Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi köszi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nothing is True, Everything is Permitted
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
spitfire
[merlinw.org]
DEMÓT akar a nép! 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Egy olyan problémámlenne, hogy a játék menet közben egyszer csak fogja magát és lehagy. megáll a kép-->fekete lesz-->nem lehet vele semmit sem csinálni😞
Mi lehet a gond?? A gép minõsége tökéletes hozzá.
PLS HELP!!!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Most kezdtem el játszani vele, de rögtön az elején akadt egy kis problémám... 😄
Miután megszúr az az öregember, visszakerülök az asztalra, aztán megint visszamegyek az emlékeimbe. Itt megint beszélek azzal a feketeruhás öreggel aztán a térképen megjelenik egy beszélõ ikon - odamegyek (lent a faluban egy kút mellett), ott áll 2 ember de nem tudok semmit csinálni, beszélni sem... Mit kell csinálni? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Acre legmagasabb pontján ahonnan mindent látok ott is 33 fps 😊 FRANKÓ!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
Így azért általában megvan a 30 FPS.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Játszik vki. HD2600 (512) -as videokarin? Mit tapasztalt milyen beállításokkal fut szépen a játék?
Nem "Crysisos" buherákra, csak a játékon belüli beállításokra gondolok....
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A játékról szeretnék egy rövidebb véleményt írni. Nekem nagyon tetszik. Még akkor is ha tulajdonképpen végig ugyanazokat a dolgokat kell benne csinálni. A látvány pazar, a hangok nem külömben. Most elõször éreztem azt hogy egy "veszélyes ember"-t alakítok, pedig nem ez az elsõ kezembe akadt game. Tehát a hangulat a tetõfokán van. A városok modelljei csodásak. Valahogy így nézhetett ki az akkori Damaszkusz, Jeruzsélem... De a legszívdobbantóbb érzés az volt amikor Acre városában felkapaszkodtam a katedrális legmagasabb fokára és a háttérbõl elindítottam zene gyanánt, a "Monks Of The Abbey Of Notredame" kórus által elõadott gyönyörû anyagot... Leírhatatlan. Ha tehetitek szerezzétek be és csak egy perc erejéig is de indítsátok el ott a katedrális tetején háttérzenének. Akkor majd megtudjátok mirõl beszélek 😉
Minden jót nektek! Jó játékot.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Eddig nem értettem. Nekem wide van... ezt most nem dicsekvésbõl, mivel ugye ez nem elérhetetlen dolog már...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.