9242
  • tommyg
    még hogy én?
  • serito
    Segítséget kérek!!!
    A linkelt képen a 9-es számu (nyillal is jelzett) zászlót, hogy lehet megszerezni?
    A helyszín és a térkép szerint is a várfalon van de nem jövök rá, hogy lehet oda feljutni. Próbáltam már úgy, hogy végigmentem a fal mentén minden irányból de nem találtam olyan pontot ahol fel is lhetene másni vagy ugrani rá.

Segítséget THX!
  • serito
    Van külömbség a végén, hogy összeszedtél minden zászlót vagy nem?
  • serito
    Ez nem igazán érthető kérdés, sokmindent lehet csinálni jeruzsálemben!!
  • serito
    Nem kell felmásznod, hogy megtaláld a "feladatokat" az utcán császkálva is rátalálhatsz. A Lookout-ok csak segítségek, hogy a térképen is láthatók legyenek a "feladatok"!
  • bgabor
    Mellesleg a városokban elvégzendő feladatot fel lehet valahogy gyorsan deríteni, vagy fel kell másznom minden egyes lookout-ra, amíg meg nem lesz?
  • koj
    Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy mit kell csinálni Jeruzsálemben?
    Szerintem azt írja, hogy le kell menni a faluba a a várból és beszélni kéne vele de nemtom hogy kell! Próbáltam megölni de úgy sem jó.
    Mit kell ott csinálni?
  • simonl #7658
    Sziasztok,

Javitott,esetleg optimalizált valamit az új patch?

Köszi
  • rotator
    Nah, végigtoltam 100%-ra, minden küldetés/zászló/templomos/stb. meglett. :) Mehet a polcra...
  • bgabor
    Hát szvsz nemigazán üti meg a gém azt a szintet, hogy eredetiben vegye meg az ember.
  • CroftManor
    Bakker, én már február óta gyüjtöttem a zászlókat és én dolgozni járok napo 10 órában!
    Úgyhogy vond vissza az elöbbi kijelentésedet, de marha gyorsan.
    Köszi!
  • CroftManor
    kocka?
  • CroftManor
    Az én jelenlegi helyzetem zászlóügyileg:
    Masyaf: 20/20
    Kingdom: 100/99
    Damascus: 100/98
    Jerusalem: 100/99
    Acre: Hospitalier Flags: 33/33; Tetutonic Flags: 33/33; Templar Flags: 34/34
    Templars: 60/59
  • KaszaN
    nem nem. még nincs vége...még ott vannak a zászlók.
    Nemtudom ki lesz az aki az öszeset felszedi, de én meghajtom fejem elötte
  • Eagle16
    Sikerült, sikerült
    A legvége már nem is volt annyira nehéz :)
    Jó játék volt, bár a vége...várom a 2. részt :)
  • Eagle16
    Én is pont itt tartok...mindjárt letörlöm az egészet a francba...annyira idegesítő.
  • Macccy
    Na egészen eddig tetszett ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aztán jött a Robert -es rész ... 15 katona is jön egyszerre, mondom oké. Aztán gondoltam szemtől szemben majd Rob ellen, de nem előbb még 10 szolgája, persze szimultán. Na mondom fasza. Aztán Masyaf -ban előbb egyszerre 5-6 assassin aztán meg 15 ugrik rám. Aztán meg a szellemek, meg az öreg lókötő ... na itt már a faszom tele volt. NEM IGAZ HOGY EZEK A BUZ*RÁNS JÁTÉKKÉSZÍTŐK HOGY LEHETNEK ENNYIRE FANTÁZIÁTLANOK!! ILYENKOR DE SZÉTB*SZNÁM AZT AZ OSTOBA FEJÜKET! Szinte minden játék mostanában úgy ér véget, hogy mivel már semmi ötletük (sajnos előbb se nagyon volt ezeknek, de legalább lekötött a lazulás és a "Free Running") nincs ezért perszebaszki, miért ne tennének be katonákat, szellemeket és főellenséget mindjárt húszasával!? Na ez az a pont ahol ez a játék a szememben az "egész jó" -tól lezuhant a "béka segge alatt" szintre ...

Nagy kár.
  • Djemba
    hol lehet megnézni, hogy a windowsom hágy bites?????
  • tommyg
    ha az akkor nem kell :D
  • Cat 02 #7639
    Ez az ami kikapcsolja a dx10.1 et h az ATI kártyák ne legyenek jobbak ? :D
  • RNadal1203
    Minden jó minden megvan csak a ram mert az 512 mb ram, meg a videó kártya mert az egy GeForce 6200
  • CroftManor
    Ma megjelent az első patch.
    Játék indításkor automatikusan letölti, de itt is elérhetitek.
  • davidka003
    Új gép az sokat gyorsítani rajta.
    Most milyen a géped?
  • RNadal1203
    nekem eléggé szaggat de még játszható nincs valami tippetek hogy hogy növeljem a gyorsaságát a játéknak és király a gém
  • CroftManor
    Találtam egy oldalt, ahol le van írva az (is), h mit kapunk, ha begyüjtjük a zászlókat meg a templomosokat kinyírjuk

íme
  • KaszaN
    Én is birom ha sokan vannak ezért szoktam betölteni mindíga memori 6 ot ahol Robert de Sable-t kell kivégezni ott hihetetlen mennyíségű katona jön
  • hajis
    Én azokat megcsapom, vagy az agyalágyultakat leszurom, ha nincs túl sok katona, bár mostmár azt élvezem, ha sokan vannak, és leeht apritani
  • Cat 02 #7630
    Azok engem is, de egyet beleütök és menekülnek ^^
  • serito
    Én a hajléktalanokat utálom, meg az agyalágyultakat akik "belémkötnek".
    Feltartanak, kéregetnek,...stb. Ha megunom bevágom mindegyiket valamelyik "sarokba", erre persze a "rendfenntartók" megtámadnak de annak mindíg halál a vége...és nem az én karakteremé! :)
  • Cat 02 #7628
    Imádkozótól alap ^^ Nekem eddig mindig sikerült elmenni közöttük, max ha futásból lassítottam és nem lassultam le eléggé, akkor ejtették el a korsókat.
  • w77d
    nem futok, simán gyaloglok. Még ha imádkozó pózban is emgyek közéjük, akkor is eldobják a cumót...
  • Cat 02 #7626
    Mert futsz közben ^^
  • w77d
    nekem már a városokban nem működik, hiába nyomom a gentle push-t, mindíg leejtik a korsót, vagy amit visznek...
  • Dragooon #7624
    folyamatosan nyomod?
  • RNadal1203
    de hiába nyomom mindig ahogy a közelükbe megyek eldodják a korsót
  • Cat 02 #7622
    Tartsd lenyomva a shiftet.
  • RNadal1203
    nem megy mindig amikor bemegyek közéjük egyböl mintha arra kényszeríteném őket hogy dobják el a Korsót és soha nem sikerül
  • RNadal1203
    jaaaaaaaa mert nekem orosz és nem értettem semmit OH THX
  • hajis
    Sok korsósra gondolsz? lenyomva tartod a shiftet, és átmész közöttük, úgy hogy eltolod magadtól. Nem szabad h leessen a korsó a fejükről
  • barmi
    Ok, rendben van, már megbeszéltük hogy effektív teljesítmény és nem tényleges! Olvasd el a #7567 hozzászólást ahol le van írva a dolog lényege. A ddr4-es videómemória is ténylegesen 1100-on ketyeg alapon, nálam 1150 MHz az emelés után igy az effektívje pedig 2300MHz.