Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Full spoiler, aki fél az ilyesmitõl ne olvassa

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék a jövõben (egészen pontosan 2012-ben) kezdõdik, Desmond-ot irányítod, akit egy társaság tart magánál akarata ellenére. A cég felfedezte, hogy elõdeink emlékeit a DNS-ünkbe ágyazva mi is továbbvisszük, egyfajta genetikai emlékezetként. Egy Animus nevû géppel ezen emlékek újraélhetõkké válnak, és ezen gép használatára kényszerítik fõszereplõnket. Egy konkrét emléket keresnek (azt nem hajlandóak közölni miért), amelyet Desmond egyik õse, Altair élt át, aki a középkorban a Creed rend bérgyilkosa volt. Viszont Desmond agya valamiért blokkolja ezt az emléket, így egy korábbi idõpontról kell indulni, kvázi "újraélni" az emlékhez vezetõ pár napot, így kezdõdik Altair története.

Altair sztorija elég szerencsétlenül indul: egy rosszul sikerült misszió után megfosztja a rend a rangjától és felszerelésétõl,még meg is szúrják egy tõrrel (kis híján meg is hal) . A küldetés a templomos lovagok egy becses tárgyának megszerzésére irányult, mely végül is fõszereplõnk "kollégájának" jóvoltából sikerrel járt. Hogy visszaszerezze becsületét, Altair-nak 9 nagyhatalmú templomos vezetõt kell eliminálnia, szép lassan visszanyerve felszerelését és képességeit.

A gyilkolás-sorozat meg is kezdõdik, azonban az áldozatok a haláluk elõtti vallomásokban meglepõ dolgokat mondanak. A rend tájékoztatása szerint, ezek mind gonosz emberek (ezért is kell õket eliminálni), a népet sanyargatják, ám haláluk elõtt mindannyian meg vannak arról gyõzõdve, hogy cselekedeteikkel valamilyen módon a jót kívánták szolgálni. Ez elég sok kérdést vet fel Altair-ban, a rend vezetõjét rendszeresen kérdõre vonja, aki (biztosítva hõsünket arról, hogy a rend feladata továbbra is a béke és a harmónia fenntartása) minden alkalommal lecsillapítja õt.

Mindeközben 2012-ben Desmondnak rendszeres szüneteket kell tartania a gép használatában, így marad egy kis ideje pihenni, illetve a kísérlet vezetõjének asszisztensével Lucy-val beszélgetni. Kiderül, hogy bár öként jelentkezett a programba, Lucy is ugyanolyan fogoly mint Desmond, és várja, hogy mikor szabadulhat el a cégtõl. Továbbá Lucy, egy kolléganõje sajnálatos haláláról érdeklõdik a vezetõségtõl, de mindig elutasító választ kap, és semmit sem sikerül kiderítenie (email levelezésben olvasható ez a szál). Mindeközben Desmond-ot fura álmok is gyötrik az Animus használatának szüneteiben.

Közeledve a cél-emlékhez Altairnak már csak 1 célszemély marad: egy templomos vezetõ. Folyamatos kérdései miatt a rend vezetõje kénytelen fényt deríteni a legelsõ (Altair számára szégyent hozó) küldetés céljára: egy nagyhatalmú szent relikviát szereztek meg a templomosoktól (kis gömb, világít nagyon), melyet a templomosok vissza akarnak szerezni. A 9 célszemély az a 9 ember volt aki tud a relikvia létezésérõl, ezért kell õket eliminálni.

A templomosok, hogy megszerezzék a relikviát, közben csellel maguk mellé állították a helyi uralkodót és közös támadást akartak az Assasin-ok városa ellen indítani. Altair rájött a veszélyre, és az utolsó pillanapban rámutatott az uralkodó elõtt a templomosok hazugságaira. Az uralkodó úgy dönt Isten kezébe adja a döntést, így hõsünk és a templomos vezetõ párbajjal döntik el ki hazudik. Altair gyõz, ám halála elõtti vallomásában érdekes dolgokról rántja le a leplet. Eredetileg 10 templomosnak volt köze a relikviához, és az utolsó bérgyilkos rend vezetõje, aki végig kihasználta Altair-t, hogy a konkurenciát eliminálja.

Végre elértünk a keresett emlékhez, Altair leszámolása volt mentorával, ahol végül bérgyilkosunknak sikerül felülkerekednie a relikvia által emberfeletti képességekre szert tett mesterén.

