9242
  • Skynet
    A topicról meg annyit: aki beirta ezt az idióta piros szöveget: Én lefogom tölteni hülyegyerek,és ha tetszik megveszem,ennyi...Ha neked jó az hogy egy játékot megveszel 10ezrekért és aztán bosszankodj hogy egy fos akkor vedd meg a összes játékot ami csak megjelenik baromarcú..:)
    A demo-kal meg ne dobálózz,mert mostanság egy rakat játék demoja jóóval a megjelenés után kerül netre,és kb szart sem mutatnak a valós játékból...
  • Scooby87
    "Mielőtt beszólna a bannerkészitő nagyokos, előre leszögezem hogy a játékot Japánból rendeltem meg.

Egyszerűen csak telepítsétek fel a "leírási útmutató" alapján és simán megy:)"

én vhogy nem hiszek neked ez alapján a leírás alapján :D
  • Kandurex
    Kicsit nézz utánna pls, a konzolos és a PC eladásoknak, nem kicsit fogsz megdöbbeni a különbségen... (akár Mo. viszonylatban)
  • Prince23
    Ezt én is így gondolom...
    ld. CoD 4, Carbon.... ezerrel vették eredetibe, pc nem megy csődbe úgy se

és tök lényegtelen, h ki honnan szerzi be a cuccost (havertól, boltból, downloaddal)

• Kandurex
    nem, mondjuk a játékos fórum (is) moderátora vagyok, pl, ezért,

... és van egy általános felfogás (amit az SG Tudományos hírmagazin támogat) próbálunk a felhasználókra erőltetni, azaz legalítás útjára terelni őket, már akit lehet
  • Skynet
    Ha jól van optimalizálva és tényleg még job mint a boxon én megveszem ha kijön...
    Egyébként a warezról meg anyit hogy a konzoloknak már réges rég végük lenne ha a warez miatt halnának be az adott gépen a játékkiadások...
    Egy konzol game ma majdnem kétszer többe kerül mint egy pc game...Konzolon is ugyanott van a warez (psnél chip,boxnál feltörés,stb) és erősen warezolnak rajtuk,még sem megy csődbe egyik nagy cég sem,és fogynak a cuccaik mint a cukor..
    A hiba a kiadókban és a fejlesztőkben keresendő....Amúgy egy konzolra játékot fejleszteni is rövidebb idő a fix hw miatt,ezért sok játékfejlesztő inkább konzolra dolgozik,és több motyit tud kiadni pár év alatt...Szóval ne a warezt basztassuk,mert eléggé meggondolatlanság az egészet arra kenni...
    Főleg egy konzol -pc átiratnál...Azért nem születik sok átirat mert a pc-s társadalom hatlmas százaléka eltéli a konzolos játékokat,ha meghallják hogy az adott game konzolról jött,már ócsárolják...Ilyen faszfejek mellett meg ne várjuk hogy a fejlesztő kinyalja a pc-sek seggét...
  • Scooby87
    ma kiprobálom......remélem karajos a gém.
  • Lazlo
    Azt én is megkérdezném ha boxos vagy minek jössz ide? Balhét kavarni? Mennyél élvezd a saját topikodat basztasd a warezzal ott az embereket.....tudod mit? boxon is vannak warezos gammák.....ahogy pcn...is 1kapta fa.....olktasd ki a saját topikodban az embereket legyél ott teréz anya ne itt....nem magyarország miatt fognak bukni vagy nembukni a kiadók...gondolkozzál már....te vedd meg magadnak az összes játékod én nemteszem....szar embervagyok.....nah uccu neki......
  • Shep
    Amúgy ti tiszta oktondiak vagytok, hogy képzeltétek, hogy vitába szálhattok egy Istencsászár ellen? :D

Ezer éve nem vettem zenei CD-t, mp3at se nagyon töltök le netes rádiót hallgatok, akkor most miattam sírnak a kiadók? Vegyek én is egy két tucatszart?
  • ricsa008
    én sem akartam belemenni ebbe a vitába de nem csípem az ilyen hupipiros szövegeket főleg úgy hogy nálunk még elég messze van a hivatalos megjelenés másrészt azzal hogy a szöveg ide kikerült mondhatjuk hogy te robbantottad ki mi csak csatlakoztunk másrészt ha boxod van akkor ne a pc-s topikba keverj

