9242
-
#8278 hát igen és ennél jobb koncepcióm lessz mert nagykerbőlhozza :D -
#8277 GIGABYTE GA-945P-S3 11.160 Ft
CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 9.360 Ft
INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775 BOX 11.880 Ft
SAPPHIRE HD3850 512MB GDDR3 Lite PCIE 20.160 Ft
FSP ATX-400PNF 7.440 Ft
Összesen: 60.000 Ft
Ez pl pont 60k. Maxon megy rajta az AC. -
#8276 60kból?
Azon az AC low-ban fog menni öcsém... -
#8275 ismerősöm 60kból rak nekem össze egy olyan gépet hogy a mostani elvárások felett van jóval
azon felül fogok vásárolni érted 1kk ból is össze rakhatnék gépet de minek???? -
#8274 akkor má inkább vegyél valami jobbat abból a pénzből -
#8273 -
#8272 amint meglessz az újgépem én attól még megveszem eredetib :D mint sok más játékot -
#8271 Perel a Ubisoft az Assassin's Creed miatt
Talán emlékeztek még arra, hogy a PC-s Assassin's Creed már jóval megjelenése előtt letölthetővé vált: a Ubisoft úgy érezte, hogy valakit ezért felelőssé kell tennie.
A Ubisoft beperelte a játék lemezeinek sokszorosításáért felelős Optical Experts Manifacturinget, amiért az állítólag figyelmetlenségből és a biztonsági eljárások egyes részeinek kihagyásával lehetővé tette egy alkalmazottjának, hogy hazavigye az Assassin's Creed egyik kópiáját, majd feltöltse az internetre - hat héttel a végleges változat megjelenése előtt. Az OEM állítólag elismerte a bakit, később pedig a lemezt is megtalálták a munkatárs lakásán. A PC-s változatból mintegy negyvenezer darabot sikerült értékesíteni Amerikában, a Ubisoft szerint pedig körülbelül hétszázezren töltötték le a játékot megjelenés előtt, több millió dolláros kárt okozva így a cégnek. A kiadó továbbá hírneve megsértése miatt is hivatalos útra terelte az ügyet, ugyanis a korábban megjelent verzióban komoly bug maradt benne, aminek nem szabadott volna nyilvánosságra kerülnie - a bolti verziókból ezt egyébként el is távolították, de az illegális verziók alapján dolgozó lapok tesztjei negatívumként emlegették. A Ubisoft tízmillió dollár kártérítést követel.
info: Gamekapocs -
Just the man #8270 De úgy sem megy! -
#8269 hát azt most nem tom, majd megnézem, de azt láttam, hogy pl harcok közben 45-46 fps -
#8268 többször leírták már de megismétlem őket ne peccseld... -
#8267 és ha a városra nézel?? -
#8266 na egy kis cpu tuning és máris 75 fpsem van
-
Just the man #8265 Hell az lenne a kérdésem, hogy: letöltöttem az Assassin's Creed Repack-Reloaded-et , feltettem , patcheltem 1.02-re, crackeltem és amikor elindítom 1 ien töltési csík jelenik meg amin 48%-nál hibaüzenettel kilép.
Ha valaki tudja mi a baja írjon!
Előre is THX!
Gépem:Mező
CPU típusa Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
Rendszermemória 1024 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
[img=http://img168.imageshack.us/img168/7867/hibaassassinscreedzj8.th.jpg]
-
lolcsiter #8264 Nagyon köszönöm, végre menni fog a játék!!
-
Part1
Part2
Part3 -
#8262 Az Assassin's Creed mappában van, 286 mega. -
#8261 Nekem core2duo e6300 om van és 7600gt és 2gb ram! Én 1024-en próbáltam néha belassult de viszonylag jól futot! -
mikrofonhead #8260 Mondd meg merre fele keressem pontosan mert így nem találom :/ -
Vityuska #8259 elvileg igen de ha nagyon szr akkor is aak új vga:( -
lolcsiter #8258 PLS SEGÍTSEN VALAKI!!
