9242
  • Denes888
    Kipróbáltam a játékot. Egyszerűen fantasztikus lett szerintem. Szép, látványos, és télleg olyan mintha egy bérgyilkos lennél. 320-as GTS-el 1680x1050-ben max élsimítás + v-sync-al 40-50fps. Szerintem jól optimalizálták.
  • rage
    7600 GT-vel, 2 GB Ram-mal, 3.4 GHZ-es procival megnéztem maxon.
    Nem szaggat, hanem inkább lassított felvétel :)

Ha lejjebb veszed, jobb lesz a helyzet valamelyest, de nem fog suhanni.

Mellesleg nagyon szép maxon, csak kicsit nagyobb kihívás így játszani vele :)
  • Paranoia
    nah az tök jó.akkor holnap nekiesek

köszi
  • Rage47
    van benne, de azt is tök jól megoldották. itt inkább szórakoztató/látványos, mint fárasztó/megerőltető, mert alig kell vmit csinálni és magától akciózik a levegőben :)
  • Paranoia
    oan prinsz of perzsiás ugra-bugra sok van benne ?
  • moon21
    nekem tetszik a játék, csak az zavar, hogy 16:9-es a játék :(
    nem lehet valahogy átállítani??
  • DaemoonHunter
    Valaki próbálkozott 7600Gt szintű karival? A minimum Nvidia 6800 az említett kari pedig erősebb ettől, bár nem mai darab...
    Kb mennyi esély lenne, hogy elfogadható sebességgel, elfogadható minőségben menjen?
  • grebber
    A háztetőkön lévő "zászloknak" van valami más funkciójuk a mentésen kivül? Mi lesz ha összegyüjtöm mind a 20-at?
  • Rage47
    sokkal jobb mint amit vártam. tök jól optimalizálták, 8600gt-mel med-high-on megy 1280x1024-ben, de alacsonyabb grafon is nagyon szép.a játékmenet nagyon bejön, mindig is szerettem a hitmanes gamekat:) sztem aki megveszi az nagyon jól jár vele.
  • Paranoia
    milyen a játék amúgy?vki aki nyomja,pár szót...:)
  • Tinman #2356
    De könyörgöm nem lehet mindenki akkora fax, mint én, hogy maxra tolva mindent hajlandó játszani. Én ilyen vagyok, evvan, más hobbim nincs, ez a munkám is 10 éve, C64 óta minden napom erről szól.

HAHÓ! NEM mondtam, hogy jól optimalizált! Egyszerűen közöltem, hogy jól bestresszeltek itt a Crysis emlegetésével, holott az highon éppen csak súrolta a 30 FPS-t úgy, hogy az élsimítás csak 2x volt. Ez ahhoz képest drámaian szebben szalad, totálisan élvezhető.

4 db WD raptorral nem vagy sokkal előbbre.. azzal RAID 10-et tudsz létrehozni stripe és mirror egybe, és ott vagy ahol én, ráadásul 1 raptor annyiba kerül, mint 2 WD RE2 és a sebesség különbség minimális.
  • retek683
    eszem f*szom megáll most nyugodjak meg ohgy a 640 es 8800 gts-el megy 30-40 fpsel? úú ez tényleg jól optimizált júúú hahó aza a kártya anno 4-5 hónapja 100 ropi volt még jó hogy megy rajta éppen pfff na meg a másik 8800 gt most adták ki gtx szintű 10 % hijján csúcs kártya majdnem, 60-70 ropi húú még szép hogy épp elmegy maxon lol!!!!!!!!!!!!!!! már csak az kéne hogy vki dupla 3870 x2 vel meg q9650 essel meg 4 ggia rammal meg 4 db wd raptorral itt mongya hogy naon jól optimizált a játék!!!!! inkább mongya azt vki ohgy a 8 megás edo ramos 133 mhzes gépével megy fullon mint iet írni mint Ti!! egyébként a probléma kiderült mostmár megy egész jól a gépemen relatívan !! de íyg se az igazi 1024 medium
  • Mr_no_NaMe
    Erre a némaság bugra van vmi gyógyír? Mert így játszhatatlan..
  • Shep
    Futtatja valaki Pistán? Hogy megy?
  • strebacom
    na én az tudom ezt legalább felismerik mert ezekböl van többb,de hagyjuk a politikát.....
  • Prince23
    Lol ez jó volt
  • strebacom
    Akkor az új TOPIC cimét tegyétek be a Baaner alá hogy a sok értetlen aki holnap ir is lássa nagy vörös kommunista betükkel!!!!!
  • grebber
    Assassin's Creed Warez Spam topik
  • strebacom
    Értem csinálok egy warezt de hol kéne?? segits???
  • hykao #2347
    Pontosan leírtam, hogy hová forduljon...a logika is ezt diktálja, nemde? ...
  • strebacom
    isten örizz én nem akarok dühöngeni amúgy is szelid emberkének ismernek a környerezetemben..de azért köszi... a tanácsot...lehet megfogadom....
  • strebacom
    OKÉ közben irtál, persze igazad van..mert én sem birom azt hogy honnan szedik, egyiknek ennyivel jön a másiknak annyival,de ha valakinek problémája van a még MEG SEM jelent játékkal hová forduljon ha nem az SG. topichoz ami Mo-on a No1....ugy hogy itt fossák a szót amig nincs warez topic....
  • grebber
    Pl az aláirásomban lévővel is jól fut a game!
  • Tinman #2343
    Ezzel (+WD RE2@RAID0):