Az emlék ekkor véget ér, és Desmond arra ébred, hogy az Assasinok leszármazottai a létesítményt ostromolják, õt akarják kiszabadítani. Mint kiderül a cég a templomosokból áll, és a céljuk a szent tárgyak begyûjtése, amely egyikérõl szóltak Altair emlékei. A támadás végül sikertelenül végzõdik, és ezzel a rendnek vége is, a templomosok az elmúlt egy évben módszeresen kiirtották a rend ma élõ tagjait, a rohamozó csapat volt az utolsó.

A kísérletet vezetõ professzor beszámol a feletteseinek az eredményrõl, ha Lucy nem lépne közbe Desmondot (mivel hogy már nincs rá szükség) még ott kivégezték volna. Végül is megmarad, de egy furcsa változást vesz magán észre, képes Altair "látó" képességét használni. Mikor így körbenéz, látja, hogy a szobája falát valaki teleírta szövegel, számokkal, szimbólumokkal, melyek láthatóan vérrel vannak írva.

The end, jön a stáblista, ám még nem érdemes sehova sem menni, mert a létesítmény pár szobáját még be lehet Desmonddal barangolni. Amennyiben sikerült az Animus használata közbeni szünetekben megszerezni a szükséges kódokat pár email lesz a jutalmunk, amelyek érdekes dolgokat fednek fel:

-A cég egy rosszul sikerült kísérletében évekkel ezelõtt sokan meghaltak, ezt eltussolták, most viszont egy ismeretlen azzal fenyeget névtelenül, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet.

-Lucy ezzel az ismeretlennel dolgozik együtt, és kémkedik a cég után titokban.

-Az "incidenssel" egy idõben tragikus módon Afrika lakosságának 95%-a kihalt. A nagyhatalmak most Afrika felosztását végzik.

-A falon és a padlón lévõ jeleket a Desmond elõtti subject írta, miután emlékei összekeveredtek saját õsével (ezt hívják Bleeding Effect-nek).

-Ez csak egy projekt a sok közül, elég sok különbözõ relikviára rá van kattanva a cég.

-Mindez valahogy összefügg egy új, modern, telekommunikációs mûhold fellövésével.

KB. ennyi. Elég sok kérdés maradt nyitva (szinte mindegyik), várjuk a folytatást szeretettel.

CroftManor
Hát, sztem egyszerûbb elõször is, ha átállítod a futást tooglera, azaz, h ne kelljen mindíg nyomva tartani a futás gombot, védekezésnél meg fõleg ne kelljen nyomva tartani.
Kombonál te támadsz és ha összecsattan a ét kard háromszor, akkor jön be a kombó.
Counternél te vagy a csali, megnyomod a védekezést és scak akkor támadsz (nyomsz), ha az ellen neked esik.

Nothing is True, Everything is Permitted

Az elején amikor visszakapom a kardot van egy tutorial fight. A combo kill-t meg tudom csinálni, de a pracitce fight-nál mit kell csinálni, hogy tovább engedjen? Elõre is köszi
Dante73
Akkor kérdezek egy nagyon lámát; Mi a különbség az elõcsalogatása közt? mert mindkettõnél ugyanazt teszem, azaz; jobb nyomva, balt nyomom, mikor támad. (egérke természetesen...)

http://www.freetvmaci.info/

CroftManor
Counter attacknál szokta gyomron vágni az ellent,nem kombónál.

Dante73
A kombó összejön mindig, de attól idegbajt kapok, mikor csak gyomronvágja Altair az ellent. Állnak körülöttem 6-an, erre 10x kell kombóznom, hogy mind fekve is maradjon...
Vagy valamit rosszul csinálok? Mert akkor még nem jöttem rá, mit csinálok másként egyiknél, mint a másiknál...

Én ma fejeztem be a játékot és én is örülnék neki ha valaki volna olyan rendes és pár gondolatban leírná a végén történteket h 1kicsit értsem.

MerlinW
Ott van minden küldi elõtt a tutorial aréna. Ott mindent elmondanak, leírnak

[merlinw.org]

tommyg
Én is így vagyok ezzel, amikor akarok kombót alig jön össze, amikor csak úgy megyek akkor sikerül mindig! 😄

De a shiftel a space-el meg az egér gombjaival kell szórakázni! 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

CroftManor
Vedd le a hardveres gyorsítást a dxdiagban a hangnál, és akkor nem lessz hang csúszás se...

