Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
KaszaN: az milyen az hogy maxon ben? Amúgy én is maxon tolom, rohadt szép.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
hogy olyan fos a bolti verzió meg igy meg ugy 😄
MELYIK A 0-ás gomb??????
Mert nem a nulla a billentyûn
Köszi a válaszotokat
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nothing is True, Everything is Permitted
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Megakadtam annál a résznél ahol elvesztettem mindenem a 2 emberkét már kihallgattam most egy ilyen ököl jelnél vok a térképen és F-et kell nyomnom egy ilyen csövesnél aki full ugyanazt mondja mindig. Egy katonát jelöl ki, ha megnyomom az F-er. Elvileg a misszió az, hogy "Interrogation"-oljam õket, ami azt jelenti ha jól tudom, hogy Kihallgassam, vallassam õt(ket) de nem tudom mit kell csinálni PLS HELP
Köszi
SrAta
(Nem volt benn a FAQ-ban)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként tényleg valakinek jó az irányítás valakinek nehéz!
Na, tehát kimaradt az, hogy kilépés! Az a legszebb 😄
Esc, majd kilép kérdezi tényleg arra igen.
Tölt, bejön egy menü esc majd kilépés itt is megkérdezi tényleg? igen
A legszebb most BE KELL LÉPNI a profilommal, hogy exitre tudjak menni! 😄 Na itt már ALT+F4 ez már sok! 😄
. : Z E L L E R : .
Pls Help!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Menû szépen kidolgozott, tök szép. A játék ahogy kezdõdik, az valami borzalom. Ugye homályos az egész, nem lehet látni semmit. Na nem baj, ezen túlverekedtem magam. Attán jön az intro. Az hogy nem lehet átugorni, hihetetlen idegesítõ, fõleg annak aki nem tud angolul. Igazán rakhattak volna bele egy SKIP gombot. Aztán a játék, vagyis teljesen nem játék ez még csak a tutorial. Engem az a kék háttér rohadtul idegesített, meg aztán az a fehér fény, kivakította a szemem. Na nem baj, ez is megvolt. Aztán jön egy kis ugrálós rész, addig ok, bár néha leestem a kamera miatt. Aztán persze megint vagy 5 percig beszélenk, mire történik valami. Oké ez is megvolt. Kijutottam a városba, tök szép, az emberek járkálnak, szóval tök jó. Megkaptam az irányítást. Felugrottam a háztetõre, nem volt vele gond, kamera nem zavart be(néha igen, de meglehet szokni). Elmentem a várba, megint beszéllnek 10 percet, aztán HARC. Miböl is áll a harc? Vagy a bal egérgombot nyomkodjátok(játék szerint a 0-ás egér gomb, simán támadni lehet vele.), Vagy jobb egérgomb(játék szerint 1-es egérgomb, védekeztek vele). Szóval nyomva tartjátok a jobb egérgombot, és amikor az ellenfél emeli fel a kardját, megakar titeket csapni, megnyomjátok a bal egérgombot és combot visztek be. Ez is megvolt. Megyünk a várba, követünk egy csávót, aki felvezet minket egy lelátóra, jó magasra. Látjuk az ellenfeleket. Beszélnek a Mester, egy idõ után ránkmutat, mi megkapjuk az irányítást, és le kell ugrani(jobb egérgomb + space). Bele esünk egy széna kazalba(érdeeks pont ott volt alattunk), kimászunk, majd elmegyünk egy épülethez, amire fel kell m ászni(jobb egérgomb ++ space), majd lelökni a sok farönköt az ellenfelekre. Oké, a kamera ránk váltm és a Mesterre. Szokás szerint, megint végig kell hallgatni amit dumálnak, majd a Mester leszúr minket. Átváltunk a jövõbe, a laborba, kimászunk a gépezetbõl, majd a doktornõ és a Professzor, elvonul, nekünk meg ki kell hallgatni õket(itt mondtátok hogy fehér valamelyik szoba, hát nekem semelyik nem volt fehér), ha kihallgadtuk õket, akkor vissza a gépezethez, belefeküdni és lehet folytatni a játékot. A Mester szobájában találjuk magunkat(igen amgunkat, mert ÉLÜNK!!!). Leszúrtak minket de élünk. Altair el is csodálkozik, hogy hogy-hogy élek, hát leszurtál. 5 perces beszéd után, a Mester, elveszi a fegyvereinket, és mindent amit tudunk. Ad egy feladatot, hogy halgassunk ki két embver beszélgetését. Elmegyünk a helyszinre(a térkép egy fejjel jelzi), majd leülünk a padra, megnyomjuk az E gombot, majd az F gombot, és kihallgatjuk õket. Ezek után, elkell menni a várba, megverni valakit, a Mester elé állítani, majd amikor -akit elfogtunk- elmondja mit tud, a Mester megöli, a kardot meg nekünk adja(és minden fegyvert amit elvett tõlünk, kivéve a képességeinket). Kimegyünk a Mester szobájából, a várból, és lehet gyakorolni. Ha nem akarunk simán ki lehet lépni. Most, egy lefelé mutató nyilhoz kell elmenni(a térkép így jelzi), felpattani egy lóra, és elmenni Damaszkuszba. Ott felmászni a legmagasabb toronyba, beszélni az ottani Assassin'S bázis fõnõkével, aztán megcsinálni amit tudunk(Picpocket, civil mentés, kihallgatás. Persze hogy ezeket megtudjuk hol vannak, felkell menni a toronyba, és szétnézni az E gombbal). Aztán amikor az Assassin 'S bázis jele elkezd villogni, elmenni oda, a fõnök ad egy tollat, és megadja azt a helyet, ahol van a kivégezendõ személy, elmegyünk oda, megölljük, lerázzuk az õröket ha észrevettek, vissza megyünk az AC bázisra, odaadjuk a tollat, amivel Altair vért vett le a megölt személy nyakárol bizonyítékként, majd véfeztünk. Az egész játék ebböl áll, de nem lehet megunni. A grafika szép, a tetõn ugrálás élvezetes, szóval egy jó játék, de többet vártam tõle.
