9242
-
matti12 #8192 magátol felpatchelte a legujabb-ra -
#8191 Indításnál ne tedd föl a patchet amit letölt magától, nyomj quitra, és indul. Nálam is szar volt ha föltettem a patchet, de anélkül tök jól fut. -
#8190 Vedd meg eredetiben. Mindenkinél működött a Repack. -
Tensor2 #8189 Am üdv.Én még csak most kezdtem el a játékot:) De az a gondom hogy Jerusalemnél mindig kifagy bármit csinálok pedig Assassins.Creed.REPACK-RELOADED-ot töltöttem le és azzal tolom..csak mert elvileg lentebb azt írták ezzel menne de nekem igy se megy.Valaki tudna megoldást javasólni?Előre köszönöm. -
Tensor2 #8188 Elvileg van ott egy torony..fel kell mászni létrán és elbujni a torony tetején.
-
NiGhTM4R3 #8187 Láma kérdés, de a tutorialban mikor üldöz az a nyamvadt őr mit kell csinálni?(miután ledőftem a társát)
Valamit a piros szimbólummal kéne kezdeni, de elfutni se tudok előle, és csak ugrani tudok. -
#8186 Patch? -
matti12 #8185 Hy all!
Miért van az hogy ha legalább 30 percet játszok akkor fogja magát, lefagy, fekete képernyő és utána kilép? mindig ezt csinálja, és már eléggé idegesítő! a gépem: AMD Athlon 64 3600 X2 Dual Core Processor 1gb ram, GeForce 8500GT 512mb!
előre is thx -
#8184 tedd fel patch nélkül és jó lesz -
dániel222 #8183 akkor jó.ma jön az új VGA szóval du máé csapathatom.kösz a választ -
#8182 Vga gond valóban -
dániel222 #8180 helo.az a kérdésem h azt mér csinálja h mikor indítom hang van de kép csak fehérség es az villlog.én arra gyanakszom h pixel shader probléma vagyis xar a vga-m.remélem ez az mer akkor a gond még ma megoldódik.írjatok már ötleteket légyszi.szerintetek is azért van mer ossz a vga vagy más a probléma előidézője??? -
simonl #8179 Ja, az előbb kimaradt: fent van az 1.02 patch...... -
simonl #8178 Sziasztok,
Két kérdéssel zavarnám meg az állóvizet:
Mitől van az a jelenség, hogy a játék kifagy?? Eddig csak a kilépéseknél csinálta de most már játék közben is.
A játék eredeti, telepítésnél minden szépen zölddel kipipálva, a gépem bőven megfelel a játéknak. 1024, minden maxon.
Ha valakinál ez előfordult és rájött a hibára, kérem segítsen.
Köszönöm -
#8177 Már rájöttem közben. -
#8176 FAQ -
#8175 A Pickpocked -nél mit kell csinálni a célponttal?
Mit kell megnyomni, miután a "ránézés, kihallgatás" megvolt? -
#8174 angol szöveg egyedül a menüben van -
#8173 Angol felirat sincs a játékban, tehát így nincs mit magyarítani. -
#8172 feliratok az angol szöveghez -
#8171 Nincs. -
#8170 Felirat esetleg van benne? Kerestem de nem találtam. . . :( -
#8169 max magyarítás jöhet szóba, de mit akarsz magyarítani? a menüt? -
#8168 Létezik magyarosítás? -
#8167 Ez meg mi? ilyet is lehet? :D -
#8166 legalább imádkoztál elötte???? vagy a késsel fenyegetted?
-
#8165 ugyan így nem? Nem használok vistát, de ott is van dx -
#8164 -
#8163 LOOOL -
#8162 rajtakaptam hősünket, amint épp a főnök kertjében döngeti a csajokat :D
-
#8161 Start Menü > Futtatás:
Beírod: dxdiag
Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> alapgyorsítás.
Vistán ezt hogy tudom megcsinálni?? -
tazis #8160 De nem engedi mert valami hibás verziószámra hivatkozik. -
#8159 Akárcsak a DVD9-es verzióra! -
tazis #8158 Sziasztok! Hogy tudom feltenni az 1.02-es patchet a DVD5-ös verziójú játékra? -
Blacksheep77 #8157 Ha megvan a kapszkodás képességed ezt a 4M-Block után kapod vissza akkor ugrás után és közben rögtön nyomni kell a Shiftet vagy a Spacet. Sajna arra már nem emlékszem melyiket pontosan. -
#8156 Van egy 4,5 Gigás verzió amiből ki vannak pusztítva a nem emberi nyelvek tehát csak angol van benn az is tökéletes... -
isamood #8155 Hu bocsi elirtam.. :(
Köszi a segítséget! -
#8154 Le kell tölteni a teljesen a normális verziót.
Ez a neve: Assassins.Creed.REPACK-RELOADED 6.38 GB
Ha megveszed a boltban az is jó lesz.
"Teljesen ujj játékot"
Ujj: kezeden van
Új: nem régi tárgy, tehát új <--ez a szó illik a mondatba. -
isamood #8153 Ah kira! csak msot keztem vele játszani igazán és eddig nem is foglalkoztam vele. Teljesen ujj játékot kell tölteni vagy van vmi kisebb móka ami megoldja? :) -
#8152 Már vagy 3 hónapja van normális verzió.