Crc hibás lett az Assasin's Creed dvd-m, nem tud telepíteni egy fájlt és emiatt nem is megy rendesen a játék. DataPC_Present_Room.forge a fájl neve, akinek van pár szabad perce, pls töltse fel valahova, fontos lenne, enélkül használhatatlan a játék (ez az a pálya ahonnan ki lehet választani a többit is, tehát enélkül a többit sem hozza be).
Pár feltöltős oldal:
yousendit.com
rapidshare.com
megaupload.com
data.hu
Bármelyik jó lenne, előre is köszönöm :R :R :R -
ApPa123 #8257 az van meg am és kilép -
manacz #8256 Sziasztok!
Lehet h nevetségesen hangzik de elkezdem a játékot egy 1 magos 2ghz-es procival 1 giga rammal és egy GeForce 7600GT-vel!
Így elég lomha szaggat ha több ember közé megyek!
1. kérdés: nem lehetne valamit csinálni hogy ne szaggasson meg ne 5 másodpercig tartson 1 képés? valami kis trükk?hehe
2. kérdés ha vennék egy 3,2 ghz-es procit és mégy 1 giga ramot akkor menne akadás nélkül szerintetek szerény grafikai beállítások alatt?
válaszotokat előre is kössz! -
#8255 Nincs patch.
Vagy megveszed a boltban vagy letöltöd a Reloaded-Repack verziót. -
#8252 Most Jeruban vagyok
Csak a hangulat és a környezete miatt ilyen nagy a játszhatósági rátája! -
ApPa123 #8251 De kezdtem 1 újat meg felraktam az 1.2-őt is és úgyse jó:( (DataPC.forge)ez a file neve amit kicsomaglotam és bemásoltamHELP:( -
Na kezdtem egy újjat, felmerészeltem rakni az 1.02-őt, és már kiértem a Királyságban és minden ok. -
ApPa123 #8249 Hy van 1 olyan gondom hogy jerusalemnél kilép letöltöttem a "jerusalem patch"-et de nem jó úgy se a faq-ban sem írtak semmit.Help THX -
Vityuska #8248 kösszi -
#8247 jól -
Vityuska #8246 sziasztok!
lene egy kérdésem ezzel a vassal jól futna gém:Gigabyte p35-ds3 alaplap intel core duo e7200 proci DDR2 2gb 800Mhz ram nvidia 8600GT 256 mb ddr3 silent??
előre is köszike -
#8245 meg mutatnak a következő városrészben egy kilátót, nézz szét, aztán megjelenik minden...
egyébként van valami értelme gyűjteni a zászlókat, jutalom vagy vmi? kingdomban 100ból egy vhol kimaradt meg acre poor districtben is
kissé elment a kedvem megkeresni mind, gondolom xboxon achievement volt(?) -
Harkat 89 #8244 Úgy próbáltam, de mikor kijövök közülük egyből pirosra vált a csík
és ő elkapja kezem mielőtt leszúrnám. -
#8243 sziasztok!
elakadtam a Memory Block 4-elején!
mikor elkellene mennem a 3 város bureau-jához!
el megyek mind a 3-hoz megkérdezem őket, de hogyan tovább? a térképemen nem jelez semmi mission-t, csak a save citizen-eket meg amiket kell de semmi küldetést, pedig meg van az ősszes kilátó-hely csinálva, vagy miután megkérdeztem a bureaukat vagy kiket, akkor kellene valamit csinálni? -
Cat 02 #8242 Én felmásztam oldalt a tetőre és onnan levetődtem, utána meg spuriztam :D -
#8241 Menj az imádkozok közé, ők bevisznek oda mellé, és már csak egy csapás hiányzik -
Harkat 89 #8240 Ott akadtam el mikor már átlehet menni a gazdag negyedbe, egyik főküldetésbe. Valami kékruhás pali nyír ki 4 embert Színpadon.
Azt hogy öljem meg? -
#8239 vótmá -
#8238 AC a film!
:DDDDDDDDD -
#8237 nem lehet