9242
  • NeBby
    Most jöttem rá , hogy mikor kardozol nem csak nyomogatni kell , hanem figyelni kell a ritmust is Pl: akkor kell megnyomni megint az ütést mikor koccan a kardotok és akkor 2 után hasbaütsi vagy megüti a kezét stb.. Érdemes rendesen tutorialozni
  • WildKarl
    sziasztok.:)

lenne 1 kérdésem : Miért van az , hogy (feltettem a játékot,crackeltem)
    nem akarok elindulni a játék mert hibaüzenetet ad : a(z) Assassin's Creed hibát észlelt ezért leáll.. stb...

gépet ujrainditottam az se segített.. valami tipp esetleg ? amúgy Reloaded -es verzió. köszi a helpet előre is. :)
  • zzeN
    dehogy, legtöbb embert így letudsz szúrni könnyedén egyből, utána jöhet a kard
  • davidka003
    Nekem is. :(
    De szerintem lesz hozzá crack fix, mert a játék tartalmazza a fájlokat. (pl. DataPC_Jerusalem.forge)
  • Prince23
    Nem karddal kell neki esnem? :O
  • zzeN
    átváltasz secret blade-re, gyorsan neki futsz azt ugrásból nyakon szúrja:O
  • Prince23
    Na elhagytam a Királyságot. Most pedig Damaszkuszban vagyok, nagyon szép látváyny volt mikor megpillantottam a várost kivülről:OO, De bakker úgy szaggat mint állat, mire beértem a városba. Úgyhogy levettem közepes beállításra a grafot, shadow a szokásos off. És még így is fingatt néhol, nekem most lépett ki ELŐSZŐR:SSS, ki az asztalra:(
    Viszont hangulat az helyén van, irányitás ok... de mikor Damaszkuszba kellett lovagolni, voltak templomos áruló mester" lovagok, azokat (asszem 2 volt) nem tudtam kinyírni, nagyon nehéz őket:S Úgyhogy hagytam a fenébe, és a célt Damaszkuszba vettem...

• zzeN
    ez de szar volt:D
  • CalebJoe
    Most olvasgatom a külföldi forumokat azt írják többen is, hogy PS3-on is fagy rendesen persze a gyári verzió-val, valamit nagyon elcsesztek ott is.
  • The Protector
    Rájöttem hogy miért nem megy a game jeruzsálemen tovább.Mert Chuck Norris nem engedi.Majd ha lessz kedve tovább enged mindenkit.Addig is kérjétek őt szépen.
  • ZsZso
    A mostani warezos PC verziókkal nem lehet tovább vinni. Fogd fel úgy, hogy egy hosszabb demót kaptál. Ne nagyon várj CRACKFIXet és hasonlókat. A forrás (CLONE verzió) is rossz, az pedig azt jelenti, hogy a probléma orvoslásához valószínűleg egy full új release kell - ez pedig szerintem egy hónap múlva várható.

Meglestem a cédégalakszisban, s "csak" 8 ropit kóstál a gamma. Ennyit símán megér.
  • zzeN
    de ha ez nem is a full verzió, akkor nem juthatott tovább senki se:S
  • ellington
    kell lennie olyannak, aki eljutott már odáig, hisz van aki már 24 órája játszhat :D
  • Cat 02 #2567
    LOL :D
    és besurrantam a "papokkal" együtt :)

1ébként nem rosz game de kékhalálozott, bár az már volt más gameknél is
  • zzeN
    de vki már tovább vitte itt Jeruzsálemet nem??
  • mikusmate
    grazie :)
  • NeBby
    Strat->futtatás->dxdiag->hang->hardveres gyorsítás kikapcsol->élvez
  • Rage47
    várj 1 hónapot, ez a megoldás valszeg.
  • ellington
    pont ebben a percben lépett ki jeruzsálemnél.
  • Rainbow15
    hi
    miért tátognak az emberek? hang van,de amit mondanak, semmit nem hallok.
  • mikusmate
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám van a játékkal, hogy beszédet szinte egyáltalán nem lehet hallani. Alapzene megy rendesen. Egy-két alkalommal lehetett hallani a karakterek beszédét, de 95%-ban nem lehet. Esetleg van erre valami megoldás? Vagy feliratot be lehet valahogy kapcsolni?
  • Dzsabba
    köszönöm a kihallgatós segítséget!

• NeBby
    Pár kép

• csgj
    Csak szólok előre, hogy egy idő után nagyon valószínű, hogy mindenkinek ki fog lépni (elvileg Jeruzsálemben), mert egy fórumon azt olvastam, hogy mindkét verzió még korai verzió! Azaz valszeg várnunk kell egy hónapot, mire megjelenik az eredeti játék, és az már jó lesz... Ne vegyeték 100%-ra, amit írok, de simán lehet igaz.
  • HoReSz1975
    nekem megy a játék csak mindig átlép windows módba a kép és alt+enterrel nem lehet visszarakni

• Denes888
    Tudjátok hogy a főszuereplőnke hiányzik a gyűrűsujja a balkezén? AZ ujja helyén jön ki a kés amivel leszúrja ellenfelét. tök jó:)
  • moon21
    hasonló a helyzet, csak Vistán és 8800 GTS-sel :(
    már kb. 3-szor csinálta :(
  • Martins15
    Igen ez engem is érdekelne! :)
  • strebacom
    Hogyan lehet a játékban menteni????
  • 5c0rp330n
    program szabálytalan műveletet hajtott végre már másodszorra. max graf, 8800gt. vmi tipp?
  • tdu Toyota
    el lehet magamtól menteni mert én nem találom
  • Prince23
    Kösz, ezt észre sem vettem:D
  • bubu13
    van valami új melléküldetés?
  • xido
    hát akkor elég sok esetben veszíte(né)nek,mert még eléggé gyerekcipőben jár a honosított játékok kiadása:)
  • NeBby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott egy pad mellettük , oda kell leülni
  • bubu13
    leülsz a padra vagy távolrók ki kell halgadnod és utána azt hiszem ki kell rabolni,ez nem biztos én igy emélekszek rá
  • NeBby
    Akkor viszont kicsit csalódtam a grafban... Árnyékok nagyon rondák néha , meg ez a fényes bug. Nemigazán hiszem , hogy nekik nem tűnt fel és nem javítoták volna ki, érdekes
  • Prince23
    Király ott tartok én is... sztem ki kell hallgatnuk... vagy meg kell észrevétlenül közelítsük... talán épületek tetjéről... ez csak tipp
  • santibi
    Rég várom már ezt a játékot de akkor nincs más hátra mint előre leszedem a törtet. Ha egy játékot nem magyarul adnak ki idehaza akkor azzal sok játékvásárlót is elveszítenek köztük engem is.
  • xido
    azért,mert már kikerült valahogy a futószalagról pár héttel korábban,nem pre-verzió...nem fél évvel korábbi hivatalos alfa ez....felejtsük már el,hogy amíg itthon nincs a boltban kézzel foghatóan,addig minden más csak pre:)