Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
hát igen én is erre gondoltam, hogy ha már a videókon jáccanak és innen kintrõl nézve szép is jó is akkor adhatnának nekünk valamit... Bár amit láttunk az Xboxos volt nem tom Pc-n megvan-e ugyanaz a pálya...Szerintetek??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Malakai
2 dátumot találtam, lusta voltam utánanézni melyik a hivatalos: Vmikor 2007, vagy Q3 2007.. Bár gyanítom az elsõ a hivatalosabb. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rage47
Sztem igen
Igaz, hogy a videókban csak 1 pályán játszanak, de elég jó állapotban van a game nem?
Gerbill
Szerintem nem, de nagyon remélem, hogy mégis

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gideon Wieth
szerintetek elképzelhetõ hogy karácsonykor jáccunk vele???

A demo is annak számít...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Én is! DE úgy tûnik több infót nem adnak ki a készítõk. SAJNOS!!!
Gideon Wieth
pedig lehetne valami!mittomén mondjuk mi lesz benne vagy várhatóe demo, ha igen mikorre képek videók bármi!! Bár én a demonak örülnék a legjobban!!!

Rage47
a fórum nem halt ki, csak a topik, mivel nincs róla semmi hír😊
De kár hogy kihalt ez a fórum. Nincs valami új infó róla?
Dragooon
asszem egy augusztusi gamestarban volt vmi interjú, abban volt szó ilyenrõl (asszem h 3 részes lesz), de nem szeretnék hülyeséget mondani...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Rage47
igen?😄 még ki sem jött, te már ilyeneket tudsz?😊
Dragooon
az a jó, hogy folytatása is lesz 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Malakai
Annak kell utánalesni, hogy pl a PC verziót más (al)stúdió csinálja-e...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gerbill
A Splinter Cell DA-nál is úgy volt, hogy párhuzamosan fejlesztik és nem portolás, majd csak utána derült ki, hogy mégis az. Meg valamelyik UBI oldalon láttam, ahol azt írták, hogy eljött náluk egy új korszak, mostantól nem régi konzolokról portolnak pc-re, hanem nextgen konzolokról.

Looooser

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hmuda
Igen ez az egyetlen félnivalónk ezzel kapcsolatban. Bár megjegyzem, hogy a Double Agent kivételével nekem egyetlen portjukkal se volt semmi gondom (és ott is inkább a tartalommal nem voltam kibékülve, amiért a shanghaii csapat felelõs). Viszont a montreáli csapat nem épp a félmunkáról híres.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rage47
nem portolt xar lesz? na én akkor nézek😄 mostani game-kat szinte mindig portolta az ubi
Malakai
Elõsszõr félhivatalosan X360-ra volt bejelentve még régen, aztán csak PS3 alatt volt az E3-on, végül lenyilatkozták, hogy mindig is ment a fejlesztés X360-ra is, ja és PC-re is párhuzamos fejlesztés folyik és nem portolás lesz, vmelyik videó úgy rémlik PCs is volt, de ebben nem vagyok biztos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Kezdheted edzeni a szemedet ahoz a nézéshez. Jópár hónapja ismert tény, jön PC-re.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gerbill
Ha pc-re nem is, Xbox360-ra 99%hogy kijön be is jelentették, a logó is ott van az oldalukon. Tehát biztos hogy nem ps3 exkluzív. Egyébként, ha jól tudom már Pc-re is bejelentették, de nem vagyok benne biztos.

Alwares
Hát én akkor néznék ha kijönne PC-re. Szerintem a Sony örülne még egy minõségi játéknak az Olny for PS3 sorozatban... És szerintem tán ki is használják, persze reméljük az UBI nem fogja engedni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Gideon Wieth
Nekem az uj DMCvel semmi bajom nem volt beraktam a WASD re az iránygombokat a JKIL re a harc a többit hagytam... Én csak hamar meguntam mert belefájdult a fejem...

