9242
-
#2372 Kipróbáltam a játékot. Egyszerűen fantasztikus lett szerintem. Szép, látványos, és télleg olyan mintha egy bérgyilkos lennél. 320-as GTS-el 1680x1050-ben max élsimítás + v-sync-al 40-50fps. Szerintem jól optimalizálták. -
#2371 7600 GT-vel, 2 GB Ram-mal, 3.4 GHZ-es procival megnéztem maxon.
Nem szaggat, hanem inkább lassított felvétel :)
Ha lejjebb veszed, jobb lesz a helyzet valamelyest, de nem fog suhanni.
Mellesleg nagyon szép maxon, csak kicsit nagyobb kihívás így játszani vele :) -
Paranoia #2370 nah az tök jó.akkor holnap nekiesek
köszi -
#2369 van benne, de azt is tök jól megoldották. itt inkább szórakoztató/látványos, mint fárasztó/megerőltető, mert alig kell vmit csinálni és magától akciózik a levegőben :) -
Paranoia #2368 oan prinsz of perzsiás ugra-bugra sok van benne ? -
moon21 #2367 nekem tetszik a játék, csak az zavar, hogy 16:9-es a játék :(
nem lehet valahogy átállítani?? -
#2364 Valaki próbálkozott 7600Gt szintű karival? A minimum Nvidia 6800 az említett kari pedig erősebb ettől, bár nem mai darab...
Kb mennyi esély lenne, hogy elfogadható sebességgel, elfogadható minőségben menjen? -
#2361 A háztetőkön lévő "zászloknak" van valami más funkciójuk a mentésen kivül? Mi lesz ha összegyüjtöm mind a 20-at? -
#2360 sokkal jobb mint amit vártam. tök jól optimalizálták, 8600gt-mel med-high-on megy 1280x1024-ben, de alacsonyabb grafon is nagyon szép.a játékmenet nagyon bejön, mindig is szerettem a hitmanes gamekat:) sztem aki megveszi az nagyon jól jár vele. -
Paranoia #2358 milyen a játék amúgy?vki aki nyomja,pár szót...:) -
#2356 De könyörgöm nem lehet mindenki akkora fax, mint én, hogy maxra tolva mindent hajlandó játszani. Én ilyen vagyok, evvan, más hobbim nincs, ez a munkám is 10 éve, C64 óta minden napom erről szól.
HAHÓ! NEM mondtam, hogy jól optimalizált! Egyszerűen közöltem, hogy jól bestresszeltek itt a Crysis emlegetésével, holott az highon éppen csak súrolta a 30 FPS-t úgy, hogy az élsimítás csak 2x volt. Ez ahhoz képest drámaian szebben szalad, totálisan élvezhető.
4 db WD raptorral nem vagy sokkal előbbre.. azzal RAID 10-et tudsz létrehozni stripe és mirror egybe, és ott vagy ahol én, ráadásul 1 raptor annyiba kerül, mint 2 WD RE2 és a sebesség különbség minimális. -
retek683 #2355 eszem f*szom megáll most nyugodjak meg ohgy a 640 es 8800 gts-el megy 30-40 fpsel? úú ez tényleg jól optimizált júúú hahó aza a kártya anno 4-5 hónapja 100 ropi volt még jó hogy megy rajta éppen pfff na meg a másik 8800 gt most adták ki gtx szintű 10 % hijján csúcs kártya majdnem, 60-70 ropi húú még szép hogy épp elmegy maxon lol!!!!!!!!!!!!!!! már csak az kéne hogy vki dupla 3870 x2 vel meg q9650 essel meg 4 ggia rammal meg 4 db wd raptorral itt mongya hogy naon jól optimizált a játék!!!!! inkább mongya azt vki ohgy a 8 megás edo ramos 133 mhzes gépével megy fullon mint iet írni mint Ti!! egyébként a probléma kiderült mostmár megy egész jól a gépemen relatívan !! de íyg se az igazi 1024 medium -
#2354 Erre a némaság bugra van vmi gyógyír? Mert így játszhatatlan.. -
#2353 Futtatja valaki Pistán? Hogy megy? -
strebacom #2352 na én az tudom ezt legalább felismerik mert ezekböl van többb,de hagyjuk a politikát..... -
#2351 Lol ez jó volt -
strebacom #2350 Akkor az új TOPIC cimét tegyétek be a Baaner alá hogy a sok értetlen aki holnap ir is lássa nagy vörös kommunista betükkel!!!!! -
#2349 Assassin's Creed Warez Spam topik -
