9242
-
#1871 ezek nem éheztek soha életükben... (és nem is fognak :))))))
-
#1870 accepted -
#1869 ingyenes, csak nem kifizetődő, de ha annyira zavar, na leveszem, helyette ez, ezt viszont a kutya nem nézni...
lehet az kellene ide is mint a koznol fórumon, semmi vita, csak:
"warez? köszönjük, menj máshova" -
#1868 No...Igy mostmár elnézést is kérhetek..Szal sory:) -
csgj #1867 Vazze, most nézem, nforce-on, és jön a nagy megdöbbenés... :D Azt hittem vmikor március végén, vagy április elején jön ki :P Asszem öhm... be is szerzem mindjárt... :D -
heringer #1866 Assassin's Creed yeee -
#1865 Teljesen egyetértek... flusztráló, vitaindító megnyílvánulás...
Mindenki maga ügye, felelőssége, h most mit is csinál xy pc-vel...
Jó lenne, ha a házigazda idejönne... -
#1864 Miért nem nyitotok egy külön topikot a warez-nak, úgy mint a cod 4 topikba, és azt linkelitek be. Ez a szöveg ami a banner alatt van zavaró, felesleges és hülyeség.
Ha nem akarjátok h itt is erről mennyen a vita javaslom vegyétek ki... És javaslom a külön warez topikot.
(ennyi szerencsétlent -.-) -
#1863 Ismét offolok, de ezt az oldalt NAGYON MUSZÁJ volt létrehozni. -
#1862 Azongondolkodom hogy az admin baxtatás az ingyenes hobbi lenne nem?:)
Kandi,nemérted,a bannered gusztustalan patkányféreg megnyilvánulás,azért a felháborodás,nem az elveid miatt... -
#1861 Figyeljetek má! akinek winampja, bs playerje, stb van, az mind mehet a warezdutyiba! ennyi
részemről téma lezárva.
És térjünk má a topik lényegére, nem a piros mondatocskára. -
zakariás #1860 Igazad van. Teljesen felesleges a Pc-s warezt ennyire leszólni. Konzolon ugyanugy warezzal játszik a többség. Csak ott nem kell megvitatni a védelem feltörésének a hibáit, és hogy mi milyen segédlettel indul el.
Ha pc-re nem lesz több játék, akkor nyomjuk konzolon. Nagy kaland. Legalább nem kell fejleszteni állandóan a gépet, ami mostanában elég röhejes. Tekintve hogy 1-2 játék szintje a 3 éves átlag szintjét üti meg, és ez mellett egy erőgépen is macerás a lejátszása. -
#1859 jó, de most attól, hogy itt játszod a hírnököt, nem fogja több ember megvenni.
ki van írva bannerba mi a helyzet, neked is csak az időd megy vele, topiknak se használ a sok vitatkozás, ráadásul sztem fele társaság inkább a játékra kíváncsi, nemtom mit kell lovagolni a témán, aki akarja megveszi, ennyi. -
#1858 Mondj egy okot miért pont azt vegyem meg?
Vesztek én valamit, ha letöltöm?
Nem!
Olyan játékot megveszek, aminek értelme is van, hogy eredetiben legyen meg, és ez pl az a játék amit lehet online játszani, vagy nagy fanja vagyok. -
Lazlo #1857 az a baj hogy azt hiszed hiszitek hogy senki semmit nemvesz meg.....1évben 1játék bőven megvan nekem én elmúlt 1hónapban 2átékot vettem persze nm újjakat a maffiát és a delta force-ot.Mellete volt 20eredetim vagy mégtöbb majdnem mindet elajándékoztam msot maradt 5kb ami online főleg cod cs emg ilyenek....szóval ne hidd azt hogy nemveszünk semmit. mondtuk is nem 1x letöltjük és ha megéri megvesszük. Szerintem ez korrekt. -
#1856 OFF: Jajj istenem, megy a flém megint a warezról :( ... ki szegény - ki gazdag, bár bevallom őszintén felkérés egy keringőre a topik alatt szereplő szöveg. Kicsit naív, kicsit demagóg :) ... a warezolást viszont én sem szeretem ebben a topikban. PONT. Kandurex, minden tiszteletem a tied, de nem hittem volna, hogy bekapcsolódsz ebbe a véget nem érő vitába :S.
