9242
-
#1911 én speciel nem veszek multi nélküli gamet :) -
#1910 Én nem mondtam hogy letöltöm... -
#1909 Ja ott majd egy hónap múlva. -
#1908 Hol jelent már meg? Cdgalaxis? -
Scooby87 #1907 már van reloaded verzsön is pár helyen. -
#1906 Lehet, persze, de akkor több a vásárlás. De nekem már mindegy, ugyse lehet rátok hatni , estére már itt tolja a fele banda, ami nem baj annyira, csak egy - kettő vegye is meg. -
#1905 az csak vakami hülyebutacsacsi poén akar lenni, hogy only pci express supported? mert akkor hát rábasztam :C -
#1904 ezt vehetjük akár bizalmatlansági indítványnak is -
Scooby87 #1903 úgy fülentesz,hogy az már nekem fáj...de tényleg...miért kell a kamu...torrentről probálod beszerezni és kész,slussz legyen már ennyi vér a pöcsödbe a sok kamu helyet. -
#1902 Ne is haragudj de ez nem teljesen igaz. Konzolos játékot is lehet warezolni nem csak pc-t. Az ok az, hogy konzolra könnyebb programozni mint pc-re. Egyszerübb nem kell a gépigényt figyelembe venni mert mindenkinek egyforma teljesítményű gépe van és nem kell szórakozni pl azzal, hogy a piacon létező összes videókártyán fusson a játék. Ennyi. Ráadásúl a konzol egyre népszerübb és nem is kell annyira komplex játékokat fejleszteni mert minden a látványról szól. -
xido #1901 én is szent meggyőződésben éltem,hogy a cdgalaxis oldalán márc.28 van kiírva,akkor kibírom addig...na..legalább előtesztelem..aztán úgyis felrakom a polcra,de 1 hónapot bocsánat,nem várok:) -
#1900 de ha csak most került fel a zinternetre a gémm, akkor hogy kaphattad meg a napokban, lemezre kiírva? :-ooo
ilyen gyors a posta vagy mivanitt
TÉK :( -
csgj #1899 Jajaja... peeeersze -
#1898 Tényleg, játszott már vele valaki? Jó? -
#1897 oldalak és nem oldal, az csak példa volt... egyébként fórumon van kint először, csak nemhiszem, hogy ezen először -
timantes #1896 valami fénymásolt borítós tokba érkezett meg , hülye japcsik átvágtak -
#1895 mán beszéni sem tujok...
-
#1894 hehehe -
MrAndree #1893 Nem te mondtad lejjebb hogy Japánból rendelted? Rendelhettél volna mellé cracket is. -
#1892 Oda később fog felkerülni mint ebbe a forumba az 100% :D -
#1891 Jah.
-
#1890 kéretik az ilyenkor szokásos oldalak felkeresését (gémkopiwőd és társai) , ha ott nincs akkor nincs valószínűleg még müködő krekk... érted? -
#1889 Nemtom mivan de biztosss kijött a warez, mer top1 a topik :DDDDD -
#1888 jah kösz csak enyit szeretem volna tudni de sajna nekem nem fog menni:( minden megvan de a procim 3,2 és nem dual :(((( -
#1887 Ugyis belesz ide linkelve ha lesz várjál még! -
#1886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jade raymond a néni és az icipici fejlesztőcsapata, csak ha valaki nemtudná... -
timantes #1885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki tegye már fel valahova külön a reloaded crackjét !!! Örök hála neki -
#1884 jah, egy hónap múlva -
#1883 Az tényleg nem idevaló... -
#1882 imádoma ubisoftot -
#1881 -
#1880 Kandurex!
Pár vitánk már volt, de most, minden tiszteletem a Tied!
Így már nem annyira frusztráló a piros szöveg, és nincs benne a kiadók (szerintem) hülye szövege! Grat!
Dante. -
#1879 megjelent??????? -
#1878 Mint a lopott biciklit :)
-
#1877 Csináljatok már egy warez topikot, és linkeljétek be a banner alá -
#1876 Gondolhatód hogy nem a szemüvegesre jobb elöl. -
#1875 Már mint aki középpontban áll? :DDDDD -
#1874 hrrr...ne kapjak idegbajt, .. -
#1873 A legelsőre viszont ki vagyok éhezve erőteljesen! :D -
timantes #1872 teyge már fel valaki külön a cracket!!!!!!!!!!!! köszi