Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, megvan😊
bubu13
Menj a szobádba és "nézz körül" (gépen nem toom melyik) és vége. Utána visszamehetsz és járkálhatsz a városban

EEE 1899

Helló! Kis helpre lenne szükségem: a játék legvégén tartok, mikor is megöltem mind a 10 fõellenfelemet, és bennt vagyok az Animus gépet tároló szobában, egymagam, a két emberke kiment az egyik ajtón és maguk mögött hagytak. Mit kel itt csinálnom? Bárhol próbálkoztam nem tudtam semit sem mozdítani, semmit sem tudok használni. Elõre is köszi
Prince23
Peccselt vagy alapjáték a gondod? Ha peccselt, akkor gyárilag próbáld.

ui: mien a videokártyád?

3X volt reinstall
Hidd el nem én írtam le kétszer
Prince23
Akkor peccseld fel 1.02-re, és az 1.02-es cracked használd.
vagy ha így van, akkor reinstall

tommyg
és ezt miért kell 2x leírni?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Így sem megy
Megtörtént
Prince23
Szedd le a frissített cracket...

Olyan problémám van hogy ahogy elindítom a játékot egybõl ki is lép....
Semmi nem jön be csak az adatai elvestek címûû ablak. Vot másnak hasonéó problémája?
CroftManor
persze hogy az?
Én nem kérdeztem semmit

Nothing is True, Everything is Permitted

w77d
persze hogy az...

Narxis
Hát nem tom, nekem nincs sasszemem, de nem látok nagy különbséget.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CroftManor
Egy pár kép Vista alatt, dx10ben:
kép1
kép2
kép3

CroftManor
Na tegnap óta nekem is Vistám van ( Ultimate 64 bit)
Sztem szebb és gyors is.

Broafka
részben egyetértek veled, úgy az elejével tlejesen
de a végével: szóval ne várj tõle oblivion jellegû hanulatot, mert teljesen más kategória a kettõ, oblivion az szerepjátékos, olyan mint a gothic azokat meg nagyon könnyen lehet nyújtani, akár szar grafikával is, és ugynaolyan szórakoztatóak maradnak.
(Egyébként én utáltam az obliviont, mert borzalmasan szaggatott volt nekem a játék, mármint futott rendesen, de mire elkezdõdött volna már meg is untam)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tdu Toyota
már nem azért de az oblivion rosszab mint a gothic széria és a assassin is jó de a gothic veri sajna

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

RNadal1203
Hagyd gyárilag

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Prince23
Akkor most érdemes felpeccseljem? vagy hagyam úgy, gyárilag? 😊

Haaat...Nem rossz kis jatek, a grafikaja es a fizika tenyleg fantasztikus, de a jatekmenet elegge..khm..egysiku. Engem leginkabb az zavar, hogy az amugy 3-4 ora alatt vegigtolhato jatekmenetet ilyen szanalmas "Gyujts ossze 200.00 zaszlot", "Olj meg 3 millio templomost", "Ments meg csilliard civilt" szintu hulyesegekkel probaljak elnyujtani. Mert sajnos ha csak a fosztorit jatszanank vegig, tenyleg le lehetne csavarni ugy 3-4 ora alatt. Tegnap egesz este zaszlokat gyujtogettem es templomosokat gyilkolasztam a Kiralysagban...teljesen ertelmetlenul.
Persze, vegig fogom jatszani TELJESEN a jatekot, de egy kicsit parasztvakitasnak erzem, hogy a csiri-viri grafika ala megint nem sikerult egy - legalabb OBLIVION szintu - jatekelmenyt dobni. A sansz megvolt, elszurtak!
Kulee
LoL nagyon komooly XD

Solten
<#eljen>

<#hehe> <#hehe> <#hehe>

Saor Alba

tommyg
Vistán max 2-3 fps eltérés van, azt meg úgyse veszed észre.

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

CroftManor
Hát én nem tom, hogy melyiken gyorsabb, én Xpn nyomtam végig, de sztem az is számít, h milyen a VGA-d. Szal nekem pl 8800 GT-m van és nem éreznék különbséget a két op rendszer között.

Balumann
Nálam XP-n gyorsabb sokkal.

