9242
-
#6994 Meg kell ragadni a közelben lévő katonát, és odabaszni a bódéhoz. -
#6993 koszi -
#6992 merchantosoknál mit kell csinálni??? odamegyek az árushoz, kiírja hogy 1es gomb és shift, de semmit se csinál -
#6991 Low profile az az amikor csak sétálsz nemde?? azt sose tudtam :D -
#6990 Mögé kell kerülnöd, és low-profile-ban kell ledöfnöd. Fontos, hogy úgy tedd mindezt, hogy egy harcos legény se lássa mit teszel. Ha eképpen cselekszel, mire összeesik a srác, te már árkon-bokron túl lehetsz, így tuti nem kapnak el.
Tehát összefoglalva:
1. Low profile
2. Ne lásson katona miközben leszúrod a célpontot (vagy legalábbis ne nézzen pont rád, 1 méter távolságból :) -
#6989 ÁÁÁ olvasnám a sztorit erre karbantartás van :( -
#6988 meg ha mar itt vagyok vannak olyan kuldetesek hogy valakit meg kell olni titokban azt hogy tudom megcsinalni mert ezek alltalaban nagy tomegben mozognak. most nem tudok konkretat mondani mert meloban vagyok -
#6987 hat nemtudom nekem kellett az eagle vision legutoljara szoval azert irtam :) -
#6986 Igazából Eagle Vision -t sose kell nyomni ahhoz, hogy ki tudd hallgatni őket. A lényeg az, hogy jó emberkét "lőjj be" (mikor leülsz, változik a nézet ... alapból általában a célszemélyek kerülnek a középpontba, szóval az esetek döntő többségében egy F betű lenyomása csodákat tud művelni). -
#6985 elosszor kell F et nyomni es utanna az eale wiev-t ezzel szivtam egyszer en is aztan megjegyeztem :) probald meg -
#6984 most már télleg nemtom mi lehet a baj...
-
#6983 ja sztem igen mivel 3-ra lehet max. és már kipróbáltam mindegyiket... -
#6982 Jó padra ültél? -
#6981 Nem értem mér nem működik nálam a kihallgatásos küldi. Leülök közel egy padra átváltom a nézetet, megnyomom a F-t de nem történik semmi. Mi van? thx -
SaGa Jr #6980 Amennyiben a tárgyalóra gondolsz ( az a szép nagy üveg mögötti rész, ahová a doki meg Lucy először visszavonul beszélgetni), oda be lehet menni. Olvasgass szorgosan email-eket. -
#6979 Thx! -
xido #6978 nyista rezgés...vajon alapból nyista,vagy konzolon van...azt kéne megtudni:) -
#6977 Valakinek megy kontrolerrel a rezgés ? Sehogy sem tudom előcsalni az opciót .Kiváncsi lennék ,hogy nálam van e a hiba. thx előre is ha valaki lessz olyan kedves és válaszol. -
santibi #6976 Vagyis 4-nél. lol -
santibi #6975 meddig megy a játékban a memory block? Meddig jegyzi a játék? 5-nél vagyok gondolom ez még az eleje körül van. -
#6974 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg nem lehet bemenniebbe a szobába nem lehet bemenni, vagy igen? -
#6973 :D
ez jó -
#6972 jó egy pill és kiteszem :) -
#6971 ez már nem igazi OFF mert ON is lesz a posztban: :)))
Oké, bocsi, nem csípős megjegyzésnek szántam.
ON!
Assassin's Creed találkozik Yodával :) -
#6970 utolsó OFF:
Félreértesz, itt nem a jókedvről van szó...
-
#6969 utsó OFFom: :)
1tértek ... ha nem jókedvből csinálod, nem éri meg. -
Madmano #6968 Hali.Lehet,kérdés,de:a videóbeállításoknál a "multisampling"mit is jelent? -
#6967 OFF:
Megtörént
Amugy meg nem is tom kell-e nekem ez a nagy macera pár videó maitt, ugyis láttátok már, nem értem minek kéne feltennem tárhelyre... -
#6966 OFF:
1. Kérd meg priviben a felajánlkozó topiklakót.
2. Szerintem több szó ne essen ilyesmiről ebben a topikban, mert elburjánzik a dolog (persze semmi közöm hozzá) -
#6965 4 órát fordítottam, ennyire futotta. Nem tudom mikor lesz időm befejezni. Amit kihagytam az egy durva rész, meg az emailek magyarázata. Egyelőre anélkül is van elég infó :). -
#6964 elírtam: e107.exe -
#6963 letöltöttem 6107.exét. ez után hogyan tovább? -
#6962 ok hülye voltam mert nem olvastam végig csak legörgettem -
#6961 a szöveg második felét direkt nem fordítottad le? -
#6960 OFF:
Ahhoz azért, hogy nézzen is ki valahogy az oldal, beállítson mindent kell egy pár óra. Legyünk reálisak. Persze 10 perc alatt kész az install (ha már csinált ilyet az ember), de azért az ördög a részletekben bújik meg :). -
#6959 CMS motor
http://e107.org -
#6958 Ja ... amúgy mégiscsak vállalatot jelent itt a company, nem csoportot :) -
#6957 Egy 107et? -
#6956 Tolj fel egy e107-et, semeddig sem tart. Vannak kész theme-k is. Én abszolút nem értek a weblapszerkesztéshez de még nekem is sikerült beüzemelni. Ha kell segítek. -
#6955 Összedobtam egy első verziót:
Tehát az ASSASSIN'S CREED SZTORI!!!
Ha nem érted a végét, nézd meg, minden kérdésedre választ kapsz ... MAGYARUL!
TommyG, kitehetnéd az In The End fölé, kicsit nagyobb betűkkel (vagy a helyére :). Ha valami probléma van, szóljatok, javítom. Ez egy béta verzió :). Pár kérdés kimaradt, de így is megválaszoltam egy csomót.
Remélem örültök neki :). (legyen már értelme annak, hogy elcsesztem vele a mai napom ;))