9242
-
#8402 Azt azthiszem úgy kell, hogy lockolod a csávót(f) és akkor folyamatosan nyomod a 1-es egérgombot(tehát a jobb oldali), és akkor ugyebár védekezel, és amikor csávó akar támadni megnyomod a 0-ás gombot(bal egérgomb) és csinál egy speciális támadást :) -
Bastardee #8401 Annál a missziónál vagyok, mikor a ringben egy férfival kell kardoznom.
(Combo)Kiírja, hogy nyomjam meg a 0-t, hogy a földön átszúrhassam, de megnyomom és csak suhint egyet a karddal. Mit csináljak? -
#8400 Nem kell rátenni semmilyen patchet. Amikor elindítod és elkezdi letölteni meg telepíteni a quitra nyomsz és kész. Próbáld meg. -
Blacksheep77 #8399 Hogy mia hiba??? 1. Az hogy nem az OFF TOPIKban tetted fel akérdést. 2. Az hogy nem rerdeti a játékod!!! -
#8398 Magyar végigjátszás:
Keresd meg a célpontokat, és végezz velük. Térkép segít. Meg a csodás belső nézet. -
Bagoly81 #8397 van valahol magyar végigjátszás a játékhoz? -
#8396 -
#8395 Örülök, hogy tudok vele játszani :D:D -
#8394 15-25 de az mér jó? :D -
#8393 az lehet... de az amd és a celeron között van különbség:) -
#8392 Nekem 3000+-os AMD-m van és full grafikán 1152x864-be 15-25 FPS-el megy :) -
#8391 procid gyenge lesz a játékhoz, amúgy meg ne patcheld és jó lesz -
#8390 azt nem értem hogy egy 8600 gt mellett mit keres egy celeron?? -
Just the man #8389 -
Just the man #8388 Még mindíg ugyanaz lenne a kérdésem, hogy: letöltöttem az Assassin's Creed Repack-Reloaded-et , feltettem , patcheltem 1.02-re, crackeltem és amikor elindítom 1 ien töltési csík jelenik meg amin 48%-nál hibaüzenettel kilép.
Ha valaki tudja mi a baja írjon!
Előre is THX!
Gépem:
CPU típusa Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
Rendszermemória 1024 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
-
#8387 -
Blacksheep77 #8386 Mert a fejet nehézkes lenne cípelni. :-) Egyébiránt ez bevett szokás volt a középkorban. Ha a bérgyilkos hazudott volna akkor rövid időn belül Ő maga is kapott volna egy fehér tollat valakitől. A gyilkosság tényéről pedig hamar szóbeszéd kezdett terjedni így a megbízó megbizonyosodhatott arrol hogy valoban megtörtént. -
#8385 Azért mért kell vinni vért az áldozatról? Netán a megbízónak van DNS vizsgálatlaborja? :D -
#8384 És ezért iktata ki a társait... értem. De ez így nagyon sablonos. -
#8383 Hát mert egyes egyedül magának akarta azt a gömböt és minden vele járó hatalmat és tudást.
(sztem) -
#8382 Ennek a játéknak egy (kettő) az erőssége: a kiváló hangulat és az ezzel járó történelmi kor. Ha ez se lenne így, akkor számomra csak közepes játék lenne.
Hangulatának így többször végigvihető a játék.
Amúgy, ugye Al Mualim főnöke, azoknak a 9 templomosoknak, akiket megöltünk Altairral. de miért nyíratta ki saját embereit AltairraL Mualim? Valami ok-okozat elkéne nekem ez ügyben. Altair csak egy eszköz volt mindvégig a visszaemlékezésekben. -
Blacksheep77 #8381 -
Blacksheep77 #8380 A temlomosok nem jelenthetnek gondot hiszen városrészenként 2-2-2ben 3 van 1-1-1 pedig 4. tehát összesen 10-10-10 a maradék 30 meg a Kingdomban.
A zászlók szívatosabbak föleg Damascusban mert ott összesen van 100 a 3 városrészben és nincsennek szétbontva, úgy mint Acre-ban ahol le van bontva részekre és ha egy kimarad akkor tudod melyik városrészt kell árnézned. Damascusban, ill. Jeruzsálemben ha egy kimarad akkor cseszheted mert nézheted át az egész várost mind a 100 pontot újra és újra amíg meg nincs. -
#8379 Egyébként én is pont ugyanebbe a hibába estem mint Te. Nem jelöltem be a felvett zászlók helyét, sőt én csak úgy elkezdtem gyüjtögetni őket, szal már azt se tudtam, h melyiket vettem már föl és melyiket még nem.
Aztán így a térkép se sokat segített...de bejártam a városokat és megtaláltam magamtól a zászlókat. (Masyaf a legkönyebb.)
A templomosokból sajna 60ból csak 59 van meg -
Blacksheep77 #8378 Igen, én is ezt használom a keresgetéshez, bár nem pontos, de nagy segítség. Mondjuk én kinyomtattam és így nem kell átlépedni zászlonként. A hibát ott követtem el - valószinűleg - hogy bejelöltem egy zászlót anélkül, hogy felvettem volna. Csak éppen nem tudom melyik lehetett az ami kimaradt. Már átnéztem 2x is Damascust pontról pontra mind a 100 helyet és az istenért nem találom azt az egyet ami kimaadt. -
Grifidos #8377 Hosszú érdekes séta vár rád... -
Blacksheep77 #8376 Na megnéztem és az "iszonyat (eagel vision) látással" nem lehet felfedezni a zászlókat. Nem jelzi a térképen a helyét. Sőt ha van olyan zászló amit látsz szabadszemmel azt ha nem vagy elég közel akkor nem fogod látni a eagel vision-nal! Tehát ez nem jött be.
Van valakinek más ötlete???
-
#8375 Ha rámentek a kurzorral a számokra, akkor kiad egy kis képet is a zászló pontos helyéről. -
#8374 Tessék: itt nézzetek körül zászló ügyben -
#8373 Ezt meg honnan vezsed? XD -
Blacksheep77 #8372 Az "iszonyat látással" nem lehet felfedezni a rejtett dolgokat! Ha meg jelzi azt egyébként is látnád. De a térképen nem fogja jelezni a helyét hogy oda kelljen menni és felvenni. Én olyasmi kijelzésre gondoltam mint az Informer Chalengekben amikor időre kell összeszedni az elhagyott zászlócskákat. De azért mindjárt utánna nézek a játékban. Az a biztos. -
#8371 Mivel nincs fent, nem tudom megnézni, de ha körbenézel az iszonyat látásoddal belsőnézetben, akkor tudtommal jelzi. -
Blacksheep77 #8370 Nagyon jó, mi az? -
#8369 És hogy? Nekem azért kell, hogy mentsem. -
#8368 Igen. -
Blacksheep77 #8367 Van valami módja annak hogy a zászlókat lássuka térképen vagy valahogy jeleze őket. Damascusban egy (99/100) kimaradt és rohadtul nem találom. -
#8366 Csak összejött xD -
Blacksheep77 #8365 Na végre! 8361-63ig töölhető!! És ez is -
Blacksheep77 #8364 -
Blacksheep77 #8363 Nem tudom mia francért lett kicsi a kép???