9242
-
berimre #7708 hát ha belinkelem a térképemet az elég?Mert annyira nem tudom még hogy mi hol is van igazából csak nem rég kezdtem:S -
#7707 semmi gáz, de ez a zászló pontosan hol található? -
berimre #7706 bocs csak nem vágtam h kell a képet belinkelni:S:S -
berimre #7705 a kép a zászlóról amihez a segítség kéne -
#7704 ha rámutatnál melyik kép esetleg segíthetnénk -
berimre #7703 Sziasztok!
Nekem az lenne egyenlőre csak a kérdésem h a képen látható zászlót hogy lehet felvenni?Tudom h nem a legjobb a kép de sajnos ez a legjobb amit készíteni tudtam.Sztem aki végig vitte az tudja hol van ez a hely.Remélem legalábbis.Előre is kösz! Üdv -
#7702 leszedtem a 1.02-t eredeti játékhoz,és még gyorsabban kifagy,mint előtte:S
nemértem mi lehet a probléma,jobb mint a minimalgpigénye,mégis haldoklik a játék...
-
#7701 Azoktól a civilektől tudsz lopni akik kéken világítanak, általában ilyen nagydarab emberek, kijelolőd őket shift és kész is! -
Flocky #7700 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Ott tartok hogy megkaptam a jogot végre hogy használhassam a dobókéseket. Én megörültem és természetesen eldobáltam az összeset. Az a bibi hogy nem tudom hogy lehet újakat szerezni. Bár kiírta hogy zsebtolvajlással lehet szerezni de azt hogy? Próbáltam rabolni a sima néptől, barátságos őröktől, ellenségtől de nem nyúlt a zsebbe és nem szerzett még késeket. Aki tudja a választ leírná? Nagyon fontos lenne..... -
#7699 De azért ez se rossz -
ropi88 #7698 sziasztok!
az lenne a problémám, hogy mikor megölök egy templart vagy akárkit akkor elkezd tölteni a játék (a proci venti lehalkul, amúgy meg egész szép hangja van) és ez egy kicsit idegesítő
pls segítsen vki, nagyon akarok vele játszani de így nem lehet
előre is köszi... -
#7697 Mind1 megnéztem, ugyanúgy 32 bitesen fut... -
#7696 Az 1.2 patch ha jól látom támogatást ad 64 bites windowsra. Az lenne a kérdésem, hogy Dx10 kártya nélkül is megy 64 biten? (csak mert eddig én azthittem azért nem ment 64 bitesen a Vistamon, és úgytudom Crysis is csak dx10 esetén megy 64 biten) -
#7695 Én is. :D -
#7694 Nem szép dolog bántani a gyengébbeket -
#7693 Én a megjelenés óta játszom de még mindíg nem vagyok a végén.
A Jeruzsálemi utolsó mannernál vagyok de szétnézek egy kicsit a városban elötte, aminek az a következménye, hogy bajba keülök és annak csúnya vége van!! :))
Szeretem mikor egy szerre 30-an jönnek rám. :) -
#7692 Én is vhogy úgy.
Nekem márcsak templomosból kell 1.
Semmi más.
-
#7691 Meg, de 5 hét alatt játszottam végig, nem 5 nap alatt, mint néhányan. :P -
#7690 Csak egyszer toltam végig, így nem tudom, de szerintem nincs. Amikor valamilyen mellékküldetés megvan 100%-ra, semmi extra nem történik, csak "teli kék" lesz az indikátora, meg kiírja, hogy az "összes ... teljesítve". -
#7689 hmm..nemnagy az amit Altair ugrik? Nem! Nem,nem! Ennek a videónak az elejét nézzétek meg! http://www.videoplayer.hu/videos/play/136289 -
#7688 nesze bazze assasin's creed, prince of persia és pókember.... -
#7687 megvan az öszes zászló!!?? -
#7686 Ezt mutatja is a játék, vagy észre sem veszed?
Mutaja valahola verziószámot, amivel megtudom letöltötte-ea game magától? -
#7685 nekem nem tőti le mert nem azt az ellenőrizgetős exe-t használom -
#7684 Ezen
a címen megtalálod!! -
#7683 ? -
#7682 már akinek -
#7681 Automatikusan letöltődik, ha elindítod a játékot... -
#7680 az lehet én még nem tettem fel a patch-t -
#7679 Hát tudom, de haver modnta, h mikor feltette az 1.02es patchet, utána megcrakelte a repack reloaded-en lévő crackel és elindult ugyanugy a játék. -
#7678 az nem az 1.2 crack -
#7677 Rajta van a DVDn Repack reloaded verzióban Crack mappa. -
DUGACS #7676 bocs itok nem 1.2 hanem 1.02 sry hogy elítam -
DUGACS #7675 cs
nektek van már 1.2 patch és ha van ahoz van crack mert én nem találom és eltudná elküldené msn-en?
adok 1 msn címet
msn:[email protected] és ha vkinek van csak az vegyen fel de csak az -
#7674 Mint a dalban:
..mert a főnököm az az Isten, kinek szárnya van, de ereje nincsen... -
#7673 Acreval egy kicsit én is megszenvedtem, de hála istennek megtaléltam őket. Én is használtam azt a térképet.
Nyugodtan másold ki a metéseket és ha ujratelepítetted a játékot, tedd ugyanoda vissza őket.
-
#7672 Akkor viszont egy másik zászló hiányzik erröl a városrészről mert ezt felvettem.
Más:
A 1.02 Patch-et próbálta már valaki? Persze olyanra gondolok aki "okossággal" induló változattal játszik. :)
Ha felteszem remélem nem vágja tönkre a mentéseket.
Még valami:
Ha kimentem a játék mentéseit és egy ujratelepítés után visszaírom azokat, indítható a játék a "régi" mentésekkel?
THX
-
#7671 ámen -
#7670 Nem a várfalon van.
hanem itt -
#7667 hát igen igen, milyen világban élünk