9242
-
xido #7034 oó...klassz..kösz:) -
#7033 de, visszaülhetsz a gépbe -
xido #7032 de a zászlókat,templomosokat úgy csinálhatod,hogy előlről elkezded..nincs utólagos free ride a vége után igaz?:) -
#7031 -
#7030 ááá Ma végre hivatalosan is végigvittem az assassin's creed-et
Ráadásul iskolaidőben 2 hét alatt úgy hogy közben felmásztam az összes torony tetejére megcsináltam az összes mellék küldetést és kinyírtam az összes katonát az összes városban
(Most biztos azt gondolod hogy ki az a hülye az összes mellék küldetést megcsinálja!? Hát én meg még nem tom ki)
Na most megyek végig viszem mégegyszer csak most a zászlókat és a templomosokat gyűjtöm be -
#7029 Amúgy szólok, hogy az AC végét megmagyarázó oldal, ismét működik (az extra.hu ma egész nap karbantartott) - a link felül található. -
#7028 A FAQ az én művem.
Köszöni szépen az emberiség ezt a remek windows shortcutot! A teljes képernyő jelen esetben a szélesvásznú vs teljes képernyő kapcsolatra vonatkozik. Az ALT+ENTER nem AC speckó ... sose volt az. -
#7027 Közbe feltöltöttem a ready steady go videómat, ha vkinek kell letölthesse, de vmiért nekem nem tölt le semmit ha rámegyek a
linkre -
#7026 Gondoltam egy 10-15 secundumos zenei aláfestésnek reméltem,... vagy kezdeti aláfestésnek... és utána pedig egy másik zene jönne... de min1 -
#7025 Hát végighallgattam és azt kell h mondjam,, nem hiszem h erre a zenére tudok bármi jót összedobni, ez a zene nagyon komor, egyhangú, nem tudom mit lehetne alátenni... -
#7024 Kipróbáltam a játékot és gondoltam írok egy kis véleményt.
Már régóta vártam egy olyan játékra, ami a középkorban játszódik, de nem fanatasy, mert azt sajnos nem kedvelem annyira.
A grafika nagyon szép és szerencsére egy közepes gépen is elfut maxon. A játék irányítása szintén eltalált, ám a harcrendszerrel nem vagyok kibékülve. Kb a játék felénél kezdenek el komolyabb számban jönni az ellenek és ott már nem nagyon kellett taktikázni. Két gombot (néha egy harmadikat) nyomtam felváltva és simán lekaszáltam egy kisebb sereget. Pedig eleinte még taktikázva harcoltam, néztem ki mikor készül támadni, stb.. Maga a hangulat szintén hagy kivánnivalót maga után. Nekem az egész "világ" túl mesterkéltnek tűnt, sajnos nem tudom miért. De valahogy nem éreztem élettel telinek a városokat. Nem biztos, hogy attól lesz valami élettel teli, hogy telepakoljuk NPCkel. De az is lehet hogy csak azért érzem ezt, mert nem nagyon szeretem az Unrel Engine 3-at, szerintem túl műanyag hatása van minden játéknak, ami ezzel készül. A lényeg, hogy a hangulat nem volt olyan, amilyen lehetett volna.
Aztán voltak apróbb zavaró tényezők, mint például, hogy bizonyos elemek minden városban ugyanazok. Például a két utolsó város bejáratánál őrök állnak, de jobbra fel lehet kapaszkodni egy rúdra és az őrök feje felett be lehet sunnyogni... Szóval ugyanazok az elemek különböző városban. És itt jött elő a másik gondom is, hogy a városok közt nem látok nagy különbséget. Az akkori városok gondolom elég egyfomra felépítésüek voltak, de a játékban abszolút nem éreztem különbséget köztük, ennyi erővel akár egy nagy városban is játszódhatott volna. Valami változatosság kellett volna a városokba. Zavaró volt, hogy a játék azzal próbálta nehezíteni a dolgom a későbbiekben, hogy a tetők tele voltak őrszemekkel és ha megláttak, már a nyakamba volt a fél város.
