Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így a hangulata maradt volna, (ami lenyügözõ) viszont a küldetési rendszere nem lenne kissé lapos...
http://www.freetvmaci.info/
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez a játék a hangulatról szól, és abban a topon van. (Bár azt nem értem, hogy a "jelenkori" kerettörténetet minek kellett, de mindegy...)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
összességében: történet király
játék is fasza..
egyedül a vége ÚGY EL LET BASZVA AHOGY AZT KELL
ilyen játékot ennyire arcade-ba átrakni a végére.. undorító <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Egy órámba telt, míg összevágtam az egészet 😊
Amúgy a Fraps nélkül sokkal gyorsabb a játék...
Nothing is True, Everything is Permitted
Jó neked, te legalább árnyékkal tolod, nekem a hülye vga-m nem bírja a shadowot😞 csak a max beállításokat a grafnál.
Íme
Ja és ha módosítom, akkor egyéb játékoknál nem lesz gond a hangoknál, ha leviszem a dxdiagban a gyorsítást?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a spoiler azt jelenti, hogy elárulsz valamit amit nem szabadna, szal iylen hangulat romboló dolgot mondasz (vagy ez esetben mutatsz) 😊
amire te gondolsz szerintem az a fake lesz 😊
Combo kills
, és azért futok. Ezt nem nagyon csípem. Nah meg a lovaglásnál is ugyan ez a helyzet. Kár, hogy õk olyan hülyék, és gyalog követnek, jönnének legalább lóval. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszóval király, majd holnap játszok vele, ma kihagytam valamiért. 😞

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.