blackfire001
Az ilyen kombókhoz milyen gombot kell nyomni??? Amikor nem gondolok rá, akkor sikerül, amikor pedig ezért gürizek (fáradozok), akkor meg nem sikerül. 😞 Azt tom, hogy indulásként a védekezés. Eddig ok.. 😄
Prince23
Tegnap kiakasztottam e gémet...
Végsõ osztályzatom:
Grafika: 9.5
Hangok: 9-----> bár van hangcsúszás, ezér nem ér 10-et
Küldetésfelépítés: 5
Hangulat: 9

öööö a játék ugyebár a 12. században játszódik, de Al Mualim legyõzése után (amit kezdettõl tudtam h õ a hunyó😄D) még is felvázolják nekünk a a világ AC leleplezési területeket... 1492-ig európa nem ismeri amerikát és ausztráliát, de ez a gyilkosok rendje fura módon: igen:S

Késrdésem a következõ az angol tudással rendelkezõk felé:
Akkor Al Mualim csak játszadozott Altairral? Gondolok én a 9 névre ill meggyilkolásukra... ez mind csak színjáték, megtévesztés volt? Egyáltalán volt valami értelem a 9 keresztes rend tagjainak a neutralizálásának?????!!!!
Tuti választ megköszönném elõre is, meg gondolom nem csak én vagyok így....mert ide alapfokú nyelvtudás édes kevés... nagyon komolynak tûnik a története.

hehe wtf... töröltétek?? nah mind1
végülis nekem csak jó ha tudok a többi nem érdekel 😄

amugy ON: feltettem a ratyi gépemre (ati 9600pro, 3ghz intel proci és 1,5giga ram, vistán) gyerekek.... ELINDULT!!!! A hangokkal nincs probléma halljátok fantasztikus... már csak valahogy megkéne oldani hogy képet is adjon a dolog XD vágjátok már a bevezetö intro is csak feketén "hallatszott" mert amugy van hang hehe 😄 legalább jót nevettem

CroftManor
Jaja, de így még magyarításra se számíthatunk, mert a menün kívül nincs mit magyarítani<#sniffles>

elitehun
sztem is érdekes h kiadnak egy csomó pénzt egy jó játékra és meg nem raknak bele feliratot<#ticking><#ticking>
CroftManor
Az életszint már akkor emelkedett, mikor elvégeztem egy küldit és szép sorjában visszakaptam a cuccaimat az öregtõl ,pl kard,tõr,dobókések.

Shep
Azért mentségükre legyen mondva elég egyszerû a dialógusok mondatszerkezete és érthetõen is beszélnek, persze a felirat azét szerintem is alap lenne, nem lett volna nagy kunszt egy fileból kiiratni a képernyõre a szöveget, de hát õk tudják.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
DX10 alatt jó a fraps is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabesz752
Ha összegyûjtitek a zászlókat, megölitek a kereszteseket egyre feljebb megy a max életszint.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

tommyg
64

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hella!

Miért nem lehet rendesen látni a Fraps fps számait? Van erre valami elixir mert nem tudom megállapítani mennyi is az annyi...
Így néz ki a haszontalan:

Mi lehet a megoldás?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

davidka003
"valamint készíteni egy feladatlistát, ami nagyon sok játék esetében a TAB gomb lenyomásával elérhetõ."

ESC gomb és van feladatlista.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Danecay
Te sem gondolod komolyan, hogy az a bajom, hogy angolul beszélnek játékban. Nem kell szándékosan félreértelmezni amit írtam. Arra céloztam, hogy nem kellett volna kihagyni a játékból a feliratozást, mert nem mindenki érti meg az angolt, vagy más idegen nyelvet pláne hallás után nem, ezért jó lett volna feliratozni az elhangzó szövegeket, valamint készíteni egy feladatlistát, ami nagyon sok játék esetében a TAB gomb lenyomásával elérhetõ.

CroftManor
Nem feltétlenül csak azért kellett volna skip gomb, h aki nem tud angolul, ne hallgassa feleslegesen, HANEM ha már 100adszor játszod újra a játékot, ne kelljen újra és újra végighallgatni ugyanazt.