és ezzel én is abbahagyom a dolgot (na nem a warezra gondolok)
    további szép napot
  • Istencsászár
    A kiadókat a júzerek tartják el... ez is egy opécé port sok pénzből készült, ha nem veszik akkor az Ubisoft kétszer is meggondolja hogy megjelentetni a 2. és 3. részt pécére.
  • Dante73
    Én részemről abbahagytam, mert nem ebbe a topikba való a vitánk. Maradjunk abban, hogy én nem a warezban látom a PC-s játékok végzetét, hanem a kiadókban. (persze tény, hogy a warez sem kedvez)
    Te másként látod, elhiszed, hogy ez az egyetlen oka. Ezzel az a gond, hogy akkor tényleg befellegzett a PC-s játékoknak, de tudod mit? Én 5 év múlva ittleszek, addigra kiderül, melyikünknek van igaza.
    Addigis;

Dante.
  • Kandurex
    Te figyelj már, tőled itt mást se látok csak éppen, hogyan tudsz kötekedni! Warezolsz? Hát csináld! Nem érdekel a banner tartalmi valója? Rendben, de akkor inkább meg se szólalj! Vagy ha már ingered van rá akkor a játékról beszélj.
  • Prince23
    Nem, de a következtetés így jön le nekem:D
    Meg azért már hadd lehessen már beszélni róla, ha már töltik a Procyont, engem érdekel, h h fut meg minden...
  • ricsa008
    mer szerintem NEM a gond az hogy elég lassan csorog lefele
  • ricsa008
    tanult kollégánk megtiltotta?
  • Katun
    Amúgy ezen én is gondolkoztam

timeantes:
    kíváncsian várjuk a képeket és az infókat
  • Kandurex
    Film ipar pöttyet más, számos warez István is elmegy moziba megnézni egy jó filmet, viszont ezek az Ivánok késsel a torkukon se vennének játékot!
  • Prince23
    Fura a banner... itt csak március 28-án fog megjelenni... szal még kipróbálni sem lehet?
  • MrAndree
    Amugy marha jó, hogy minden komolyabb játák megjelenésekor azonnal kitör a warez vita. Ráadásul nagyjából még az érintettek is mindig ugyanazok. :)
  • timantes
    Na játszottam a játékkal

Mielőtt beszólna a bannerkészitő nagyokos, előre leszögezem hogy a játékot Japánból rendeltem meg.

Egyszerűen csak telepítsétek fel a "leírási útmutató" alapján és simán megy:)

P4 3,4 Ghz , 4 giga ram , x1950pro --> a játék medium/high beállításokon 1280*1024ben nem szaggat.

majd dobok fel pár képet
  • bigapó
    Én értem miről beszél, hasonló okok miatt nem veszek meg Én sem mindent:))
    boltban sem az igazit veszem sokszor, hanem a teszkósat (na jó, most túloztam), remélem érted miért...
    az egy másik dolog, hogy ide csak az jöjjön aki megvette és úgy szeretne tárgyalni róla, divattá vált a wareznak külön topikot nyitni, itt sem ártana és ami nem ideillik azt törölni, de azért ne mondjuk meg a másiknak, hogy mit vegyen meg és mit ne...peace
  • MrAndree
    Oké az ilyeneket én se értem. De azért nem ez a gyakori.
  • Dante73
    Tudodmit?
    Igazad van! A zeneipar, és a filmipar is ezért ment csődbe! Vagy azok ugyan sírnak, de élnek és virágoznak a warez ellenére? Ne zavarj már össze!
  • Kandurex
    ha nem is, de legalább nem ismétled a neved, ami azért eredmény

