Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gamerboy91
Kiadják....

GoKu x
végre én is láttam a trailert, és mondhatom ez vmi eszméletlen a képekrõl nem is beszélve, nagyon várom és biztos vagyok benen h pcre is kiadják. (najó csak reménykedem<#vigyor2>)

Nemcso
igen

Rage47
jah, jo kis game-nek igérkezik😊
ugyanaz a video volt a mellékleten, mint a játék honlapján?
Nemcso
Most olvastam el a PC Guru -s cikket és néztem meg a DVD melléklet múviját.

Szóval nagyon-nagyon ígéretes játék lesz/lehet belõle... és a szentföldi helyszín meg a keresztes háborúk kora nekem nagyon tetszik.

SNAKE01
érteM!😄

grebber
August 23 és August 27 között.

Next PC upgrade: 2022

SNAKE01
és az mikor lesz?

grebber
Ubi viszi agamet a Games Convention kiállításra Lipcsébe!
Remélem láthatunk frankó ingame videókat!

Gerbill
Én már több PC-s játékokkal foglalkozó oldalon is olvastam hogy ps3-ra xbox360-ra és pc-re is megjelenik.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ThugEdge
na ezzel egy fél lépéssel közelebb vagyunk,de tényleg csak egy féllel:
http://www.hardwired.hu/#news_16122

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
sztem egyenlõre azon izguljunk,hogy a ps3 kijöjjön télleg õsszel,mert addig ez felejtõ pc-re

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

SNAKE01
dehát ez van!neki is ugyanannyi felmenni az official game site-ra és megnézni hogy még nincs megjelenési dátum.minek van netje ha még erre sem képes... -.-

Rage47
na ezt szépen leirtad<#ejnye1>
SNAKE01
lol!honnan a büdös picsából tudnánk mi?még ingame videó sincs csak párkép meg teaser... -.-

Csirke 013
na itt vok testvéreim
mikor jönki a játék már k*rvára várom😊

In Flames and Star Wars forever!

elöbb utobb kijön pc-re is

http://www.gameinformer.com/News/Story/200605/N06.0505.1209.42569.htm.
SiteDisagner
Õszre vegyél jó gépet!<#wink> Erre érdemes!<#eplus2>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Dragooon
lehet h igazad van
de mégis jó lenne tudni 100%-ra mert akkor vennék egy normális gépet, hogy mûködjön rajta ez a cucc

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

SiteDisagner
PS3 után... ugyanis a kiadó valszeg le van kenyerezve, mert ha megtudnád h egyértelmuen PC-re is jön, valamint nemsokkal azután, akkor nem vennél PS3-at... valszeg (én elméletem szerint) ezért van ekkora csönd.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

hát elég brutálnak tûnik a képek és a videó alapján. mikorra igérik a megjelenést ?

SiteDisagner
Inkább...

Dragooon
vagy csak olyanra emlékszem, ami nem is történt meg

Dragooon
na szép.. kitöröltetek? 😛

Rage47
jah, én sem láttam azt
Halfer
igen, köszi, ráleltem, de az utolsó amit belinkeltem nincs 😞

Rage47
fent van a honlapján.
Halfer
Ez és ez a kép nincs meg vkinek szép minõségben?

SiteDisagner
Hasonlít picit a lovag, és a háttérben a város.

Tatyla
ugyis kinyirja a sony-t a PS3<#eplus2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
😄D
Gerbill
Márha megjelenik addig a ps3<#mf1><#mf1><#mf1>

Gerbill
A Ubisoft nem aprózza el, az eleddig csak PS3-ra bejelentett Assassin's Creed a PC-s és az Xbox 360-as platformot is betámadja majd, így az újabb bérgyilkosos õrületbõl mi sem maradunk ki. Elég csak a frissen beszerzett képeket meglesnetek ahhoz, hogy elhiggyétek nekem: valami különleges készül a fejlesztõk kezei alatt!
Playware

grebber
Akkor te csakis egy faszacsávó lehetsz!

Édes isten nemsemmi hogy még vannak ilyen emberek "hihi én már végigvittem elsõnek".
Kutyát nem érdekli ki mikor visz végig egy gamet!

SNAKE01
azért nem kell felkapni a vizet.én csak mondtam hogy tehetnél be képZ-t a játékból hogy lássa a nép hogy mire számíthat majd.meg amúgy énis pc-re várom...

SNAKE01
van már megerõsítés!és amúgy is egy idõben fog megjelenni mind3-ra úgyhogy hiába ez a menõzés... -.-

Csacsi
mire megjelenik pc-re(ha megjelenik, mert semmi megerõsítés nincs) több mint valószinû már rég végignyomom PS3-on 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

SiteDisagner
Ez nem a te topikod, ne osszad az észt légyszi. Én meg nem linkelek konzolos képeket, mert nincs értelme, szvsz, majd ha nemsokára kidobják a pc shotokat akkor...

Senkkik
hát ja...
reméljün azért a kameranézetek nem lesznek seholse olyanok mint néha a PoP-ban 😄

Dying Soul
Csak ne legyen olyan idegesítõ, mint a POP néhol..

Dragooon
kíváncsi vagyok, hogy mi az a dolog, ami a videóban van (olyasminek tûnik, mint amikor elõreszalad az idõ egy tized másodperc alatt egy másidperccel 😛 vagy csak a kép rosz <#idiota>)

Dragooon
tyû itt azt írják, hogy bárhogy lehet harcolni<#eljen>

Dragooon
remélem azért olyan jatekot csinálnak, h a legszarabb felbontásban eldöcögjön a gépemen 😛 ha ezt nem teszik meg odamegyek a franciákhoz ÉÉÉS!!...

SNAKE01
belinkeljem a képeket az én topikomból?hamár SiteDisagner nem képes rá hogy képeket keresgéljen...

sry nem annak szántam egyébként várom a gamet szintén

http://www.lohere.net - a MagyarChan

berlinboy6329
Én meg a hardvájördön,huh hát nem tom elég lesz-e a dx-10 es kari ami majd lesz.😊)))))) 😄DDDD xDDDDDD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
néztem konzolos topikban a képeket. uhh hát nemtom elég lesz e a 6600GT-m<#vigyor3>
Dying Soul
Most már van itt is topikja. 😊

Dragooon
bocs 😉