9242
-
Blacksheep77 #8362 -
Blacksheep77 #8361 http://www.sg.hu/galeria/1163531728/11635317281218663761tn.jpg -
Blacksheep77 #8360
Látható a különbség. Az egyik a nagy képen az látható ami a játékban is benne van a tőrkard/tőr/rövidkard, kinek mi tetszik és felette a dobótőrök. A két kicsin pedig az ami a videóban is látszik a hátán a nyílpuska tartója illetve a vesszők tegeze. Jól látszik a különbség a vesszők és a dobotőrok közötti formális eltérés így elég nehéz őket összekeverni. Vajon miért marad ki a nyílpuska és miér lett helyette tőr és dobótőr? -
#8359 Na végig vittem másodjára is.
-
#8358 Áááááh... eddig állandóan újra kellett csinálni mindent. Nem baj, most meg is maradnak -
#8357 A Combó?
Te támadsz, ha háromszor öszecsapnak a pengék, akkor elvileg bejön a kombó, ha nem akkor próbálkozz újra. Az a lényeg, h te kezdeményezz harcot. -
Leky #8356 Leírná valaki, hogy milyen billentyű kombinációval kell a harc során a combokat előhozni (Pc, billentyűzet). -
#8355 a zászlók felvételekor is ment
-
#8354 kilépsz az emlékeidből. -
#8353 Hogy tudok menteni? -
#8352 Pcn ugye ilyen a tegez -
#8351 Tőr is ugyanúgy van a konzolos verzióba, amiről te beszélsz, az a dobókés tartó tegez. -
Blacksheep77 #8350 Most olvastam egy összehasonlítást az Xbox és PS között! A két konzolos verzió között is nagyon sok eltérés van, hát akkor mennyi lehet a Pc és a konzolok között. Ha csak azt vesszük alapul, hogy a mi verzionkba még csak hasonló sincs az akasztos térhez. De érdekesség, hogy olyan templom, amiben a harang megszólal 2 is van Acre-ban. -
Blacksheep77 #8349 Nagyon hasonló, de videóban a tér közepén van egy fa tákolmány és azon van az akasztófa. Itt meg közvetlenül a fal mellet van. De a tér az lehet ua. mert a kút az itt is és ott is meg van. Kár hogy pont azt nem lehet benne megtatálni, ami szinte mindenkinek hiányzik. Ha megnézed a első képet akkor a hátán nem a tőr van hanem a tegez. -
#8348 Jah télleg. Köszi! -
#8347 Vagy a papokkal menj be. -
#8346 Nem az én képeim, googleba találtam gyorsan rákerestem a xboxos verzióra.
Igen, 1-1,5 hónapos időtaram alatt kell a spoiler, de az AC már 5 hónapja kijött. -
#8345 A katonák nem engednek be? Hát mássz fel a falon oldalt. -
#8344 Jerusalem bejáratánál vok. Nem engednek be. Van kiskapu? -
#8343 A 2. képed miért ilyen vakító?
A játék megjelenése óta eltelt már töb bmint egy hónap, szal sztem is lehet spoiler nélkül beszélni. Csak mikor aktuális a gamma (szvsz 1-1.5 hónapos időtartam a megjelenéstől) akkor kéne spoilert használni. -
#8342 Az az akasztós tér? Úgy tudom az csak xbox 360 verzióban van.
A nyílpuska az scak abban a videóban van.
-
Blacksheep77 #8341 Megtalálta valaki azt a teret, ahol a játék bevezető videója jászódik? Én akárhol kerestem nem találtam. Feltételezem ACRE-ban kéne lennie. És a nyílpuska? -
#8340 Na végre vki, aki egyetért velem:
biztos vagyok olyan nagy dolgot nem árulhatott el ami miatt törölni kellett volna. A játék kb. fél éve innen-onnan elérhető és a hív. megjelenés óta is eltelt jópár hónap. Azt azért ne várja el senki, hogy azok akik végigjátszották (többség) a játékot majd nem beszélik meg, mi volt jó vagy rossz benne csak azért mert van olyan, aki még nem játszotta végig. Ez így abszurd.
Köszönöm
-
Blacksheep77 #8339 Sajna nem olvastam a 305-ös hszt, de egy dologban biztos vagyok olyan nagy dolgot nem árulhatott el ami miatt törölni kellett volna. A játék kb. fél éve innen-onnan elérhető és a hív. megjelenés óta is eltelt jópár hónap. Azt azért ne várja el senki, hogy azok akik végigjátszották (többség) a játékot majd nem beszélik meg, mi volt jó vagy rossz benne csak azért mert van olyan, aki még nem játszotta végig. Ez így abszurd. Föleg azért mert egy ilyen topiknak az a lényege hogy kibeszéljük a játékot. Kérdem én ha közlöm hogy Darth Veder Luke apja akkor ezt is törlik mert van olyan aki még nem látta a filmet. Aki nem kiváncs a játék végére az ne olvassa el a hozzászólást. Ilyen egyszerű. Ha valaki nem tud olyan jól angolul és nem értette a végén az eseményeket akkor az ne beszéljen vagy ne kérdezzen róla mert van aki még nem játszotta végig. -
Rocko #8338 Gyááá.... Picsába... Azért köszi. -
#8337 Gyűjtői változatról azt hallottam, h minden ilyen pc játékokat árusító bolt(pl 576) kapott egy-egy darabot, de már tuti, h elkapkodták. -
#8336 Hát mé, ez áll az aláírásában, ha nem tűnt volna fel, csak az a baj, ha az én "számból" hangzik el, mi?
Érdekes, mindíg csak az én hsz-imet törlöd.
-
Rocko #8335 Nem tudjátok lehet itthon kapni a gyűjtői változatot (doboz, game, figura...)? Kerestem már minden hol, de nem találtam értelmes választ... -
#8334 ma az utóbbi idők rekord hsz-e született :D
(banner vid király) -
#8333 -
#8332 Értem én, csak leszarom -
#8331 -
#8330 Persze, h haldoklik, ez egy gyönyőrű játék, csak unalmas. -
#8329 *hsz -
#8328 itt má nemkell rend napi 5-6 hesz mellett, haldoklik az egész topik -
#8327 pfffffff -
#8326 Tommyg, add át nekem a házigazda szerepét, majd én megmutatom mi az a rend -
#8325 dehogy kezdem, de ő pofázza nekem hogy beképuelt gci
-
#8324 ne kezdjük már ezt a sértődés hadjáratot, thx -
#8323 nem vagyok elszálva a videóimtól, megcsináltam, volt h kérésre csináltam (ready steady go c számra) és ennyi.
Jó érzés volt h csinálhattam, de nem vagyok elszálva se a videóimtól se magamtól.
Bárki csinálhat, aki akar.