9242
  • tommyg
    leülni a padra, ott szembe
    am olvasd el a faq-ban le van írva
  • daf xf
    Sziasztok!Itt mit kell csinálni?Még az elején vagyok
  • davidka003
    Én nem látom, mert már rég letöröltem. Attól, hogy nem látod mozog a nap és az miatt van ilyen sötét-világos váltás.
  • Prince23
    De én éppen utána néztem, és nem látom a napot xD Te látod? se felhőt, semmit, ami ELTAKARNÁ!
  • davidka003
    Mivel mozog a nap az égen és néha eltakarja egy felhő.
    Ezért néha sötétebb van, néha világosabb.
  • Prince23
    Titeket nem zavar ajáték állandó árnyék váltakozása? hol elvilágosul, hol elsötétülnek a mappák... jobb ha ki van kapcsolva az árnyék:)
  • davidka003
    Pedig nagyon élvezetes gamepaddal. Szépen hátradőlve a fotelban lehet játszani. Minden mást én is billel+egérrel tolok.
  • grebber
    Én az összes prince of persiát meg ezt is billel toltam végig és nem volt gond vele. Max a Creed legeslegvégén ott gamepaddal toltam már de az kb max 1 óra volt.
  • davidka003
    Ez volt 3k két éve:

Speedlink SL 6534
  • Narxis
    Jaja, eszembejutott, de nincs most egy fityingem se. Vagy mennyibe kerül egy ilyen gamepad?
  • Balumann
    Megerősítem. Sajna én a felétől vittem csak gpvel, de tényleg úgy jó.
  • davidka003
    Gamepad erősen ajánlott. Én azzal vittem végig és sokkal jobb volt.
    Prince of Persia is gamepaddal jobb.
  • Narxis
    Na ma kipróbáltam a játékot. Eszméletlen jó, hangulata van, él az egész város, a grafika még nem maximális beállításon is nagyon jó. Negatívum a konzolos irányítás és az átugorhatatlan beszélgetős jelenetek.
  • tdu Toyota
    hello videóm :)
  • stifi
    igen, de valamiért 0 dobókéssel indul a mission, pedig akkor még volt 15 amikor először mentem oda :I

azóta végigmentem, a többi könnyű volt.
    jó a sztori!
  • KaszaN
    Ezt má én is észrevettem Nemcsak itt van. Van sok helyen.
    Szerintem a felylesztők is tudták csak poénpól beletették hátha észreveszik
  • dronkZero
    Ne az életcsíkon parázz, hanem az ellenségre figyelj, és harcolj! Ne az életedet féltsd, hanem az ellenséget akard megölni!

Egyébként annyira nem önkényes a célpontkijelölés, általában arra lockol rá, akivel szemben állsz. Nem is a "beszélgető" gombbal szoktam kijelölni a célpontot, hanem hagyom neki automatice. Így görcsölés nélkül tudom csapkodni az összes támadót. Ja, és a rövid penge+dobókések sokkal jobb fegyver, mint a kard.
  • tommyg
  • Kojiro
    Ezt nézzétek, egy ablakot találtam Damascusban, úgy néz ki mint egy amcsi kamion eleje. A nevét passzolom, de ilyenben ült a T1000-es a Terminator 2-ben.
  • tommyg
    nyomd a shiftet
  • stifi
    na átrágtam magam a 10 katonán, és 0 health barral ellöktem magamtól, majd rávetettem magam :)
    nagy megkönnyebbülés, ezt a részt tuti nem fogom még egyszer lejátszani, úgy felidegelt :P

viszont a grab break nem működik nálam, talán rosszul csinálom? védekezés közben nyúlnak felém, és hiába nyomok bármit, elkap, és ellök.. a training yardon jól ment, lehet elfelejtettem hogy kell? mi a trükk?
  • tommyg
    ez még nem a Robert-es rész, ez sokkal könnyebb annál
  • stifi
    asszem nem linkeltem a videót
    http://www.youtube.com/watch?v=eKGwbhrwDP0

szóval mire én egyet pislogok, ketten ütnek felváltva, ő meg itt forog, targetet vált, ácsorog, hidden bladel, stb... :I
  • tommyg
    hát eléggé konzolos, de sztem megszokható
  • tommyg
    nekem a pofonos kill max 2x ha előjött :D
  • stifi
    pl amikor ad egy taslit a csávónak, aki a pofontól kicst megszédül, aztán a hátábadöfi a kardot.. nekem pl még sosem jött elő ilyen kill, pedig eléggé a végén járok már
  • stifi
    nekem igazából túl konzolos az irányítás.. valahogy nem az történik amit én akarok csinálni, nem tudok pl combatban rendesen forogni és targetet váltani, mert eléggé önkényesen jelöli ki, és csak pislogok, hogy az előbb még jó embert jelöltem ki, hogy megbicskázzam, erre hátat fordítok az attack gombra, és elkezdek legyezni, és jól agyonvernek.. :I

