Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
http://www.gamestar.hu/assassins-creed-gameplay-movie.html

nemtom vótemá, most néztem meg ezt a gameplay movie-t, ezt a játékot várom legjobban az alan wake meg a sc2 mellett😊)nagyon nagy lesz!!4
Gideon Wieth
jajh emberek
nem erre értettem hanem a MOHÁra
Az assassin creed-et nagyon jól megcsinálták, minden szempontból nekem nagyon tetszik 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Alwares
Kiváncsi leszek lesz-e valami jó cucc a limited editionban...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Igen az kamu. Hogy mit jelent? Hogy ugyanabban az idõpontban jön minden platformra, közte PC-re is.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Egyépként az 576-on mért van ki írva hogy szeptember 9-én fog megjeleni?
Ez ugye csak kamu?
Öszezavarodtam<#szomoru1>
Soldiers
na és ez mit jelent

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

JAVÍTVA...kicsit bele kellett olvasni mélyebben a communitybe...tessék a jóhír:

"Today Ubisoft, one of the world’s largest video game publishers, announced the worldwide launch for the highly anticipated and critically acclaimed Assassin’s Creed™ will be November 2007.

The Assassin’s Creed franchise will make its debut on the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft and PC..........

........Assassin’s Creed will be available in North America at the MSRP of $59.99 with the Limited Edition priced at $69.99 – ESRB rating is pending.

Hát én nem tudom gyerekek....
Még mindig (bár ez saját vélemény) de a fejlesztõi / kiadó honlapban bízok igazán és ha azt szemügyre veszitek akkor két nagyon fontos info jut el hozzátok:

1. release date: 2007/11/17
2. Playstation3/XBOX360/PSP, semmi PC.....még a legkisebb se....

de akkor <#mf1><#mf1>

Kandurex
aha 😊 ÚGY LEGYEN!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Szerintem egyszerre fog megjelenni, legfeljebb egy-két napos differencia lesz...

Bucser
....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Soldiers
nem mond azt hogy soha megfog az jelenni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ja, persze, egybõl kettõt is <#zavart2> most mondjuk lehet, hogy lesz lehetõségem pénzszerzésre, de az se biztos... egy karit már kiszemeltem (na az már sm 4.0-ás, dx10-es)
Kandurex
soha <#wilting>? #785

A PC késni, fog ezt tudjuk.<#szomoru1>
Szerintetek mikorra lesz PC verzió Karácsonyra<#vigyor3>, hamarab<#nyes>, 2008 eleje<#boxer>, ki mit tippel?
Soldiers
hát karácsonyra beszerzel egy atit vagy Nvidiát ami sm 3-mas

sapphire radeon 9600 atlantis 256 mb...
Soldiers
hát nem nagyon milyen karid van?

ja, szerintetek menni fog sm 2.0-ás karin? csak mert a képek alapján nekem úgy tûnik, hogy menni fog... (vagy csak túlzottan szeretném, hogy menjen vele 😄)
jah, elkötöd a szekeret mi ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bucser
Annyiban igaza van, hogy ez is sandbox game.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Looooser
hát ez teljesen más mint a gta...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hát azért azt nem mondanám 😛
Soldiers
még a végén nem jelenik meg PC-re

Soldiers
Tiszta olyan lesz mint a GTA csak középkorban

Már nem is emlékszem melyik játékot vártam enyire?
Bucser
A PC biztos csak a PC-s megjelenés idõpontja nem.

Ténleg ha nem bisztos a pc akkor mért lehet már tök régóta elõrendelni az 576-on?
ez + Witcher azt elvok 1 évig xD

Én is remélem hogy nem tõlik a PC-t<#vigyor2>. Ez az egyik játék amit már alig bírok kivární<#eplus2>! Az biztos hogy ezt, megveszem eredetibe<#vigyor5><#vigyor5>.
Rage47
nekem aztán tök mind1, hogy hol mászik stb. a lényeg h szórakoztató legyen😊 márpedig itt nagyon jól megcsinálták a falmászást meg az ugrálósdit is😊
Bucser
Kit érdekel a realitás??? Miért a POP-ban a faloldalán való futás valós volt?...

