Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
Ja értelek! 😊 De a jó verzió a Reapck!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

CroftManor
Szal azért írtam neki a sima Reloaded verziót, mert az a beta.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Nem, a repack reloaded a végleges verzió. A sima reloaded a kidobós verzió.

tommyg
Repack Reloaded!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

CroftManor
Azért dob ki, mert neked valószínüleg a Beta verzió van meg.
Assassins Creed Reloaded.

7920...vki tud segiteni???

megvan 😄

CroftManor
Az már a vége. Menj be abba a kis szobába, ahol aludtál egy párszor... És nézd a falat azzal az eagle visionnal. Ott lessz a vége.

Meg öltem az öreget és most az asztalról le vok szálva és látom azokat az írásjeleket is, mit csináljak??

SZevasztok...azért irok mert lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban.Az van h az egyik haverom megszerezte a játékot a végleges kiadásban(amiben már nem lép ki Jeruzsálemnél).na most leirta nekem a játékot és amikor Jeruzsálemhez jutottam akkor álandoan kidob a játékbol.a heveromnak meg nem dobja ki jeruzsálemból.Tud valaki segiteni h mi lehet a baj?

Dante73
Egyébként, ha megfekszik rejtett tör, ha nem, akkor counter alatt érdemes nyomkodni a támadás gombot, sok olyan mód van, ahol így kivégzi.

http://www.freetvmaci.info/

CroftManor
Hát állj counterbe, aztán ha pl gyomron vágja Altair az öreget, gyorsan válts rejtett tõrre és szúrd nyakon.
Nagyvonalakban ennyi 😊

de ott mit csináljak? hogy nyomjam le??

CroftManor
Az már a final boss.

Azon a részen már tul jutottam, most ott akadtam el hogy a csávó folyamatosan el teleportál és defense break utánna 1 ütéssel ki nyír...

dronkZero
Hát, igazából ez a játék csak akkor nehéz, ha hagyod neki... Csak a célpontot kell megölni, utána videó.

1. Alapból a kardot veszi elõ, válts helyette rövidkardra! (Azt gyorsabban teszi el majd)
2. Vidd a földre a célpontot!(Grab, grab-break, vagy counter-attack)
3. Gyorsan válts rejtett tõrre
4. Szúrd nyakon, amíg a földön van.
5. Ha nem sikerült, goto 1.

Igazából én azzal szórakoztam, hogy harc nélkül próbáltam a célpontok közelébe jutni, mert ha már harc van, akkor ezzel a módszerrel nevetségesen egyszerû.

Ez mondjuk nem gond, nem baj ha kicsit félisten-szimulátor fílingje van... 😊

Kéne ezzel a motorral Total War szerû csatákat csinálni, kíváncsi lennék, hogy azt a sereget, amit Altair erõsít, meg lehetne-e verni? 😊 Mondjuk becsatlakozni Richárd és Szaladin csatájába...
Mennyi harcoló AI-t bírhat a motor?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

köszi szépen a segítséget 😊 Akkor úgynéz ki még játszanom kell egy picit, hogy zászlót tudjak szerezni
tommyg
ja igen, de nem mondta hol jár a játékba

Majd akkor ha visszakapta hozzá a képességet...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tommyg
ha visszakeresel a fórumba van is róla videó

tommyg
pedig shift gombbal kell, nyomva tartod miközbe ügrik, és elkapja a kõtömb peremét

A shift alatt gondolom azt a gombot érted ami a sprintet, a fegyverelrakást, meg az "imádkozós sétát" elõsegíti. Nálam alapbeállításon a shift az emberek lökdösése, szegélyekrõl leereszkedés gomb. De hiába nyomom a jobb gombot, amitõl gyorsabban fut és a sprintet, ami nálam a Space, akkor sem érem el sehogyan sem, de még a shift gombal sem
tommyg
tartsd nyomva a shiftet ugrás közben

