9242
-
#1991 válaszd ki a listábóla Assassins Creed-et és megtudod hogy elmegy e a gépeden -
#1990 Akinek megy a game az melyik verzóval tolja? pls valaki írja be ... -
adamprof #1989 Full ilyen gépem van mint neked. Hát nagyonremélem h elszaggatgat...
De mégjobb ha folyékonyan megy XD -
ricsa008 #1988 hú ezt jól elírtam a gipsz miatt jobb kézzel vok kéntel írni ezer bocsérte?
szóval szerintetek? -
#1987 sok reményt nem fűnzék hozzá... -
ricsa008 #1986 szerintetek nekel elmegy full minimumon -
#1985 Képeket dobjál már légyszi! -
#1984 Videok hd minöségbe is
na itt még a videok is szagatnak néhol LOL o.O -
#1983 És melyik werzó van meg? Procyon? -
#1982 ugy kell átmenni hogy mozogsz velük:), vagyis ugy próbáld vedd fela ritmust, és óvatosan menny át ott ahol látsz egy kis rést vagy teret -
#1981 én mondtam:), és ez még roszabb lesz a végjátékról nem is beszélve:) -
timantes #1980 sz@ros kék tér , sztem nem csak én fogok ennél a fos résznél elakadni , hiába próbálom átvinni a csáveszt, a lökéssel sem megy , csak épp egy milimétert hozzáérek a kancsóshoz és olyan mintha gránát robbanna , repkednek az emberek szanaszét... -
#1979 Gondoltam én:( -
retek683 #1978 kb 3-4 órát nyomtam edig az elején tök jól ment de msot ahon má nbagy terek vannak meg minden minimumon is döcög (x2 5200+ 2 giga ram x1950 pro ) eg éves rendszer!! is tessék:( -
#1977 csak várjatok majd mikor lesznek árnyékok XD meg a többi nyalámság szaggatni fog az XD -
#1976 Jah , majd akkor beszaggat neki , mikor nemcsak ilyen kék térbe lesz Kétlem , hogy azon menne maxon , ha kimegy max med. on fog menni... -
#1975 Magyarítást honnan lehet letölteni? -
#1974 -
adammmmmmm #1973 Ez a játék most mekkora? 4 vagy 6 giga. Nézem a neten és ez a kattő van és kiváncsi vagyok melyik az igaz. -
#1972 képeket fpsel:), amugy az eleje még nem nagy szám, majd ha a városokba érsz akkor mond h suhan:) -
#1971 #1904 -
#1970 majd fog szaggatni, ha nem csak fehér/kék üresség lesz :( -
#1969 Ja azt szeretném kérdezni, h---> lcd monitor driver ha nincs feltéve, köze lehet a pc-k swappolásához, szaggatásához? -
adamprof #1968 hááááá EZAZZZ THX timantes, most nagyon boldoggá tettél :D -
#1967 naki a japánok hozták dehisz -
#1966 Bazz (:DDDD)mien a net gyorsaságod??? már játszol vele? én meg itt ki-be ki-be kapcsolom kliensemet a rlsek miatt, vagy a lassúság miatt:P -
timantes #1965 P4 3,4 GHz , 4 giga ram , x1950 --> a játéko 1280*1024es felbontásban MAXIMUMON tolom szaggatás nélkül!! ( ez volt az alap beállítás is ) . egymagos a procim nem kell ide dual meg quad -
adamprof #1964 timantes milyen géped van? -
#1963 Ja sry, nem vettem észre aláírásodban... -
Nyigu #1962 agyasveréb!!kb ez a negyedik topik amiben arrol olvasok hogy elakadtál.minek játszol ilyen játékokal?esetleg átmenjen hozzád valamelyikünk és végigvigye neked?ott van a szemed előtt mit kell nyomni. -
Hellsing47 #1961 mostanában inkáb gyorsaságra mennek..nem minőségre :( -
Matte #1960 nem hinném hogy 7800 GTX-el félnem kellene a képregénytől :) a kérdés inkább arra vonatkozott, hogy nincs e benne valami tiltás. (valószínűtlen, de előfordulhat.)
egyébként nincs játék ami akad, nem hiszem hogy ez lenne az első (na persze nem kell fullon játszni..) -
#1959 az a feladat h ugy juss át hogy ne lökd fel őket, vannak rések meg kell várni és ott beosonni, ennyi:) marha nehéz volt mitmondjak... -
#1958 Aki teheti sztem szedje a PROCYON-t... az a biztos.
majd várunk a crackre, ennyi. -
timantes #1957 azt nyomom , ellőki a kancsóst és a kancsó meg repked és tör össze , löki a parasztot a kancsó emg repül a föld felé -
adamprof #1956 a Frontlinesból nekem reloed-es van, és remélem most sem kell csalódnom bennük... -
#1955 neeeeeee, ne játsz vele, töröld le kapcsold ki:))) itt elekadni...
ott irja bazz, nem mondom el mert ott irja mit kell nyomni, ennyire nem lehetsz vak és korlátolt -
#1954 DE B+ -
Nyigu #1953 azért egy dologra kiváncsi lennék.a gépeden minder szoftver eredeti?lefogadom hogy az oprendszered is tört.koccolj a topikból kicsihuszár -
timantes #1952 elakadtam , segítsetek plz , kb 50szer próbáltam de mindig ujrakezdi ezt a gyík feladatot. Hogy kell itt átmenni hogy ne kezdjem újra ???