Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Egy novella: Vladimir Bartol - Alamut, de elég izgalmas és érdekes és kifejezetten csak a fidájinokról szól (Bartol eléggé benne volt a témában mivel úgy tudom keletkutató volt), másik amit ajánlok Wolfgang Hohlbein A pecsét c. mûve, igaz ez egy másik oldalról szól inkább (keresztesek) de megemlítik jó néhányszor a hasis evõket is😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
most próbálják úgy át írni hogy ne veszítsen a látvány és élmény világból csak hogy jól fusson a gépeken...
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nekem ez egy kicsit prince of persiás:
You cannot change youre fate.. no man can
a wikipedia-n le van írva az egész történetük, bár eddig csak angol leírást találtam.
The Matrix has you...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(legalábbis story kb ugyanaz)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
HAssassinek már inkább... Az meg nem népcsoport volt hanem klán ami egy család inkább éregetõ kölköket vettek magukhoz mint nagyobb tolvaj céhek.
Speciel õk gyilkoltak. Bár távolról sem voltak olyan mesebeliek mint a ACben akarják elhitetni az emberrel.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hasonlóak voltak Spártához, de nem akkora méretben. A Skorpiókirály címû film is ilyesmirõl szól, persze amerikánus változatban. Valamint aki olvasott Terminator könyveket, az szintén hallhatott róluk.
Aztán, hogy ebbõl mennyi a legenda és a valóság? Azt mindenki döntse el maga😊)
ui: persze, hogy láttuk a poháron visszatükrözõdni az elsuhanó alakot😊 biztos van még más is, csak nem láttuk..még😊
The Matrix has you...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Légy Assassin:
Tervezd meg a támadásaid, légy kegyetlen, harcolj meg a menekülésért.
Realisztikus és érzékeny környezet:
Minden eseménynek következményei vannak. A tömeg reagál az akcióidra, segíteni vagy éppen akadályozni fog a küldetésed végrehajtásában.
Akció totális szabadságban:
Iktasd ki célpontjaid bárhol, bármikor, bárhogyan. Tégy meg bármit, hogy elérd végsõ célodat.
The Matrix has you...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A 3. Keresztes-hadjárat darabjaira tépte a Szent Földet. Téged, egy elit Assassin-t (bérgyilkost) küldenek, hogy megállítsd az ellenségeskedést, meglepve ezzel a szembenálló feleket, a Kereszteseket és a Szaracénokat egyaránt. Küldetésed során viszont egy összeesküvés képe bontakozik ki elõtted. Egy olyan konfliktus kibontakozásában találod magad, amely nemcsak a Szent Földet rázhatja meg, hanem akár az egész világot.
"semmi sem igaz, mindent szabad..."
The Matrix has you...
szerzetes kivált rendbõl ?
így, hogy elköltöm a gatyámat is csekély erre az esély, de mint a pop részeket ezt is muszáj lesz megszerezniboltból<#eljen>#eljen>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Remélem elég lezs neki a DX9 is
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ez már mûködik!
aki még nem tudná 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN