9242
-
#8236 uff! lenne egy kérdésem. gondolom volt már párszor a topikban, csak az a bibi, hogy én egy betűt se olvastam el eddig...
szóval el lehet valahogy tüntetni a fekete csíkokat a kép aljáról-tetejéről? vagy élvezzem a széles vászon örömeit -
mikrofonhead #8235 Hát én erre a procira esküszök bár még csak pár hete van meg de elég jól teljesít eddig és még nem is húztam...amint megírják a másik topikba, hogy mi a proci húzás nagy mestersége egyből feltolom kb. 3.6-ra a 3.0-ról...
1440x900 4-8x AA-mellett full grafon megy minden durvább játék:
-GRiD
-DiRT
-Assassin's Creed
-Mass Effect
-Call of Duty 4: Modern Warfare
-Cryis high + Natural mod 2.0.2 + 4xAA és így van stabil 30 FPS-em :)
Szóval aláraksz egy rendes procit meg egy jóféle alaplapot és már suhan is! :) -
#8234 nekem os 2gb és egy 4850 van de úgyszaggtam int a szar... mondjuk szerintem a 2.8 as x2 amd miatt -
mikrofonhead #8233 Vegyél fel msn és ott megdumázzuk, h ne floodoljuk szét a fórumot :D
[email protected] - aki nagy pc guru és nagy gamer az bátran vegyen fel csak szóljon h SG-ről van :D
CroftManor: nem kifogás ez, csak én a maxot akarom kihozni a játékokból és ha Nálad is van az azt jelenti h a game "hibája" :) -
#8232 Az az igazság, h ezek a képek még xp alatt készültek, szal lehet h azért van az árnyékra kifogásod. Vistán még nem nagyon csináltam, csak ezt. -
#8231 Hogy csináltad hogy az animus szélei is simák?
Nálam tök recés! És ha beállítok valamit a catalystban akkor az nem látszik a játékban szal mintha nem is lenne bekapcsolva semmi a controll centerben! -
mikrofonhead #8230 Hát Nálad is gyönyörű a game, de azért örömmel látom, hogy az árnyékok széle nálad se épp tökéletes, ezzel még én is küzdök :) -
#8229 Katt a képre a nagyobb képért -
#8228 Bár én már rég kijátszottam a játékot, de azért sztem nekem sincs miért szégyenkeznem ami a grafikát illeti.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/dx.jpg -
mikrofonhead #8227 ááh nem olyan vészes...ez a gép ami nekem van voltba 125.000 forint
Ha egy kicsit akar az ember akkor 1 hónap alatt össze tudja szedni :) és nekem minimum FPS 60 a játékba... :)
Továbbra is várom a képeket a játékból srácok....mindenki mutassa meg, hogy nála, milyen szép a game :P meg ha valakinek valami tippje van azt is várom ám a játékkal kapcsolatba :) -
#8226 kemény egy gépigénye van -
mikrofonhead #8225 Amit én eddig láttam annál mindnél simább és állandó 60 fps min...
barbym: nem jó a link -
#8223 Ja mondjuk abban igazad van az tényleg simább az átlagnál! -
mikrofonhead #8222 Hát nemtudom érdekes mert én még egyetlen képen sem láttam ilyen élsimítást amit alulról a második képen látok az animus keretén...de akkor pls küldjetek képet és akkor okés :) -
#8221 j -
#8220 Hát ebben sztem semmi különös nincs ennek ilyen a grafikálya! -
mikrofonhead #8219
Bocsi h csak így ablakosan sikerült de nem volt kedvem szarakodni a levágással és valamiért a sima print screent nálam a VISTA nem jól csinálja :/ no de a lényeg látszik én nem sok recét látok az éleken :) egyedül talán az árnyék lehetne még szebb itt-ott :) -
mikrofonhead #8218 Na reggelt mindenkinek aki most kel illetve most kellt nemrég
Megcsinálom a képeket, aztán teszem is fel! :) -
#8217 És azt hogy csináltad hogy a controll centeres beállításaid működjenek a játékban mert nekem nem működik akármit álltok be! -
#8216 most -
mikrofonhead #8215 Áhh ma megnéztem fulllll grafon a játékot és vmi iszonyatosan durva...amit ez a videókártya tud az vmi hihetetlen...mikor a game elején fekszem az animusba annyira élesek a vonalak, hogy már már valóság...na majd teszek be pár képet holnap...
1440x900 32bit 75 Hz
dx 10.1
maximum vga graphics
maximum game graphics -
#8214 valahol azt olvastam hogy sokáig kell várni rá :( -
#8213 Kiváncsi vagyok mikor jelenti be az Ubisoft a folytatást -
Cat 02 #8212 Vannak ilyen fasságok, tarts lenyomva a Shiftet, menj ide oda, meg ilyen alapdolgok. -
#8211 -
#8210 csak tudod az a baj h itt felül a bannerban jó nagy betűkkel ki van írva, h "mielőtt kérdezel, olvasd el: FAQ"
ezek mind ott vannak, és aki összeírta, az pont neked és a hasonló figyelmetlen embernek írta össze... -
#8206 alt enter -
#8205 megvan a gamma, feltettem faszán(eredeti), de ablakban fut, és nem találom hogy lehetne normál full screen-re tenni? ötletek? -
#8204 el kell sétálni mellette és egy gombot nyomni, lenyomva tartani, írja is h melyiket. -
#8203 Te minek szenvedsz még ezzel a játékkal, ha ennyire kurvára nem vágod, hogy mi van?
A sztoriból mennyit fogsz felfogni, ha azt nem érted, hogy "nyomd meg az F-et aztán az E-t"? -
ApPa123 #8202 ÉS A CSÁVÓTÓL UTÁNA HOGY KELL ELVENNI A CSOMAGOT???:D:D:D -
ApPa123 #8201 Thx -
#8200 ki kell hallgatni a beszélgetést
le kell ülni a közeli padra, aztán asszem írja is milyen gombokat kell nyomni (nálam F utána E) -
ApPa123 #8199 Hy elakadtam a játék elején mikor 2 csávó beszélget 1 kútnál és nem tom mit kell csinálni-HELP!THX -
#8198 ahhoz szinkront lehetne
feliratot meg szöveghez lehet :) -
Cat 02 #8197 Van azon kívül is szöveg. -
#8196 és mit akarsz lemagyarítani a menüt? -
NiGhTM4R3 #8195 Ohh, köszi
Azt hiszem én ebbe még sűrűn el fogok akadni.
Magyarítás nem is lesz hozzá? tudtommal még neki sem fogtak. Vagy ez magyarul is kijött? -
matti12 #8194 nekem patch nélkül is csinálta... kár érte nagyon jó játék :( -
#8193 Tudom, nálam is előjön minden indításnál a patch letöltése, de quit-ra nyomok és megy tovább. Ha fönnt van a patch nálam "A program szabálytalan műveletett hajtott végre" hibaüzi jön elő, kb 15perc játék után. Ha nincs fönnt akkor órákig bennt lehetek, semmi baja nincs.