strebacom #2348 Értem csinálok egy warezt de hol kéne?? segits??? -
#2347 Pontosan leírtam, hogy hová forduljon...a logika is ezt diktálja, nemde? ... -
strebacom #2346 isten örizz én nem akarok dühöngeni amúgy is szelid emberkének ismernek a környerezetemben..de azért köszi... a tanácsot...lehet megfogadom.... -
strebacom #2345 OKÉ közben irtál, persze igazad van..mert én sem birom azt hogy honnan szedik, egyiknek ennyivel jön a másiknak annyival,de ha valakinek problémája van a még MEG SEM jelent játékkal hová forduljon ha nem az SG. topichoz ami Mo-on a No1....ugy hogy itt fossák a szót amig nincs warez topic.... -
#2344 Pl az aláirásomban lévővel is jól fut a game! -
#2343 Ezzel (+WD RE2@RAID0):
KATT
No flame, szakmabeli vagyok sok éve. -
#2342 Sztem a a figyelmeztetéssel rá ér márc. 28-a napja, mikor megjelenik ténylegesen a gamma... korán van még hercegeket ölni:D -
retek683 #2341 milyen géppel? -
#2340 hát nyiss neki egyet a gumiban, ott aztán lehet dühöngeni -
strebacom #2339 Köszi...de akkor hol a szófosó topik, mert már nem birom vissza tartani......csak nehezen....már bocsánat mindenkitöl..... -
#2338 Örülök, hogy tetszik, én írtam...és egyelőre semmin nem "tolom"...
A lényeg: ez a játék topikja, és nem a játék warez verziójának elindítása, hibamentes futtatása topik...mindenki aki megszerezte a warez verziót, tudja, hogy hol szerezte, és mindenütt, ahol fellelhető, van hozzászólási lehetőség...ott tessék ezügyben tobzódni, itt meg - nagy nyilvános fórumon - maradjunk a játéknál. ok? -
#2337 Nem lehet beállítani, hogy teljes képernyőn menjen (4:3) és ne ilyen szélesvásznú módban ? (16:9) -
#2336 Alapból mindent maxra detektált az AC.
Egyesek Crysist meg ilyen szamárságokat emlegettek, ez azért sokkal szebben szalad a Crysisnál.
Szép igényes, Prince of Persia/Thief feeling, eddig korrekt.
1280x1024@minden maxon, min. 38 FPS-t láttam eddig, átlag 43-on áll, framelimit miatt volt ahol 75-öt láttam, de ez ugye ritkaság :-)
Pálya visszatöltés ha kiléptem 11-12 mp, amúgy 4-5 mp.
Belassulás, hang bug, egyéb lámaságra utaló jeleknek nyoma sincs, az egész játék úgy fut, mint meleg kés a langyos vajban, ami elég érdekes főleg annak tekintetében, hogy a Smart Securityt nem kapcsoltam ki, az Azureus meg egy laza 70 gigás Star Trek TNG-t szivogat lefelé...
Ennyit a legendásan gépkikészítős Assassin Creedről... még mindig a Crysis a gépszörny úr :-D -
#2335 hát én mosom kezeim, sztem Hykao az elkövető,..mondjuk tény, hogy a játékról alig viszont a huszárkodásról, meg az ebből gondot okozó problémákról megy a téma,.. -
strebacom #2333 "No warez! Próbáld megvenni, jó játék, megéri!
Ha mégis warezolsz, az elindításról, bemountolásról stb. ott fosd a szót, ahol megszerezted..."
Naa ez tetszik jó duma, de aki ezt irta vajon az eredetit tolja
ja nem akkor meg kéne egy másik warez topik ahol kipofázhatjuk ezt a témát..... -
FuckingMontana #2332 lényeg h nagyon király a játék,majd megoldódik -
#2331 tört gémek átka -
#2330 jah, meghal sajna -
#2329 hát én tutko mg fogom venni ha mgjelenik itthon is... ki nem irom csak nyomatom amig szét nem fagy vagy ki nem dob 2 percenként de legalább maxon se szaggat be.... ezek a crakcek.... -
#2328 soha, csak területet tölt -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valamivel az utan hogy osszevereztel egy tollat (tudni fogod majd mirol beszelek) -
#2326 Kevesebb warezt, érik a figyelmeztető jellegű 24 órás topikbezárás!