9242
  • Halfer
    Tulajdonképpen már csak a kíváncsiság hajt, hogy rájöjjek mi okozza a problémát. 1680x1050-re állítottam a felbontást új monitor miatt, a grafikai beállítások mind maradtak maximumon, de erősen pixeles a játék, látszanak a nagy pixelek minden karakteren és eddig kisebb felbontáson, kisebb monitorral nem volt ilyen gondom. Sőt, más játékban sem vettem észre hasonló grafikai romlást. Tisztábbnak kéne lenni, nem pedig csúnyábbnak, elvégre a monitoromon is ez a használt és ajánlott felbontás. Valakinek tippje? Köszi.
  • Cat 02 #8441
    Ugrani kell :D Én is szarakodtam vele, mikor azt a kivégzéses csávót kellet megölni, bár lehet h ott én is bukfenc után szúrtam.
  • gyonax
    Én akkor leesek gurulok a földön majd felállok és mindenki rajtam van:D
  • Gando
    persze... mérnem csinálnak minden egyes krva billentyűre egy mozdulatot, aztán zongorázhatsz... meg azért is ilyen az irányítás mert konzolon eléggé bebaszna a sokkaltöbb gomb... vágod?
  • Cat 02 #8438
    Hát simán leugrassz és közbe nyomogatod az Assasinate gombot :D
  • ffxi
    Én erre számítottam. Nem okozott se negatív, se pozítiv csalodás nem okozott a gém.
  • steweee
    sokaknak nem indult el. nálam sem pl
  • tommyg
    FAQ-val semmi...
  • bgabor
    Mit értesz javított alatt?
  • bgabor
    Én kedvelem a stílust, de ez a játék nagyon nem jött be.
    Akrobatika? Úgy emlékszem, végig lenyomva kell tartani három billanytűt, és akkor átugrál mindenen. Elég illúzióromboló, semmi megfelelő gomb, megfelelő időben. Így viszont (ráülünk a három gombra) semmi ügyesség nem kell hozzá. Harc dettó.

Számomra óriási csalódás volt a játék.
  • gyonax
    A hülye zászlógyűjtögetést nem muszáj megycsinálni, ha nem tetszik...
    Hülye az AI? Már nem azért de szerintem teljesen rendben van(néhány ugyancsak mostani játékhoz képest). Volt néhány eset amikor kicsit bugos volt de talán 2x fordult elő az egész játékban.
    Lehet, hogy nem lehet úgy lopakodni, mint a Thiefben, de ennek nem ez a lényege, ebben a tömegben való elvegyülés és a tetőkön való ugrándozás/akrobatika...
    Ponthogy sokféleképpen meg lehet oldani a küldetéseket: vagy nekimész rambó stílusban kinyírva az összes őrt, vagy szépen csendesen leszeded az őröket, majd gyorsan kinyírod a célpontot és rohansz... Valóban egy idő után monotonná válnak a küldetések, de szerintem még így is szórakoztató a játék.(Már aki kedveli a stílust...)

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tökéletes játék, mert nem az, de annál jobb mint aminek leírtad(szerintem)

Kérdés: Nem lehet megcsinálni az air-assassinate nevű dolgot amiket bemutató videókon is lehetett látni? )Magasabb helyről ráugorva gyorsan kivégzed az ellent) Nekem ezt nem sikerült megcsinálni, pedig egy helyzetben jól jött volna

FAQ-val mi van?
  • davidka003
    Még nem.
  • steweee
    kijött már a javított verziója ? warez természetesen...
  • tommyg
    még több kérdőjelet légyszives mert az a menő
  • Nos
    gyönyörű a grafika, szépen kidolgozott a világ PONT Miért nem lehetett egy ilyen gyönyörű játékot legalább csak közepes tartalommal, stílussal megtölteni.
    Mi ez a hülye zászlógyüjtögetés???????????????????????????
    Miért ilyen hülye az AI ???????????????????????(pl ha 5 katonával harcolok abból legalább 3 biztosan csak nézi a harcot)
    Mi az hogy még normálisan lopakodni sem lehet?????????????????????
    Miért ilyen egyhangúak a küldetések????????????????????????????????(nyílván assassin a srác, az a dolga, hogy ezt azt eltegyen láb alól, de semmi kihívás, semmi stratégiára nincs szükség, nem kell gondolkodni, pedig annyi szituációt ki lehetett volna találni)

