9242
  • Dante73
    Igazság szerint én sem értem, miért húzták le ennyire...
    Tény, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nem ennyivel.
    A küldik nem egyhanguak! Óriási különbségek vannak köztük. Mondjuk, ha valaki 6-8 órát folyamatosan játsza, persze, hogy unalmassá válik.
    Én max 1-2 órát tolom egy nap, és nem unom. Most vagyok Block 5-nél. Engem más dolgok zavarnak. Ugye alapból szeretek mindent kihozni egy játékból, így sosem teleportálok vissza küldik után, szépen visszalovaglok. Ebben csak az zavar, hogy ötven méterenként kiabálnak, hogy; ASSASSIN! ASSASSIN! és akkor rengetegen nekem esnek... Honnan a méteres, kékeres fütyiből tudják, hogy assassin vagyok, fogalmam nincs.... Nem láttam Altair homlokára írva a dolgot. HOgy nincs felirat, nagyon gáz, (lehet az -Angol ma már alap! sznobsággal jönni, de egy történetorientált játékban, kihagyni a feliratozást, ezzel jóformán kizárni a honosíthatóságot, nagy lámaság, ha arra a kismillió játékosra gondolunk akik nem tudnak angolul) A másik,ugy a 4:3 képarány hiánya, vagy ott vannak a látható illesztések néhány épületnél...
    Szóval, hibák vannak, de a történet, hangulat, kidolgozottság stb nagyon ott van!
    Nálam 85% -ot ér a cucc.
  • tommyg
    Biztos hogy nem töröltem olyat ahol azt írtad hogy lesz patch...max akkor ha előtte telespoilerezted a hsz-t
  • kabel15
    Kösz
  • CroftManor
    A dxdiagba vedd le a hardveres gyorsítást, de már századszor kérdezik...
  • kabel15
    Senki nem tudja hogy milyért nincs hang a VIDEO-k nál?
    Nem lehet hallani semmi beszéd hangot csak a zene vagy a szél fúj és így elég MONOTON!
  • xotyi
    7 de mindegy, és nem azt mondtam,hogy szar a játék és sajnálom rá a kiadott összeget, hanem azt,hogy vannak hibái amik valószínűleg orvosolhatóak,ha másnem akkor mail puhaubinak:) hátha mondanak vmi okosat.
  • stultus78
    Ezzel nem értek eggyet
  • stultus78
    Tartsd lenyomva a shift-et (Azt csináld amit kiir!)
  • bgabor
    Nahát, akkor te most már tudod hogy miért nem szabad megvenni egy játékot vaktában azelőtt, hogy kipróbáltad volna a warez verziót. Akkor most megspóroltál volna tízezer forintot.
  • xotyi
    Rendben, eddig csak azzal próbálkoztam,hogy videókártya driver frissítés és emuláló programok eltüntetése,de semmi eredmény:(
  • simonl #7064
    Sziasztok,

Na akkor kezdjük az alapoknál.....mi a trükk a játék legelején amikor emberek körözgetnek korsóval a fejükön? Gondolom át kell menni a tömegen csörömpölés nélkül....na de hogyan:)

Köszi srácok..
  • Prince23
    Lesz is, én már írtam , h lesz patch, de valamiért atopikgazda törölte a kommentemet, így nem szándékozom mégegyszer, h mikor és mit fog javítani...
  • stultus78
    Valószinüleg meg kell várnunk az első javítást. Ha lessz.
  • Prince23
    Mert kb ennyit is ér a játék (szar küldetés felépitések, amik még bűn rosszak és unalmasak is), de mégis van neki varázsa, így tőlem 75%-ot kapna...
  • stultus78
    Nekem is ilyen problémám van. Keresem a megoldást.
    Ha megvan szólok.
    De ha te tudnád meg elöbb akkor lécci szolj
  • XuChi
    Bocsi a hülye kérdésemre megleltem a választ.
  • xotyi
    Behalok,megvettem a játékot,erre fogja magát és hibaüzi nélkül csak úgy kilépked,vagy a gép lefagy, pedig a rendszerkövetelményeknek bőven megfelel a gépem..
  • XuChi
    Valaki elmagyarázza nekem hogy egy kozépkori játékban mit keresnek email üzenetek? Meg miért zizeg ugy a Training résznél a kép mint a tv adás???? Tudom hülye kérdés. De valami matrix feeling van benne vagy mi?? Bocs a barom kérdésért de reggel tudtam kipróbálni a játékot és volt kb 3 percem rá. Fura volt az is hogy az elején ahol mondja hogy hogyan kell irányítani meg ilyenek akkor ott nincs arca a embereknek.

