Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Azért mert az OFP-hez van szokva <#vigyor1>
Pedig tiszta baromság minden játékban a realizmust keresni, pláne egy ilyenben ahol 10 méteres falakat játszva átugrik a csávó meg felmászik akárhova mint egy pók😊 A kínai kung-fu filmekben is mindig egyesével támadtak a népek a fõhõsre😊

Bucser
Tévedésben élsz eléggé...

Én akkor fikázok egy játékot ha nem azt kapom amit nagy betûvel reklámoznak. És ez esetünkben megint nagyon így néz ki...

Egyébként elmondanád, hogy mi mást fikáztam még? (NFS sorozaton és COD_on kívül? mert mindkettõ egy rakás szar számomra, mert nem nekem készülnek és hazudnak róluk a fejlesztõk orrba szájba.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kandurex
az nagyon jó ár!..most kaptam hír a playasia -ról, hogy 11000 + 600 ft postaköltséggel küldik, ha majd nekem is jó lesz... nehogy már itthon vásárolj ezektõl a vérszívóktól!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gideon Wieth
te minden játékot fikázol 😄 nem tudom miért. Olyan játékot még nem láttam nálad aminek a forumába ne írtad volna h ez szar benne vagy az szar benne

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Bucser
A gond az, hogy innen nem játszva még demoval valójában úgy tûnik, hogy ebbe biza beletört a foga a programozóknak (bár szerintem inkább a designereket kell ezért okolni)...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gideon Wieth
most kaptam a hírt az überkonzolosoktól hogy vaszinüleg 25 000 ft körül lesz a limited edition. //még nem tudják pontosan, de megígérték h szólnak ha lesz///
A sima változat körülbelül 17 000 FT

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Kandurex
Még bármi fejesztés lehet...no meg nem hiszem, hogy beletörne a programozók foga abba, hogy beáállítsák, h egyszerre 4-5 -en is ugorjanak rád..

Bucser
Itt sokaknak az a baja, hogy nincs olyan video ahol 1-nél több ember harcolna veled. hiába állnak körülötted 30-an. érted?

Kinyírod a várurat és az öüsszes majom csak áll körülötted és egyesével mennek a vágóhídra... Jó hogy nem segítenek fel amikor elesel...(pl legalább akkor támadhatnának többen is amikor az egyik fellök és akkor kellene nekünkesniük (szerintem). Még a valós átlag iskolai tinifighthoz sincs ennek semmi köze, nemhogy egy master assassin és a vár õrei közöttihez a véres középkor kellõs közepén...

Gideon Wieth
a harc elég pörgös, itt mindenkinek az a baja //néhány kivétellel// hogy nem egyszerre 30an vágnak feléd,/ami sztem értelmetlen lenne//

És a átugrok meg táncolgatok az emberek közt //ami nagyon feelinges én is imádtam// meg azért nincs benne, mert nem illik annak a kornak a környezetébe.//hol látott valaki egy ekkora karddal páncélingben ugrálni valakit ? 😄//

Szerintem lehetnének pörgõsebbek a harcok(Lásd.:Akármelyik prince of persia rész),elég egyhangúak a videók alapján.De azért csak jó lesz,csak rakjanak bele egy pár látványos mozdulatot a többi mellé...és akkor jó lesz!! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Itt vannak a harc mesterek Lol 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

btw ha engem körülvennének 12 en akkor közöttük bukfenc, hátbacsap, falra fel azt 1enként kinyírnám õket 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RocKY2
Ezek a falon mászás háztetõn ugrálás jó kis Parkour fílinget ad neki 😄

Gideon Wieth
így is fel lehet fogni 😄😛

Gideon Wieth
azon vagyok elhiheted 😛

rastaman
nincs mit. szívesen. csak tanulj meg angolul mert hasznos lesz

watto
nekem is tetszik benne a harc😊
egyébként lehet azér nem támadnak többen és csak csozognak mer szarnak tõle és kiszámíthatatlannak tartják😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Gideon Wieth
Nekem nagyon bejön a harcrendszer. Megnézitek, Prince of Persiában se nagyon támadtak egyszerre. amugy is, ha mindenki rádugrana, értelmetlen adok kapok lenne belõle 😊

Gideon Wieth
köszönöm 😊

rastaman
cat 02 elõléptetve hivatalos békítõvé <#idiota>

sztem várjuk meg míg kiadják 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
Erre a rögtön kinyirnak végett szoktak lenne Easy,Normál,Hard nevezetõ beállítások.

Next PC upgrade: 2022

Nekem õszintén szólva tecik a harc. Abban igazad van hogy fura hogy csak egy támad a többi meg csak csoszog de a ha mind támadna és a harc realisztikus maradna akkor meg mindenki azt fikázná hogy nem lehet harcolni normálisan mert rögtön kinyírnak.
Miért, hát a filmekben is mindig így van... sosem valósághû. De sztem nem is kell, hogy az legyen. Attól még lehet szórakoztató.
Bucser
ahhan... akkor meg ne alakítsák errefelé a gameplayt, mert hülyén néz ki a helyben csoszogó õr és a moonwalkoló hulla....

grebber
Egyetértek nekemse tetszik a harc!

