Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
és hol az xboxos demom hamár kész van ? 😄😛

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Platform: PC, PS3, X360
no para

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Naja, ezek szerint tényleg csak utána fogják portolni. Vagy csak jól titkolóznak 😊 Mindenesetre remélem, hogy rendesen megcsinálják, bár az Ubi-ban eddig ilyen szempontból nem csalódtam.

(az ilyenkor szokásos pánikroham elkerülés végett: PC-s verzió továbbra is kilátásba van helyezve, csak azért nem említik, mert nem egyszerre jelenik meg. Csak valami fatális hiba állhatna a PC community és Altair közé, de szerintem az Ubisoftnál sem szeretik, ha meglincselik õket 😊) )
Kandurex
Ami azt jelenti, h a buznyák PS miatt várhatunk rá még jó sokat :pp

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"és mindkét konzolra 100%-os optimalizálást kapjon az engine" :S

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Soldiers
Megcsinálták a játékot már csak kikel adniuk

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Gideon Wieth
nov 10 vagy 13 ról tudok vagy 9 valahogy így már nem emléxem de ez az xboxos 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Rage47
kösz, akkor nem kell visszaszámláló még
Kandurex
nov-dec,...legalábbis az utolsó infók szerint

Rage47
szal nincs megjelenési dátum?
na hát, tééényleg?... 😛
Looooser
milyen nyaklánc? tegyél képet róla!!! és nekem mért nerm hoztál???

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Rage47
majd rakok ki számlálót, csak mondj egy pontos dátumot, és várd meg míg meggyógyulok...😊
Gideon Wieth
egyre közelebb a megjelenés Xboxra, és egy demo.. nem csinál valaki egy visszaszámlálót ?

LoCk
A GC-n Lipcsében be akartunk jutni az Assasin Creed bemutatójára, de sajna, nem engedtek be, pedig bussines jegyünk volt..
Kedvesen azt mondtak, hogy a GC elott egy héttel,már szólnunk kellett volna..
De lefotóztattam magam a központi uvegkupolában a reklam assasinnal+a 3 katonávan, amiért adtak egy nyakláncot 😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Gideon Wieth
õõõ... én nem tok róla.... annyi van h bizonytalan mikor jön pc-re...valószinüleg késõbb mint Xbox360-ra és Ps3-ra.

FLeT
csá nép!
Lemaradtam vmirõl? Csúszik a gém????

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Kandurex

Gideon Wieth
én még vizet se láttam 😛

Én még nem látam videón azt hogy lehet-e úszni?
Ez tény, de sokan még mindig kételkednek benne, de igazából mindegy, úgyis rá fognak ébredni 😊
Looooser
hehe utcsó cimke a GS-en a ps3 feltörésérõl a játék mûkedödött de azonnal ki****ták az ipsét az ps3 onlinról letiltotta magát a gép és nem lehet mire használni...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ToCsEk
Hi, 1 kérdrés úszni lehet benne? 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Gideon Wieth
mostmeg ezen megy a vita? LESZ PC-n ezt mindenki tudja nem tom mért kell ilyesztgetni a népet... Gamestar is megmondta, és már egy éve bejelentette HIVATALOSAN is az Ubisoft...

egy-két hét = egy-két hónap
wtb edit button
Nagy kib....s lenne, ha nem adnák ki PC-n, mert három napja elõrendeltem a PC-s verziót 😊
Szóval lesz PC-s verzió, várható megjelenés szintén november eleje, egy-két hét csúszás a konzolhoz képest persze elõfordulhat.
Legalábbis eddig nem fordult elõ, hogy rendelést vettek volna fel egy nem létezõ termékre...
persze, Assassin's Weed címen, a Buka fejlesztésében 😛 xD majdnem ilyen lesz, csak ott ciril betûkkel írt mondatok beírásával adhatjuk meg a bérgyilkosunknak a parancsokat... pl menj elõre 50 centit... fordulj balra... aztán ha elkapnak mire ezt leírod (orosz billentyûzettel), akkor megszívtad... gyorsan kell gépelni (de az Expansion kiadásban mellékelnek hozzá egy titkárnõt)
de ILYEN ? 😛

Gerbill
A hivatalos oldalon, ha rámegyünk a game infóra van egy cikk részlet, ott rá kell kattintani a teljes cikk olvasása feliratra(read full article)és akkor elõjön a teljes cikk, mellette egy szavazással. A szavazás kérdése, mire vennéd meg az AC-t? a három választási lehetõség pedig PS3 Xbox 360 PC. Szerintem lesz pc verzió, ha meg nem akkor lesz másik 300 játék amivel játsszani lehet.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

serito
Az mindegy, a lényeg, hogy PC-s megjelenés sehol sem olvasható!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Bucser
ÉS akkor az X360 verzió hova lett?

Ez elég régi kiírás szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

serito
Sajnos az UBI oldalán csak EZTtaláltam. 😞( Remélem ez nem igaz és csak pár hónapot kell várnunk a PC-s megjelenésig.
Ha mégsem jön PC-re azt hiszem érdemes lesz beruházni egy PS3-ra!!
Szényen és gyalázat, hogy ennyire nem számítanak a PC-game-rek!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

bodesz
ha ezsem jön pc re akkor veszek egy ps3at vagy xboxot xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vanmár normális chip ps3hoz?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

grebber
Nemlepödnék meg ha nemjönne PC-re.
Most jelentették be pl a Haze gamet csak PS3-ra lesz 😞

Next PC upgrade: 2022

én nem láttam azt a bejelentést, úgyhogy én nem vagyok pöcs... 😛
bazzeeeee

Olvasta valamelyikõtök a hivatalos Ubisoft bejelentést? A játék hivatalos oldaláról linkeltem be....
ne legyetek már pöcsök....

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Az eredeti oldalon írnak valamit aról hogy megjelenik xbox 360-ra PS3-ra és PC-re. Vagy tévedek?
Kandurex
nekem PC -m is van

Bucser
Eredetileg is 1 év csúszást mondtak a pc és konzolverzió között. aztán meg valahonnan felröppent a hír, hogy ugyanakkor jön és azóta meg itt együtt lett kezelve. pedig hivatalos forrásból ez soha nem volt megerõsítve.

Gamespot pc-s megjelenési listájában még mindig benne van

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a honlapján sincs odaírva, hogy PC DVD... csak xbox meg Ps, két aranyos konzolbarátunk <#gonosz3> Eddig észre se vettem, tényleg nem készül még PC-re...
Bucser
Engem meg az, hogy kozolon milyen király a játék elvégre ez pc-s topic tudtommal igaz-e moderátor úr?

szucsy89
lol? én nem tudtam hogy még a pc tervbe sincs véve....bazzeg ez mi?????nekem nincs konzolom és nem is lesz!pc-re akarom a gammát!!!!most!!<#idiota>
Kandurex
nem igazán érdekel a véleményed ebben az ügyben

Bucser
A folyamatos konzol reklámot pc-s topicokban be lehetne fejezni nem?

serito
Most gondolok bele, ha nem jelenik meg PC-re (ne adja az ég!) akkor a gamma nem is DX10-re van programozva. ?

serito
Ha ez igaz, akkor a PC-s világ fellázad élükön velem, de biztosan lenne még jelentkezõ aki csatalkozna! 😊 Azért nagy szemétség lenne!!!

Kandurex
komolyság, csak egyelõre konzolokra...😞(

Nem tudom...

<#idiota>

szucsy89
bocs hogy így adtam a vidit, nem volt kedvem linkelgetni...