9242
-
#8322 -
#8321 Ezt amúgy a spoilervadászóknak írtam! Aki követeli a spoilerbe tevést. -
#8320 Peid enm is nagyképű CroftManor. Annó, -köztük én- mi kértük, h készítsen videokat... még április környékén. -
#8319 Nem mondom senkinek hogy nézd emg a videómat, ott van bazzeg fölül a bannernál.
Marhára hidegen hagy h kinézi meg és ki nem.
De anno én azért csináltam mert szeretem ezt a játékot és gondoltam másnak is tetszeni fog... -
#8318 Ki szált el?
Egy tuti: soha az életbe nem csinálok topikoknak videót ezek után. -
#8317 Jaja. :D -
#8316 azért ezzel nem kéne ennyire elszállni :D -
#8315 Ok. Már ki is vettem fav.-ból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak vicceltem :) -
#8314 Ja, emlékszek rá! -
#8313 Aki meg nem akar nagyokat esni az ne jöjjön ide?
"hát végülis csak én voltam az a marha, aki ennek a topicnak/játéknak csinált videókat, (ami most is ott van a banner alatt) -
#8312 Különben is ez a topik lényege. Történet, grafika, stb megbeszélése. Aki meg nem akar nagyokat esni, az ne jöjjön ide.
De amit mondtál, h a mesteredet megölöd, az már túlzás volt, nem kellett volna emliteni. -
#8311 Te meg ha azt írod szép története van, akkor arra alapozok, h te már végigvitted és tudod miről szól...azért írtam, amit. -
#8310 Hát nézd, ez a játék már március vége óta fent volt warez oldalakon, boldog, boldogtalan letölthette és végigjátszhatta. Honnan tudjam h te még nem toltad végig?
Ennyit erről -
#8309 De tényleg érdekes hogy a jövőben kutatják a múltat hogy választ keressenek mai problémákra. Nekem is tetszik a történet. -
#8308 Nah ez nem kellett volna
Mért nem használod a spoiler jelzőt? -
#8307 XDDD -
#8306 Kösz h elmondtad a végét. -
#8304 Pedig szép története van :(
-
#8303 Nincs neki. -
#8302 Feliratot be lehet kapcsolni vhol? -
#8301 Azaz már megtaláltam, csak előtte mielőtt ide beírtam a kérdést :) -
#8300 Problémám van a hanggal: vagy egyáltalán nem szól, vagy csak néha! (néha halk, néha hangos)
Ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást. Ezt következőképp teheted meg:
Start Menü > Futtatás:
Beírod: dxdiag
Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> alapgyorsítás.
-.- -
#8299 juj! Pedig átnéztem, de vak vok :( -
#8298 faq -
#8297 Vagyis nincs beszéd :( -
#8296 HELP!!
Nálam nincs hang a párbeszédeknél :( -
Leky #8295 Nekem egy 3000-es cerkán 2Gb ramon és egy 7600GT-n szaggatott 1024x768ban közepes grafikán. Az aláírásomban szereplő gépen maxon faszán fut. -
#8294 7300 GT -
Bale123 #8293 Azt szeretném megkérdezni hogy milyen konfig az amin elindul a játék[min grafikán és akadhat is] de mégis fut. mert valamibe min konfig alatt van a gépem másban viszont sokkal jobb..... Addig nem venném meg a játékot.. -
#8292 nincs a játékban -
#8291 1 negatívum : hol a felirat?
folyékonyan beszélem az angolt de megérteni hallásból természetesen nehezebb. engem nagyon zavar hogy nem látom az angol feliratot, úgy nem lenne gond a megértéssel :( -
#8290 azta... -
#8289 Kiválóan! -
#8288 Na mára eljutottam odáig, hogy bementem Jeruzsálembe. :)
Elkezdeni akkor kezdtem, amikor még valami szar verzió volt. Jól haladok, nem? -
Cat 02 #8287 Picit merev, kéne lazítania ^.^ -
#8286 Felborult. :D -
Blacksheep77 #8284 Ez most találtam Jerusalemben! Segítő fickó a tetőn! Ez még nem is lenne gond csak éppen kb 80. fokkal eltér a normálistól. -
Blacksheep77 #8283 -
#8280 Nem nagy ügy, h nagykerből hozza, én is nagykerből állítottam össze a konfigomat, aztán mikor kezd elavultá válni egy-egy alkatrész akkor meg nem tudod eladni, mert nem kapsz hozzá garanciát. Legalábbis kézzel foghatót nem.
-
#8279 ezt nagyon fontos volt beírni, köszönjük