9242
  • Sarapetike
    válaszd ki a listábóla Assassins Creed-et és megtudod hogy elmegy e a gépeden
  • NeBby
    Akinek megy a game az melyik verzóval tolja? pls valaki írja be ...
  • adamprof
    Full ilyen gépem van mint neked. Hát nagyonremélem h elszaggatgat...
    De mégjobb ha folyékonyan megy XD
  • ricsa008
    hú ezt jól elírtam a gipsz miatt jobb kézzel vok kéntel írni ezer bocsérte?
    szóval szerintetek?
  • Maxtreme
    sok reményt nem fűnzék hozzá...
  • ricsa008
    szerintetek nekel elmegy full minimumon
  • dante3
    Képeket dobjál már légyszi!
  • Sarapetike
    Videok hd minöségbe is
    na itt még a videok is szagatnak néhol LOL o.O
  • Prince23
    És melyik werzó van meg? Procyon?
  • Istencsászár
    ugy kell átmenni hogy mozogsz velük:), vagyis ugy próbáld vedd fela ritmust, és óvatosan menny át ott ahol látsz egy kis rést vagy teret
  • Istencsászár
    én mondtam:), és ez még roszabb lesz a végjátékról nem is beszélve:)
  • timantes
    sz@ros kék tér , sztem nem csak én fogok ennél a fos résznél elakadni , hiába próbálom átvinni a csáveszt, a lökéssel sem megy , csak épp egy milimétert hozzáérek a kancsóshoz és olyan mintha gránát robbanna , repkednek az emberek szanaszét...
  • Prince23
    Gondoltam én:(
  • retek683
    kb 3-4 órát nyomtam edig az elején tök jól ment de msot ahon má nbagy terek vannak meg minden minimumon is döcög (x2 5200+ 2 giga ram x1950 pro ) eg éves rendszer!! is tessék:(
  • Sarapetike
    csak várjatok majd mikor lesznek árnyékok XD meg a többi nyalámság szaggatni fog az XD
  • NeBby
    Jah , majd akkor beszaggat neki , mikor nemcsak ilyen kék térbe lesz Kétlem , hogy azon menne maxon , ha kimegy max med. on fog menni...
  • Dante73
    Magyarítást honnan lehet letölteni?
  • Dragooon #1974
  • adammmmmmm
    Ez a játék most mekkora? 4 vagy 6 giga. Nézem a neten és ez a kattő van és kiváncsi vagyok melyik az igaz.
  • Istencsászár
    képeket fpsel:), amugy az eleje még nem nagy szám, majd ha a városokba érsz akkor mond h suhan:)
  • BaLTáSGYiLKoS
  • Dragooon #1970
    majd fog szaggatni, ha nem csak fehér/kék üresség lesz :(
  • Prince23
    Ja azt szeretném kérdezni, h---> lcd monitor driver ha nincs feltéve, köze lehet a pc-k swappolásához, szaggatásához?
  • adamprof
    hááááá EZAZZZ THX timantes, most nagyon boldoggá tettél :D
  • Dragooon #1967
    naki a japánok hozták dehisz
  • Prince23
    Bazz (:DDDD)mien a net gyorsaságod??? már játszol vele? én meg itt ki-be ki-be kapcsolom kliensemet a rlsek miatt, vagy a lassúság miatt:P
  • timantes
    P4 3,4 GHz , 4 giga ram , x1950 --> a játéko 1280*1024es felbontásban MAXIMUMON tolom szaggatás nélkül!! ( ez volt az alap beállítás is ) . egymagos a procim nem kell ide dual meg quad
  • adamprof
    timantes milyen géped van?
  • Prince23
    Ja sry, nem vettem észre aláírásodban...
  • Nyigu
    agyasveréb!!kb ez a negyedik topik amiben arrol olvasok hogy elakadtál.minek játszol ilyen játékokal?esetleg átmenjen hozzád valamelyikünk és végigvigye neked?ott van a szemed előtt mit kell nyomni.
  • Hellsing47
    mostanában inkáb gyorsaságra mennek..nem minőségre :(
  • Matte
    nem hinném hogy 7800 GTX-el félnem kellene a képregénytől :) a kérdés inkább arra vonatkozott, hogy nincs e benne valami tiltás. (valószínűtlen, de előfordulhat.)

egyébként nincs játék ami akad, nem hiszem hogy ez lenne az első (na persze nem kell fullon játszni..)
  • Istencsászár
    az a feladat h ugy juss át hogy ne lökd fel őket, vannak rések meg kell várni és ott beosonni, ennyi:) marha nehéz volt mitmondjak...
  • Prince23
    Aki teheti sztem szedje a PROCYON-t... az a biztos.
    majd várunk a crackre, ennyi.
  • timantes
    azt nyomom , ellőki a kancsóst és a kancsó meg repked és tör össze , löki a parasztot a kancsó emg repül a föld felé
  • adamprof
    a Frontlinesból nekem reloed-es van, és remélem most sem kell csalódnom bennük...
  • Istencsászár
    neeeeeee, ne játsz vele, töröld le kapcsold ki:))) itt elekadni...

ott irja bazz, nem mondom el mert ott irja mit kell nyomni, ennyire nem lehetsz vak és korlátolt
  • Prince of Máté
    DE B+
  • Nyigu
    azért egy dologra kiváncsi lennék.a gépeden minder szoftver eredeti?lefogadom hogy az oprendszered is tört.koccolj a topikból kicsihuszár
  • timantes
    elakadtam , segítsetek plz , kb 50szer próbáltam de mindig ujrakezdi ezt a gyík feladatot. Hogy kell itt átmenni hogy ne kezdjem újra ???