra rakott a progi felbontás 1680*1050 és vidáman hasít (az 1 hónapos davaris változat röcögött ittott) Acre-ben sem akad sehol 8800 gt oc-vel 4800x2 2 giga memó mellett..😊
A látványvilág iszonyatkomoly,szerintem közelíti a crysist és sokkal jobban fut😊

rotator
PC-re "csak" ez van.
😊

mama2
Rendezõi változat, amiben benne van a 3 új minijáték😮. Akkor az Április 11.-én megjelent változata melyik lesz?