9242
  • RNadal1203
    Lehet hülye vagyok de a játék elején amikor valami sok emberrel kell csinálnom valamit ott mi a teendő mert mindig visszarak akármit próbálok

ez a játék legeslegelején van azután miután a mai időkben voltam
  • CroftManor
    Az az idegesítő ebben az egészben, h minden egyes alkalmommal végig kell hallgatnunk az öreg pofázását, meddig tartott volna betenni egy skip gombot
    Marha nehéz megtalálni a zászlókat/templomosokat, még akkor is, ha ott van az a zászlós oldal...
  • hajis
    Lehet császkálni akkor is ha megölöd a fekete csuhás csókát, valamelyik memőria állapotot újra betöltöd, előtte végignézed a böszme videót, és a fekete csuhás faszitól indulsz. Dokival + a csajjal már nem találkozol utána. Hogy eltudtok vitatkozni ilyen szarságon, parlamentben kb ugyanez mehet...
  • serito
    Meglehet, de akkor sem "5Ghz"-en jár egy 4800+-os AMD!
  • bgabor
    2007 óta minden valamirevaló játék kihasználja a második magot is.
  • serito
    Ha kivégzed az 9. célpontot is lehet még "császkálni" a városokban?
    Mert ha nem akkor még nem ölöm meg.
  • serito
    Már megbocsáss de te sem érted a lényeget... ennyi erővel az én procim meg 8Ghz-es lenne!! Értsd meg, hogy a magok teljesítménye nem adódik össze!!!! A 4800+ -os CPU 2.5 Ghz-es és mindkét mag annyim ketyeg.
    Amúgy meg nagyon kevés játék használja ki a két magot, tehát az " 5Ghz"-et el is felezheted és annyival pörög a CPU-d!
  • CroftManor
    Éncsak azért akarom, mert baszogatja a csőrömet, h jeruban márcsak 1 zászló kéne, templomosból meg márcsak 2 a 60hoz.
  • serito
    Igen, én is ezzel küzdök. Csináltam, hogy egy városrészben végigmentem minden megjelölt pontos és összeszedtem az ott fellelhető összes zászló.
    Viszont városonként 3 városrész van + a kingdom!!! Ezért nem állok neki keresni, hol vannak a még meg nem talált zászlók/templomosok.
  • Dante73
    Hát nem...
  • kabel15
    jó rendben nem vok valami nagy guru!
  • tommyg
    b+ ugy ahogy kikapcsoltad úgy vissza is tudod kapcsolni
  • kabel15
    hogy?
  • tommyg
    ja
  • kabel15
    és ezt vissza is lehet álítani? (sorry ismétlés miat) :(
  • tommyg
    nem fog semmit elcseszni
  • kabel15
    Hello!

Elolvastam a FAQ ban de ha kikapcsolom a gyorsitást az a többi játékra is hatásal lesz? Mert nem szeretnék 1 játék miat elcseszni 8-at!
  • tommyg
    úgyse értik meg, szard le őket, okos enged szamár szenved ennyi
  • tommyg
    faq-ban a megoldás
  • davidka003
    De nem fogod fel, hogy az nem 5 Ghz?
    2,5x2, de az nem egyenlő 5 GHz-el.
  • kabel15
    Ja a gépemel se lehet gond!(szerintem)
    VGA 7600gt
    PROCI intel core 2 duo e6300
    Alap: p5b
    tehet elvileg a kombitalitásának is jőnek kell lenie!
  • kabel15
    Hello!

Nekem az lenne a gondom hogy nincs a karaktereknek hangja!
    Bejátszásoknál csak tátognak a karakterek és susogás halható mikor valami történik! MIvel a játékban nincs SUOND menü ezért gondoltam megkérdezlek titeket mit kell tenem?
    Ha lehet PM et küldjetek!
    Előre is KÖSZÖNÖM!
    Üdv:kabel15
  • ChuckyHUN
    4800+ amd = 2.51 /mag tehát 5 gigahertz. PONT
  • bodesz
    pls help
    újraraktam a játékot mostmár más verziót eddig orosszal toltam és most ha elindítom a játékot fekete/fehér kép váltogatja 1mást közben hallom a videók hangját meg a menühangokat is de nemjavul meg a kép.a config fájlokat is töröltem direkt,új videókari drivert is raktam.
  • davidka003
    Az elmosódást motion blur-nak hívják. Lehet, hogy ebben a játékban Post FX néven szerepel.
  • elitehun
    lehet hogy hülyeséget mondok de sztem a Post FX az azt jelenti hogy ha nagyon gyorsan mész (pl.: lovagolsz) akkor elmosódjon a kép oldala vagy ne
  • davidka003
    Nem tudom mi, de mutatok képet:

Post FX on és off
  • mademan
    és a post fx?
  • davidka003
    1. Nincs és nem is lesz. Ha nincs benne feliratozás akkor mit akarsz magyarítani? A menüt?
  • mademan
    Helló! 2 kérdésem lenne!
    1.Van e már magyarosítás ehhez a játékhoz?
    2.Mit jelent a beállításoknál a POST FX?
    Köszönöm a válaszokat!
  • Eagle16
    Nemrég kezdtem el játszani a játékkal. Most érkeztem Jeruzsálembe.
    Kicsit hasonlít a Prince of Persia sorozatra, szóval tetszik :)
    Ráadásul nem is kell neki felsőkategóriás hardver, én 1024x768-ban játszom maximális beállításokkal, és hát elég szép. Főleg a napsütés effektje, nem mindig süt a nap, néha felhők takarják el. A madarak is nagyon élethűek. A lovaglásról nem is beszélve. Csak a fő küldetéseket csinálom meg általában, szóval még nem merültem el annyira a játékban.
  • CroftManor
    Azt használom, de ha neked márcsak 1 db zászló kell, és azon a térképen bevan jelölve 100 db, akkor hogyan találod ki h melyik az amelyiket keresed?
  • barmi
    Igen, sajnos magasabb felbontáson nem sokat érnek ezek a kártyák, de azért a 8600-as geforce szériát sok teszten felülmúlják.
  • davidka003
    Jó én 1280x1024-ben játszok. Úgy biztos lassabb.
    Nekem DDR3-as 2600 XT-m volt, de az csak 10%-al lassabb a tiédtől.
  • barmi
    Nekem a 2#512 van 2500 MHz
  • barmi
    Nem ilyen kártyád volt de ne is haragudj!
    Vagy igen? ::

És minden maxon (élsimítás is!) átlag 34 FPS. min. 23, max 45 de néha 65-re is felugrik (ritkán).
    Nem vitatkozni akarok, de ez a helyzet.

[IMG][/IMG]
  • davidka003
    Itt 2,4 Ghz van: Link
  • macleody
    Kétféle 4800+ van. Az egyikben 2x1MB cache van, az 2400MHz-en megy.
    A másikban 2x512MB cache, ez 2500MHz-en ketyeg.
  • barmi
    4800+ @2500 MHz Ez az alap. Nem 2400MHz hidd el vagy nézz utána ha nem hiszed.
  • macleody
    Jó sok baromságot összeírkáltok
    Majdnem ugynaz a konfigom van mint Barminak. 4800+ X2, 2*1GB Kingmax, HD 2600XT 512 GDDR3. 1024-ben minden maxon, postFX is bekapcsolva 25-35 fps.
    De az is hülyeség, hogy összeadódik a két mag órajele
    Peace.