Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
végül is én adok ebben lehetõséget monnyuk ha felmentek a fõoldalraés végig nézítek a bejelentkezõ vidi-t akkor létjátok hogy olyan digitálisan kezdõdik meg ez a sok vibrálás sztem lehet benne vmi

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Az újját szerintem a penge vágta le amikor kezdõ volt. Mert itt a bannerban (nem tom hogy írják pontosan) is ökölben van a keze és ahiányzó ujjánál ál ki a penge.
Szerintetek ez igaz vagy csak a népet verik át:
http://shop.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25632
Rage47
sztem jól néz kis, csak ne legyen eltúlozva majd
Hmuda
Síma sivatagi város látképe, csak a bugyuta szinezés miatt ilyen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dante3
jól kinéz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

SiteDisagner

Tél is volna???

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SiteDisagner
hm.. megnéztem a hivatalos oldal introját... mondhatni énis besorolok közétek a türelmetlenség mellé😄

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Rage47
értem... na most megint rámjött, h nagyon várom... 😄
dede a "play" c. playstation újságban volt egy interjú az eggyik hírvivõ csajjal és azt mondta h. egy bérgyilkosról szól akivel v.mi szar történt és ezért a bérgyilkosok múltját álmodja/gondolja végig és pont itt kezdõdik,ezzel a szöveggel a folytatásra akart utalni, plussz még ottvan h. a trailerek elején ilyen kamerás a kép mint egy régi szoni kameránál szal értitek.......homályos de van v.mi igazság ebben a sci fi dologban.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

berlinboy6329
Megjelenési dátum van?Én 07 márciusra emléxem,de javítsatok ki ha hülye vagyok.És DX9-es gém lesz gondolom.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
ez érdekes, sehol egy szó nincs errõl a videókban 😊
akkor minek vágták volna le az újját, stb.
Ezt hol olvastátok.Erre kiváncsi lennék.
Kreeder44
Én csak azt hallottam h ez scifi lesz és h a jövõben is játszódik 😄 de ezt gondolom Ti is olvastátok 😛 és h valami kütyüvel viszamegy az idõbe és valamit meg kell akadályoznia vagy mi 😊 mindenesetre érdekes lesz

Rage47
jaja😊
Mondjuk jól jönne pár infó. Még olyan is jó mint például, hogy a bal kezén lévõ pengét a kisujján lévõ gyûrû aktiválja meg ilyesmi.
Halfer
majd jövõre <#vigyor2>

Rage47
sztem be fog ez még indulni egyszer😊
Ez nem igaz hogy minden jónak igérkezõ játéknak a témája ki van halva mert nem adnak ki róla infót.<#gonosz3> Ez annyira idegesít.<#falbav>
igen, megy, nekem ennél kicsit xarabb a konfigom, és max grafikán megy 1600x1200ba. A 3. pályán kicsit beszaggat valami miatt, de elmúlik.<#idiota>

amúgy csak 1-gyel kellett volna lejjeb olvasnod.

Malakai
Még jó, hogy a szép szubjektív fogalom. 😊

A gépigényrõl meg annyit, hogy még hivatalos megjelenési dátum sincs (igen, év sincs) PC-re... X360-ra vmikor 2007 a hivatalos, míg PS3-ra 2007 4. negyedév.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

azért ezek mellett van sok jo gém ami szép is es kicsi gepigeny...

watto
vagy beszerzek 1 xbox360-t 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
loool 😄
hát akkor majd játszok vele unokatesómnál 😄

Rage47
ki tudja, talán még a dx10-et is kötelezik😄 már azon sem lepõdnék meg:S
Gerbill
Az Ubisoft legújabb játékaira nem igazán jellemzõ az optimizálás.(Rainbow six, Splinter Cell DA) Mindegyiknek 3 Ghz, 1Gb Ram és legalább SM3-as kártya a minimum. Valószínûleg ennek is annyi lesz, ha megjelenik még valaha.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rage47
Nem akarlak elkeseriteni, de minimum SM 3-as kártya lesz sztem az alap már 😞
Rage47
szép álom😊
watto
hát akkor én az
512ram-ommal
2.6ghz-procimmal
radeon 9200 vidkarimmal meg a Play Station 2-mmel mehetek a sunyiba 😛
remélem olyan lessz mint a Half Life!Szép graf, kicsi gépigény!

