9242
  • Prince23
    lol a tutorial vázás csajos ügynél úgy kell átmenni, hogy press HOLD SHIFT.... ennyi.:D
    Gondolom megcsinálta az illető.
  • mnorbert0308
    Hello!

Olyan gondom van, hogy:
    -fut a játék nagyon jó grafival, de úgy kb 5percenként megáll. A jatékban van egy program ami leellenőrzi hogy jó-e a gépen a játékhoz,nos ez a program hibát talált a procimra. Azt irta hogy minimum 2,00Ghz de nekem meg 3,00Ghz-es processorom van. Na ekor ez most hogy van? Valaki tudna segiteni?
  • SD456
    Midjárt csinálok tesztet képpekel meg meindennel.
  • mikiking
    milyen gép ?
  • zzeN
    mért 1152-be játszol?
  • Dragooon #2419
    appám egyelőre nagyon tetszik a játék
    nem akad, 1152¤864-ben, minden max. szerencsére a beszédet is értem:)
  • Mr_no_NaMe
    Omg és működik :D
    Köszi!
  • petee
    azt sajnálom,hogy angol feliratozás hiányzik a játékból így csak sajnos félig meddig értem a sztorit,sajnos ez nálam sokat leront az élményen:(Tényleg nincs feliratozás?Hátha én voltam a béna...
  • CitizenX
    Nálam kés a vajban szinten megy csutkára állítva minden. 6750-es proc, 8800GT 512 megás, 3 giga ram és ikszpé. :)
  • Fehercsoki
    Gépigénye mekkora?A hivatalosat tudom de ahoz képest milyen?Jól optimizált?
  • SD456
    Hi all!

Nekem is nagyon tetszik, még PS3-ra is beszerzem majd. Tegnap felraktam egy Vista-t (Home Premium) és kicsit talán szebb DX10-be de nem sokkal, viszont az FPS az nagyon alacsony. Mindjárt csinálok egy gyors mérést, meg összehasonlító képeket.
  • xido
    szuper...köszi:)..megint tanultam egy új hibajelenséget:)
  • HeadHunter86
    High Profile Toogle-t kapcsoljátok be, sokkal kényelmesebb így az irányíás, nem kell folyamatosan nyomni az egeret, ha menekültök, harcoltok, ugráltok vagy bármi eféle.

Megj.: Gears of War 5Ft-ot nem ér :D
  • CitizenX
    Ebben egyetértünk. 4-5k-s árakra gondoltam én is természetesen. 10-12k-ért tőlem is megrohadhat a polcon egy Airborne.

ON: Egyébként nagy poén ez a házakon való ugribugri, lehetett volna Yamakasi's Creed is a game neve.:)
  • PunkZoli
    az speciel annyit megér, meg az ut 3 is... mert az a normális ár egy játékért...
    viszont azt ne mond, hogy egy max 10 óra alatt végig nyomható cucc megér ennyit:) , na de nem neked szól elsősorban, hanem a helyzetnek, hogy ennnyibe kerülnek a dolgok; és biztos vagyok hogy ha 4-5 k lenne egy stuff, akkor sokkal többen vennék.. duplaannyian, minimum
  • zeus89
    valaki #2391 ???
  • mikeleroi
    Iszonyat tetszik...

• CitizenX
    Ja, én is. :D Nem tudom mi ebben olyan misztikus mások számára. Nyomod a gombot oszt kész. :)
  • Sarapetike
    én ugy csináltam meg hogy nyomva tartottam a gombot és simán mentem elöre és igy amikor nekemjött valaki azt a kezével ö tartota fel és simán kikerültek XD
  • CitizenX
    Pl. azért, hogy 5-6 év múlva még gyártsanak nekünk single játékot? Nme azt mondom, hogy mindent meg kell venni, de a jobbakat talán ésszerű lenne, főleg, ha mostanság megpróbálják emberi áron nyomni. (Pl. Airborne-t az öt órás játékidejével biztos nem venném meg 11k-ért, majd ha 4-5 lesz, akkor hozzácsapom a gyűjteményemhez.) De azt ne mondd, hogy pl. egy Gears of War nem ér 4k-t.
  • PunkZoli
    miért vennél single játékot? egyszer végig tolod és kész
  • CitizenX
    Pedig 1xü: Át kell haladni közöttük úgy, hogy finoman elterelgeted magad elöl a jóasszonyokat. Ha tényleg finoman lökdösődsz, akkor nem esik le a fejükről, és nem tör ki a hiszti.
  • zeus89
    nekem az lenne a kérdésem, hogy menyi kb. a játékidő ... ez is egy gyönyörű de irtó rövid játék ? :D
  • Zoleeka007
    Megy az van hozzá fixáló cucucli
  • kilcsir
    Tényleg nem megy a 2. pálya?? Mert akkor nem szerzem be, ahoz tul nagy, a netem meg szar.
  • Martins15
    Gyerekek mit aggódtok h nem mükszik a 2. pálya?Én még az elsőtől is messze vagyokValaki mondja már meg hogy a tutorialba h kell tovább menni a 2 "küldinél" amikor a vázával a fejükön mennek a nők és közöttük át kell kellni.Egyszerűen sehogy sem sikerül
  • DarkSector
    Egy nagyon kényes kérdésem lenne...
    Érdemes feltenni látványbeli különbség elérése érdekében a VISTA-t, vagy nincs különbség DX10 és DX9 verziók között????
  • tibiszabo
    No warez! Próbáld megvenni, jó játék, megéri!
    DE holllllllll???????
  • mucsácsó
    Van benne, legalábbis X360-on még volt benne manual save, viszont csak a státuszudat menti el, sőt pl. ha megcsinálsz egy küldetést/mellékküldetést, akkor elmentette mindig alapból magától, szóval nem is érdemes nagyon save-elni magadtól. Hacsak az autosave nincs kinyomva.. :)