tudod hasonlítasz egy Józsi nevű fazonra aki bejött gépet venni hozzánk, bárki is szólt hozzá mindig ugy kezdte a választ, "Józsi vaok" :) hát volt nagy derülés
  • böröczk
    Nekem tetszik a vörös szöveg, teljesen igaz, csak egy probléma merül fel, még nincs játék, amit meg lehetne venni : D
    Egyébként nem fog befuccsolni a pc ipar, ugyanis más országokban a kisujjuk alól piszkálják ki azt az összeget, amennyiért a játékot adják, nekik nem probléma megvenni eredetiben, sőt, külföldön még olcsóbb is (hozzájuk mérten), élő példa erre egyik Skóciában tanuló pajtásom.
  • Istencsászár
    ha nem ér meg annyit akkor ne játszon vele:), na mind1 itt alapjában a tényekkel és a életfelfogással van a gond, vagy túl fiatalok vagytok vagy túl vakok... további jó warezolást, temessétek a pécét, s játszátok végig 1 nap alatt ezt a gémet is s véletlenül se vagyétek meg:)
  • Katun
    Nem engedheti meg magának pistike az eredeti játékot, de gépe van olyan, hogy tudja futtattni maxon 1920*1080 felbontásban.
  • Dante73
    Ebből egy hangot sem értek, bocsi...
  • Kandurex
    "Ha nincs pénzed rá keress más hobbit, ez egy ilyen világ! " (Vér Pistit meg jól kizárjuk a fórumról és megoldódnak a gondjaink)
  • MrAndree
    Szép a piros szöveg fent, kár hogy nem igaz. Gondolod ha alanyunk /nevezzük mondjuk Pistikének/ nem tudja letölteni a játékot amit akar akkor rohan boltba megvenni? Na persze. Inkább nem játszik vele. Szoval nem a hülye warez miatt nem lesznek PC játékok. Persze egy bukott játék fejlesztője szereti erre fogni:"Kurva jó játékot csináltunk de bebukott a warez miatt." A legkényelmesebb kifogás. Ettől függetlenül a warez nem szép dolog de vannak akiknek egy játék valóban nem ér meg 10-12 ezer forintot. Vagy nem is engedheti meg magának.
  • Kandurex
    Dante...és akkor ezzel a felfogással ezt a játékot sem vesszük meg, mert ugye van a rosszjátékok és azért...Dante
  • Dante73
    Nézdd, ha neked pl a MoHA megérte, rendben, a Te dolgod. Szerintem nem éri meg az árát. Egy Bioshock, Witcher, stb, IGEN!
    A játékok azért nem fogynak, mert nagyon sok az IGÉNYTELEN vérpistikéknek szánt pár órás konzolátirat. Alig akad JÓ játék.
    És hidd el, ezzel az álásponttal nem vagyok egyedül. Valószinüleg megveszem ezt is majd, ha megjelenik. Hacsak, nem szúrtak el benne valamit, de nagyon. Viszont, ha nem szedem le, honnan tudjam?
    Az alapgondolattal egyetértek egyébként, mivel ez nem egy varez topik, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne együk már meg a kiadók dumáját.... Nem minden rossznak a warez az oka, ugyanannyira benne vannak a PC-s játékok hanyatlásában mint a warez, ha nem jobban... (siettetett kiadások, optimalizálatlanság, rövid játékidő, igénytelenség, etcv...)

Dante.
  • tobias88
    Szerintem nem valós verzió, hanem egy nagyon jó daemon tools reklám, hogy csak ezzel a verzióval megy, tedd fel, ami ugye 10 napos Triál... Ezzel se lehet elindítani a 'játékot"
  • Shep
    Na megint ez a warez duma, a normálisabb felfogású player megveszi ami szerinte jó játék és megéri az árát, de talán a kiadóknak is lehetne annyi esze, hogy ha pl nem 10e FT lenne egy játék hanem csak 5 akkor lehet 3x 4x annyi fogyna belőle. Arról nem is beszélve, hogy az igényes alkotások többnyire simán szép profitot termelnek (PC). Most hogy ilyen 1-2 órás szir-szar játékok bebuknak nem meglepő, bár mondjuk ha olcsóbban adnák azokat is akkor lehet azok is közel nullára jönnének ki. Amúgy meg a konzolosok is warezolnak, csak ott kevesebben veszik a fáradságot a letöltöm, kiírom mókára. Megvesz félévente 3 játékot elcseréli stb. PC-s játékot az emberek többsége nem nagyon cserélget, egyszerűbb letölteni. Teljesen más a konzolos, meg a PC-s világ. Ezt az értelmetlen warez témát meg szerintem el kellene felejteni úgyse fog változni semmi.
  • Kandurex
    nem, nem vagyok, viszont nem PC -m van, hanem box és folyamatosan veszek és eladok, így alapjába véve megúszom pár ezer forintból a játékokat
  • ricsa008
    aha SZINTE biztos és attól hogy te tele vagy lével az még nem azt jelenti hogy más is olyan jól el van eresztve anygilag mint Ő méltóságod de ezen nem fogok vitatkozni
    kinek a pap kinek a paplan tudod
  • Istencsászár
    "Ki az aki 8 óra játékért kiad 10-12 ezer forintot?" pl én? az nem játék már? arról meg nem tehetnek a fejlesztők, hogy a kocka hülygerek leül reggel és estig végigoltja easyn és veri magát a földbe... engem egy ilyen gém pár hétig leköt...
  • Kandurex
    én? :D te ebbe biztos vagy pajtás?
  • Dante73
    Másik, nem azért nem fogynak a játékok, mert warezolnak, az duma. Az igénytelen játékok miatt nem fogynak. Ki az aki 8 óra játékért kiad 10-12 ezer forintot? én nem. Viszont -Annak ellenére hogy sokat töltök le- minden igényesebb játékom eredeti!
    A warezt kipróbálásra használom, (lásd MoH;A demo, az alapján jó, közbe meg... De említhetném NFS;PS-t is) és HA OLYAN, megveszem...