9242
-
#7617 Lehet hülye vagyok de a játék elején amikor valami sok emberrel kell csinálnom valamit ott mi a teendő mert mindig visszarak akármit próbálok
ez a játék legeslegelején van azután miután a mai időkben voltam -
#7616 Az az idegesítő ebben az egészben, h minden egyes alkalmommal végig kell hallgatnunk az öreg pofázását, meddig tartott volna betenni egy skip gombot
Marha nehéz megtalálni a zászlókat/templomosokat, még akkor is, ha ott van az a zászlós oldal... -
hajis #7615 Lehet császkálni akkor is ha megölöd a fekete csuhás csókát, valamelyik memőria állapotot újra betöltöd, előtte végignézed a böszme videót, és a fekete csuhás faszitól indulsz. Dokival + a csajjal már nem találkozol utána. Hogy eltudtok vitatkozni ilyen szarságon, parlamentben kb ugyanez mehet... -
#7614 Meglehet, de akkor sem "5Ghz"-en jár egy 4800+-os AMD! -
bgabor #7613 2007 óta minden valamirevaló játék kihasználja a második magot is. -
#7612 Ha kivégzed az 9. célpontot is lehet még "császkálni" a városokban?
Mert ha nem akkor még nem ölöm meg. -
#7611 Már megbocsáss de te sem érted a lényeget... ennyi erővel az én procim meg 8Ghz-es lenne!! Értsd meg, hogy a magok teljesítménye nem adódik össze!!!! A 4800+ -os CPU 2.5 Ghz-es és mindkét mag annyim ketyeg.
Amúgy meg nagyon kevés játék használja ki a két magot, tehát az " 5Ghz"-et el is felezheted és annyival pörög a CPU-d! -
#7610 Éncsak azért akarom, mert baszogatja a csőrömet, h jeruban márcsak 1 zászló kéne, templomosból meg márcsak 2 a 60hoz.
-
#7609 Igen, én is ezzel küzdök. Csináltam, hogy egy városrészben végigmentem minden megjelölt pontos és összeszedtem az ott fellelhető összes zászló.
Viszont városonként 3 városrész van + a kingdom!!! Ezért nem állok neki keresni, hol vannak a még meg nem talált zászlók/templomosok. -
#7608 Hát nem... -
#7607 jó rendben nem vok valami nagy guru! -
#7606 b+ ugy ahogy kikapcsoltad úgy vissza is tudod kapcsolni -
#7605 hogy? -
#7604 ja -
#7603 és ezt vissza is lehet álítani? (sorry ismétlés miat) :( -
#7601 nem fog semmit elcseszni -
#7600 Hello!
Elolvastam a FAQ ban de ha kikapcsolom a gyorsitást az a többi játékra is hatásal lesz? Mert nem szeretnék 1 játék miat elcseszni 8-at! -
#7599 úgyse értik meg, szard le őket, okos enged szamár szenved ennyi -
#7598 faq-ban a megoldás -
#7597 De nem fogod fel, hogy az nem 5 Ghz?
2,5x2, de az nem egyenlő 5 GHz-el. -
#7596 Ja a gépemel se lehet gond!(szerintem)
VGA 7600gt
PROCI intel core 2 duo e6300
Alap: p5b
tehet elvileg a kombitalitásának is jőnek kell lenie! -
#7595 Hello!
Nekem az lenne a gondom hogy nincs a karaktereknek hangja!
Bejátszásoknál csak tátognak a karakterek és susogás halható mikor valami történik! MIvel a játékban nincs SUOND menü ezért gondoltam megkérdezlek titeket mit kell tenem?
Ha lehet PM et küldjetek!
Előre is KÖSZÖNÖM!
Üdv:kabel15 -
#7594 4800+ amd = 2.51 /mag tehát 5 gigahertz. PONT -
#7592 pls help
újraraktam a játékot mostmár más verziót eddig orosszal toltam és most ha elindítom a játékot fekete/fehér kép váltogatja 1mást közben hallom a videók hangját meg a menühangokat is de nemjavul meg a kép.a config fájlokat is töröltem direkt,új videókari drivert is raktam. -
#7591 Az elmosódást motion blur-nak hívják. Lehet, hogy ebben a játékban Post FX néven szerepel. -
#7590 lehet hogy hülyeséget mondok de sztem a Post FX az azt jelenti hogy ha nagyon gyorsan mész (pl.: lovagolsz) akkor elmosódjon a kép oldala vagy ne -
#7589 Nem tudom mi, de mutatok képet:
Post FX on és off -
#7588 és a post fx? -
#7587 1. Nincs és nem is lesz. Ha nincs benne feliratozás akkor mit akarsz magyarítani? A menüt? -
#7585 Helló! 2 kérdésem lenne!
1.Van e már magyarosítás ehhez a játékhoz?
2.Mit jelent a beállításoknál a POST FX?
Köszönöm a válaszokat! -
#7584 Nemrég kezdtem el játszani a játékkal. Most érkeztem Jeruzsálembe.
Kicsit hasonlít a Prince of Persia sorozatra, szóval tetszik :)
Ráadásul nem is kell neki felsőkategóriás hardver, én 1024x768-ban játszom maximális beállításokkal, és hát elég szép. Főleg a napsütés effektje, nem mindig süt a nap, néha felhők takarják el. A madarak is nagyon élethűek. A lovaglásról nem is beszélve. Csak a fő küldetéseket csinálom meg általában, szóval még nem merültem el annyira a játékban. -
#7583 Azt használom, de ha neked márcsak 1 db zászló kell, és azon a térképen bevan jelölve 100 db, akkor hogyan találod ki h melyik az amelyiket keresed?
-
barmi #7582 Igen, sajnos magasabb felbontáson nem sokat érnek ezek a kártyák, de azért a 8600-as geforce szériát sok teszten felülmúlják. -
#7581 Jó én 1280x1024-ben játszok. Úgy biztos lassabb.
Nekem DDR3-as 2600 XT-m volt, de az csak 10%-al lassabb a tiédtől. -
barmi #7580 Nekem a 2#512 van 2500 MHz -
barmi #7579 Nem ilyen kártyád volt de ne is haragudj!
Vagy igen? ::
És minden maxon (élsimítás is!) átlag 34 FPS. min. 23, max 45 de néha 65-re is felugrik (ritkán).
Nem vitatkozni akarok, de ez a helyzet.
[IMG][/IMG] -
#7578 Itt 2,4 Ghz van: Link -
#7577 Kétféle 4800+ van. Az egyikben 2x1MB cache van, az 2400MHz-en megy.
A másikban 2x512MB cache, ez 2500MHz-en ketyeg. -
barmi #7576 4800+ @2500 MHz Ez az alap. Nem 2400MHz hidd el vagy nézz utána ha nem hiszed. -
#7575 Jó sok baromságot összeírkáltok
Majdnem ugynaz a konfigom van mint Barminak. 4800+ X2, 2*1GB Kingmax, HD 2600XT 512 GDDR3. 1024-ben minden maxon, postFX is bekapcsolva 25-35 fps.
De az is hülyeség, hogy összeadódik a két mag órajele
Peace.