CroftManor
Én is most töltöttem le a Vistát, bár haver szerint xpn gyorsabb <#confused>

Nick01
olvastam hogy directx10-ben gyorsabb a játék ,mint directx9-ben ,mennyi fps növekedést tapasztaltatok ?? mert akkor lehet h felrakom a vista-t
ugy is van hozzá sp1

Segítsen vki plizz....Acre-ban van egy küldetést,amikor egy zsebtolvajhoz kell menni,de ott nem tom mit kell csinálni (Memo block 3ban van)

Törölt felhasználó
hali ém nem találom a save mapát ezen a helyen
C:/Documents and Settings/USERNÉV/Application Data/Ubisoft/Assassin's Creed/Saved Games
w77d
egy picit meghízott Altair XD

Looooser
ez qrva nagy. az AC 6 nak már ilyen grafja lessz? ez most trailer volt?
<#banplz>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A rohatt, megelõztél xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

xDDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Egy újabb idióta amcsi, de a pad és a vége marha jó geg lett.<#hehe><#eljen>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

macleody
Ilyen lesz a következõ Assassin. 10 év múlva, mikor már pocakot eresztett <#vigyor>
Narxis
Rohadt jó, minden elismerésem a csávóé, hogy ezt be merte vállalni. 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

beteg 😄DDDD

riddick669
SEGÍTSETEK!!!

Ma bekapcsolom a gépemet és a mentésem sehol!!! Az 5 vagy a 6 blockot kezdtem volna, most fejeztem be azt a küldetés sorozatot, amikor ACRE Middle-ben kellet megölni azt az íjászt, illetve DAMASKUS Middle-ben kellet a könyvégetõ feketeruhások vezérét levadászni. Azt hiszem a 6. Memory Block-kot kezdtem volna csinálni. Mondanom sem kell hogy az eddig lehetséges összes zászlót összeszedtem és a templomosokat is levadásztam.

Ha valaki éppenséggel az 5-ös vagy a 6-os bolck közelében járna azt nagyon szépen megkérem, hogy küldje el nekem a mentését, hogy ne keljen újból elõlrõl kezdenem. Ha valaki tud olyan oldalt ahonann lehet mentéseket letõlteni azt is meköszönöm, vagy ha valaki tudja és elmondja hogy hogyan tudom a saját mentésemet visszacsinálni. A mentésvesztés oka valószínûleg az hogy a fiam sikeresen kezdett egy új játékot és felûlírta az én régi mentésemet. - A rendszervisszaállítás nem segített - Elölre is köszi mindenkinek.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

zombeeka
Tegnap végigvittem én is végre!
Nekem tetszett! Igaz ha pók lennék is kevés lenne az irányításhoz néha,de jó volt!
A sztori vége kicsit olyan "izé" lett és olyan érzés,mintha kapkodva hamar-gyorsan ki kellett volna találni neki egy végét és ezt rittyentették! Szóval amolyan vegyes érzelmekkel fejeztem be!
Vajon lesz folytatás? Mert sokminden nyitva maradt.
Most,h a végén el tudom olvasni a doki és a csaj e-mailjeit azzal nem jutok sokra...
Na majd meglátjuk mi lesz!

Irgum-burgum :)

Looooser
nah tegnap sikerült kipróbálni ps3-mon hát nem olyan rossz de nem is olyan jó, valahogy hiányzikbelõle hogy én mozgatom a karaktert ez hogy egy ombbal irányítok és a másikkal pedig ugrok mások kapaszkodok nem olyan j valahogy nem nyerte el a teccésem de pc-n lehet máshogy van vagy nem?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

DarkSector
Reloaded a szar, Reloaded Repack a jó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Nálad a Reloaded verzió van. A haverodnál meg a Reloaded Repack.
Szerintem mind a kettõ fent volt a gépén és rosszat írt ki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

de akkor mié van az hogy a haveromnak az az assasin amit leirt nekem,nállam kidob jeruzsálemnél nála pedig nem?
ezt nagyon nem értem..

tommyg
A toll arra jó, hogy be tudj lépni a gépükbe és el tudd olvasni az e-mail-eket!

Na végigtoltam a játékot, elolvastam a történetet (F.A.Q.) és csak 1 kérdésem lenne. Desmonddal miért lehet elvenni a doktor és Lucy tollát? Mi értelme van? A történetrõl csak annyit hogy kissé nyakatekert és értelmetlen de nem rossz. =)

CroftManor
😊

CroftManor
Igen!