Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
ezt hol láttad? mert én meg akarom venni a limited edition.t De 576nál nem lehet elõrendelni. nem tudsz egy helyet ami magyar és elõ lehet ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Kandurex
nyem, a dobozos - általános változatra értem 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ps3 meg pc-s is ? 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kandurex
nekem ilyen lesz 😊

cicai
de aztán a kérdésedre válaszolva, szvsz lesz

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
tök 8😄
2 hétre rá h megjelent a piacokon már ugy is lehet látni majd figurákat.
Azt a játékot meg ugy se veszem meg😄
De ettöl függetlenül remélem, reméljük jó lesz a game^^

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

spidey91
Azt nemtom hogy az averzio lesz PC-re amelyikbe a figura van?

Gépem ati X1900 4200

cicai
de király😄

spidey91

Gépem ati X1900 4200

spidey91
Assassin's Creed: Limitált kiadás

Dixie Flatline, 12:25 - PC X360 PS3 - : - ADATLAP - (10 komment)

Harminc centi magas Jade Raymond figura lesz az Assassin's Creed limitált kiadásában. Legalábbis sokan ezt szeretnék, a neves producer leányzó helyett azonban egy harminc centi magas Altair figurát találhatunk. A megsozkott 70 helyett csupán 90 euróért.

A limitált kiadás mellett azonban egy gyûjtõi változatot is terveznek, amit kizárólag a shop.ubi.com címen lehet megvásárolni. Lesz benne képregény, 52 oldalas mûvészeti album, egy titokzatos DVD és egy eredetiséget igazoló okmány. Megjelenés jövõ hónapban, juhé!

Gépem ati X1900 4200

Szerinted vegyitik a két idõsikot?Egy középkori pálya után a jövõbeli lesz?Ha igen elkérem a mentését vlkinek...

hm tehát most csak városban lehet szabadon mendegélni (alias flowerbox ???)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Looooser
te ez nem úgy lessz hogy map-ról mappra ugrálsz...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

grebber
Na majd akkor lesz az ejfel tornyon jó kis jámákászizás 😄

Next PC upgrade: 2022

Valószinûleg akkor csak azokat a részeket fogom tolni amik a középkorban játszódnak...

Szeritem ezek csak átveztõ animációk lesznek.
cicai
naná😄

xotyi
Jah,felhõkarcolókon mint eggy csukjás minikingkong<#idiota>

Trance&Friends nothing more..

cicai
szerintem nem lenne rossz ha gépfegyverekkel lõnének😄
Legalább lenne okunk össze vissza ugrálni a háztetõkön😄

xotyi
így,van a 12. századi hangulat megfogott.. viszont ha a jövöbeli pályákis lesznek és lõfegyverekkel vadásznak ránk az márt nem jön be😞

bigapó
na most érdekes arcot vágok...

nagyon remélem, hogy csak fake az egész sci-fis dolog, mert akkor az egész játék lényege elveszne...szerintem.

nem tudom, lehet, hogy Én vagyok "konzervatív", de ez a játék ebbe a korszakba illik, sehova máshova. már eleve hülyén néz ki a képeken, ahogy csuhában ott guggol a sarokban. az a Splinter Cell volt, olyannal már játszottunk, most maradjunk a 12. században csak...még csak percekre se ugorjunk az idõben...

The Matrix has you...

Ö... ö.. Hát ez érdekes. A játék videóiban eddig semmit nem láttunk jövõben játszódó pályákból. De gondolom ez csak vmi bejátszásban lesz benne... vagy nem értem 😛
Dragooon
2:30 elõtt a csaj h dobálja már a csávót. nagyon várom 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Gerbill
Errõl már korábban is volt sz, hogy a játék egy része jövõben fog játszódni, sci-fi lesz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

szucsy89
de lehet hogy fake
szucsy89
jaja, most néztem meg én is, húú hát nem is tom mit mondjak...jövõ?:S
Egy kis videó az assassin's creed történetérõl pár dolgot ki lehet következtetni belõle (az oldalon azt írják hogy spoiler):
Itt
Gideon Wieth
de programozóként kezdte 😊 és sokáig play Station-os területen dolgozott.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Kandurex
Na, interjú Jade-el....bár jó hírt nem közöl,..nem lesz demo 😞

