9242
-
Miskolc88 #2540 ok THX
-
Dzsabba #2539 a 2.pálya elején miután vissza térsz a "halálból" és a fekete vezír elveszi a fegyvereimet és el kell jutnom a piacra hogy ott beszéljek 2 emberrel,(eavesdrope, valahogy így kell írni)azokat hogy tudom szóra bírni? -
xido #2538 valahol írták már korábban,hogy sajnos nem magyarítva fog megjelenni idehaza a játék....barkácsolni meg addig nem tudnak,amíg nem jönnek rá,hogy van-e felirat benne:) -
xido #2537 talán inkább közepes beállításokkal zökkenőmentesen... -
#2536 Tele van ilyenekkel... remélem csak a pre verzió miatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
santibi #2535 Nem tudjátok, h a gamma magyarul fog megjelenni itthon? Vagy csinálnak hozzá fordítást? Látom már tölthető a játék de én akkor megvárnám a hazai megjelenést. -
xido #2534 basszus és tényleg...de banális...köszi:)) -
xido #2533 néha működhet az erőltetett felbontás...vagyis valamelyik cfg file-ban megkeresni és átírni az értéket a kívántra...vagy bejön vagy nem... -
Miskolc88 #2532 Azt szeretném megkérdezni hogy ezen a gépen menne full grafikán?:
Gigabyte Geforce 8600GT 256 MB Ram
2GB Ram
Intel Core Duo 2.0GHZ
Gigabyte alaplap.
Nem egy atomerőmű ez a gép és a játék elég szép
Valaki válaszoljon már légyszi
előre is köszi -
adammmmmmm #2531 Nekem ez csak akkor van ha nem vagyok bejelentkezve. Amint bejelentkezek és akkor kattintok rá behozza. -
moon21 #2530 igen a felirat engem is érdekelne!
meg, hogy nem-e lehet valahogy a képarányt 4:3-ra rakni?! -
#2529 nem lehet, nem találtam legalábbis menübe... -
Cat 02 #2528 1ébként feliratot h lehet előcsalni ? -
#2527 Lol még az elején vagy xD nemes kijelentés:D -
Cat 02 #2526 Pedig csak elején vagy :D -
#2525 Az év játéka egyenlőre.
-
#2524 Hát akkor ez gáz. :(
Mindenesetre a game szép meg jó meg minden csak az a gáz, hogy ilyen egérmozi széhúzott szaron kell játszani. -
#2523 Nem érted a lényeget ezzel az odajárokat akarják minösiteni és magukat különbnek beállitani. -
Miskolc88 #2522 ja,még "fosd a szót"
-
xido #2521 tűzróka -
#2520 Véleményem
1, A topikot lezárni felesleges volt, ugyanis Steve Blood nem látja a piros betüket, amíg a nyakába nem ugrik, nem olvassa el, nem fogja fel, hogy az SG-n tilos a warez, kivéve a saját topikokban. Ezután is itt fogja megkérdezni, miért nem indul.
2, Valaki kijavíthatná a "fosd a szót" kitételt, mert bár igaz, de kultúrált viselkedést nem kultúráltan elvárni kissé visszatetsző.
Dante. -
xido #2519 olyan érdekeset kérdeznék,csak így az eszembe jutott valamiért...általánosságban...egy hardver konfignak a monitor lehet fontos alapköve?...értem ezalatt,hogy ha mondjuk a monitor crt és nem lcd,az okozhat pillanatnyi akadásokat..holott a gép felépítése nem indokolná? -
#2518 nem tudtok mondani valami jó videomegosztot ahol nem csinálnak a jó minöségü divix videoból szar flest -
#2517 Akkor nálad valami nem jó. Milyen böngészőt használsz? -
xido #2516 állítólag bővebb pár funkcióval meg mellékküldetéssel -
Miskolc88 #2515 Vki választ PLZ -
#2514 nekem is xd -
xido #2513 de ha a "katt ide" linkre mész,akkor meg ott nagy üres ablak nyílik meg...:) -
#2512 A pc-s verzióban van vmi változás a konzoloshoz képest? -
#2511 Ha megnézed, a linkelt kép 16:10-es arányú (csakúgy mint a legtöbb WS LCD aránya), ezért van kisebb csík, mint a te 5:4-es arányú monitorod esetében. -
#2510 Igen, mivel ez is egy fos port mint a Resident evil...
Nagyon élvezetes, hogy a 19colos monitormból egy 12 colost lesz -.-
De még a 16:10 arányú monitorokon is van csík, igaz ott már nagyon minimális.
Csak az élvezheti full screenben a játékot, akinek 16:9 arányú LCD TV-je van. -
#2509 Az normális, hogy 1280x1024-ben két nagy fekete csík van a monitor tetején és alján mit a filmeknél? Nem 16:9-es monitoron akarom játszani...
Ráadásul a linkelt képeken csak egy kis fekete csík látszik. -
Miskolc88 #2508 Azt szeretném megkérdezni hogy ezen a gépen menne full grafikán?:
Gigabyte Geforce 8600GT 256 MB Ram
2GB Ram
Intel Core Duo 2.0GHZ
Gigabyte alaplap.
Nem egy atomerőmű ez a gép és a játék elég szép -
#2507 míg nem a warezról szól a topik... -
#2506 Olyat nem lehet tenni, hogy belenagyítunk a felbontásba, és így levágja a széleket?
5:4 arányú monitornál így tiszta szar... -
MrAndree #2505 De vajon meddig? :) -
#2504 ismét nyitva vagyunk:D -
#2503 Pár árnyék elég gáz... (minden maxon) nagyítsátok ki!
-
Martins15 #2501 Gyerekek telepités után lehet még nyelvet választani?:S Mert nem angyon találtam... -
#2500 de nekem a fraps is