KATT

No flame, szakmabeli vagyok sok éve.
  • Prince23
    Sztem a a figyelmeztetéssel rá ér márc. 28-a napja, mikor megjelenik ténylegesen a gamma... korán van még hercegeket ölni:D
  • retek683
    milyen géppel?
  • Kandurex
    hát nyiss neki egyet a gumiban, ott aztán lehet dühöngeni
  • strebacom
    Köszi...de akkor hol a szófosó topik, mert már nem birom vissza tartani......csak nehezen....már bocsánat mindenkitöl.....
  • hykao #2338
    Örülök, hogy tetszik, én írtam...és egyelőre semmin nem "tolom"...

A lényeg: ez a játék topikja, és nem a játék warez verziójának elindítása, hibamentes futtatása topik...mindenki aki megszerezte a warez verziót, tudja, hogy hol szerezte, és mindenütt, ahol fellelhető, van hozzászólási lehetőség...ott tessék ezügyben tobzódni, itt meg - nagy nyilvános fórumon - maradjunk a játéknál. ok?
  • rage
    Nem lehet beállítani, hogy teljes képernyőn menjen (4:3) és ne ilyen szélesvásznú módban ? (16:9)
  • Tinman #2336
    Alapból mindent maxra detektált az AC.
    Egyesek Crysist meg ilyen szamárságokat emlegettek, ez azért sokkal szebben szalad a Crysisnál.

Szép igényes, Prince of Persia/Thief feeling, eddig korrekt.

1280x1024@minden maxon, min. 38 FPS-t láttam eddig, átlag 43-on áll, framelimit miatt volt ahol 75-öt láttam, de ez ugye ritkaság :-)
    Pálya visszatöltés ha kiléptem 11-12 mp, amúgy 4-5 mp.
    Belassulás, hang bug, egyéb lámaságra utaló jeleknek nyoma sincs, az egész játék úgy fut, mint meleg kés a langyos vajban, ami elég érdekes főleg annak tekintetében, hogy a Smart Securityt nem kapcsoltam ki, az Azureus meg egy laza 70 gigás Star Trek TNG-t szivogat lefelé...

Ennyit a legendásan gépkikészítős Assassin Creedről... még mindig a Crysis a gépszörny úr :-D
  • Kandurex
    hát én mosom kezeim, sztem Hykao az elkövető,..mondjuk tény, hogy a játékról alig viszont a huszárkodásról, meg az ebből gondot okozó problémákról megy a téma,..
  • strebacom
    "No warez! Próbáld megvenni, jó játék, megéri!
    Ha mégis warezolsz, az elindításról, bemountolásról stb. ott fosd a szót, ahol megszerezted..."

Naa ez tetszik jó duma, de aki ezt irta vajon az eredetit tolja
    ja nem akkor meg kéne egy másik warez topik ahol kipofázhatjuk ezt a témát.....
  • FuckingMontana
    lényeg h nagyon király a játék,majd megoldódik
  • overlocker
    tört gémek átka
  • tobias88
    jah, meghal sajna
  • overlocker
    hát én tutko mg fogom venni ha mgjelenik itthon is... ki nem irom csak nyomatom amig szét nem fagy vagy ki nem dob 2 percenként de legalább maxon se szaggat be.... ezek a crakcek....
  • Istencsászár
    soha, csak területet tölt
  • gazgoblin

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valamivel az utan hogy osszevereztel egy tollat (tudni fogod majd mirol beszelek)
  • hykao #2326
    Kevesebb warezt, érik a figyelmeztető jellegű 24 órás topikbezárás!