A legnagyobb negatívum azonban a sokak által elmondott ismétlődés volt. Az első két órában jól szórakoztam a fentebb leírt apróságok ellenére is, de mikor többedjére kaptam ugyanazt a küldetést, akkor unalomba fullad az egész. Hiába próbál szabadságérzetet adni a játék, mégis úgy érzem, hogy bizony kötött az egész játékmenet. Kb úgy, mint a STALKERben. Vannak mellékküldik, de csak azt érdemes megcsinálni, ami feltétlen szükséges, a többi nem éri meg foglalkozni vele. A célpontot csak egyféleképpen lehet elintézni, csak egyféleképp lehet társalgást kihallgatni, tehát a négyféle küldetés állandó jelleggel ismétlődik. Ha legalább a gyilkoláshoz szabadkezet kapnék, de így... Minimális fizika kellett volna, felkapnék egy nagyobb követ és mondjuk fentről fejbenyomnám a célpontot.. vagy Hitmanesen felvehetném mások uniformisát és belopakodhatnék hozzájuk. Szóval a szabadságérzet nem igazán jött át, sem a hangulat. A fiatalabb korosztálynak biztos nagy élmény a játék, de engem nem nyűgözött le. Mindezek ellenére vannak előnyei és az AC egy jó játék (inkább a közepes és a jó között ingadozik), de messze nem kiemelkedő. Ha pontozni kéne, akkor nem tudom, hogy hatot vagy hetet adnék-e rá. Azt hiszem, inkább hat és felet. 6.5/10 -
#7023 Köszi szépen -
#7022 ez sztem is jólenne -
#7021 no feltettem neked...
cod4 coup intro
ebből a régiesen csengő dallamra gondolok, ami "arabisztikus. -
#7020 -.- -
#7019 Gondolkoztam egy zene vágásra, pl ajánlanám a cod4 intrójának a zenéjét, tudod azt azenét, mikor az elnököt viszik kivégzére az arab stilusos bevágásra gomdolok én... -
#7018 Ha kihallgatást tennék bele, meg püföléseket, üldözéses részeket, az már gameplay videónak számítana, nem trailernek.
-
#7017 zene2
nem értem mért nem hozza be -
#7016 Ezek elég jónak tűnnek:
zene1
zene2 -
#7015 Nem csak gyilkossági intrókra értettem, hanem pl kihallgatásokból is eg ykicsit meg püfölésekből is, és hajszákat is beleszerkesztve, tudod mikor megölünk valakit és uzsgyé... bár ez egyén kérdése, és stilus, hh készite el a trailert... egy jó kis pl rockos vagy arab (medieval total war első részéből ajánlanám) zenére... -
#7014 Gyilkossági intrókat?
Mikor megölök egy főellent, akkor átkerülünk abba a kék timeline-ba vagy mibe..azt tegyem bele? Nem hiszem h túl érdekfeszítő lenne -
#7013 Nehéz dió, kb két három napos munka. Majd meglátom mi lessz belölle.
-
#7012 télleg jó lenne!! -
#7011 Hopp nem ezt a szmájlit akartam. -
#7010 De attól még a fekete csík alul felül ott marad. -
#7009 Exactly! -
#7008 Hogyne láttam volna film trailert
Nekem ez a kedvenc trailerem ACből, vmi ilyesmire gondolsz h csináljak?
trailer -
#7007 Ill nemcsak a gyilkossági intrókat, hanem az azutáni hajszáákat is összevágdosnád pl. -
#7006 Csinálj sztem trailer formátumba, remélem láttál filmek bemutatóit... csak ez nagyon hosszú időbe telne neked, h betöltsd kb 2-3 blockot, és annak gyilkossági bemutatóit vágnád össze...:)
de hidd el megérné, a zenét nem tudom, nem tudom ismered a medieval total war zenéjét, van arab hangulatú zenéje, ahol egy nő nyögdécsel tök arabisztukus módon... az a zene illene... de sztem szvzs jó lenne ha egy velős trailert csinálnál... most mellőznéd a városban járkálásokat, mert látom az neked van bőven:) -
GiGa master #7005 bocs elírtam alt+ENTER!!! -
#7004 Szeretnék még egy klassz videót összerakni, ha vkinek van vmi ötlete, h mi legyen benne, vagy az is nagy segítség lenne, ha megmondja milyen zenére csináljam meg.
