9242
  • tommyg
    pedig shift gombbal kell, nyomva tartod miközbe ügrik, és elkapja a kőtömb peremét
  • Matte088
    A shift alatt gondolom azt a gombot érted ami a sprintet, a fegyverelrakást, meg az "imádkozós sétát" elősegíti. Nálam alapbeállításon a shift az emberek lökdösése, szegélyekről leereszkedés gomb. De hiába nyomom a jobb gombot, amitől gyorsabban fut és a sprintet, ami nálam a Space, akkor sem érem el sehogyan sem, de még a shift gombal sem
  • tommyg
    tartsd nyomva a shiftet ugrás közben
  • Matte088
    Üdv mindenkinek! Egy kis helpet szeretnék kérni a nálam ügyesebbektől. A játékban éppen Oroszlánszivü Richárd zászlóit gyűjtögetem, és elég komoly problémába ütköztem az egyik felvételénél. Helyszín: A térképen délen található Acre városától keletre. A terület úgy néz ki, mint vmi lerombolt hatalmas épület talán mint a parthenón de azért mégsem:) A területet íjászok veszik körül, az én kis zászlóm egy magas oszlop tetején található. Az én verzióm szerint ezt a zászlót úgy lehet felvenni, hogy felmászok egy hatalmas kb 20 méter magas kőből épült kapura, aminek a tetején szintén volt zászló. a legtetejéről nekifutásból át lehet ugrani egy oszlopra, és innen jönne az, hogy ha nekifutok akkor az alattam, de kicsit távolabb lévő oszlopra rápottyanok, de ez mégsem így történik, mert nem érem el, ergó földre potty és death... Ha valaki meg tudná oldani nekem ezt a problémámat nagyon megköszönném:)
  • tommyg
    hát nemtom...próbálkozz csak összejön
  • MURopi
    Az ellenfél le szúrása helyett be mosok neki 1 et jobb esetben le szúrom, de a leg idegesítőbb az a kopasz csávó a sisakban, grab breakolok és oda mennék le csapni amíg a földön van de meg sebezni persze nem lehet, ő persze fojamatosan defense breakol ami elég szívás mert defense break után kapásból 4-6 életem le birja venni, de az előző kb. 15 ember meg ölése is elég nagy ki hívás így 1 defense breakból ki kapok, van valami trükk? mert defense break ellen nem nagyon tudok semmit tenni :S
  • tommyg
    miaz hogy nem működik a counter attack??
    nekem az a rész sikerült három négy próbálkozás után
  • MURopi
    Hát ez lol... Ott tartok hogy kb. 6an körbe vesznek és azokat le kell mészárolni és jön a sisakos kopasz srác, DE HOGY CSINÁLJAM MEG? counter attack persze nem működik mert a védelmem lazán le veszik és az ellen semmit sem tehetek, és ha le veszik a védelmem 6 életet vesztek kapásból a 20ból, és az a kopasz srác csak meg ragadni tud meg a védelmem le szedni, ha meg el hárítom a meg ragadást és meg akarnám ölni amikor a földön fekszik az 1xerüen lehetetlen mivel nem lehet a srácot meg ütni, mit csináljak ilyenkor?? rohadtul idegesít hogy már 40. ére csinálom a pár csávó le mészárolását mert nem birom meg ölni őket mert a counter attack baszik működni, mellesleg ha megy akkor csak be mosok nekik 1et ami hát hogyismondjam édeskevés ahhoz hogy meg öljem... PC-re kicsit el baszták az irányítást...
  • dronkZero
    Lehet valahogy memóriablokkot nem a legelejéről kezdeni? Robi embereivel kardoznék még szívesen, de annyira nincs kedvem újra összeszedni az információkat, meg a csajjal kardozást is kihagynám...
  • Kojiro
    igen természetesen próbáltam már ezt is, de csak szaggat.
    olyan mint mikor egy játéknál nem támogatja a VGAdat vagy ilyesmi.
    csak a patch óta van, addig 100 fps-sel ment minden! most meg szaggat az országban. csak ott.
    a legnagyobb város legnagyobb tömegében is zsírul megy.
  • CroftManor
    Assassins Creed Repack Reloaded
    hali tudja valaki h hol lehet letolteni a assassin's creed-et,mert en amit folistalaltam abban nem birok jeruzsalembe menni mert kivag es kidobja h nem rendes a assassinscreedirectx9,hogyan lehetne megoldani esz a problemat?
  • MURopi
    Ez durva... ott tartok hogy Memory block 5, de már low profileban is mindenki tudja hogy assassin vagyok, ez még nem is probléma de nállam se a dodge se a grabbreak se a counter attack nem működik normálisan, alap be állításaim vannak és ha jobb click spacet meg nyomom akkor ki se tér a támadás elöl, ha látom hogy értem nyulnának nyomom a jobb clicket a shiftet és nem hárítja el, és a counter attack meg ugye a jobb click nyomva tartva és amikor támadnának akkor meg nyomod a bal clicket, így is csinálok de nem nagyon működik. Ezen kívűl a kamera is érdekes mert össze-vissza mutatja a dolgokat, ha van ott 1 fal akkor azt se tudom hol vagyok mert nem is mutatja, néha be ugrik a képbe 1-1 katona is így azt se látom hogy éppen mit is csinál a karakter.Vissza térnék a counter attackra, az milyen dolog már hogyha körbe vesznek kb. 4en akkor én semmit se tehetek mert amikor dodget nyomok és clickelek a ballal hogy támadjon vissza akkor durr vesztek 4 életet amikor counter attackot használnák meg ragadnak és durr vesztek még 10 életet... tudom le van írva hogy az életre ne figyelj , a harc érdekeljen, de hogy figyeljek a harcra hogyha nem azt csinálja amit nyomok neki???
  • davidka003
    Ha jól emlékszek akkor van olyan, hogy crowd density. Azt csökkentsd.
  • KOVU
    hali
    őőő sry az ilyen kérdésért de mit kell át irni ahoz hogy kevesebb npc legyen? ^^
    elöre is thx
  • tommyg
    semmi
  • MarkBlade
    Bocsi láma kérdés de a zászló gyüjtéssel mit lehet elérni? Mi értelme van?
  • dronkZero
    Na, jó volt ez, miért mondták rá sokan, hogy unalmas? Szerintem teljesen rendben volt, sőt kurvajó.

