9242
  • Carlos
    jéééé...egy devi... :D
  • Carlos
    Én hülyét kaptam ettől a játéktól PS3-on.
    Valahogy untam egész végig. De nem lombozom le a játékosokat, csak nekem nem jött be annyira, mint amennyire beharangozták, hogy überjó lesz...
  • Győri Devi
    flagek maysafban
  • berczely
    Ez melyik város?Jeruzsálem még messze van?
  • Prince of Máté
    Tényleg van valami észrevehető különbség a DX9 és 10 között?
  • NeBby
    Sztem is jó , semmi gond nincs azzal
  • Skyline
    No kipróbáztam vista dx10 alatt.
    1680*1050 minden maxrarakva x2 4800 g8800 gts 512mb 2 giga ram,vígan fut még a városokban is.:)
  • Rage47
    sztem tök jó az irányítás:) ahhoz képest h konzolos
  • rotator
    Kipróbáltam demó helyett (ha már az úgyse lesz). A grafika, a zene, a design, a kidolgozottság, a történet, és az optimalizáció csillagos ötös. Az irányítás ellenben elég rettenetes lett, három gombot kell nyomjak, hogy átugrálja az akadályokat a csávó? De szerintem le se lehet esni, szóval lényegében nem igényel ügyességet.
  • HoReSz1975
    kár hogy nincs 4:3 állítási lehetőség
  • Shodan
    Már 2 órát játszotam vele de nem tűnt fel hogy 16:9es lenne
  • grebber
    Én nemtoltam vele sokat de a legelső városban a háztetőkön.
  • Rage47
    aha
    nekem tetszik így is, Beyond good & evil is 16:9 volt, s tök jó volt:)
  • Balumann
    Hol vannak zászlók egyáltalán? C:
  • Prince of Máté
    Igen, de nextgen konzolon minden játék WS, pontosan 16:9 arányú, ami egy LCD TV képaránya, viszont egy LCD monitoré pedig 16:10...
    Attól még át lehetett volna portolni minden képarányra, PL a Gears of War is 16:9 konzolon.
  • grebber
    Valaki tudja ezt: A háztetőkön lévő "zászlóknak" van valami más funkciójuk a mentésen kivül? Mi lesz ha összegyüjtöm mind a 20-at?
  • Rage47
    konzolon is WS, szal PC-n is az sztem
  • DarkSector
    Kösz.
  • DarkSector
    Szerintem nemhogy nem szép, hanem teljessen földbedöngöli a többi játékot látvány terén.
  • Prince of Máté
    Remélem a rendes verzióban nem csak 16:9-es képarány lesz...
    Irigylem akiknek WS monitorjuk van:(
  • DarkSector
    Jah mondhatsz 1 jobbat ettől.
  • szucsy89
    hát nemtom:I engem annyira nem győzött meg...dehát kinek mi tetszik...
  • Sarapetike
    megvan mi a bibi a fraps és a rivatuner esetében is a frapsnál nem lehet léjebb teni a számlálot de a rivatunernél igen vagyis a nem a fekete csiknon van a számláló akkor jó a rivatuner !!!
  • Prince of Máté
    Na én is felraktam a játékot, és volt időm grafikát tesztelni.
    Leírom, hogy a különböző beállítások miket jelentenek, és mennyi fps-t hoznak:

Graphic detail: Itt lehet beállítani, hogy milyen szépek legyenek a textúrák, és a környezet. Érdemes maximumra tenni, mivel a szintek között csak 1-2 fps különbség van

Level of Detail: Itt lehet megadni, hogy mekkora látótávolság legyen.
    Akinek gyengébb gépe van (mint nekem) tegye a legkisebbre, így 5-10 fps-t lehet elérni mintha maxon lenne.

Shadows: Ez is egy fps zabáló beállítás. A legkisebb szinten nincsenek árnyékok, a másodikan vannak, de nem mindenhol, a harmadik szinten, pedig mindenhol van és szebbek. Gyengébb gépen érdemes ezt is a legkisebbre tenni, így akár 5 fps-t lehet nyerni

Multisampling: Élsimítás. Első szinten ki van kapcsolva, másodikon kb 2x, harmadikon 3x-os. Értelemszerűen minél nagyobban van, annál kevésbé recés a kép. Ezt pedig érdemes 3-asra tenni, mivel csak átlag 2fps-t vesz le, mintha ki lenne kapcsolva. (a városban legalábbis)

Depth of Field: Két beállítás lehetséges: Ki vagy be.
    Ha kikapcsoljuk eltűnik a nap, és a dialógusoknál nem lesz homályosabb a háttér. Szerintem érdemes bekapcsolva hagyni, mert szép effekt, és nem is zabálja annyira az FPS-t.

Ezek a fontosabb beállítások, szerintem kelőképpen lehet skálázni.
  • Shep
    Akkor az pont jó lesz :)
  • Cat 02 #2637
    Aki jó volt a suliban listeningekből leírhatná a teljes sztorit .
    Nekem valami olyasmi jött le ha a srác ősei Assassinok voltak és ez a gén benne van a dns-ébe de fel kell oldani
  • wedge31
    Ugri-bugri játék mint a PoP.
  • Shep
    Ez amúgy most RPG, vagy akció kaland?
  • berczely
    Jó game!
  • Prince23
    Na ez Damaszkusz!
    amúgy a második kép a legszebb, ezen én is mélálkodtam, gondolkodtam, h mentsem e el... de a legszebbé az tette volna, ha a lovaddal 2 lábra álltál volna, mint a Zorró végefőcímnél felemelkedik a ló a két lábára... úgy kellett volna a képet berakni :DDDDDDDDD (bal klikk hold)
  • berczely
    FPS az kamu Frapsot nem bírja a game...Am nálam még egyszer nem lépett ki!
  • zeus89
    a játék beállitását csak ott lehet a játékba állitani az a 3/3 hülyeségek??? annyi a max? elég gyenge ....
  • Cyberdevil
    remélem mind tévedtek és ez csak kiszivárgott gagyi verzió, bár nem vmi nagy az esélye
  • berczely
    Pár kép tőlem:

Valamelyik város határán

Vegyülök....
  • Csuhai G
    Szerinted majd jön egy hivatalos patch, ami azért készül, hogy az emberek nyugodtan játszanak a warezzal 1 hónappal a megjelenés előtt...?
  • Rage47
    mindenhol random kilép, jeruban pedig mindig
  • berczely
    Nálam miért ilyen sz*r az árnyék?
  • gyuri12
    Én is kértem,de le se szarják:(
  • KOVU
    ha esetleg 1 küldetés végén vagy küldetésen jeruzsálemba kell mennem akkor azt nem tudom abba hagyni?
    és minden más város megy normálisan csak jeru nem?
    ha 1 szer bemegyek jeruba és kidob akkor utána simán vissza indul és mehetek tovább vagy mi?
  • Rage47
    magától ment, mint minden konzolgame