-
GiGa master #7003 Sziasztok Kié az FAQ?Az hogy lehet h egyéb manünél,a Hogyan lehet teljes Képernyőre raknia játékot?..kérdésnél az van odaírva hogy sehogy? Azt legyen oly szíves és írja át hogy SHIFT+ENTER Lenyomásával az ablak felugrik teljes képernyőre!! -
#7002 Nekem a fényerő asszem 10/5, alapon így volt, hozzá se nyúltam és mégis szar.
-
#7001 Igen, nem egészen ezt kellene látnod. Amúgy Eagle vision-ben (továbbiakban EV) nekem is nagyon világos a kép. Pl a végén mikor ajeleket nézed a falon... EV-ben se látom sokkal tisztábban, mint normában. Nagy piros dzsuvák. Csak messziről tudom kivenni hogy oda most írva van valami... lehet le kellene vennem a fényerőt? :-D -
#7000 Az embereket fehér körvonallal, a katonákat meg piros körvonallal kéne látnom szürkés, homályos látásssal. -
#6999 Felteszem mégegyszer a kérdést, másnak is van olyan gondja, h az eagle visionja nem működik rendesen? Ne mondja nekem senki, h ilyen az eagle vision, mert már végigvittem majdnem két hónapja és akkor nem ilyen volt!
ezt látom elötte
eagle visionban -
#6998 Végigjátszottam, így írnék egy kis összefoglalás (szokásomhoz híven):
Manapság valamiért mindenki a grafikával kezdi a bemutatást, ezért most én is rátérek erre a jó szokásra.
Történet: Egy érdekes pontja a játéknak. Az első néhány küldetés még izgalmas, új, és az ember alig várja hogy elvégezhesse. Utána megkapjuk újra, újra és újra. Ekkor már jön az ásításos "mikorleszmávége" játékstílus. Sajnos igen. A történet hamar ellaposodik, és csak a végén rázza fel megint a játékost, Asuf (vagymi) környékén. Ott meg már vége is az első résznek.
Irányítás: Elképesztően jól megcsinálták. Két egérgomb, meg még egy pár billentyű a szokásos WASD mellett és olyan mozdulatsorokat lehet előcsalogatni hogy csak na. Könnyen ráérezhet bárki.
Grafika: Első ránézésre: Hűha! Második ránézésre: Aztamindenit. harmadikra már a kritikus szem is hozzászokik és lát itt ott apróbb hibákat, de egy legyintéssel továbbmegy és tátog. Elképesztő látványvilágot pakoltak össze a készítők. Minden elismerésem, hogy nem egy Crysis szintű "pakoldaláavasat" motort írtak nekünk. Egy egyszerű konfiguráció (AMD X2 3600+, 2Gb 533 Ram, 7900GS 256Mb VGA) 1024x768-ban minden maxra tolva vígan elviszi döcögés nélkül.
Végeredmény: 8/10, azok miatt az apró hibák miatt nem adtam neki 10-et meg az ellaposodó sztori miatt. Az újrajátszhatóság, nálam 3 lesz, mert van egy stílusa Altairnak ami nekem bejön. Lehet mókázgatni az őrökkel, a civilekkel és persze a templomosokkal is.
-
SaGa Jr #6997 Így igaz. Oda úgyis csak azért mész be, hogy egy újabb mail-t elolvass (sok sok infó a háttérben zajló eseményekről). Előtte nem tudsz bemenni. -
#6996 de azt a mailt amivel be lehet emnni a tárgylóba azt csak akkor kapjuk meg amikor végigvittük a játékot nem? -
#6995 Azaz.
Tobias:
Odamész bárkihez, és SHIFTtel megragadod a grabancát. SHIFT lenyomása közben ha a WASD billentyűk közül lenyomod a megfelelőt, akkor a tagot a neked tetsző irányba fogja tessékelni Altair barátunk. Ez az irány lehetőleg a stand felé essen, s akkor secc perc alatt letudhatod a küldit.