9242
  • Looooser
    hát igen és ennél jobb koncepcióm lessz mert nagykerbőlhozza :D
  • davidka003
    GIGABYTE GA-945P-S3 11.160 Ft
    CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 9.360 Ft
    INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775 BOX 11.880 Ft
    SAPPHIRE HD3850 512MB GDDR3 Lite PCIE 20.160 Ft
    FSP ATX-400PNF 7.440 Ft

Összesen: 60.000 Ft

Ez pl pont 60k. Maxon megy rajta az AC.
  • berczely
    60kból?
    Azon az AC low-ban fog menni öcsém...
  • Looooser
    ismerősöm 60kból rak nekem össze egy olyan gépet hogy a mostani elvárások felett van jóval
    azon felül fogok vásárolni érted 1kk ból is össze rakhatnék gépet de minek????
  • tommyg
    akkor má inkább vegyél valami jobbat abból a pénzből
  • Narxis
  • Looooser
    amint meglessz az újgépem én attól még megveszem eredetib :D mint sok más játékot
  • grebber
    Perel a Ubisoft az Assassin's Creed miatt

Talán emlékeztek még arra, hogy a PC-s Assassin's Creed már jóval megjelenése előtt letölthetővé vált: a Ubisoft úgy érezte, hogy valakit ezért felelőssé kell tennie.

A Ubisoft beperelte a játék lemezeinek sokszorosításáért felelős Optical Experts Manifacturinget, amiért az állítólag figyelmetlenségből és a biztonsági eljárások egyes részeinek kihagyásával lehetővé tette egy alkalmazottjának, hogy hazavigye az Assassin's Creed egyik kópiáját, majd feltöltse az internetre - hat héttel a végleges változat megjelenése előtt. Az OEM állítólag elismerte a bakit, később pedig a lemezt is megtalálták a munkatárs lakásán. A PC-s változatból mintegy negyvenezer darabot sikerült értékesíteni Amerikában, a Ubisoft szerint pedig körülbelül hétszázezren töltötték le a játékot megjelenés előtt, több millió dolláros kárt okozva így a cégnek. A kiadó továbbá hírneve megsértése miatt is hivatalos útra terelte az ügyet, ugyanis a korábban megjelent verzióban komoly bug maradt benne, aminek nem szabadott volna nyilvánosságra kerülnie - a bolti verziókból ezt egyébként el is távolították, de az illegális verziók alapján dolgozó lapok tesztjei negatívumként emlegették. A Ubisoft tízmillió dollár kártérítést követel.

info: Gamekapocs
  • Just the man
    De úgy sem megy!
  • CroftManor
    hát azt most nem tom, majd megnézem, de azt láttam, hogy pl harcok közben 45-46 fps
  • Looooser
    többször leírták már de megismétlem őket ne peccseld...
  • tommyg
    és ha a városra nézel??
  • CroftManor
    na egy kis cpu tuning és máris 75 fpsem van
  • Just the man
    Hell az lenne a kérdésem, hogy: letöltöttem az Assassin's Creed Repack-Reloaded-et , feltettem , patcheltem 1.02-re, crackeltem és amikor elindítom 1 ien töltési csík jelenik meg amin 48%-nál hibaüzenettel kilép.
    Ha valaki tudja mi a baja írjon!
    Előre is THX!

Gépem:Mező
    CPU típusa Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
    Rendszermemória 1024 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

[img=http://img168.imageshack.us/img168/7867/hibaassassinscreedzj8.th.jpg]
  • lolcsiter
    Nagyon köszönöm, végre menni fog a játék!!

• macleody

Part1
    Part2
    Part3
  • macleody
    Az Assassin's Creed mappában van, 286 mega.
  • kabel15
    Nekem core2duo e6300 om van és 7600gt és 2gb ram! Én 1024-en próbáltam néha belassult de viszonylag jól futot!
  • mikrofonhead
    Mondd meg merre fele keressem pontosan mert így nem találom :/
  • Vityuska
    elvileg igen de ha nagyon szr akkor is aak új vga:(
  • lolcsiter
    PLS SEGÍTSEN VALAKI!!

