9242
    hali ém nem találom a save mapát ezen a helyen
    C:/Documents and Settings/USERNÉV/Application Data/Ubisoft/Assassin's Creed/Saved Games
  • w77d
    egy picit meghízott Altair XD
  • Looooser
    ez qrva nagy. az AC 6 nak már ilyen grafja lessz? ez most trailer volt?
  • Cat 02 #7946
    A rohatt, megelőztél xD
  • Cat 02 #7945

xDDD
  • Grifidos
    Egy újabb idióta amcsi, de a pad és a vége marha jó geg lett.
  • macleody
    Ilyen lesz a következő Assassin. 10 év múlva, mikor már pocakot eresztett
  • Narxis
    Rohadt jó, minden elismerésem a csávóé, hogy ezt be merte vállalni. :DDD
  • Neoncsoves
    beteg :DDDDD
  • riddick669
    Assassin's Creed a valóságban
  • Blacksheep77
    SEGÍTSETEK!!!

Ma bekapcsolom a gépemet és a mentésem sehol!!! Az 5 vagy a 6 blockot kezdtem volna, most fejeztem be azt a küldetés sorozatot, amikor ACRE Middle-ben kellet megölni azt az íjászt, illetve DAMASKUS Middle-ben kellet a könyvégető feketeruhások vezérét levadászni. Azt hiszem a 6. Memory Block-kot kezdtem volna csinálni. Mondanom sem kell hogy az eddig lehetséges összes zászlót összeszedtem és a templomosokat is levadásztam.

Ha valaki éppenséggel az 5-ös vagy a 6-os bolck közelében járna azt nagyon szépen megkérem, hogy küldje el nekem a mentését, hogy ne keljen újból előlről kezdenem. Ha valaki tud olyan oldalt ahonann lehet mentéseket letőlteni azt is meköszönöm, vagy ha valaki tudja és elmondja hogy hogyan tudom a saját mentésemet visszacsinálni. A mentésvesztés oka valószínűleg az hogy a fiam sikeresen kezdett egy új játékot és felűlírta az én régi mentésemet. - A rendszervisszaállítás nem segített - Elölre is köszi mindenkinek.
  • zombeeka
    Tegnap végigvittem én is végre!
    Nekem tetszett! Igaz ha pók lennék is kevés lenne az irányításhoz néha,de jó volt!
    A sztori vége kicsit olyan "izé" lett és olyan érzés,mintha kapkodva hamar-gyorsan ki kellett volna találni neki egy végét és ezt rittyentették! Szóval amolyan vegyes érzelmekkel fejeztem be!
    Vajon lesz folytatás? Mert sokminden nyitva maradt.
    Most,h a végén el tudom olvasni a doki és a csaj e-mailjeit azzal nem jutok sokra...
    Na majd meglátjuk mi lesz!
  • Looooser
    nah tegnap sikerült kipróbálni ps3-mon hát nem olyan rossz de nem is olyan jó, valahogy hiányzikbelőle hogy én mozgatom a karaktert ez hogy egy ombbal irányítok és a másikkal pedig ugrok mások kapaszkodok nem olyan j valahogy nem nyerte el a teccésem de pc-n lehet máshogy van vagy nem?
  • DarkSector
    Reloaded a szar, Reloaded Repack a jó.
  • davidka003
    Nálad a Reloaded verzió van. A haverodnál meg a Reloaded Repack.
    Szerintem mind a kettő fent volt a gépén és rosszat írt ki.
  • Hedic
    de akkor mié van az hogy a haveromnak az az assasin amit leirt nekem,nállam kidob jeruzsálemnél nála pedig nem?
    ezt nagyon nem értem..
  • tommyg
    A toll arra jó, hogy be tudj lépni a gépükbe és el tudd olvasni az e-mail-eket!
  • Flocky
    Na végigtoltam a játékot, elolvastam a történetet (F.A.Q.) és csak 1 kérdésem lenne. Desmonddal miért lehet elvenni a doktor és Lucy tollát? Mi értelme van? A történetről csak annyit hogy kissé nyakatekert és értelmetlen de nem rossz. =)
  • CroftManor
    :)
  • CroftManor
    Igen!
  • tommyg
    Ja értelek! :) De a jó verzió a Reapck!
  • CroftManor
    Szal azért írtam neki a sima Reloaded verziót, mert az a beta.
  • CroftManor
    Nem, a repack reloaded a végleges verzió. A sima reloaded a kidobós verzió.
  • tommyg
    Repack Reloaded!
  • CroftManor
    Azért dob ki, mert neked valószínüleg a Beta verzió van meg.
    Assassins Creed Reloaded.
  • Hedic
    7920...vki tud segiteni???
  • MURopi
    megvan :D
  • CroftManor
    Az már a vége. Menj be abba a kis szobába, ahol aludtál egy párszor... És nézd a falat azzal az eagle visionnal. Ott lessz a vége.
  • MURopi
    Meg öltem az öreget és most az asztalról le vok szálva és látom azokat az írásjeleket is, mit csináljak??
  • Hedic
    SZevasztok...azért irok mert lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban.Az van h az egyik haverom megszerezte a játékot a végleges kiadásban(amiben már nem lép ki Jeruzsálemnél).na most leirta nekem a játékot és amikor Jeruzsálemhez jutottam akkor álandoan kidob a játékbol.a heveromnak meg nem dobja ki jeruzsálemból.Tud valaki segiteni h mi lehet a baj?
  • Dante73
    Egyébként, ha megfekszik rejtett tör, ha nem, akkor counter alatt érdemes nyomkodni a támadás gombot, sok olyan mód van, ahol így kivégzi.
  • CroftManor
    Hát állj counterbe, aztán ha pl gyomron vágja Altair az öreget, gyorsan válts rejtett tőrre és szúrd nyakon.
    Nagyvonalakban ennyi :)
  • MURopi
    de ott mit csináljak? hogy nyomjam le??
  • CroftManor
    Az már a final boss.
  • MURopi
    Azon a részen már tul jutottam, most ott akadtam el hogy a csávó folyamatosan el teleportál és defense break utánna 1 ütéssel ki nyír...
  • dronkZero
    Hát, igazából ez a játék csak akkor nehéz, ha hagyod neki... Csak a célpontot kell megölni, utána videó.

1. Alapból a kardot veszi elő, válts helyette rövidkardra! (Azt gyorsabban teszi el majd)
    2. Vidd a földre a célpontot!(Grab, grab-break, vagy counter-attack)
    3. Gyorsan válts rejtett tőrre
    4. Szúrd nyakon, amíg a földön van.
    5. Ha nem sikerült, goto 1.

Igazából én azzal szórakoztam, hogy harc nélkül próbáltam a célpontok közelébe jutni, mert ha már harc van, akkor ezzel a módszerrel nevetségesen egyszerű.

Ez mondjuk nem gond, nem baj ha kicsit félisten-szimulátor fílingje van... :)

Kéne ezzel a motorral Total War szerű csatákat csinálni, kíváncsi lennék, hogy azt a sereget, amit Altair erősít, meg lehetne-e verni? :) Mondjuk becsatlakozni Richárd és Szaladin csatájába...
    Mennyi harcoló AI-t bírhat a motor?
  • Matte088
    köszi szépen a segítséget :) Akkor úgynéz ki még játszanom kell egy picit, hogy zászlót tudjak szerezni
  • tommyg
    ja igen, de nem mondta hol jár a játékba
  • Grifidos
    Majd akkor ha visszakapta hozzá a képességet...
  • tommyg
    ha visszakeresel a fórumba van is róla videó