Skynet
Aki nemtud angolul "az nézze a holdat"..😊
mama2
Hát, bevallom nekem azért nem tetszett mert beszaggatott mint állat, de most az új gépemen, remélem menni fog. Amúgy engem egy valami idegesít: Nem lehet átlépni a videókat. Jó most mindenki azt mondja azért nem, mert ha megnézed meghallgatod, úgy érted meg a történetet, de aki nem tud angolul? Az is nézze végig? Játszani akar, nem 10 perc olyat hallgatni amit nem is ért. Aki tud angolul, és szeretné megérteni a történetet, az úgy se ugorja át... Tehetett volna a játékba egy SKIP gombot az Ubi szvsz😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Danecay
©elitehun: számítottam ilyen magasröptû gondolatmenetre, javaslatra. Egyébként nem kritizálni, vagy ha úgy tetszik fikázni akartam a játékot, csak leírni az eddigi véleményemet, és ha végigolvasod a hozzászólást az utolsó bekezdésben leírt dolgokra szerettem volna valami választ kapni.

szurop: ha neked középkategóriás géped van akkor nem jelentheted ki, hogy veri a Crysist, csak max. a te szemszögedbõl. Azért írom, mert középkategóriás gépen max. közepes beállítáok mellett futhatott a Crysis és ilyen beállítások mellett állítólag a sima FarCry is lenyomja a nagytesót grafikában. Egyébként semmi extra nincs a grafikájában, teljesen átlagosnak mondható, sõt sok olyan játék van ami sokkal jobban néz ki, a Crysishez pedig végképp nem hasonlítható, vagy akkor igen nagy az elfogultság. No de kinek, hogy jön be, ha te úgy érzed akkor ok. De a laboratóriumos puritán megjelenítés ami ugyanakkor lassú is akkor is bosszantó. Az a baj, hogy manapság az ember annak is örül az, ha elindul egy játék, már nem is feltétlenül azt figyeli, hogy hogy néz ki. Sajnos egyre gyakoribb jelenség, hogy a hardwareigény és a megjelenítés nem arányos 😞

Broafka
azt én sem értem, bár, ha hülye véleményt mond, aminek köze nincs ahhoz hogym iért fikázza a játékot, akkor joggal esünk neki

tény hogy a játéknak vannak idegesítõ elemei, de az nem az hogy miért beszélnek benne angolul...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
bocs ha hosszú lett, csak a hülyeség kikészít...

Broafka
szerintem egyáltalán nem nagy a gépigénye, én sokkal többre számítottam. Grafikailag teljesen korrekt, szépen ki van dolgozva, a jövõbeli szobával tényleg nem foglalkoztak túl sokat, de úgyse az a játék lényege!

És végre egy játék ahol nem a létre vagy a fal 2 pereme közé fog a karakter, a mászások benne valami eszméletlenül hangulatosak, kidolgozottak, és szépek, mindig pontosan a lényeget fogja meg a karakter, nem a semmit!

a játék kilépése tényleg röhelyes, de azért én nem akadok le ilyennél.
Nálam egyedül a nagyvilágban akadt be a játék

A tornyokba azért kell felmenni, hogy felderítsd a térképet.

Jah és iszonyatosan nem figyelsz a játékra! 😊
1, Ha észre vetted volna nem csak angolul beszélnek a játékban, néha megszólalnak franciául és németül is, ami mutatja a keresztes hadjárat lényegét is
2, Azért olyanon kiakadni hogy miért angolul beszélnek a játékban, hát az valami szánalmas ovlt a részedrõl, már ne is haragudj, mit gondolsz kik csinálták a játékot? és azért olyan hûûûûû de bonyolult angolt nem használnak!
3, Azért mutatja Eagle Vision-ben a katonákat vörösnek, mert tulajdonképpen meglehet õket ölni gond nélkül, de az nem azt jelenti hogy most neked esnek csak úgy a semmiért, ezt mindneki észre vette, csak neked nem sikerült rájönnöd!
4, Ha baszogatod a katonát, akkor ne csodálkozz ha neked esik, mintmár említettem nem azért vannak, hogy neked essenek, hanem arendet õrzik, ennyi!

Én csak annyit mondok, hogy én csodálkoztam milyen kicsi a gépigénye, a középkategóriás gépemen minden maxon, és meg sem röccen, és grafikában nálam veri a crysis-t.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

elitehun
1. én csak a saját véleményemet mondtam el (mert sztem ha valakinek nem tetszik egy játék akkor miért kell játszik vele?)
2. amúgy nem ez a kedvenc játékom
koschwarz
meg.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
azért nem haragszol meg, ha értelmesen, megindokolva elmondta a véleményét?? <#nezze>

miért érzik egyesek úgy, ha a kedvenc játékukat megkritizálja valaki, akkor az az ellenük irányuló személy támadás?<#nemtudom><#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

CroftManor
hát csináltam én is gameplay videót, nem a legjobb, de nem is rossz sztem <#taps>alkotásom

elitehun
ha nem tetszik nem kell vele játszani pont
Még az én vasamon sem fagyott és full grafón is (1280x1024 vagy 1024x786) simán megy 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

CroftManor
És jó gyors vele minden? A lovaglós részek is?