Crc hibás lett az Assasin's Creed dvd-m, nem tud telepíteni egy fájlt és emiatt nem is megy rendesen a játék. DataPC_Present_Room.forge a fájl neve, akinek van pár szabad perce, pls töltse fel valahova, fontos lenne, enélkül használhatatlan a játék (ez az a pálya ahonnan ki lehet választani a többit is, tehát enélkül a többit sem hozza be).

Pár feltöltős oldal:
    yousendit.com
    rapidshare.com
    megaupload.com
    data.hu

Bármelyik jó lenne, előre is köszönöm :R :R :R
  • ApPa123
    az van meg am és kilép
  • manacz
    Sziasztok!
    Lehet h nevetségesen hangzik de elkezdem a játékot egy 1 magos 2ghz-es procival 1 giga rammal és egy GeForce 7600GT-vel!
    Így elég lomha szaggat ha több ember közé megyek!
    1. kérdés: nem lehetne valamit csinálni hogy ne szaggasson meg ne 5 másodpercig tartson 1 képés? valami kis trükk?hehe
    2. kérdés ha vennék egy 3,2 ghz-es procit és mégy 1 giga ramot akkor menne akadás nélkül szerintetek szerény grafikai beállítások alatt?
    válaszotokat előre is kössz!
  • davidka003
    Nincs patch.
    Vagy megveszed a boltban vagy letöltöd a Reloaded-Repack verziót.
  • Prince23
    Most Jeruban vagyok

Csak a hangulat és a környezete miatt ilyen nagy a játszhatósági rátája!
  • ApPa123
    De kezdtem 1 újat meg felraktam az 1.2-őt is és úgyse jó:( (DataPC.forge)ez a file neve amit kicsomaglotam és bemásoltamHELP:(
  • Prince23

Na kezdtem egy újjat, felmerészeltem rakni az 1.02-őt, és már kiértem a Királyságban és minden ok.
  • ApPa123
    Hy van 1 olyan gondom hogy jerusalemnél kilép letöltöttem a "jerusalem patch"-et de nem jó úgy se a faq-ban sem írtak semmit.Help THX
  • Vityuska
    kösszi
  • tommyg
    jól
  • Vityuska
    sziasztok!
    lene egy kérdésem ezzel a vassal jól futna gém:Gigabyte p35-ds3 alaplap intel core duo e7200 proci DDR2 2gb 800Mhz ram nvidia 8600GT 256 mb ddr3 silent??

előre is köszike
  • RatBaG #8245
    meg mutatnak a következő városrészben egy kilátót, nézz szét, aztán megjelenik minden...

egyébként van valami értelme gyűjteni a zászlókat, jutalom vagy vmi? kingdomban 100ból egy vhol kimaradt meg acre poor districtben is
    kissé elment a kedvem megkeresni mind, gondolom xboxon achievement volt(?)
  • Harkat 89
    Úgy próbáltam, de mikor kijövök közülük egyből pirosra vált a csík
    és ő elkapja kezem mielőtt leszúrnám.
  • DJ YAYO
    sziasztok!

elakadtam a Memory Block 4-elején!
    mikor elkellene mennem a 3 város bureau-jához!
    el megyek mind a 3-hoz megkérdezem őket, de hogyan tovább? a térképemen nem jelez semmi mission-t, csak a save citizen-eket meg amiket kell de semmi küldetést, pedig meg van az ősszes kilátó-hely csinálva, vagy miután megkérdeztem a bureaukat vagy kiket, akkor kellene valamit csinálni?
  • Cat 02 #8242
    Én felmásztam oldalt a tetőre és onnan levetődtem, utána meg spuriztam :D
  • Prince23
    Menj az imádkozok közé, ők bevisznek oda mellé, és már csak egy csapás hiányzik
  • Harkat 89
    Ott akadtam el mikor már átlehet menni a gazdag negyedbe, egyik főküldetésbe. Valami kékruhás pali nyír ki 4 embert Színpadon.
    Azt hogy öljem meg?
  • tommyg
    vótmá
  • Prince23
    AC a film!
    :DDDDDDDDD
  • tommyg
    nem lehet