És ha mind támadna, akkor annak mi értelme lenne... nem tudnád õket úgy lenyesni, mint vmi diablóban 😛 1 másodperc, és Game Over...
Bucser
hát ha olyan valósak lesznek a harcok mint a videokban akkor már lehet is temetni... 8-an csoszognak körülötted és csak 1 támad... elég fos...

rastaman
kb ennyi. THX2U NP OK <#idiota>

rastaman
négy fegyvered lesz a játékban: kard, kis kard, dobó kések és a penge az ujjaid között. a harcok realisztikusak lesznek, a választámadásokra alapozva. vagyis várd meg amig megtámadnak és döntsd el hogy hogyan véded magad. vagyis k*rva sok lehetõség. a bénák játszhatnak úgy, hogy ugyanazt a gombot nyomják 50.000-szer, de aki a játék kis fortélyait is ameg akarja találni az lehet hogy pl térden döfi az ellenfelet, vagy hasonló cool mozdulatokat csinál.

rastaman
szóval nem minden ilyen assasinnak volt levágva a gyûrüs ujja, ezt csak Jade találta ki, mert szerinte ez COOL 😊 Jade kedvence a Leap of Faith mozdulat, amit elõször Marco Polo jegyzett fel. ez az volt tulajdonképpen hogy az assasin-ok leugrottak k*rva magasról - nem vélve attól hogy kipurcannak csak ne kapják el õket. ezt dolgozták át az ubisoftnál - ez az amikor a szalmás szekérbe ugrasz bele. "ez tök baró, asszem énis kipróbálom mindjárt"-mondja a riporter bige. folyt köv

rastaman
l000l

rastaman
eddig egy demo pályát mutattak még csak meg az e3-on, ami nagyon kicsi rész csupán ACRE (?) városának. minden város 15x nagyobb nála. mutattak már részleteket jeruzsálemrõl, damaszkuszról, valamint a királyságból (lovas részek). Altairnak jó képességei vannak, könnyen felmászik bárhová, azonban az AI is van ennyire okos, és a katonák fel tudnak mászni utánad bárhová - bár lehet hogy más úton. szóval semmi bámészkodás a tetõkön üldözések alkalmával, csak spuri! folyt köv

Kandurex
ez a Jade...dugnám, mint a lopott biciklit <#idiota>

rastaman
nos azt mondja Jade, a producer:
- assasins creed egy új franchise az ubisoft montreal-tól, amiben egy bérgyilkost (Altair) alakítva kell megtalálnunk és meggyilkolnunk 9 kulcsfigurát (legalábbis eddig ennyit mondtak) akik kulcsszerepet játszottak a 3.keresztes háború alatt - profitáltak a háborúból, sanyargatták a népet, fegyverkereskedéssel, rabszolgakereskedelemmel foglalkoztak. ahogy telik az idõ rájössz hogy valami más is van a háttérben, valami sokkal bonyolultabb, szövevényesebb. folyt köv

rastaman
ok összefoglalom neked. de adj pár precet mert újra meg kell néznem a videót

Gideon Wieth
mondjuk most így a videó nézése közben felötlött mi tetszik annyira a mozgásban. falon tud futni Altair? /remélem nem 😛/ mert azt láttam, hogy felfutni tud de azt már nem h oldalt tud-e.

Gideon Wieth
de basszus hogyha csináltak egy demo térképet, ha jól értettem. azt miért nem adják ki nekünk ? 😊

Gideon Wieth
leírná nekem valaki mit mondott el ? Mert nem értek ennyire jól angolul még csak két éve tanulok 😞

bigapó
attól még, hogy fan-movie általában valós infókat raknak be a játékokból, de elõfordul, hogy ki milyennek szeretné látni. nem kell leoltani a másikat amíg nincs biztos infó. természetesen Én is azt szeretném, ha nem ilyen lenne, mint azt már írtuk korábban. peace.

The Matrix has you...

rastaman
feat richard ashcroft asszem
megelõztél KandurEX

Kandurex
Unkle - Lonely Soul

Egyre jobban várom már ezt a játékot, egyébként nem tudja vki a szám címét ami a videó elején megy?

FAN movie, contestre lett készítve... olvasni kéne

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

rastaman
ez viszont még nem volt:
Jade Diamond - Frag dolls interview
és az elmaradhatatlan HD minõség
a gametrailersrõl 1 új interjú

számos új infót mond el Jade. nem akarom lelõni a poént : NÉZZÉTEK MEG (legalábbis akit érdekel)

ENJOY

rastaman
ja. oda van írva. csak el kell olvasni...

Looooser
ha közvetlenül a vidi alá néztek olvashatjátok hogy : This is a fan made Trailer for the E3 GT video contest.
de tényleg nagyon frappáns

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

grebber
#1012 be volt már!

Gideon Wieth
az is volt hogy a játék 90 azaz KILENCVEN százalékban játszódik a kh-k idejében