Üdv mindenkinek! Egy kis helpet szeretnék kérni a nálam ügyesebbektõl. A játékban éppen Oroszlánszivü Richárd zászlóit gyûjtögetem, és elég komoly problémába ütköztem az egyik felvételénél. Helyszín: A térképen délen található Acre városától keletre. A terület úgy néz ki, mint vmi lerombolt hatalmas épület talán mint a parthenón de azért mégsem😊 A területet íjászok veszik körül, az én kis zászlóm egy magas oszlop tetején található. Az én verzióm szerint ezt a zászlót úgy lehet felvenni, hogy felmászok egy hatalmas kb 20 méter magas kõbõl épült kapura, aminek a tetején szintén volt zászló. a legtetejérõl nekifutásból át lehet ugrani egy oszlopra, és innen jönne az, hogy ha nekifutok akkor az alattam, de kicsit távolabb lévõ oszlopra rápottyanok, de ez mégsem így történik, mert nem érem el, ergó földre potty és death... Ha valaki meg tudná oldani nekem ezt a problémámat nagyon megköszönném😊
tommyg
hát nemtom...próbálkozz csak összejön

Az ellenfél le szúrása helyett be mosok neki 1 et jobb esetben le szúrom, de a leg idegesítõbb az a kopasz csávó a sisakban, grab breakolok és oda mennék le csapni amíg a földön van de meg sebezni persze nem lehet, õ persze fojamatosan defense breakol ami elég szívás mert defense break után kapásból 4-6 életem le birja venni, de az elõzõ kb. 15 ember meg ölése is elég nagy ki hívás így 1 defense breakból ki kapok, van valami trükk? mert defense break ellen nem nagyon tudok semmit tenni :S

tommyg
miaz hogy nem mûködik a counter attack??
nekem az a rész sikerült három négy próbálkozás után

Hát ez lol... Ott tartok hogy kb. 6an körbe vesznek és azokat le kell mészárolni és jön a sisakos kopasz srác, DE HOGY CSINÁLJAM MEG? counter attack persze nem mûködik mert a védelmem lazán le veszik és az ellen semmit sem tehetek, és ha le veszik a védelmem 6 életet vesztek kapásból a 20ból, és az a kopasz srác csak meg ragadni tud meg a védelmem le szedni, ha meg el hárítom a meg ragadást és meg akarnám ölni amikor a földön fekszik az 1xerüen lehetetlen mivel nem lehet a srácot meg ütni, mit csináljak ilyenkor?? rohadtul idegesít hogy már 40. ére csinálom a pár csávó le mészárolását mert nem birom meg ölni õket mert a counter attack baszik mûködni, mellesleg ha megy akkor csak be mosok nekik 1et ami hát hogyismondjam édeskevés ahhoz hogy meg öljem... PC-re kicsit el baszták az irányítást...

dronkZero
Lehet valahogy memóriablokkot nem a legelejérõl kezdeni? Robi embereivel kardoznék még szívesen, de annyira nincs kedvem újra összeszedni az információkat, meg a csajjal kardozást is kihagynám...

Kojiro
igen természetesen próbáltam már ezt is, de csak szaggat.
olyan mint mikor egy játéknál nem támogatja a VGAdat vagy ilyesmi.
csak a patch óta van, addig 100 fps-sel ment minden! most meg szaggat az országban. csak ott.
a legnagyobb város legnagyobb tömegében is zsírul megy.

Kojiro ergo sum.

