9242
-
#2663 jéééé...egy devi... :D -
#2662 Én hülyét kaptam ettől a játéktól PS3-on.
Valahogy untam egész végig. De nem lombozom le a játékosokat, csak nekem nem jött be annyira, mint amennyire beharangozták, hogy überjó lesz... -
#2661 flagek maysafban -
#2660 Ez melyik város?Jeruzsálem még messze van?
-
#2658 Tényleg van valami észrevehető különbség a DX9 és 10 között? -
#2657 Sztem is jó , semmi gond nincs azzal -
Skyline #2656 No kipróbáztam vista dx10 alatt.
1680*1050 minden maxrarakva x2 4800 g8800 gts 512mb 2 giga ram,vígan fut még a városokban is.:)
-
#2655 sztem tök jó az irányítás:) ahhoz képest h konzolos -
#2654 Kipróbáltam demó helyett (ha már az úgyse lesz). A grafika, a zene, a design, a kidolgozottság, a történet, és az optimalizáció csillagos ötös. Az irányítás ellenben elég rettenetes lett, három gombot kell nyomjak, hogy átugrálja az akadályokat a csávó? De szerintem le se lehet esni, szóval lényegében nem igényel ügyességet. -
#2653 kár hogy nincs 4:3 állítási lehetőség -
#2652 Már 2 órát játszotam vele de nem tűnt fel hogy 16:9es lenne -
#2651 Én nemtoltam vele sokat de a legelső városban a háztetőkön. -
#2650 aha
nekem tetszik így is, Beyond good & evil is 16:9 volt, s tök jó volt:) -
#2649 Hol vannak zászlók egyáltalán? C: -
#2648 Igen, de nextgen konzolon minden játék WS, pontosan 16:9 arányú, ami egy LCD TV képaránya, viszont egy LCD monitoré pedig 16:10...
Attól még át lehetett volna portolni minden képarányra, PL a Gears of War is 16:9 konzolon. -
#2647 Valaki tudja ezt: A háztetőkön lévő "zászlóknak" van valami más funkciójuk a mentésen kivül? Mi lesz ha összegyüjtöm mind a 20-at? -
#2646 konzolon is WS, szal PC-n is az sztem -
#2645 Kösz. -
#2644 Szerintem nemhogy nem szép, hanem teljessen földbedöngöli a többi játékot látvány terén. -
#2643 Remélem a rendes verzióban nem csak 16:9-es képarány lesz...
Irigylem akiknek WS monitorjuk van:( -
#2642 Jah mondhatsz 1 jobbat ettől. -
#2641 hát nemtom:I engem annyira nem győzött meg...dehát kinek mi tetszik... -
#2640 megvan mi a bibi a fraps és a rivatuner esetében is a frapsnál nem lehet léjebb teni a számlálot de a rivatunernél igen vagyis a nem a fekete csiknon van a számláló akkor jó a rivatuner !!! -
#2639 Na én is felraktam a játékot, és volt időm grafikát tesztelni.
Leírom, hogy a különböző beállítások miket jelentenek, és mennyi fps-t hoznak:
Graphic detail: Itt lehet beállítani, hogy milyen szépek legyenek a textúrák, és a környezet. Érdemes maximumra tenni, mivel a szintek között csak 1-2 fps különbség van
Level of Detail: Itt lehet megadni, hogy mekkora látótávolság legyen.
Akinek gyengébb gépe van (mint nekem) tegye a legkisebbre, így 5-10 fps-t lehet elérni mintha maxon lenne.
Shadows: Ez is egy fps zabáló beállítás. A legkisebb szinten nincsenek árnyékok, a másodikan vannak, de nem mindenhol, a harmadik szinten, pedig mindenhol van és szebbek. Gyengébb gépen érdemes ezt is a legkisebbre tenni, így akár 5 fps-t lehet nyerni
Multisampling: Élsimítás. Első szinten ki van kapcsolva, másodikon kb 2x, harmadikon 3x-os. Értelemszerűen minél nagyobban van, annál kevésbé recés a kép. Ezt pedig érdemes 3-asra tenni, mivel csak átlag 2fps-t vesz le, mintha ki lenne kapcsolva. (a városban legalábbis)
Depth of Field: Két beállítás lehetséges: Ki vagy be.
Ha kikapcsoljuk eltűnik a nap, és a dialógusoknál nem lesz homályosabb a háttér. Szerintem érdemes bekapcsolva hagyni, mert szép effekt, és nem is zabálja annyira az FPS-t.
Ezek a fontosabb beállítások, szerintem kelőképpen lehet skálázni. -
#2638 Akkor az pont jó lesz :) -
Cat 02 #2637 Aki jó volt a suliban listeningekből leírhatná a teljes sztorit .
Nekem valami olyasmi jött le ha a srác ősei Assassinok voltak és ez a gén benne van a dns-ébe de fel kell oldani -
#2636 Ugri-bugri játék mint a PoP. -
#2634 Ez amúgy most RPG, vagy akció kaland? -
#2632 Jó game! -
#2631 Na ez Damaszkusz!
amúgy a második kép a legszebb, ezen én is mélálkodtam, gondolkodtam, h mentsem e el... de a legszebbé az tette volna, ha a lovaddal 2 lábra álltál volna, mint a Zorró végefőcímnél felemelkedik a ló a két lábára... úgy kellett volna a képet berakni :DDDDDDDDD (bal klikk hold) -
#2630 FPS az kamu Frapsot nem bírja a game...Am nálam még egyszer nem lépett ki! -
#2629 a játék beállitását csak ott lehet a játékba állitani az a 3/3 hülyeségek??? annyi a max? elég gyenge .... -
Cyberdevil #2628 remélem mind tévedtek és ez csak kiszivárgott gagyi verzió, bár nem vmi nagy az esélye -
#2627 Pár kép tőlem:
Valamelyik város határán
Vegyülök....
-
#2626 Szerinted majd jön egy hivatalos patch, ami azért készül, hogy az emberek nyugodtan játszanak a warezzal 1 hónappal a megjelenés előtt...? -
#2625 mindenhol random kilép, jeruban pedig mindig -
#2624 Nálam miért ilyen sz*r az árnyék?
-
gyuri12 #2623 Én is kértem,de le se szarják:( -
KOVU #2622 ha esetleg 1 küldetés végén vagy küldetésen jeruzsálemba kell mennem akkor azt nem tudom abba hagyni?
és minden más város megy normálisan csak jeru nem?
ha 1 szer bemegyek jeruba és kidob akkor utána simán vissza indul és mehetek tovább vagy mi? -
#2621 magától ment, mint minden konzolgame