Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jo kis gamenek tünik, remélem hozza majd az ubi-tól PoP-al megszokott minõséget

Esrohnoil
A felhasználó akkor is pc-n lesz a legokosabb. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

berlinboy6329
Gémkapcson olvastam,ho X360-on lesz a legjobb mert olyan vasa van neki,hogy ott lesz a legokosabb a nép meg mindenki.De PC-re állandóan jönnek új és jobb cuccok,mint x 360-ra?Tényleg.Kicsit off de az x 360 mivel vban felszerelve?Milyen ram,proci vkari meg minden?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SiteDisagner
😄DDDDDDDDDDDDD

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

buldozer99
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))

Forca Barca

hát, elég jól sikerült, a grafika és a fizika mindenképp dícséretes. A hangokat is nagyon eltalálták. A küldetések kicsit egysíkúak voltak, fõleg így a vége felé, de a párbeszédek és a sztori ezt semlegesítette. A csaták kicsit vontatottak voltak, mindig ugyanaz a módszer, de hát a lopakodáson volt a hangsúly, ugye...mindenkinek csak ajánlani tudom, én biztos, h mégegyszer végigjátszom!

Jah, és magyarítás van már hozzá? mert nem értem, mit mondd a ló!<#banplz><#banplz><#banplz>

LOL

1általán kijött?😄

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

SiteDisagner
krekk vammá??<#violent>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Rage47
az ilyenekkel kíméljétek a topikot plz😊
Nem tudjátok, honnan lehet letölteni? <#miaz> <#idiota>

grebber
Nincs megjelenési dátum!

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
Ez szép minõség kérlek szépen csak regelni kell,vebdéket low qualiryban nézhetik meg a képet csak.Vagy keresni gugliban,mint assassin's creed wallpapers és hátha ott lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

svani
Szerintem azon az oldalon,csak regelni kell.

Mikor jön ki a game srácok?!!?!?
Halfer
Valaki nem tudja hol lelhetek rá az itt található felsõ három képre szép minõségben?

OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A karakter animációja valami eszméletlenül brutális! Teljesen élethû a fizikája! Az más kérdés, h az npcknek nem annyira, de ez...ez....ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

buldozer99
azta kurva de buta!nagyon állat gém lesz😊)

Forca Barca

Hmuda
Nem is írok új véleményt a live-demóról, egyszerûbb a copy-paste:

Ez a bemutató...öl...butít...nyomorba dönt...KELL!

A mászás erõsen emlékeztet a Heart of Darkness beli kapaszkodásra és a tömeglökdösés bár egy kicsit még kiforratlan, de már most látszik, hogy baromi hangulatos lesz a teljesben.

A gyilkosság egy kicsit hamari munkának látszott, jobban örültem volna egy sokkal kidolgozottabb, bonyolultabb és gondolkodást igénylõ mûveletnek. Remélem nem csak ilyen szabadtéri mutatványok lesznek, hanem egy kis Thief beütésû vársznikizés is

Kieg: a szabad ugrabugrálás baromi jó lett, ahogy Altair ott kuksolt a kiszögellésen és leste a tömeget a célpont után...nem semmi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
21:30-kor frissült a #145-ös hír:

Bemutató. Jobb klikk -> Mentés másként.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rage47
óóó te jóó éég! ez nagyon szuper! hitman a középkorban feeling, csak annál még jobb😄 úgy látom a graf sem olyan vészes, sztem(remélem) elmegy 6600GT-vel is majd
kösz a videot!😊
SNAKE01
na ez nagyot fog ütni!<#vigyor1>
valami eszméletlen,ááááá ezt nagyon jól összhozták!<#eljen>
várom a következõ ingém múvit!<#smile>

ÁÁÁÁÁÁ! Ez durva lesz, naggggyon várom!

berlinboy6329
Most akartam linkelni :9

Nem roszz,nem rossz. Csakhát akad. Attól még jöhet >😉

grebber

berlinboy6329
Már megy. 😊

Alwares
Remélem nem lesz nagy gépigénye, attól függetlenül hogy PS3-ra készitik...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Rage47
probald meg mindegyik servert
berlinboy6329
Trailer nem jön le!Ha rányomok a "CLik here to begin your downloadra"-ra csak tölt,tölt és még tölt is, de mást nem csinál,nem adja be a mnetés/megnyitás/mégse ablkaot,Flashget sem hajlandó elindulni