CroftManor
Assassins Creed Repack Reloaded

Törölt felhasználó
hali tudja valaki h hol lehet letolteni a assassin's creed-et,mert en amit folistalaltam abban nem birok jeruzsalembe menni mert kivag es kidobja h nem rendes a assassinscreedirectx9,hogyan lehetne megoldani esz a problemat?
Ez durva... ott tartok hogy Memory block 5, de már low profileban is mindenki tudja hogy assassin vagyok, ez még nem is probléma de nállam se a dodge se a grabbreak se a counter attack nem mûködik normálisan, alap be állításaim vannak és ha jobb click spacet meg nyomom akkor ki se tér a támadás elöl, ha látom hogy értem nyulnának nyomom a jobb clicket a shiftet és nem hárítja el, és a counter attack meg ugye a jobb click nyomva tartva és amikor támadnának akkor meg nyomod a bal clicket, így is csinálok de nem nagyon mûködik. Ezen kívûl a kamera is érdekes mert össze-vissza mutatja a dolgokat, ha van ott 1 fal akkor azt se tudom hol vagyok mert nem is mutatja, néha be ugrik a képbe 1-1 katona is így azt se látom hogy éppen mit is csinál a karakter.Vissza térnék a counter attackra, az milyen dolog már hogyha körbe vesznek kb. 4en akkor én semmit se tehetek mert amikor dodget nyomok és clickelek a ballal hogy támadjon vissza akkor durr vesztek 4 életet amikor counter attackot használnák meg ragadnak és durr vesztek még 10 életet... tudom le van írva hogy az életre ne figyelj , a harc érdekeljen, de hogy figyeljek a harcra hogyha nem azt csinálja amit nyomok neki???

davidka003
Ha jól emlékszek akkor van olyan, hogy crowd density. Azt csökkentsd.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

hali
õõõ sry az ilyen kérdésért de mit kell át irni ahoz hogy kevesebb npc legyen? ^^
elöre is thx
tommyg
semmi

MarkBlade
Bocsi láma kérdés de a zászló gyüjtéssel mit lehet elérni? Mi értelme van?
dronkZero
Na, jó volt ez, miért mondták rá sokan, hogy unalmas? Szerintem teljesen rendben volt, sõt kurvajó.

Eléggé genyó módon van elvágva a sztori, mikor folytatják?

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prince23
Ja a repakos az jó.
Patchre válaszolván: szerintem ne tedd fel...

tommyg
1 jóideje már kijött igen, nem fagy ki

hali
ovasgattam itt 1 picit de vmit nem értek -.-'
látom kijött a REPACK RELOADED ez is kifagy ? vagy minek kell hozzá a 1.02 patch?? aztán látom hogy valakinek a patch után lettek gondjai a játékkal ^^
muszály bele az a patch?
és amugy a patch mit változtat?
elöre is thx
Narxis
Rohadt jó! 😄

http://youtube.com/watch?v=sWvXYnukUjE&feature=related
Sztem nagyon gáz. ennyire fanatikusan...

MSI P31 NEO | DualCore E2180 2.00GHz | FSP SAGA 350W | 2048Mb KingMax DDR2-800 | GIGABYTE 8600GT DDR3 256MB | SAMSUNG SATA2 250GB

tommyg
mert nem sm3as a kártyád

davidka003
Nem tudom, de ha kész lesz akkor képet kérünk. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Narxis
Csináltatok egy ilyen Assassinos ruhát. Szerintetek kivitelezhetõ?😄

davidka003
Milyen géped van? Fogadjunk valami 4 éves cucc.

Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom h elindítom gamet hang van viszont kép nincs hallom ahogy a menübe vok de nem látok semmit. Nem tudjátok miért van ez? Gépem elvileg jó
dronkZero
Jó, persze, nem azt mondom, hogy csodaszer, de nagyon kényelmes, és sokat tud.

Alapvetõen FPS-re szánták, ahol kötelezõ az egér, de pl ehhez is nagyon jó. Na meg rajzolni. 😊 Battlefieldhez is faja, és ott azért kell pár gomb. Dawn Of Warhoz is próbálkoztam, de azon a beállításon van még mit csiszolni.

Szerintem jobb vétel, mint egy gamepad. A pad olyan "konzolos", ez meg olyan "PéCés" 😊 Sokoldalú, univerzális. A gamepad meg olyan célszerszám. 😛