Eléggé genyó módon van elvágva a sztori, mikor folytatják?
  • Narxis
  • Prince23
    Ja a repakos az jó.
    Patchre válaszolván: szerintem ne tedd fel...
  • tommyg
    1 jóideje már kijött igen, nem fagy ki
  • KOVU
    hali
    ovasgattam itt 1 picit de vmit nem értek -.-'
    látom kijött a REPACK RELOADED ez is kifagy ? vagy minek kell hozzá a 1.02 patch?? aztán látom hogy valakinek a patch után lettek gondjai a játékkal ^^
    muszály bele az a patch?
    és amugy a patch mit változtat?
    elöre is thx
  • Narxis
    Rohadt jó! :D
  • hajis
    http://youtube.com/watch?v=sWvXYnukUjE&feature=related
    Sztem nagyon gáz. ennyire fanatikusan...
  • tommyg
    mert nem sm3as a kártyád
  • davidka003
    Nem tudom, de ha kész lesz akkor képet kérünk. :D
  • Narxis
    Csináltatok egy ilyen Assassinos ruhát. Szerintetek kivitelezhető?:D
  • davidka003
    Milyen géped van? Fogadjunk valami 4 éves cucc.
  • Charlie17
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan gondom h elindítom gamet hang van viszont kép nincs hallom ahogy a menübe vok de nem látok semmit. Nem tudjátok miért van ez? Gépem elvileg jó
  • dronkZero
    Jó, persze, nem azt mondom, hogy csodaszer, de nagyon kényelmes, és sokat tud.

Alapvetően FPS-re szánták, ahol kötelező az egér, de pl ehhez is nagyon jó. Na meg rajzolni. :) Battlefieldhez is faja, és ott azért kell pár gomb. Dawn Of Warhoz is próbálkoztam, de azon a beállításon van még mit csiszolni.

Szerintem jobb vétel, mint egy gamepad. A pad olyan "konzolos", ez meg olyan "PéCés" :) Sokoldalú, univerzális. A gamepad meg olyan célszerszám. :P
  • zsotesz
    Lehet hogy jó, de szerintem játékhoz inkább gamepad.
  • CroftManor
    Sztem billel és egérrel is simán jól lehetett irányítani.
    Bár kinek hogy a jó...Én február óta gyakoroltam :)
  • daf xf
    Ja jo okés megvan elnézést!:)
  • dronkZero
    Ez egy ilyen balkézre való kütyü. Jobb kézben egér, balban ez. Minden gombja programozható akár 4 funkcióra gombonként(mondjuk azt már kicsit macerás használni). Alapvetően egy billentyűzet-darab, de hüvelykujjnál lévő 8irányú pad meg a két gomb már bőven több, mint amit simán billentyűzeten kényelmesen elérni. Na meg ugye a makrók.

AC-ben úgy néz ki nálam, hogy az ujjakhoz eső gombokon az irányok, balra fent térkép, a narancssárga a "focus", a hüvelykujjas pad 4 iránya a fegyverek, egéren a támadás, futás, sprint, nézelődés.

Ezzel is úgy voltam, mint a gamer-egerekkel. Amíg nem próbáltam ki, tökfölöslegesnek találtam. Aztán kb fél nap alatt teljes függőség kialakult... :) Ha leülök másik gép elé, elkezdem markolászni a billentyűzet mellett a levegőt... :)

Ja, AutoCADhez is valami rettentő fasza, kb kétszeresére nőtt a rajzolási sebességem vele.

Van belőle egy újabb, dizájnosabb változat is:
  • KaszaN
    Te jóságos atyaúr isten!! Ez megi a fene?!
  • davidka003
    Nem tudom mi lehet a probléma. Esetleg vedd lentebb a grafikát.
  • Kojiro
    viszont 8600os geforceom van mégis szar
    várjak új patchet vagy mi?
  • davidka003
    Ati kártyákon belassul a patch hatására, mert kivették a dx10.1 támogatást.
  • dronkZero
    Nekem ilyenem van, ezzel+egérrel tökéletesen irányítható. :)

• Kojiro
    Előzőleg már emlitette valaki ezt a problémát, hogy amíg patch nélkül játszott minden jól ment (csak néha ugye kifagyott és kellett a patch), de mióta fentvan az 1.02 azóta a lovaglós részeknél, mikor kint vagy az országban, szaggat a game.
    A gépem full jó ehhez a gamehez, a patch előtt zsír jól ment minden maxon. A Patch óta van ez a szar. Mi rossz a crackem?
    (amugy a patch óta jobban kezeli az AA-t is még szebb lett)

Valami megoldás?