Valaki röviden priviben lirja a történetet dióhéjban? Köszönöm.
  • elitehun
    onnan is lehet látni hogy az abstergo tagjai a templomos lovagok leszármazottai hogy a laborban az ajtón kerszt alakú az üveg és még a falon is az ablak (a tárgyaló teremben)
  • tobias88
    mert mindenki meglátja benne azt a játékot ami lehetett volna, és ahhoz képest nézik, hogy mi lett...
  • gadamka
    mert 2x kellett letölteni h jáchass jeruzsálemben xD
  • wesker24
    Volt egy kis apritás !!

• berlinboy6329
    A játék miért kapott sok helyen iéyen rossz értékeléseket,hogy 60,50 meg 70%?

Azt hittem,hogy jó játék(persz kipróbálom mjad én is),és hogy 85< kap majd százalékot minimum,de ere nem számítottam.Miért van ennyire lepontozva?
  • kabel15
    Hello!

Nekem az a gondom lenne hogy mikro animáció megy a karaktereknek nincs hanguk csak tátognak alata megy a zene kép minden csak beszédet nem hallok :(
    Tudtok segíteni?
  • elitehun
    menj az assassin kastélyhoz és ott lehet vívni és írja hogy mivel kell
  • CroftManor
    Különböző tornyokból látképekkel?
    Jó, akkor kezd előről helyettem a játékot, mert csak akkor megy körbe a kamera madártávlatba.
    Köszi
  • KaszaN
    Kérdeznék valamit. Én már végigvittem a játékot de még nem is kombóztam! na nem azért de hogy kell kombózni?
    valaki mondja meg LÉCCI
    ((biztos hogy én vagyok az eggyetlen aki nemtudja hogy kell deciki))
  • ZsZso
    Köszi Hoz_Hun. Tisztában vagyok azokkal amiket leírtál az utsó két hozzászólásodba, csak TommyG hozzászólására reagáltam. Én is pont az általad leírt módszerrel kapdostam össze a zászlókat. Azért köszi a megerősítést.
  • Hoz_Hun
    Ha a 8. ipse kinyirásának memoriablokkját rakod be és nem mész feladatot teljesíteni, akkor tulajdon képpen free rideolhatsz. :)
  • Hoz_Hun
    Természetessen az emlék részek újrajátszásával. A zászlók fixek, azaz újrájátszáskor ugyan úgy végleg "eltünnek" mint normál végigjátszásnál. Nem pakolja vissza a zászlókat újrajátszáshoz, mint a civilek megementését sem. (Csak akkor rezetelődik, ha az egész játékot elöről kezded).
    De igaz, free ride így ilyen formában nincsen.
  • ZsZso
    Ha rájössz hogyan (memória blokk újrajátszás nélkül) akkor kérlek oszd meg velem! Nagyon jó lenne! Előre is köszi ;).
  • xido
    ez a CoD4-es zenére készülő fanvideóra volt komment:)
  • tommyg
    ?
  • xido
    Óóóó..dehogynem lehet erre:)))
    Az eleje intro a jelenkori gép töltését mutatná..utána nyithatnál különböző tornyokból látképekkel...meg ahogy magányosan sétál a városok közötti kis falvakban meg nyílt terepeken...mondjuk nem közelharcos zene,ehhez inkább a magányos hős a háztetőről kémlel képek a jók:)
  • Prince23

várjuk:)
  • CroftManor
    Készül a projekt...
  • tommyg
    hát én azt olvastam hogy a game végén vissza lehet még menni összeszedni a zászlókat meg stb
  • ZsZso
    de akkor sincs free ride :(. Ha tovább akarsz játszani, akkor sajna ki kell lőnöd egy emlék blokkod (azaz újra kell játszani). Örülnék neki, ha valaki meghazudtolna, mert ez nagyon nem tetszett :(.
  • ZsZso
    Ezek azok az emberkék, akik feltartják majd a katonákat, ha rádszállnának.
  • tommyg

ezmiez?