Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
Egyépként tényleg meg ették a Hasis-t? mert egyépként Altair bizton csak annak a hatása alat mer leugrani a templomtoronyból s társai...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Világpolgár
Szervusz!
Egy novella: Vladimir Bartol - Alamut, de elég izgalmas és érdekes és kifejezetten csak a fidájinokról szól (Bartol eléggé benne volt a témában mivel úgy tudom keletkutató volt), másik amit ajánlok Wolfgang Hohlbein A pecsét c. mûve, igaz ez egy másik oldalról szól inkább (keresztesek) de megemlítik jó néhányszor a hasis evõket is😊

Looooser
gógli jó ember gógli

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gideon Wieth
nem tudtok egy könyvet vagy valamit ami a Hassassin-okról szól? hogyan éltek, mint csináltak stb...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Köszi.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Looooser
épp azért van csúszás mert rengeteg konfigot megpróbáltak de ami visza hozza a nextgen látvány világot az a csillagos ég..
most próbálják úgy át írni hogy ne veszítsen a látvány és élmény világból csak hogy jól fusson a gépeken...

Lehet valamit tudni a PC gepigenyrol ? Vagy a csuszas miatt semmi sem biztos ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Scottt
A wiki cikket én is olvastam bár nem bízok a wikiben😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Looooser
"semmi sem igaz, mindent szabad..." <-- "Nothing is true, everything is alowed" ja vítsatok ki ha roasszúl írtam
nekem ez egy kicsit prince of persiás:
You cannot change youre fate.. no man can

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bigapó
igazad van, én is olvashattam volna mielõtt hülyeségeket kezdek írni, csak nagyon belelendültem😊)
a wikipedia-n le van írva az egész történetük, bár eddig csak angol leírást találtam.

The Matrix has you...

hm ez a sandboxos dolog jól hangzik ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

picit Thief 3 fíling 😊
(legalábbis story kb ugyanaz)

Bucser
igen bocsánat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
Hashasim a pontos név de lehet tévedek olyan vallási szekták lehettek.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
Assassinek soha nem léteztek..

HAssassinek már inkább... Az meg nem népcsoport volt hanem klán ami egy család inkább éregetõ kölköket vettek magukhoz mint nagyobb tolvaj céhek.

Speciel õk gyilkoltak. Bár távolról sem voltak olyan mesebeliek mint a ACben akarják elhitetni az emberrel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bigapó
Azért használok Assassin és nem bérgyilkos kifejezést, mert ha kicsit utánna olvastatok, akkor tudjátok, hogy volt anno egy ilyen nevû nép, akik ezzel foglalkoztak, mármint kényes ügyek gyors és halk elintézésével😊

hasonlóak voltak Spártához, de nem akkora méretben. A Skorpiókirály címû film is ilyesmirõl szól, persze amerikánus változatban. Valamint aki olvasott Terminator könyveket, az szintén hallhatott róluk.

Aztán, hogy ebbõl mennyi a legenda és a valóság? Azt mindenki döntse el maga😊)

ui: persze, hogy láttuk a poháron visszatükrözõdni az elsuhanó alakot😊 biztos van még más is, csak nem láttuk..még😊

The Matrix has you...

Ha megfigyelitek amikor az egyik hapek arról beszél hogy sereg kéne elene akor felemeli a poharát és a pohárban visza tükrözõdik hogy Altari el lopakodik mögöttük. (Ha már kiszurtátok bocs)
Rage47
kösz😊 a homokozó az beugrott, csak a többi jelentéstársítás nem😊
Bucser
sandbox=homokozó: túlképp az összes GTA game ilyen azaz egy-egy városban nem vagy rákényszerítve hogy a történettel haladj hanem ilyen olyan okból megszakthatod a küldit.

Kandurex
szabadfordításban: játszótér...tpk.: azt csinálsz amit akarsz, nincs megkötés

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
nem is villamossal 😄...bár a ló az benne van,...szal várható lesznek még általa hajtott járgányok

Rage47
sandbox mit jelent?
bigapó
még egy kis izgalomfokozás😊

Légy Assassin:

Tervezd meg a támadásaid, légy kegyetlen, harcolj meg a menekülésért.

Realisztikus és érzékeny környezet:

Minden eseménynek következményei vannak. A tömeg reagál az akcióidra, segíteni vagy éppen akadályozni fog a küldetésed végrehajtásában.

Akció totális szabadságban:

Iktasd ki célpontjaid bárhol, bármikor, bárhogyan. Tégy meg bármit, hogy elérd végsõ célodat.

The Matrix has you...

Bucser
Miután sandbox game igen. de többnyire gyalogosan.

Kandurex
eddig úgy jött le

Soldiers
de lehet majd pl össze vissza menni mint pl a gta-ban?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

cicai
jaja

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Rage47
jól hangzik😊
bigapó
Jeruzsálem, 1191 A.D.

A 3. Keresztes-hadjárat darabjaira tépte a Szent Földet. Téged, egy elit Assassin-t (bérgyilkost) küldenek, hogy megállítsd az ellenségeskedést, meglepve ezzel a szembenálló feleket, a Kereszteseket és a Szaracénokat egyaránt. Küldetésed során viszont egy összeesküvés képe bontakozik ki elõtted. Egy olyan konfliktus kibontakozásában találod magad, amely nemcsak a Szent Földet rázhatja meg, hanem akár az egész világot.

"semmi sem igaz, mindent szabad..."

The Matrix has you...

sztori az mi ?
szerzetes kivált rendbõl ?

Dragooon
ha nem a gépemet kéne fejleszteni (fõként emiatt), ez lenne az elsõ olyan játék, amit megjelenéskor vennék meg a boltban <#smile>
így, hogy elköltöm a gatyámat is csekély erre az esély, de mint a pop részeket ezt is muszáj lesz megszerezniboltból<#eljen>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

cicai
Ez naon jó trailer volt😄😄
Remélem elég lezs neki a DX9 is

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Dragooon
ez nekem tetszik<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Új trailer!
Ez már mûködik!
Halasztás
aki még nem tudná 😊

Gideon Wieth
igen meg iJedtem 😛

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Bucser
Gametrailersen elég késõn kerülnek ki a dolgok. bár elõbb utóbb minden kikerül.

Alwares
Nem is jött, ha jött volna akkor gametrailersen biztosan fenn lett volna... Mindegy...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
én nem láttam, h jött volna új trailer az assából..hm... ez meg nem megy :/

Nekem sajna nem tölti be a videót de majd holnap újra megnézem hátha.
Kandurex
iJedtél...

Gideon Wieth
legalább nem szart adnak ki a kezük közül...Egy pillanatra megilyedtem h a boxosat is tolják. Legalább addig azon megtudom majd nézni 😊

Ezt nem hiszem el!!!<#falbav><#falbav>Mindent el kell halasztani!!!(Eben csak anyi a vigasz hogy biztos jön pc-re)Na legalább ha már januára-márciusra jelenik meg akkor remélem nagyon jól lesz megcsinálva.
grebber
Én a helyedben már annak is örülnék hogy kijön pc-re!

Next PC upgrade: 2022

Soldiers
Hát beszarok bazdmeg már a Crysis-t a BIA 3-mat meg a Assassint is tolják a rohadt életbe a végén még a Half life-ott is tolják

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
honnan veszed?

A fenébe 2008-ban lesz a pc-és megjelenés!

Kandurex
abszolulte nincs kész, ez az optimalizálás el fog még egy darabig tartani :/...ami végül is annyire nem baj