9242
-
#2426 lol a tutorial vázás csajos ügynél úgy kell átmenni, hogy press HOLD SHIFT.... ennyi.:D
Gondolom megcsinálta az illető. -
mnorbert0308 #2425 Hello!
Olyan gondom van, hogy:
-fut a játék nagyon jó grafival, de úgy kb 5percenként megáll. A jatékban van egy program ami leellenőrzi hogy jó-e a gépen a játékhoz,nos ez a program hibát talált a procimra. Azt irta hogy minimum 2,00Ghz de nekem meg 3,00Ghz-es processorom van. Na ekor ez most hogy van? Valaki tudna segiteni? -
#2424 Midjárt csinálok tesztet képpekel meg meindennel. -
mikiking #2421 milyen gép ? -
#2420 mért 1152-be játszol? -
#2419 appám egyelőre nagyon tetszik a játék
nem akad, 1152¤864-ben, minden max. szerencsére a beszédet is értem:) -
#2418 Omg és működik :D
Köszi! -
#2417 azt sajnálom,hogy angol feliratozás hiányzik a játékból így csak sajnos félig meddig értem a sztorit,sajnos ez nálam sokat leront az élményen:(Tényleg nincs feliratozás?Hátha én voltam a béna... -
CitizenX #2412 Nálam kés a vajban szinten megy csutkára állítva minden. 6750-es proc, 8800GT 512 megás, 3 giga ram és ikszpé. :) -
#2411 Gépigénye mekkora?A hivatalosat tudom de ahoz képest milyen?Jól optimizált? -
#2410 Hi all!
Nekem is nagyon tetszik, még PS3-ra is beszerzem majd. Tegnap felraktam egy Vista-t (Home Premium) és kicsit talán szebb DX10-be de nem sokkal, viszont az FPS az nagyon alacsony. Mindjárt csinálok egy gyors mérést, meg összehasonlító képeket. -
xido #2409 szuper...köszi:)..megint tanultam egy új hibajelenséget:) -
#2408 High Profile Toogle-t kapcsoljátok be, sokkal kényelmesebb így az irányíás, nem kell folyamatosan nyomni az egeret, ha menekültök, harcoltok, ugráltok vagy bármi eféle.
Megj.: Gears of War 5Ft-ot nem ér :D -
CitizenX #2407 Ebben egyetértünk. 4-5k-s árakra gondoltam én is természetesen. 10-12k-ért tőlem is megrohadhat a polcon egy Airborne.
ON: Egyébként nagy poén ez a házakon való ugribugri, lehetett volna Yamakasi's Creed is a game neve.:) -
PunkZoli #2406 az speciel annyit megér, meg az ut 3 is... mert az a normális ár egy játékért...
viszont azt ne mond, hogy egy max 10 óra alatt végig nyomható cucc megér ennyit:) , na de nem neked szól elsősorban, hanem a helyzetnek, hogy ennnyibe kerülnek a dolgok; és biztos vagyok hogy ha 4-5 k lenne egy stuff, akkor sokkal többen vennék.. duplaannyian, minimum -
#2405 valaki #2391 ??? -
#2403 Iszonyat tetszik...
-
CitizenX #2402 Ja, én is. :D Nem tudom mi ebben olyan misztikus mások számára. Nyomod a gombot oszt kész. :) -
#2401 én ugy csináltam meg hogy nyomva tartottam a gombot és simán mentem elöre és igy amikor nekemjött valaki azt a kezével ö tartota fel és simán kikerültek XD -
CitizenX #2400 Pl. azért, hogy 5-6 év múlva még gyártsanak nekünk single játékot? Nme azt mondom, hogy mindent meg kell venni, de a jobbakat talán ésszerű lenne, főleg, ha mostanság megpróbálják emberi áron nyomni. (Pl. Airborne-t az öt órás játékidejével biztos nem venném meg 11k-ért, majd ha 4-5 lesz, akkor hozzácsapom a gyűjteményemhez.) De azt ne mondd, hogy pl. egy Gears of War nem ér 4k-t. -
PunkZoli #2397 miért vennél single játékot? egyszer végig tolod és kész -
CitizenX #2396 Pedig 1xü: Át kell haladni közöttük úgy, hogy finoman elterelgeted magad elöl a jóasszonyokat. Ha tényleg finoman lökdösődsz, akkor nem esik le a fejükről, és nem tör ki a hiszti. -
#2391 nekem az lenne a kérdésem, hogy menyi kb. a játékidő ... ez is egy gyönyörű de irtó rövid játék ? :D -
Zoleeka007 #2389 Megy az van hozzá fixáló cucucli -
kilcsir #2388 Tényleg nem megy a 2. pálya?? Mert akkor nem szerzem be, ahoz tul nagy, a netem meg szar. -
Martins15 #2387 Gyerekek mit aggódtok h nem mükszik a 2. pálya?Én még az elsőtől is messze vagyokValaki mondja már meg hogy a tutorialba h kell tovább menni a 2 "küldinél" amikor a vázával a fejükön mennek a nők és közöttük át kell kellni.Egyszerűen sehogy sem sikerül -
#2386 Egy nagyon kényes kérdésem lenne...