Thief 3-ra emlékszik még valaki??? A játék fejlesztői lehet, h soha nem találkoztak vele....................................................
  • Gando
    hoppá :D legalább most is tanultam valamit :D, de ha teljes mértékben eredeti csak doboz nélkül, azis megéri
  • Looooser
    jah lehet hmmm 30forfint a rendes fekete doboz
    kb 2 forint a papír, és most az egy sheet lenyomtatása sem drága...
  • ffxi
    Akkor megveszem. Mert borítót+dsobozt lehet házilag elkészíteni :)
  • berczely
    Hát a rákot érdekel a doboz ha 2500 pénzért megvehetem!
  • tommyg
    pont azt hogy nem dobozos
  • Gando
    az nem azt jelenti hogy dobozos?
  • ffxi
    Csak az a baj, hogy OEM-s :(
  • Gando
    nagyon is sztem
  • berczely
    Simán
  • ffxi
    Mármint a game.
  • ffxi
    2,5 ezerér OEM-es megéri?
  • Dante91
    Ahamm értem köszönöm ezesetben akkor ezt kihagyom. xD Ám nagyon tetszett a történet eddigi része reménykedek a 2. részbe ezt nem rontják el a jelenbeli idővel. Nem akarok géppuskaropogás mellett kardozni, de fps hez sincs kedvem xD
  • ffxi
    Sztem az elsődleges célja azt. De ha mész zászlókat keresni. Akkor első legszembetűnő dolog, hogy hirtelen még jobban odafigyelsz a környezetre. És magával ragad az "ott légy" élmény.
  • CroftManor
    A zászlógyűjtés pusztán a játékidő kitolására van. :)
  • ffxi
    Sztem ez egy fajta motiváció, hogy bejárdd a terepet és ezáltal tekintély látsz a játékban, hogy mennyire szép, részletes stb... Egy fajta önreklám: "Nézzétek meg milyen szép, élethű környezetet varázsoltunk elétek" Nem rosszból írtam. Mert télleg elismerésre méltó a játék ezen részén. Szinte középkorban érzi magát az ember. DE az sem kizárt, hogy a játék szavazatossága miatt van ezek a kihívások :)
  • tommyg
    semmi :D
  • ffxi
    Végigvittem. Most kezdjek újat vagy replay?
  • Dante91
    Engem viszont érdekelne hogy mi van ha az összes zászlót összeszedjük? Mi a plusz?
  • blabla2
    Pickpocket volt, már rájöttem mit kell, azér köszi.
  • Dante91
    Hát attól függ blabla ha pickpocket akkor közelmész és mikor megy előre nyomod a shiftet amíg ki nem zsebeli. Sztem az lesz az mert akkor kezd járkálni. Követed és shift el kizsebeled. Ha nem az akkor ahol még mozognak az a kihallgatás, mikor félrevonul egy csende nyugodt helyre, megvered egy kis infóért. Addig ütöd míg nem beszél. De ha ez van akkor nem 1 emberhez beszél hanem egy tömeghez.
  • blabla2
    Hi! Segítsetek léci. most kezdtem a játékot és nemtom mit kell csinálni a csókával (a játék elejefele a 2. részben) amikor egy csajjal beszélget, aktiválok az "F"-el valamit (írja h kell), és a csóka elkezd sétálgatni oda vissza és semmi nem történik.
  • doxadmin
    Legyen is! Mindig találok valami új dolgot benne, 3x i végigjátszásra is :)
  • ffxi
    De jó! Nem is tudtam. Ez kellemes volt. Hajrá!
  • davidka003
    Igen. Igen.
  • JencyJasko
    Hello!
    Az igaz, hogy az Assassin's Creed csak az első része egy trilógiának? És lesz még 2 rész a játékból?