Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EEE 1899
ui: mien a videokártyád?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Semmi nem jön be csak az adatai elvestek címûû ablak. Vot másnak hasonéó problémája?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sztem szebb és gyors is.
Nothing is True, Everything is Permitted
de a végével: szóval ne várj tõle oblivion jellegû hanulatot, mert teljesen más kategória a kettõ, oblivion az szerepjátékos, olyan mint a gothic azokat meg nagyon könnyen lehet nyújtani, akár szar grafikával is, és ugynaolyan szórakoztatóak maradnak.
(Egyébként én utáltam az obliviont, mert borzalmasan szaggatott volt nekem a játék, mármint futott rendesen, de mire elkezdõdött volna már meg is untam)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Persze, vegig fogom jatszani TELJESEN a jatekot, de egy kicsit parasztvakitasnak erzem, hogy a csiri-viri grafika ala megint nem sikerult egy - legalabb OBLIVION szintu - jatekelmenyt dobni. A sansz megvolt, elszurtak!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ugy is van hozzá sp1
C:/Documents and Settings/USERNÉV/Application Data/Ubisoft/Assassin's Creed/Saved Games
<#banplz>#banplz>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
xDDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ma bekapcsolom a gépemet és a mentésem sehol!!! Az 5 vagy a 6 blockot kezdtem volna, most fejeztem be azt a küldetés sorozatot, amikor ACRE Middle-ben kellet megölni azt az íjászt, illetve DAMASKUS Middle-ben kellet a könyvégetõ feketeruhások vezérét levadászni. Azt hiszem a 6. Memory Block-kot kezdtem volna csinálni. Mondanom sem kell hogy az eddig lehetséges összes zászlót összeszedtem és a templomosokat is levadásztam.
Ha valaki éppenséggel az 5-ös vagy a 6-os bolck közelében járna azt nagyon szépen megkérem, hogy küldje el nekem a mentését, hogy ne keljen újból elõlrõl kezdenem. Ha valaki tud olyan oldalt ahonann lehet mentéseket letõlteni azt is meköszönöm, vagy ha valaki tudja és elmondja hogy hogyan tudom a saját mentésemet visszacsinálni. A mentésvesztés oka valószínûleg az hogy a fiam sikeresen kezdett egy új játékot és felûlírta az én régi mentésemet. - A rendszervisszaállítás nem segített - Elölre is köszi mindenkinek.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Nekem tetszett! Igaz ha pók lennék is kevés lenne az irányításhoz néha,de jó volt!
A sztori vége kicsit olyan "izé" lett és olyan érzés,mintha kapkodva hamar-gyorsan ki kellett volna találni neki egy végét és ezt rittyentették! Szóval amolyan vegyes érzelmekkel fejeztem be!
Vajon lesz folytatás? Mert sokminden nyitva maradt.
Most,h a végén el tudom olvasni a doki és a csaj e-mailjeit azzal nem jutok sokra...
Na majd meglátjuk mi lesz!
Irgum-burgum :)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem mind a kettõ fent volt a gépén és rosszat írt ki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ezt nagyon nem értem..