Érdemes feltenni látványbeli különbség elérése érdekében a VISTA-t, vagy nincs különbség DX10 és DX9 verziók között???? -
tibiszabo #2385 No warez! Próbáld megvenni, jó játék, megéri!
DE holllllllll??????? -
#2384 Van benne, legalábbis X360-on még volt benne manual save, viszont csak a státuszudat menti el, sőt pl. ha megcsinálsz egy küldetést/mellékküldetést, akkor elmentette mindig alapból magától, szóval nem is érdemes nagyon save-elni magadtól. Hacsak az autosave nincs kinyomva.. :)
Amúgy minden fintorgónak mondanám, hogy ne ítélje el a játékot még az első olyan 2-3, esetleg 4 órában látottak alapján.. El kell vinni egy jódarabig, majd meglátjátok, hogy tényleg érdemes. Mondjuk kicsit monotonok a mellékküldetések, de a grafika és a lenyűgöző ÉLŐ városok és környezet kárpótol mindent. :) Ráadásul az assassination-ök nagyon jók! ;) Aki pedig már most hiányolja a harcbeli kombókat, az nyugodjon meg..meg fogja kapni majd idővel szépen őket, csak játszon! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mostani időben való mászkálásból pedig nem lesz sok, 1-2 pernyi néha...az meg még tökre elviselhető.. :) -
#2383 2 fps-el?
Nehogy azt mond hogy külső tereken jól megy.. -
#2382 Csak a crackes bugos (legalábbis a hang meg a hasonlók)
Ha nem crackel indítod megy rendesen! -
IgH #2381 Annyit azért megkérdeznék,elvégre csak félig warez,de ugyanannyira vonatkozik az eredeti játékra is,h ez a végleges verzió,vagy télleg csak vmi pre-release,netán beta,vagy csak a crack hibája?? Mert ha ennyire bugos kb. a majd boltokba kerül játék,akkor gondok lesznek..meg ugye elég furcsa,h 1hónappal megjelenés előtt kikerült,nemsűrűn fordul elő az ilyen,azért sanszos h ez nem a végleges. Vmi tényanyag ezzel kapcsolatban? -
#2380 Vagyis a "multat" kell végigjátszani? -
Swen #2379 a kövekezőn maxra húzva (kivéve shadows, az 2-es) illetve 1024*768-on simán fut, és még szép is, nah persze élsímitással meg nagyobb felbontásban bisztos szebb és jobb lenne...
P4 2,4
3 GB DDR Ram
7600 GT 256Ram
-
Djemba #2378 AMD 2800+
ATI Radeon 1650x pro 512mb
1gb ram
ezen elidulna? -
rockerdave #2377 nekem megy tökéletesen, játszottam vele fél órát,semmi gáz nem volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom ti hogy vagytok vele,nekem nem igazán jön be ez a jelenből visszaemlékezős dolog,a mai énnel rohangálni nagyon unalmas :S
manuális save nincs benne amúgy? csak a gép menthet? -
CitizenX #2376 Egész pofás-hangulatos játék lenne ez, nagyon simán fut is, hang sem csúszik, meg ilyenek. :D -
#2375 A Witcher sokkal jobban fut. -
#2374 Ennek örülök, rosszabbra számítottam
Kb a Witcherhez hasonlítottam, ahogy Prince is írta.
Talán egy kétmagos proci kellene még, és nem lenne lassulás sem:)
-
#2373 Na játszottam több mint félórát vele, megáálás nélkül.
Most azt kell írnom, h most a hangokkal nincs gond, viszont a prolológusban csúszott-mászott a dialógushang.
most az első mapon vagy levelen vagyok, eddig nagyon állat a játék.
Minden highon van, kivéve árnyék kikapcs, azt nem bírja a 7300 gt-m:P persze 1024-es képernyő beállítással. ha feltettem high shadowra akkor tiszta képregény volt. Azon morfondírozok, h a történet előre haladtával kénytelen leszek levenni lowra a garfikát. Viszont ezt aképarányt 16:9-et nem lehet kikapvsolni? Végre egy lopakodós elemekkel is megtüzdelt játék!
Üzenet azoknak, akik kételkednek abban, h menni fog rajta:
sztem a játék optimalizálása olyan mint a Witcher-é. Akinek az elindult, ez is elfog. Nyugodtak lehettek.