Kandurex
...még jobb a leányzó fekvése 😊)

Bucser
nem fejlesztõ. Õ a producer.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kandurex
õõõ...fejlesztõ lenne, hmm..én azt hittem csak marketinges a nõ...egyébként annyira nem nagy szám, de van benne valami, a mozdulataiban, a mimikájában, ahogy reagál...tetszik

Looooser
hát igen.. végülis tuti parti mert totál 100% a csaj plusz azért egy ilyen játékot meg csinálni mint az Assassin's creed hát igen lehertne vele mirõl beszzélni

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kandurex
Jade nagyon szimpatikus nõ...😊 (mint nõ)

Looooser
akkór nem lessz demó srácok cuminak hívják
ha Jade mondta akkor úgy is van

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

xotyi
+fav ^^

Looooser
lehet hogy ezt csinálták és a bér gyilkolás csak kiegészítés volt....

Kandurex
miért is?...hmm...mert olyan vidám társaság voltak...esténként össze ültek a tábortûznél, fogták egy más kezét, énekeltek és közben nagyokat kacagtak...hát ezért..miért..paszmek

Looooser
a picsáért kellet kiírtani õket...

am meg biztos vagyok benne hogy van még ilyen vagy ehhez hasonló szekta ma is a világban

Scottt
"Az aszasszinok egy fanatikus szekta a közelkeleten a keresztes háborúk korában, akik politikai gyilkosságaikról híresültek el. Sok gyilkosság kapcsolódik a nevükhöz mind a keresztes mind az arab (szeldzsuk és fatimida) oldalról. Annyira "jól" dolgoztak, hogy több nyelvben a mai napig az asassin szó jelenti a bérgyilkost (az európai lovagok hazamentek és történeteikbõl maradt fenn a szó jelentése...). Így az angolban is. "Az aszaszin "hasisfüggõt" jelent arabul. Már a kortársak is sokat filóztak azon, miért hagyja az aszasszin egy-egy sikeres meló után, hogy megöljék (semmi ellenállás, semmi menekülés). Ezt az elszántságot annak tudták be, hogy az orgyilkos hasist fogyasztott (ez egyébként sem volt ritka arrafelé, mivel a hasisszívás általános keleti szokás volt akkoriban). Errõl többféle elmélet is van: az egyik szerint a szektavezér, a "Hegyi Öreg" függõvé tette a tagokat és a függõség révén irányította õket (ha engedelmes, megkapja az adagját, ha nem, nem). A másik szerint (errõl Marco Polo is ír) a merénylet elõtt az elkövetõt úgy készítették fel, hogy jókora adag cuccot kapott (ettõl természetesen el is szállt rendesen). Amikor magához tért a jólesõ kábulatból (és a kellemes haluból), azt mondták neki, hogy a Paradicsomban járt és vissza is kerülhet oda, ha megteszi, amit parancsolnak neki (azaz megöli a kiszemelt áldozatot). Az igazságot egyedül csak Allah ismeri,mivel a szekta iratai elpusztultak, amikor 1256-ban az egész rohadt bandát kiirtották a mongolok.."

Tessék ezt találtam guglival(Kedvenc oldalam 1ik fórumán volt de ehhez gugli kellett 😄)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Olyan vallási szekta mütyûrök voltak 😊Mint hogy gyilkolással is fogalalkoztak innen ered az angol Assassin név.Ha jól emlékszem^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dragooon
üdv a klubban! 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

rastaman
igen u.a.

grebber
Lehet csak olvasgattam közbe kommenteket és nem frissitettem 😞

Rage47
ugyanazok?😄
grebber

rastaman
Sziasztok!

Egy kicsit letaglóztak a videók!!!Eszméletle,hogy nem figyeltem eddig fel egy ilyen gyöngyszemre?De most már minden rezdülését követem...

Üdv Mindenkinek!