9242
  • berimre
    hát ha belinkelem a térképemet az elég?Mert annyira nem tudom még hogy mi hol is van igazából csak nem rég kezdtem:S
  • tommyg
    semmi gáz, de ez a zászló pontosan hol található?
  • berimre
    bocs csak nem vágtam h kell a képet belinkelni:S:S
  • berimre
    a kép a zászlóról amihez a segítség kéne
  • tommyg
    ha rámutatnál melyik kép esetleg segíthetnénk
  • berimre
    Sziasztok!
    Nekem az lenne egyenlőre csak a kérdésem h a képen látható zászlót hogy lehet felvenni?Tudom h nem a legjobb a kép de sajnos ez a legjobb amit készíteni tudtam.Sztem aki végig vitte az tudja hol van ez a hely.Remélem legalábbis.Előre is kösz! Üdv
  • Vanek
    leszedtem a 1.02-t eredeti játékhoz,és még gyorsabban kifagy,mint előtte:S
    nemértem mi lehet a probléma,jobb mint a minimalgpigénye,mégis haldoklik a játék...
  • tommyg
    Azoktól a civilektől tudsz lopni akik kéken világítanak, általában ilyen nagydarab emberek, kijelolőd őket shift és kész is!
  • Flocky
    Szevasztok!
    Lenne egy kérdésem. Ott tartok hogy megkaptam a jogot végre hogy használhassam a dobókéseket. Én megörültem és természetesen eldobáltam az összeset. Az a bibi hogy nem tudom hogy lehet újakat szerezni. Bár kiírta hogy zsebtolvajlással lehet szerezni de azt hogy? Próbáltam rabolni a sima néptől, barátságos őröktől, ellenségtől de nem nyúlt a zsebbe és nem szerzett még késeket. Aki tudja a választ leírná? Nagyon fontos lenne.....
  • CroftManor
    De azért ez se rossz
  • ropi88
    sziasztok!
    az lenne a problémám, hogy mikor megölök egy templart vagy akárkit akkor elkezd tölteni a játék (a proci venti lehalkul, amúgy meg egész szép hangja van) és ez egy kicsit idegesítő
    pls segítsen vki, nagyon akarok vele játszani de így nem lehet
    előre is köszi...
  • Balumann
    Mind1 megnéztem, ugyanúgy 32 bitesen fut...
  • Balumann
    Az 1.2 patch ha jól látom támogatást ad 64 bites windowsra. Az lenne a kérdésem, hogy Dx10 kártya nélkül is megy 64 biten? (csak mert eddig én azthittem azért nem ment 64 bitesen a Vistamon, és úgytudom Crysis is csak dx10 esetén megy 64 biten)
  • kirol
    Én is. :D
  • macleody
    Nem szép dolog bántani a gyengébbeket
  • serito
    Én a megjelenés óta játszom de még mindíg nem vagyok a végén.
    A Jeruzsálemi utolsó mannernál vagyok de szétnézek egy kicsit a városban elötte, aminek az a következménye, hogy bajba keülök és annak csúnya vége van!! :))
    Szeretem mikor egy szerre 30-an jönnek rám. :)
  • CroftManor
    Én is vhogy úgy.
    Nekem márcsak templomosból kell 1.
    Semmi más.
  • rotator
    Meg, de 5 hét alatt játszottam végig, nem 5 nap alatt, mint néhányan. :P
  • rotator
    Csak egyszer toltam végig, így nem tudom, de szerintem nincs. Amikor valamilyen mellékküldetés megvan 100%-ra, semmi extra nem történik, csak "teli kék" lesz az indikátora, meg kiírja, hogy az "összes ... teljesítve".
  • KaszaN
    hmm..nemnagy az amit Altair ugrik? Nem! Nem,nem! Ennek a videónak az elejét nézzétek meg! http://www.videoplayer.hu/videos/play/136289
  • Looooser
    nesze bazze assasin's creed, prince of persia és pókember....
  • KaszaN
    megvan az öszes zászló!!??
  • serito
    Ezt mutatja is a játék, vagy észre sem veszed?
    Mutaja valahola verziószámot, amivel megtudom letöltötte-ea game magától?
  • tommyg
    nekem nem tőti le mert nem azt az ellenőrizgetős exe-t használom
  • serito
    Ezen
    a címen megtalálod!!
  • CroftManor
    ?
  • tommyg
    már akinek
  • CroftManor
    Automatikusan letöltődik, ha elindítod a játékot...
  • tommyg
    az lehet én még nem tettem fel a patch-t
  • CroftManor
    Hát tudom, de haver modnta, h mikor feltette az 1.02es patchet, utána megcrakelte a repack reloaded-en lévő crackel és elindult ugyanugy a játék.
  • tommyg
    az nem az 1.2 crack
  • CroftManor
    Rajta van a DVDn Repack reloaded verzióban Crack mappa.
  • DUGACS
    bocs itok nem 1.2 hanem 1.02 sry hogy elítam
  • DUGACS
    cs
    nektek van már 1.2 patch és ha van ahoz van crack mert én nem találom és eltudná elküldené msn-en?
    adok 1 msn címet
    msn:[email protected] és ha vkinek van csak az vegyen fel de csak az
  • CroftManor
    Mint a dalban:
    ..mert a főnököm az az Isten, kinek szárnya van, de ereje nincsen...
  • CroftManor
    Acreval egy kicsit én is megszenvedtem, de hála istennek megtaléltam őket. Én is használtam azt a térképet.
    Nyugodtan másold ki a metéseket és ha ujratelepítetted a játékot, tedd ugyanoda vissza őket.
  • serito
    Akkor viszont egy másik zászló hiányzik erröl a városrészről mert ezt felvettem.

Más:

A 1.02 Patch-et próbálta már valaki? Persze olyanra gondolok aki "okossággal" induló változattal játszik. :)
    Ha felteszem remélem nem vágja tönkre a mentéseket.

Még valami:
    Ha kimentem a játék mentéseit és egy ujratelepítés után visszaírom azokat, indítható a játék a "régi" mentésekkel?

THX
  • tommyg
    ámen
  • CroftManor
    Nem a várfalon van.
    hanem itt
  • tommyg
    hát igen igen, milyen világban élünk