Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vagy lehet hogy csak jól össze lett vágva (a végén az e-mail cím az ubi logo helyett pl.)
de inkább hoax az egész jövõsdi, hazavágnák a hangulatot vele meg szó nem volt eddig róla
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
---
Tocsek ez kegyetlen ^^ (lécci küld el 1280X1024-be
---
Elveon thx a linket
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
aki mégis szeretné megnézni:
kastélyos pálya - Jade kommentál
ugyanaz HD minõségben
The Matrix has you...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Animációk interjú
ugyanaz HD-ben
sajnos nem Jade aki adja az interjút, de attól még jó...
This is a fan made Trailer for the E3 GT video contest.
Only one man can save mankind.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Mellékküldetések és Célpont MI
ugyanaz HD minõségben
ENJOY !
mindenestre ez a nagy szám is jelzi hogy mennyire várjuk már a játékot mind konzolra, mind pc-re
Tudom h már kérdeztem, de eddig csak ez E-bay es választ kaptam meg.
Nem lehet magyarországon XBOX 360 ra valahol limited edition-t elõrendelni/venni ? 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
nekem még az is tetszik ahogy a felhõk mennek az égen úgy sötétedik-világosodik a kõ, fal, járólap stb (pl az elsõ részben)
Nem tudom ki vette észre, de én ugy láttam Xbox-360as gameplay-en, hogy szituáció függõ egy-egy gomb használata. És emiatt van az hogy eygszerre akár 30an is körbevehetnek de egyszerre egy támad minket... Ez engem zavar, mert feelinges lett volna ha 20an rámrontanak...így tényleg rá lettem volna kényszerítve a menekülésre 😊 a videókból le jött, hogy ha tudok játszani akkor leölhetem az embereket... a másik gondom az 😄 hogy még nem jelent meg 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A harc nem rossz, bár elég béna volt aki játszott, szerintem a darabosság ebbõl adódott, a menekülés vége az jó volt😊
innen már csak fejlõdni lehet, hajrá😊
The Matrix has you...
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Massive Montage
Massive Montage HD
Montrerrat 1.rész
Montferrat 1.rész HD
Montferrat 2.rész
Montferrat 2.rész HD
Montferrat 3.rész
Montferrat 3. rész HD
ENJOY !
<#idiota>#idiota><#worship>#worship><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#zavart1>#zavart1>
The Matrix has you...
<-- ezt
sztem 1 szinten van az altair figurával...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként lehet venni online kártyát amivel online tudsz vásárolni és mondjuk az OTP-s lakossági kártyádról töltik fel. Vagy esetleg 18 alatt vagy?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem kapok 😄
Bemutassam neked is Iróniát?
"Gépigény van már?"
Igen van minnél nagyobb amit csak össze tudsz tenni ahogy az ilyen multiplatform cuccoknál lenni szokott. lásd bármely multiplafon shootert vagy egyéb játékot.
a film kb 2 hónapos és angol...