Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok segíteni?Ott tartok, hogy most nyírtam ki Damascus-ba a fõ fõ fõ vkit és most megint a "szomámba" vagyok bezárva.Sajnos szar a kongifom és szétlaggol a játék, és így elég nehéz megkeresni h mit tudok kezdeni most magammal.Hogyan tudok tovább menni?Nemtudok kimenni a szobából 😞 pls help.
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Még az elején vagyok és ott az árusnál amikor kiírja ,hogy megkell nyomni az F-et akkor elindul valamerre és nekem követnem kell és ott mit kell vele csinálni ,mert én már ellöktem,megütöttem de mindig elfutott.
Hozzáteszem nincs ott fegyverem csak ütni lehet támadásként.
Kérlek segítsetek!
Köszi
Nothing is True, Everything is Permitted
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Holnap nyugdíjazom a gépem. Vettem egy 4800+ X2-t meg egy Sapphire HD2600XT-t. Holnap meg jön a Gigabyte alaplap meg a 2x1GB ram. Végre én is elkezdhetem az Assassint. Remélem. Mert SATA vinyóra már nem futotta, nem tudom mennyire fogja bírni a régi HDD.
aha, akkor AZ lesz a ludas, (ahogy anno a Lost Planet se indult, pont e miatt)
Megkérdezhetem, hogyan lehet linket másolni a hozzászólásomhoz? Köszi....
Biztosan tudjátok mire gondolok.....😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
újraraktam a gépet, drivereket cserélgettem de semmi változás, repack-reloaded verzió lenne, de akkor tovább pihentetem a projectet.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ez az asztalos jelenetet mikor van a játékban? Nem találkoztam vele.
[merlinw.org]
AGP-s, 128Mb-os 7300GT-vel szeretném futtatni a játékot, de hibát észlel ezért leáll üzenetet dobál. Feltétel a legalább 256MB memória??
(egyenlõre backup verzió...de lehet hogy az is marad... nem szívesen fejlesztenék a gépen...még bioshock, GOW, Crysis is mediumba eldöcög rajta)
Abban biztos lehetsz, h nem egy és nem is két órámba tellett míg ilyenek lettek.
Amugy igen, Ulead Video Studio 11.
Megnéztem mindkét klippet ... egy baj van velük: nem tudom eldönteni melyik tetszik jobban! Akkora királyság lett, hogy az hihetetlen ... gratula, gratula, gratula!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Pont azt akartam csinálni, hogy mivel/hogy csinálod - de látom most írta KaszaN, hogy Unlead VideoStudio-val.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez a trailer nagyon KIRÁLY !! Perfect JOB !!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
Már kicsit emguntam az állandó ki/be lépegetéseket a játékból a fraps miatt...
Ez nem lett a legjobb, de nem is rossz, akinek meg nem tetszik, az csináljon jobbat! <#wave>#wave>
trailer
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
1ébként jó ez az assassin's creed sztori leírás !!! eddig sose értettem miért villannak be ilyen piros képek 😄
Mert néha betöltés után teljesen más helyre tesz ki.
Amúgy a kilépés az lényeges, hogy hogyan csinálom?
ESC a játékban, akkor kilép az asztalhoz, ott megint EXIT aztán felkell az asztalról...és utána megint ESC és kilépés? Vagy van rendes exit is?
😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
köszi azért