9242
  • RatBaG #8236
    uff! lenne egy kérdésem. gondolom volt már párszor a topikban, csak az a bibi, hogy én egy betűt se olvastam el eddig...
    szóval el lehet valahogy tüntetni a fekete csíkokat a kép aljáról-tetejéről? vagy élvezzem a széles vászon örömeit
  • mikrofonhead
    Hát én erre a procira esküszök bár még csak pár hete van meg de elég jól teljesít eddig és még nem is húztam...amint megírják a másik topikba, hogy mi a proci húzás nagy mestersége egyből feltolom kb. 3.6-ra a 3.0-ról...

1440x900 4-8x AA-mellett full grafon megy minden durvább játék:

-GRiD
    -DiRT
    -Assassin's Creed
    -Mass Effect
    -Call of Duty 4: Modern Warfare

-Cryis high + Natural mod 2.0.2 + 4xAA és így van stabil 30 FPS-em :)

Szóval aláraksz egy rendes procit meg egy jóféle alaplapot és már suhan is! :)
  • Nathan66
    nekem os 2gb és egy 4850 van de úgyszaggtam int a szar... mondjuk szerintem a 2.8 as x2 amd miatt
  • mikrofonhead
    Vegyél fel msn és ott megdumázzuk, h ne floodoljuk szét a fórumot :D

[email protected] - aki nagy pc guru és nagy gamer az bátran vegyen fel csak szóljon h SG-ről van :D

CroftManor: nem kifogás ez, csak én a maxot akarom kihozni a játékokból és ha Nálad is van az azt jelenti h a game "hibája" :)
  • CroftManor
    Az az igazság, h ezek a képek még xp alatt készültek, szal lehet h azért van az árnyékra kifogásod. Vistán még nem nagyon csináltam, csak ezt.
  • berczely
    Hogy csináltad hogy az animus szélei is simák?
    Nálam tök recés! És ha beállítok valamit a catalystban akkor az nem látszik a játékban szal mintha nem is lenne bekapcsolva semmi a controll centerben!
  • mikrofonhead
    Hát Nálad is gyönyörű a game, de azért örömmel látom, hogy az árnyékok széle nálad se épp tökéletes, ezzel még én is küzdök :)
  • CroftManor
    Katt a képre a nagyobb képért
  • CroftManor
    Bár én már rég kijátszottam a játékot, de azért sztem nekem sincs miért szégyenkeznem ami a grafikát illeti.

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/dx.jpg
  • mikrofonhead
    ááh nem olyan vészes...ez a gép ami nekem van voltba 125.000 forint
    Ha egy kicsit akar az ember akkor 1 hónap alatt össze tudja szedni :) és nekem minimum FPS 60 a játékba... :)

Továbbra is várom a képeket a játékból srácok....mindenki mutassa meg, hogy nála, milyen szép a game :P meg ha valakinek valami tippje van azt is várom ám a játékkal kapcsolatba :)
  • Nathan66
    kemény egy gépigénye van
  • mikrofonhead
    Amit én eddig láttam annál mindnél simább és állandó 60 fps min...

barbym: nem jó a link
  • berczely
    Ja mondjuk abban igazad van az tényleg simább az átlagnál!
  • mikrofonhead
    Hát nemtudom érdekes mert én még egyetlen képen sem láttam ilyen élsimítást amit alulról a második képen látok az animus keretén...de akkor pls küldjetek képet és akkor okés :)
  • Narxis
    j
  • berczely
    Hát ebben sztem semmi különös nincs ennek ilyen a grafikálya!
  • mikrofonhead

Bocsi h csak így ablakosan sikerült de nem volt kedvem szarakodni a levágással és valamiért a sima print screent nálam a VISTA nem jól csinálja :/ no de a lényeg látszik én nem sok recét látok az éleken :) egyedül talán az árnyék lehetne még szebb itt-ott :)
  • mikrofonhead
    Na reggelt mindenkinek aki most kel illetve most kellt nemrég

Megcsinálom a képeket, aztán teszem is fel! :)
  • berczely
    És azt hogy csináltad hogy a controll centeres beállításaid működjenek a játékban mert nekem nem működik akármit álltok be!
  • tommyg
    most
  • mikrofonhead
    Áhh ma megnéztem fulllll grafon a játékot és vmi iszonyatosan durva...amit ez a videókártya tud az vmi hihetetlen...mikor a game elején fekszem az animusba annyira élesek a vonalak, hogy már már valóság...na majd teszek be pár képet holnap...

1440x900 32bit 75 Hz
    dx 10.1
    maximum vga graphics
    maximum game graphics
  • tommyg
    valahol azt olvastam hogy sokáig kell várni rá :(
  • CroftManor
    Kiváncsi vagyok mikor jelenti be az Ubisoft a folytatást
  • Cat 02 #8212
    Vannak ilyen fasságok, tarts lenyomva a Shiftet, menj ide oda, meg ilyen alapdolgok.
  • tommyg
  • poppe
    csak tudod az a baj h itt felül a bannerban jó nagy betűkkel ki van írva, h "mielőtt kérdezel, olvasd el: FAQ"
    ezek mind ott vannak, és aki összeírta, az pont neked és a hasonló figyelmetlen embernek írta össze...
  • poppe
    alt enter
  • Jockey
    megvan a gamma, feltettem faszán(eredeti), de ablakban fut, és nem találom hogy lehetne normál full screen-re tenni? ötletek?
  • poppe
    el kell sétálni mellette és egy gombot nyomni, lenyomva tartani, írja is h melyiket.
  • dronkZero
    Te minek szenvedsz még ezzel a játékkal, ha ennyire kurvára nem vágod, hogy mi van?

A sztoriból mennyit fogsz felfogni, ha azt nem érted, hogy "nyomd meg az F-et aztán az E-t"?
  • ApPa123
    ÉS A CSÁVÓTÓL UTÁNA HOGY KELL ELVENNI A CSOMAGOT???:D:D:D
  • ApPa123
    Thx
  • poppe
    ki kell hallgatni a beszélgetést
    le kell ülni a közeli padra, aztán asszem írja is milyen gombokat kell nyomni (nálam F utána E)
  • ApPa123
    Hy elakadtam a játék elején mikor 2 csávó beszélget 1 kútnál és nem tom mit kell csinálni-HELP!THX
  • poppe
    ahhoz szinkront lehetne
    feliratot meg szöveghez lehet :)
  • Cat 02 #8197
    Van azon kívül is szöveg.
  • tommyg
    és mit akarsz lemagyarítani a menüt?
  • NiGhTM4R3
    Ohh, köszi

Azt hiszem én ebbe még sűrűn el fogok akadni.
    Magyarítás nem is lesz hozzá? tudtommal még neki sem fogtak. Vagy ez magyarul is kijött?
  • matti12
    nekem patch nélkül is csinálta... kár érte nagyon jó játék :(
  • doxadmin
    Tudom, nálam is előjön minden indításnál a patch letöltése, de quit-ra nyomok és megy tovább. Ha fönnt van a patch nálam "A program szabálytalan műveletett hajtott végre" hibaüzi jön elő, kb 15perc játék után. Ha nincs fönnt akkor órákig bennt lehetek, semmi baja nincs.