Amúgy minden fintorgónak mondanám, hogy ne ítélje el a játékot még az első olyan 2-3, esetleg 4 órában látottak alapján.. El kell vinni egy jódarabig, majd meglátjátok, hogy tényleg érdemes. Mondjuk kicsit monotonok a mellékküldetések, de a grafika és a lenyűgöző ÉLŐ városok és környezet kárpótol mindent. :) Ráadásul az assassination-ök nagyon jók! ;) Aki pedig már most hiányolja a harcbeli kombókat, az nyugodjon meg..meg fogja kapni majd idővel szépen őket, csak játszon! :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mostani időben való mászkálásból pedig nem lesz sok, 1-2 pernyi néha...az meg még tökre elviselhető.. :)
  • Maxtreme
    2 fps-el?
    Nehogy azt mond hogy külső tereken jól megy..
  • NeBby
    Csak a crackes bugos (legalábbis a hang meg a hasonlók)
    Ha nem crackel indítod megy rendesen!
  • IgH
    Annyit azért megkérdeznék,elvégre csak félig warez,de ugyanannyira vonatkozik az eredeti játékra is,h ez a végleges verzió,vagy télleg csak vmi pre-release,netán beta,vagy csak a crack hibája?? Mert ha ennyire bugos kb. a majd boltokba kerül játék,akkor gondok lesznek..meg ugye elég furcsa,h 1hónappal megjelenés előtt kikerült,nemsűrűn fordul elő az ilyen,azért sanszos h ez nem a végleges. Vmi tényanyag ezzel kapcsolatban?
  • DarkSector
    Vagyis a "multat" kell végigjátszani?
  • Swen
    a kövekezőn maxra húzva (kivéve shadows, az 2-es) illetve 1024*768-on simán fut, és még szép is, nah persze élsímitással meg nagyobb felbontásban bisztos szebb és jobb lenne...

P4 2,4
    3 GB DDR Ram
    7600 GT 256Ram

• Djemba
    AMD 2800+
    ATI Radeon 1650x pro 512mb
    1gb ram
    ezen elidulna?
  • rockerdave
    nekem megy tökéletesen, játszottam vele fél órát,semmi gáz nem volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem tudom ti hogy vagytok vele,nekem nem igazán jön be ez a jelenből visszaemlékezős dolog,a mai énnel rohangálni nagyon unalmas :S

manuális save nincs benne amúgy? csak a gép menthet?
  • CitizenX
    Egész pofás-hangulatos játék lenne ez, nagyon simán fut is, hang sem csúszik, meg ilyenek. :D
  • rage
    A Witcher sokkal jobban fut.
  • DaemoonHunter
    Ennek örülök, rosszabbra számítottam
    Kb a Witcherhez hasonlítottam, ahogy Prince is írta.
    Talán egy kétmagos proci kellene még, és nem lenne lassulás sem:)
  • Prince23
    Na játszottam több mint félórát vele, megáálás nélkül.
    Most azt kell írnom, h most a hangokkal nincs gond, viszont a prolológusban csúszott-mászott a dialógushang.
    most az első mapon vagy levelen vagyok, eddig nagyon állat a játék.
    Minden highon van, kivéve árnyék kikapcs, azt nem bírja a 7300 gt-m:P persze 1024-es képernyő beállítással. ha feltettem high shadowra akkor tiszta képregény volt. Azon morfondírozok, h a történet előre haladtával kénytelen leszek levenni lowra a garfikát. Viszont ezt aképarányt 16:9-et nem lehet kikapvsolni? Végre egy lopakodós elemekkel is megtüzdelt játék!

Üzenet azoknak, akik kételkednek abban, h menni fog rajta:
    sztem a játék optimalizálása olyan mint a Witcher-é. Akinek az elindult, ez is elfog. Nyugodtak lehettek.