Amugy gamepaddal vag joystickal nem nehéz jáccani... fõleg az ilyen third person nézetû játékokat... könyebb egy picit irányítani ha megszokod... egyébként POP-okat én is billel vittem nem bírtam átállni 5 év ps1 után megint a joystickra....

SNAKE01
hm

berlinboy6329
Én a billt meg az egeret részesítem elõnyben.DMC 3 mal is simán elmentem Stylishig.Fegyvert váltogattam,közbe lõttem,ugrottam,aztán 1 kis kombó fegyvewr váltogatás közben,szal elég jól megvoltam 1-2 óráig tána viszont abba kellett hagynom mert,már nem tudtam melyik gombbal mit csinákl.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SNAKE01
megszokható nagyon gyorsan és hát közelebb vannak a gombok megminden nagyon jó!<#gonosz1>

Rage47
én is azon tolnám, max graf, semmi szaggatás... csak az egér hiányozna. de azt mondják megszokható, bár elképzelni sem tudom hogyan.
SNAKE01
ja!😄
de szerintem én Xbox360-on tolom mint a sc dábül édzsönt!<#hehe>

Rage47
örüljünk h pc-re kijön 😊
watto
Kár hogy paystation2-re nem jön😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Gideon Wieth
de nem jön ki más kép😊 lekaptam 😊

Gideon Wieth
jah aaaz 😄 asszittem az egyéni style vagy valami nem goondoltam hogy utal is valamire 😊

Gerbill
Egy kicsit megzizzen a kép, szétcsúszik a karakter, mint a bannerban, vagy mint az UbiSoft oldalán lévõ vidókban.

Rage47
ezt komolyan kérded?😄 láttál már videót róla?
amúgy a bannerba is beleraktam😊
Gideon Wieth
szal mien effekt lesz az???

Rage47
ubisoftnál hááát 1 év? 😄
Gideon Wieth
demot amugy nem adnak ki ?? nekem elég lenne az ami ingame videóban volt... bár gondolom az csak Xboxos... de meddig tartana abbol egy port ??? 😊😛

Gideon Wieth
Milyen effektek ? Mit nem vettem észre ?? 😄😄

Looooser
Nagyon szépen köszönöm 😊😊😊😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gerbill
Szerintem ez a sci fi mûfaj, fõleg hogy csak így utólag mondták el, nagyon feldobta a hangulatot, mostmár lehet tudni miért vannak azok a különleges effektek a videókban. Kár, hogy még sokat kell várni.

Hmuda
Ismert tények az AC-vel kapcsolatban.

Folyamatosan frissítik a legújabb interjúk és közlemények alapján.

Looooser
és ezt honnan szedted????? érdekel...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gideon Wieth
nekem bõven megfelelt volna ha tényleg egy szimpla Hassassin-t kapunk... Remélem nem rontják el a sci-fi vonallal... Bízok az ubisok hozzáértésben 😊

Kösz.
Hmuda
Tények:

- A megjelenés jelenleg: 2007/2008-as üzleti év. Valszeg jövõ karácsony környéke a legesélyesebb.
- A beavatással kezdõdik, amikor levágják Altair ujját, hogy használhassa a rugós tõrt.
- A játékidõ 10%-át tervezik a jelen/jövõ idõsíkba tenni.

Looooser
a remény hal meg utoljára... reméld hogy nem effektlessz belõle

nem tudom mennyire használható info, de a jatekok.hu-n a megjelenésnél 2007-3-30 szerepel.....legyen igazuk 😊

Rage47
AssassinsCreed_DevDiary1_Story.wmv
Melyik videóbol vetted ki?
Looooser
hány vidi van kinnt idáig? 3 a gfõ oldalon + 1 amikor a csaj x360-ason mutat be egy jó 20 perces ingam és ennyi...
---
jah lehet hogy ez az ujj levágósdi olyan mint a körülmetélés

Rage47
Azért hiányzik az ujja, mert ez volt a "belépõ", hogy bérgyilkos lehessen. Az õ körükben abban az idõben ez egy riutálé is volt, ráadásul csak így tudja használni a fegyverét. Így vettem ki az egyik videóból.