Rage47
és az reális, hogy a falakon úgy mászik, mint pókember?😄
Gideon Wieth
azért nem teljesen sérülés nélküli a magasból ugrás...de tény hogy a reális határt kicsit kitolták..Toronyról esek meghalok
de ha feleakkora háztetõrõl akkor nem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber
Ahogy leugrik a magasból az nagyon gagyi valoszinû túlélné akárki is.
De mondjuk új Mohában is a magasról ugrás sérülés nélküli ugyhogy elnézzük ezt a hibát!

Next PC upgrade: 2022

Alwares
Jah mert nem megy pc-n a warez és emiatt sír mindenki. Ha továbbra se lesz müködõ warez akkor majd belenyugszanak és szépen ott is helyreáll a rend. Huh ez az Assassins Creed de messze van még, nehéz lesz kibírni addig... Hogy demo mikor lesz az jó kérdés, de összedobhatnának egyet már...

Kandurex
"A GC-n sajnos Jade Raymond nem volt jelen, helyette azonban egy másik, nem kevésbé kedves hölggyel, Elspeth Toryval, az animációs részek projektvezetõjével nyílt alkalmunk interjút készíteni. Ezt hamarosan közzé fogjuk tenni, addig is az interjú elõtt látott Assassin's Creed bemutató egyik legmegdöbbentõbb információját szeretném megosztani olvasóinkkal: "a játék megjelenése novemberben várható PS3-ra és Xbox 360-ra". Ebben így nincs semmi újdonság, eddig is novemberi megjelenést ígértek, azonban a platformok listája igencsak meglepte a hallgatóságot. Természetesen azonnal többen is rákérdeztek: na és a PC-s verzió? Sajnos azonban igen rejtélyes választ kaptunk erre: "Ezzel kapcsolatban jelenleg nem mondhatunk semmit". Bízzunk benne, hogy mindez csak késést jelent, és nem törölték a PC-s kiadást, mert nagyon jó játéktól esnénk el, ha így lenne."

meg ez is :S

STREEX
Új videók a Pcdome.hu -n!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Gideon Wieth
Bioshock topik az sokkal inkább kínzókamra mint topik

Bucser
Hála az égnek nem vagyok.

OFF
Elõzõ HSZekben láttam hogy az 576 szeptembert írt ki megjelenésnek. Nos, erre nem mondok semmit, Airborne-ra is legelõször kiírták a 24.-ét aztán kiírták a 27.-ét, de akkor nekik tuti nem lesz belõle raktáron mert amerikában is akkor lesz kiadva...

Nyughass Buksi! 😛 Hagyd már békén! Be van sózva õ is a játék miatt (ami nem csoda), nem lehet olyan nyers, mint te... és kíváncsian kérdezõsködik. Ha a Bioshock topicban lennél... na ott nem bírnád ki 😄
Gideon Wieth
asszem a tavaly augusztusi számban volt egy interju, és amikor bad sector irt egy elõzetest a GS online-ra valahol ott is mondta, hogy a fejlesztõbácsik a megjelenés elõtt kiadnak egy demót.

Bucser
már ebédeltem.

Kandurex
tépd le a fejét

Bucser
Kik mondták és hol? Ne a levegõbe beszélj, mert a szomszéd nálunk is beszél hülyeségeket. Ha olvastál valamit akkor forrást linket is mellékelj hozzá szerintem.

Gideon Wieth
azt mondtákk hogy a játék megjelenése elõtt lesz demo... hogy most ez egy héttel elõtte //mint bioshock/
vagy egy hónappal elõtte /mitn Dark Messiah/
azt nem lehet tudni

nov váááá, dec be lesz csak új gép 😄

rastaman
hát a nép most is itt van, csak nem írnak be mindenféle spam/flém hülyeségeket mint pl crysis/nfs topikokban hál istennek... no de részemrõl elég is az off-ból, visszatérek inkább megint a háttérbe és csak figyelem mások hozzászolásait...