Rage47
eddig észre sem vettem h hiányzik az ujja
SNAKE01
dúrva!<#eljen>

Rage47
thx!
most már 2x jobban várom 😄
grebber

grebber
Kurvasok game és nagyon nagyon sok progi fut Vistán.Amelyik progi érint téged amitõl tartasz hogy nemmenne Vistán kérdezd meg a Vista topicba ott megmondják fut-e vagy sem! Én amiket fontosnak tartok azok futnak tehát én tuti válttok Vistára majd!
XP-re meg nem lesz DX10!

Errõl a gamerõl meg jöhetne már igazán valami ingame videó!

Alwares
Én nem tudom mikor lesz az ilyen nagy változás, de én jövõ nyár végén szeretnék beruházni az új gépbe (dual-core, DX10, DDR2..) mert szerintem erre a rövid idõre már fölösleges...

Senkkik
szerintem nem érdemes egybõl venni vistát.. Remélem lesz xp-re is dx10 mer egybõl lecserélni nem túl jó az xp-t.. gondolj bele alig mennek rajt a játékok, programok.... Meg alig van hozzá... Én tuti várok pár évet a vistával..

Alwares
Eszméletlen jó lesz, csak fusson el nekem is majd. Bár mire megjelenik már Dx10 lesz a sláger és szerintem akkor majd én is lecserélem a vasat.

Senkkik
szerintem nem lesz sokkal jobb grafikája mint a prince of perzsiának.. ott is a videók képek szépek voltak de játék közbe nem a legjobb...

grebber
"Bizonyára Ti magatok is láthattátok már, hogy mire képes az Assassin's Creed motorja, a Scimitar Engine - a Ubisoft munkatársai szerint tud ez még többet is."

Ja valószinüleg,hol láttuk volna? Bárcsak láthanánk már!

SiteDisagner

_Atti_
az angolos a kiejtés😄 jubiszoft..eszesszinz krííd
tudom igy kell de valamiért játékoknál rámragadt az oldszkúl magyaros kiejtés😊 aszaszin, ubiszoft, djúk nukem(nem nákem😉 íszkép helyett eszk

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
gamerboy91
A játék Playstation 3 exkluzívnak indult és csak júliusban kezdték pletykálni, hogy PC-re és Xbox 360-ra is lesz egy-egy átírat belõle. Az UbiSoft Montreal embereit faggatva megtudtuk, hogy tényleg multiplatform az Assassins Creed, lesz belõle mindegyik támogatott masinára demó, a megjelenése pedig 2007 márciusára várható. Köszönjük szépen az együttmûködést, feszülten várjuk a további érdekességeket!

GAMEKAPOCS

GoKu x
bár, várjunk még mert eddig nagyon szép és jónak tünik a gammme de lehet a láccat csal. ki tudja, szinte túl szép h igaz legyen 😊

GoKu x
hát bízom is benne mert ha nem felkötöm magam <#vigyor2>

ThugEdge
én a nyakamat teszem rá (és persze a tiedet😊 hogy lesz minden platformra

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

GoKu x
semmi új hír? nem akarom elhinni... remélem nem fog azért behalni a topic.

Gerbill
Az UbiSoftnál állítólag még mindig az a hivatalos álláspont hogy csak ps3 exkluzív.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Halfer
Pont egy olyan oldalról adtál linket, ahol mod vagyok. Ez az infó nem hivatalos tudomásom szerint. Úgy tudom az hivatalos, hogy nem PS3 Exklúzív, ami attól még jelenthet konzol exklúzívot. De ettõl függetlenül lehet PC-re, vmi kis elszórt infót errõl is hallottam. Annak örülnék ha a PC felirat a hivatalos oldalon lenne, vagy a hírek között. De köszi hogy megkerested 😊 Ubi 4ewah

gamerboy91
Halfer
Remélem hamarosan lesz hivatalos megjelenési dátum és hivatalos PC-s megjelenés megerõsítése <#nyes><#awink>