Rage47
mai gépekhez mérve természetesen...
Rage47
hát, csak videók alapján tudunk arra saccolni h jó nagy lesz 😊
watto
gépigény má van?

watto
bazz...nemá hogy pont ps2-re ne jöjjön ki! 😛

Gideon Wieth
A prince az futott nekem maxon!!!!
A sorrendet írtam el neharagudj 😊
A prince 3 nál mindent felhúztam és nem volt egyetlenegyszer se lassú de mondjuk csontüres volt épp a gép meg hát 1 giga ram sokat nyom a latba...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

az én 1 gigás gépemen maxon futott Ati 9600 videókártyávall

- sajnos azt kell mondjam hogy ez egészen biztosan nem igaz. 2800+ amd 1,5 giga ddr2 7600gs midnen húzva közepes beállításokkal fut tökéletesen. és nehogy azt mond hogy nincs jól beállítva a gépem, mert egyrészt értek hozzá, másrészt minden más játék is repeszt nálam, már amit bír ez a konfig pl: gta-sa full max röccenés nélkül

Gideon Wieth
De a Dark Messiah of Might and Magic azt jól csinálták 😊 az én 1 gigás gépemen maxon futott Ati 9600 videókártyávall.... Meg a Prince of Persia 3 is...Én bízok bennünk... Meghát a Devil May Cray is átportolt volt és elég korrekt gépigéény ugyanígy a resident 4 is korrekt lesz ha minden igaz... Az ubi oldalán a 2007 márciusi megjelenést lehet készpénznek venni ??, Demó várható lesz belõle ? ha már ingame videó van 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gerbill
Hát az UBIsoftra mostanában nem jellemzõ az optimizálás, lásd Splinter Cell DA. Ott az volt az indok, hogy xbox360-ról portálták pcre, ezért nem tudtak kisebb gépigényt összehozni. Sajnos szerintem itt is csak portálni fogják, nem pc-re fejleszteni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gideon Wieth
remélem hamar kapunk majd belõle egy csöpp demót 😊 nekem már ennyi is elég ami itt van... meg jól optimalizálják😊 ha olyan lesz mint a Prince és futni fog a gépen leborulok immár századszorra az ubisoft elõtt......

Alwares
Mire megjelenik lesz olyan gépem amin fullosan fog futni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

"Sajnos rossz hír, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway megjelenését bizonytalan idõre eltolták. A közlemény szerint valamikor a 2007-2008-as üzleti évben jelenik meg, ami 2007. áprilisától 2008. márciusáig tart. Ugyanerre a sorsra jutott az Assassin's Creed is, ami mondjuk eddig se rendelkezett konkrét megjelenési idõponttal."
Ó igen, megyek veszek XboX360at, gépet neméri meg, tobbszazk lene mire fullon futna a game..majd..😄 ez vmi uberbrutal lesz bmeg!
most asszem szamolom napokat..

Halfer
azért ezt ne úgy tessék érteni, hogy 2008-ban jelenik meg a játék, közel sem errõl van szó.

SiteDisagner
2008... omájgád na no komment....

Rage47
köszi😊
ubitól nem is várhatunk mást...:S
grebber
Az Assassin's Creed megjelenését bizonytalan idõre eltolták. A közlemény szerint valamikor a 2007-2008-as üzleti évben jelenik meg, ami 2007. áprilisától 2008. márciusáig tart.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

GoKu x
láttuk már és várjuk nagyon

Dragooon
basszus szinte mindenhol fel lehet mászni a háztetõkre és tényleg bámészkodnak 😄 a lökdösõdés nem tom hogy lesz megoldva pc-n, de élvezni fogom^^ (már ha lesz pc-re és elindul a gépemen)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
EZT ITT nézzétek meg, ingame videjó, nem tudom volt-e már fent, ha igen, srry érte 😄D
nagggyon tetszik

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Rage47
és reméljük h naon jól fogják optimalizálni, ne legyen egy oblivion gépigénye😊
Esrohnoil
Kár h. csak egy egyszer végigvivõs akciójáték lesz...
De azért remélem a játékélményt eltalálják rendesen. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber

Next PC upgrade: 2022