Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
http://shop.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25632
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Tél is volna???
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amúgy csak 1-gyel kellett volna lejjeb olvasnod.
A gépigényrõl meg annyit, hogy még hivatalos megjelenési dátum sincs (igen, év sincs) PC-re... X360-ra vmikor 2007 a hivatalos, míg PS3-ra 2007 4. negyedév.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
512ram-ommal
2.6ghz-procimmal
radeon 9200 vidkarimmal meg a Play Station 2-mmel mehetek a sunyiba 😛
remélem olyan lessz mint a Half Life!Szép graf, kicsi gépigény!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A sorrendet írtam el neharagudj 😊
A prince 3 nál mindent felhúztam és nem volt egyetlenegyszer se lassú de mondjuk csontüres volt épp a gép meg hát 1 giga ram sokat nyom a latba...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
- sajnos azt kell mondjam hogy ez egészen biztosan nem igaz. 2800+ amd 1,5 giga ddr2 7600gs midnen húzva közepes beállításokkal fut tökéletesen. és nehogy azt mond hogy nincs jól beállítva a gépem, mert egyrészt értek hozzá, másrészt minden más játék is repeszt nálam, már amit bír ez a konfig pl: gta-sa full max röccenés nélkül
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ó igen, megyek veszek XboX360at, gépet neméri meg, tobbszazk lene mire fullon futna a game..majd..😄 ez vmi uberbrutal lesz bmeg!
most asszem szamolom napokat..
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nagggyon tetszik
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
De azért remélem a játékélményt eltalálják rendesen. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Next PC upgrade: 2022