Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
2 hétre rá h megjelent a piacokon már ugy is lehet látni majd figurákat.
Azt a játékot meg ugy se veszem meg😄
De ettöl függetlenül remélem, reméljük jó lesz a game^^
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Dixie Flatline, 12:25 - PC X360 PS3 - : - ADATLAP - (10 komment)
Harminc centi magas Jade Raymond figura lesz az Assassin's Creed limitált kiadásában. Legalábbis sokan ezt szeretnék, a neves producer leányzó helyett azonban egy harminc centi magas Altair figurát találhatunk. A megsozkott 70 helyett csupán 90 euróért.
A limitált kiadás mellett azonban egy gyûjtõi változatot is terveznek, amit kizárólag a shop.ubi.com címen lehet megvásárolni. Lesz benne képregény, 52 oldalas mûvészeti album, egy titokzatos DVD és egy eredetiséget igazoló okmány. Megjelenés jövõ hónapban, juhé!
Gépem ati X1900 4200
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Trance&Friends nothing more..
Legalább lenne okunk össze vissza ugrálni a háztetõkön😄
Trance&Friends nothing more..
nagyon remélem, hogy csak fake az egész sci-fis dolog, mert akkor az egész játék lényege elveszne...szerintem.
nem tudom, lehet, hogy Én vagyok "konzervatív", de ez a játék ebbe a korszakba illik, sehova máshova. már eleve hülyén néz ki a képeken, ahogy csuhában ott guggol a sarokban. az a Splinter Cell volt, olyannal már játszottunk, most maradjunk a 12. században csak...még csak percekre se ugorjunk az idõben...
The Matrix has you...
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Itt
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ha Jade mondta akkor úgy is van
am meg biztos vagyok benne hogy van még ilyen vagy ehhez hasonló szekta ma is a világban
Tessék ezt találtam guglival(Kedvenc oldalam 1ik fórumán volt de ehhez gugli kellett 😄)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Next PC upgrade: 2022
Egy kicsit letaglóztak a videók!!!Eszméletle,hogy nem figyeltem eddig fel egy ilyen gyöngyszemre?De most már minden rezdülését követem...
Üdv Mindenkinek!