ON:
Na srácok, aki próbálta már a játékot, milyen véleménnyel van róla?
Mit mertek mondani a gépigényről? Tudom tudom már le lett írva 100szor objektíven, de én valós tapasztalatokra lennék kíváncsi (mondjuk mostanában menő mérce a Crysis :), talán ilyen összehasonlításnak örülnék a legjobban).
Pár screenshot esetleg :) -
#1855 Feltettem
a Daemon-Tools Pro Advanced 4.12.0220.0 verziót, ha esetleg valaki xarakodni akar, nyilván csupa jóindulattal mondom :-)IDE -
yaqwsxcde #1854 Gépigénye ITT! -
#1853 reméljük jó az RLD-s, csak míg felrakják vhova... -
#1852 A helyzet a következő óriási visszaesés van a PC jétkok piacán, számos kiadó, közöttük olyan nevek, mint az Unreal fejlesztő Epic, vagy Peter Molyneux fejtette ki azon véleményét, hogy bizony a PC, mint játék platform komoly bajban van. Most ott tartunk, hogy minden jövőbeni játék amit az Epic ad ki nem jelenik meg PC, csak konzol után. A legnagyobb hardware gyártók, Amd - Intel - Micro fog össze, hogy próbálja egyben tartani a kiadókat és fejlesztőket, hogy ne csak konzolra fejlesszenek.
Az ok bármennyire is prózai az eladásokban rejlik, eztért próbáljuk, úgy, ahogy kisebb - nagyobb ráhatással figyelmeztetni a fórumozókat, hogy vész van, és előbb - utóbb mindenki csak koppani fog. Nem kell minden játékot megvenned. Nem kell a gatyádat is rákölteni a legál cuccokra, csak néha kell változtatni a mentalításon, egy évben egy játék bele fér nem? Miért ne lehetne az Assassin Creed az? -
#1851 most ki jöt a játék ?? bocs le maradtam vagy csak a demo jöt ki?? -
#1850 Akkor gratulálok a bannerszövegedhez,pont kellőképpen bunkó:)
Na én itt be is fejeztem,az admin kiskirályokkal soseszerettem beszélgetni,úgyis mindig a kiskirálynak van igaza....
És hamár felkiáltójel,akkor oké,de ettől én még továbbra is tartom magamat azokhoz a jelzőkhöz amikért adtad na Kandi,na cs..:) -
#1849 Elvileg a warez magáncélra való terjesztése nem illegális! -
#1848 Assassins.Creed-RELOADED háhá ezse fog menni azt jön a vitality proper :D -
#1847 Nem divat kérdés #1827 -
#1846 Én írtam a banner szöveget. -
#1845 Hagyjuk már ezt a warez szöveget...
Kit zavar az hogy arról beszélünk, hogy torrenten kinnt van?
Csak a modikat, akik divatból utálják a warezt...
A másik meg, ki az a fasz aki vár 1 hónapot hogy megvehesse?
Addig oda-vissza keresztbe végigviszem.
Egyébként szerintem még ne ezt a poryconost töltsétek, hanem várni kéne egy rendes crackelt verzióra. -
Lazlo #1844 tény hogy normálisan is emglehet mondani a véleményt ami skynetnek nemegy....meg is lett a hatása szerintem megérdemelte a figyelmeztetést...de szerintem akkór sincs értemle az egésznek....te soha nem warezoltál? esetleg amíg pcd volt..és nem melóhelyen hanem otthon eredeti winfosod volt? a különböző vírusírtókat megvetted? ez is warez...szerintem túl tág foglalom ahoz hogy veszekedni lehessen rajta kinek van igaza....nincs értelme....vagy beszélgessünk csak a játékról ami engem is érdekel vagy zárd be a topikot.....vagy nemtom....engem a játék érdekel nemaz ahogy marjátok 1mást... -
#1843 Senki nem kényszerít rá djcom, hogy megvegyél minden játékot. A banner szöveg azoknak szól akik SEMMIT nem vesznek meg, mert ingyér' van. -
#1842 -
#1841 A topic irojának szolt,és ha te irtad akkor biza nemjogos,mert te kb hasonlóan ugatsz le a topicban mindenkit aki kicsit szarabbul áll anyagilag... -
#1840 Nem,ez nem hatni próbálás,hanem egyenesen leugatás,főle ami a topicban van...Ilyet topicba csak egy gusztustalan patkányféreg ir ki,énkérek elnézést amúgy azoknak a nevében akik nem tehetik meg hogy kiadjanak ennyi pénzt egy játékra,sőt,az én q anyukámat..:) -
djcom #1839 Nem értem ezt a piros nagybetűs részt ott felül.
5 éve regisztráltam itt magam évekig olyan jó kis fórum volt.Mindent meg lehetett beszélni.
Most meg üldözik a warezt.Kérdem én:miért?
Miért ne lehetne a warezról beszélni.Aztán aki műveli az a saját dolga.(felelőssége)
Félreértés ne essék,én is vettem már jópár játékot legálisan, de de mindet nem fogom megvenni.
Talán az SG is beszövetkezett azokhoz a magukat ...védő...-nek nevezett gitegyletekhez?
A warez miatt még nem ment tönkre egy kiadó sem, de játékfejlesztő se és nem is fog.
No comment tovább...
-
#1838 "Én lefogom tölteni hülyegyerek,és ha tetszik megveszem,ennyi...Ha neked jó az hogy egy játékot megveszel 10ezrekért és aztán bosszankodj hogy egy fos akkor vedd meg a összes játékot ami csak megjelenik baromarcú..:)"
ezért adtam, gondolod nem jogos? -
#1837 Ejha befelkiátójelezett vki,mert úgyérezte hogy nincsigazam,gratulálok,anyucira is rakjál felkiáltójelet...Szép dolog a kiskirályság,és mégszebb amikor valaki visszaél vele:) -
#1836 Nem tudom mennyire veszed észre, de itt senki nem szídja a warezosokat. Inkább fordítva történik. Az, hogy hatni próbálunk rátok, ilyen - olyan módszerekkel, csak annak nem tetszik, akinek eleve büdös a téma. -
#1835 Kicsit gondolkozz el azon hogy konzolon azért kevesebb a lehetőséged warezre (360 ha netezni akarsz nemjó törni,ps3 nincs értelmes chip,ps2 kifutott,de nem mindenki teheti meg hogy chip,játékletölt,lemezreir,stb),igy perszehogy több eredeti game fogy...
És kicsit nézz szét melyikre van több minőségi game mostanában...Igen,konzolra...akkor min kell csodálkozni?:)
-
Matte #1834 Teljes mértékben egyetértek veled.
Az egy dolog ha az sg úgy ahogy elhatárolódik a wareztól és ezt teljes mértékben meg lehet érteni. De azért gondolkodjatok már el azon, hogy mit engedtek meg magatoknak és mit nem...
nem tudom mit képzel magáról aki ezt a szöveget kiírta, de visszább vehetne a kis arcából.
u.i: ami játékot eddig megvettem, mindet kipróbáltam előtte, mert köszi, lutrira nem veszek meg semmit. -
Lazlo #1833 de akkór olyan érvekkel kéne ami igaz nemgondolod? mert az hogy itthon nemvesszük emg tetöltjük stb....és? attól még nemennek tönkre a kiadók mivel azt se tudják a térképen holvagyunk....a többiek megveszik amerika ázsia stb....bőven elegen megveszik....amúgy a xboxot is warezolják 1000rel.....ugyan az....ennek a vitának soha nemlessz vége...csak ha 1x úgylépne fl a szoftver rendőrség hogy lakat alá velük....ami soha nemfog megtörténni sok pénz és sok idő lenne......az álltalános felfogást pedig szerintem ezek a viták teszik tönkre és lessz semmi értelme a topiknak mert az 1ik szidja a másikat.....de én ehez nemértek buta warezos vagyok sry -
#1832 hát töltsd,