aztán megnézem ezt, és csodálkozom.. hogy a pöcsömbe tud ez az ember ilyen magabiztosan mozogni és harcolni? lehet kéne egy gamepad?
  • tommyg
    és is vagy 10x próbálkoztam azzal de végül sikerült, neked is fog
  • stifi
    biztos bennem van a hiba, és én vagyok láma, de amikor robertet kéne jobb létre bírnom, és előbb rámküld 10+ katonát, azt a részt nem bírom egyszerűen megcsinálni.. eddig 1 küldetéssel sem volt gondom, minden szinte elsőre simán ment, de ez a 10 fasz pikkpakk szétkap, csak kamillázok...
    hiába védekezek, eldobnak (grab break nem megy), hiába counterezek, általában csak a földrekerül a kuncsaft és nem szeletelem fel.. volt, hogy védekezés közben minden átmenet nélkül rámvert egyet, és mintha nem is nyomtam volna a gombot.. örültem neki!
    hiába védekezek, néha úgy nyakonvágnak, hogy 2-5 bart is vesztek, onnan meg már semmi értelme..
    eljutottam full hp-n 4 emberig, onnan ugye már elég szimpla fightnak kéne lennie, de csak simán kinyírnak, beszorítanak a sarokba, stb..

érdekelne a sztori, szeretném látni, de a faszkodáshoz nincs kedvem, mit javasoltok?:)
  • dronkZero
    Ja, ne aggódj, én közel egy hónapot szoptam, mire sikerült normális működésre bírnom... Szerintem megérte még így is.
  • dronkZero
    Persze, AC nem támogatja.

Úgy néz ki, hogy az előző XP-n valamit elkúrtam, azért nem ment. Bár nem tudom, pontosan mit baszhattam el, mert az előző körben is annyi történt, hogy XP, alaplapdriver, videokártya driver, Assassin's Creed.

Egyébként nagyon bejön, még sztoris küldetést nem is nagyon csináltam, gyűjtögetem a kilátókat, meg megmentem a civileket a katonáktól.
    Meg azzal szórakozom, hogy a tetőn álló katonákat lelökdösöm... :P Tök jól nem tudják lenn az utcán, hogy mi történt.

Hogy találok olyan embert, akit ki lehet zsebelni? Loadig közben mondott a picsa valami olyasmit, hogy ha kifogyok a késekből, akkor zsebeljek ki tagokat(thug :P), és akkor lesz. Viszont zsebelni csak küldi keretein belül sikerült...? Mondjuk a dobókést még nem érdemeltem ki...
  • GiGa master
    áhh a faszom akkor belé!ennnyit ér!!
  • CroftManor
    Igen, mivel a reloaded verzió, az csak beta verzió volt...
  • GiGa master
    De az a jó,hogy a Sima reload töréssel nem csinálta ezt,az új törésekkel csinálja ezt...
  • CroftManor
    Nekem is ugyanezt csinálta, mikor még 8600 GT karim volt, mint most Neked.
  • GiGa master
    Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy amikor kijött az első törés az Assassin's ból a sima Reload az szépen futott minden,csak ugye Jerusalemnél kifagyott...A mostani Reload Repack töréssel az aproblémám h amíg az Altair várban vagyok vagy akármelyikbe,nincs szaggatás de amikor lóra szállok és betölti a gép apályák közti köztes utat a "pacis módot" XD akkor olyan laggféle fellép és nagyon élvezhetetlen...!
    Nem grafikai lagg,mert akkor a városba is akadna memória hiány nem lehet mert 4Gb kingmax 800Mhz-s ramok vannak Dualchanelben...

-Valaki hasonló problémákkal küzd?
    -Van rá Megoldás??

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Balumann
    De csak 32 bites módban fu neked is, ugye?
  • dronkZero
    Na kapott a gép egy x64 XP-t... Ezzel tökéletesen fut végre. \o/

Megyek is, vár a Szentföld... :D
  • CroftManor
    Hát sztem nagyon minimális eltérés van a kettő közt és csak ezért nem érdemes Vistára váltani...
    Már említettem, h csináltam Altairnak profilt a hotdogon...sztetek mivel lehetne még feldobni?
  • KaszaN
    http://www.pcgameshardware.de/screenshots/original/2008/03/D235C7BD-CA69-FB51-3D2316B963C6CE57Assassins_Creed_Shadows.jpg

Itt a dx9 és dx10 különbség