Pozitívumok: Grafika, a tetõn ugrálás élvezetes, a játékmenet élvezetes attol független hogy csak 4 küldetés fajta van.
Negatívumok: Átugorhatatlan beszélgetések, Csak 4 küldetés fajta.
Értékelésem:87!%
Az hogy most gerendára vagy a háztetõre ugrik, mondjuk ha 2 centi különbség van a gerenda is a háztetõ között akkor anynira ne csodálkozz hogy a másikra fog ugrani, nekem is volt ilyan, én nem szenvedtem ezzel, nyomtam a (jobb egér gombbal együtt) space-t mint állat, azt ugrott az!
Most nyomd meg az egér 0-as gombját, szerintem azért annyira nem volt nehéz rájönni hogy az a bal egér gomb, tekintve, hogy egy játék nem azért készül hogy halálra szivasson, és az egeret a fejeden kell irányítani... max azt cserélhetted fel hogy nem tudtad hogy a 0-as a bal az 1-es a jobb, ennyi, azért szerintem ez se olyan bonyolult.
Az elsõ 20 perces intro videótól én is a falra mászom mondjuk, ez egyébként ilyen tipikus UBIsoft dolog: "DÖGÖLJ MEG FELHASZNÁLÓ, NÉZD VÉGIG A TETVES SZÉPEN MEGCSINÁLT VIDEÓMAT!" hát igen, ebben igazad van mondjuk
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
legtöbbször megpróbáltam csak a fõ emberkét megölni, úgy hogy az õrök ne jöjjenek rám, de a 9 emberkébõl csak 2-nél sikerült, a többinél bumm bele ott csaptam hol értem! 😊
A játék indítása után az átugorhatatlan introk nagyon unalmasak. Fõleg annak még rosszabb lehet aki nem tud angolul. Nekem megy, de a szöveg... elõre ki lehet találni mirõl is van szó. 20 perc szinte tömény unalom. Végre játszunk. Huhh, rég nem látott idegesítõ irányítás fogad! (Bezzeg a Sands of time de j volt!) Az, hogy a gép találja ki, hogy "szerinte" hova akarunk ugrani na aaaz borzalmas. Éppen száguldok az engem üldözõ kb. 10 katona elõl mennék fel egy tetõre, de a gép azt hiszi nem is oda, hanem valami gerendára. Felmászik és elkezd guggolva haladni jó lassan. Persze meg nem fordulhatok mert leszednek mint a sz*rt. Mondhatjátok comboval egyszerû lenne. Már az ideg szétvert mire ráéreztem, hogy mikor mit kell nyomni. Ja, a kedvencem kiírja, hogy nyomd meg az egér 0-s gombját! Mit? Hol? 0? Nehogy értelmesen írd még a végén rájövök! Az egeremen van 8 gomb de neki a 0ás kell . Nehéz fõleg mikor 10 katona van veled szemben. A másik menekülés közben ugrok le egy háztetõrõl, teljesen véletlen beugrok egy teraszra, ahol elférünk kb. 4en. Persze az összes (10) katona oda akart jönni és csak elfértünk 😄 Leszámítva, hogy vagy 3 a levegõben voltak. Na itt combozzon valaki, még magadat sem látod. Legalább a küldetések változatosak 😄 hol? van 4 féle!
A legjobban várt játék volt számomra az Assassin's Creed, de nagyot csalódtam!
Köszönettel
. : Z E L L E R : .
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amugymeg olvasd el azt a hosszu spoilert és megtudod mi a lényege
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
THX! 😊
..de még fogok <#eplus2>#eplus2>
(saját ez is)
counter+kombo