CroftManor
Akkor jó 😊
Megnyugodtam.

ult1mate
Nekem 8800gt van es nem fagy. Siman megy. Es meg a lapom is olyan mint a tied.

SrAta
Szaisztok
Õ lehet h hülye kérdés de komolyan nemtom MEGJELENT már???
Kössz

SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ult1mate
cserelj drivert eloszor is. Mas jatekban nem csinalja? Azert nezd meg a GPU homersekletet, nehogy az egekben legyen valami folytan.

Danecay
Kipróbáltam én is a játékot és hát nem ájultam el a gyönyörûségtõl. Hardwareigénye szerintem indokolatlanul nagy, ráadásul én az elõzetes videók alapján szebb grafikára is számítottam, fokozottan igaz ez a hardwareigény alapján. Egyébként nem LOW grafikán játszottam. Jason Hunternek is teljesen igaza van, ott van az a szoba a jövõben ahol az egész szimuláció zajlik, nincs benne szinte semmi, ráadásul úgy fénylik mint az Isten nyila, alig látni valamit, még csak szépen sincs kidolgozva és jobban fogja a játékot, mint amikor valamelyik városban kalandozik az ember. A menürendszere is tényleg idegesítõ, különösen kilépésnél, végig kell zongorázni az összes menüt visszafelé, még a profilválasztót is. A játékmenet sem egyértelmû számomra, hogy mikor mit kell csinálni, vagy pl. ott vannak a katonák amik csak akkor vesznek észre, ha a szájukba mászok, és akkor sem támad meg az ott lévõ összes, csak egy, a többi áll egy helyben mintha semmi sem történne miközben gyilkolászom a társát. Én zászlógyûjtögetéssel nem töltöm az idõmet az tuti, ez is csak egy módja annak, hogy a készítõk meghosszabbítsák a játékidõt. A mostani küldetésem során is ellovagoltam jó messze mert jelezte a térkép a célpontot, nagy nehezen megtaláltam valami torony tetejében, de a vicc az, hogy azt sem tudom, hogy igazából mi volt ott amiért mentem, de közben a térképen megjelentek egyéb célpontok megint csak olyan távolságban mint amennyit megtettem idefelé. Szövegelésbõl is túl sok van, fõleg egy olyan valaki számára aki nem vágja az angolt, fõleg hallás után és szerintem ezekbõl a játékosokból van a legtöbb szerte a világon mert nem hiszem, hogy csak közép és felsõfokú nyelvvizgával rendelkezõk játszanak, játszanának az Assassin's Creed-el. Tényleg rakhattak volna a játékba feliratot, némi leírást a küldetésekrõl stb. Sokszor azt sem tudja az ember, hogy éppen mit csinál, vagy mit kellene csinálni. Egyébként az irányítása is sokszor idegesítõ.
Valójában ezt a katonás dolgot akartam csak megkérdezni, mármint amit fentebb leírtam, megnézem Eagle Vision-el, hogy ki kicsoda, látom, hogy piros, és csak akkor kezd el nekemrohanni, ha 1-2 méterre közelítem meg, na jól van de akkor miért ne kerüljem meg teljesen egyszerûen. Továbbá a tutorialban az volt, hogy aki fehérrel pulzál az valami információt hordoz, de már egy csomó mindenkihez odamentem de senkitõl nem tudtam meg semmit. Ezért mondom, hogy nem igazán értem a játékmenetet.

CroftManor
Persze, láttam én hogy vista is oda van írva..de biztos ami biztos alapon kérdeztem.

Skynet
Olvass a sorok közt..Mondom nállam nagyonritkán,van hogy egyáltalán nem...Amúgy valszeg driver/vista probléma xp-s nem irta hogy ez gond lenne...
Broafka
nah végig vittem, hát elég érdekes lett a vége, tulképp... mi vaaaan? 😄

CroftManor
Azt mondjátok 8800 GT alatt kifagy a játék? <#merges2>
A legújabb driver a 169.21es.
Most akarok venni 8800 GT-t <#conf>

Skynet
Nállam nem a legújab van,mivel azt nem engedte feltenni,lévén 9xxx széria driver...De nállam nem is 5 percenként jön elõ a baj,szal nagyon nem izgat..😊
PhantomAss
ok köszi kipróbálom

GOOBY, pls

Dante73
Ha jól tudom, a legujabb driver nem való a 8800Gt-hez.
Cseréljetek korábbira... nVidia oldalán keressétek ki az ajánlott drivert, driver cleaner pro-val távolitsátok el a régit, és meg fog szünni a problémátok...