9242
-
csgj #2786 Gáz az egész... Na jó, nem, csak az idegesség beszél belőlem :P -
Cat 02 #2785 Akkor elég gáz lesz, felirat nélkül -
#2784 Srácok, olvasom a kommenteket, nem tudom miről beszéltek :S
Nekem teljesen játszható sebességgel megy a játék, pedig nincs egy atomerőművem az asztal alatt...
2.8 Pentium D, 1gb ram, Gef 8600gts konfiggal, Vista(!) alatt, dx10 módban, játszhatóan megy. (1024-ben, mindent 3/3-ra állítva, kivéve a supersamplinget)
Igaz, még csak egy küldetéssel vagyok meg, de nem hiszem, hogy később rosszabbodna a helyzet :P -
#2783 Ennyi baromságot...már nem is tudom hanyadik játék ez, amivel kapcsolatban felröppen a hír, hogy a warez verzió még nem a végleges...
Nyugodjon meg mindenki, ez biza a végleges. Ugyanis 2-4 hét alatt (amennyi van a hivatalos megjelenésig) már SEMMI nem történik programozás téren!!! Valószínűleg ugyanaz történt, mint már megannyiszor: a sokszorosításra leadott példány szivárgott ki (azaz a végleges)...1-2 hét, sokszorosítják, elkészülnek a dobozok fedlapjai (számtalan nyelvre lefordítva), a kézikönyv (szintén számtalan nyelvre lefordítva), majd kiszállítják világszerte az eladókhoz...ez az, ami 2-4 hét alatt történni tud, nem pedig bétából végleges játék lol... :)
Nem akarod, hogy kilépjen Jeruzsálemnél? Majd megveszed eredetiben...addig is, ha nincs jobb dolgod, szövögesd csak az összeesküvés elméleteket... :))) -
#2782 Amúgy az kicsit fura , hogy boxon szebb a graf Remélem fullba jobb lesz ennél... -
csoola #2781 egyetértek ezzel amugy -
csoola #2780 nem ugy van h be lehet menni csak idö után van crash? már kicsit összezavarodtatok ti is:D
-
#2779 Régebben úgy volt, hogy ez a megjelenési dátuma a gammának ... (02.29.)
Megnéztem az 576on, de nincs ára, és csak előrendelni lehet. Látta már a dobozát valaki élőben? (vagy csak nem frissítették a lapot?) -
#2778 576-on is megjelent, de ezt már írtuk tegnap -
#2777 Utólagos elnézésed kérem a hitetlenkedésemért. Ha AZ az oldal mondja, hogy megjelent a játék, akkor biza' megjelent.A CD Galaxis meg 1 hónapot késik ... a buta :). -
#2776 Nem.
-
Cat 02 #2775 Ez a kezdő cucc, ahol van az Assassin központ :)
Vhogy az utólagos betöltés xar , mindig végig kell nézni az oktatópárbeszédet -
#2774 óó tényleg xD -
#2773 konzol -
#2772 athlon xp 1800+ (1500mhz), ATi Radeon 9600 (256mb), 768ddr ram
ezen a konfigon elfutna a stuff? -
#2771 Heh ez Jeruzsálemben van! Hogy ment be? -
Cat 02 #2770 Fun videóm :D
most nézem h a képarány itt is odabax :S meg a fraps is -
csgj #2769 Ettől senki sem lesz nyugodt, esetleg te... Mert akkor miért kaptunk egy vödörnyi buggal leöntött, crash-elő játékot? -
csgj #2768 Sztem hagyd ezt a témát, már így is túl sokat volt boncolgatva... -
strebacom #2767 Megjelent az légy nyugodt egy ilyen oldal nem kamuzik!!! -
#2766 Átneveztem egy másik (eddig nem bejárt) filera a Jerusalemet és így már be tudtam menni a kapun anélkül h kidobna , csak az a gáz , hogy mikor van az a töltés vagy mi (amikor a kék mezőbe vagyok) akkor ott nem megy tovább De még próbálkozok... -
Code92 #2765 ehh nincs helyett "van" akart lenni ^^ -
underx #2764 Hy!
Nekem kis gondom lenne a gámával mégpedig hogy van az elején hogy feledatokat(tutort) kell csinálni,kinyirom az ürgét majd jön a másik azzal mit kell csinálnom?Valami ugrás van de azt nem tudom meg csinálni,ezért ki sem enged a tutorbol!
Köszi! -
Code92 #2763 jön itt mindenki a "király játék vedd meg, ne sajnáld rá a pénzt stb..." nemármost nem akarok közhelyeket felhozni, (lehet h. mégis megtesszem)de ritka eset erre felé az olyan ember aki úgy ír h. nincs fogalma arról h. nem is olyan könnyű megszerezni azt a pénzt,(nyárimunka ruleZ)lévén hogy a fórumozók többsége 14 körüli/alatti. Attól h. jó a játék az ára még aránytalanul drága.
Felvetődik még a másik kérdés is az eredeti assassin's creeddel kapcsolatosan, méghozzá az ,hogy "HOL vagyem meg?" lévén hogy még ki se jött, boltokban még nem kapni.
Szóval könnyű azt mondani ,hogy "vedd meg eredetibe!" hogyha apuci/anyuci (vagy mind2) tömi a zsebed, de nem szép dolog azért leoltani valakit mer neki nem eredeti, mert egy eredeti játéktól nemleszel semmivel se több mint bármeilyek másik ember.
Ezt nem leoltásnak szántam, és akinek nem inge ne vegye magára, csak így eszembe jutott a téma ^^ -
Cat 02 #2762 Szaporodás a fallal xD -
#2761 Biztos félrebeszél :) Olykor megesik az ilyesmi :) Vagy lehet hogy a jövőből írt :) -
strebacom #2760 Valaki irta, hogy a játék még meg sem jelent akkor EZ MI??????? -
#2759 Csatlakozom :)
Óh ha a magyar játékpiactól függne, hogy milyen játékok jelennek meg és milyenek nem ... :))) -
#2758 Király játék megéri megvenni. -
#2757 Kandur...
Nem megy Jeruzsálem, senkinek... Ez szerinted milyen irányba befolyásolja az eladásokat? Mert attól függ, lessz-e 2 Pc-re...
Nem hinném, hogy a net-en keringő verziókat az Ubi adta volna ki, valsz valami ujságirói verzió lehet, v hasonló.
Tényleg mondom, ne dőlj már be ennek a Warez minden rossz okozója szövegnek! Ha a végleges magyarulkerül a boltokba, azonnal megveszem, ha nem magyarul, akkor az első leárazást megvárom. És sokan, akik kipróbálták, így vannak ezzel, mint én. A JÓ JÁTÉKOK FOGYNAK, A ROSSZAK NEM!
Ez pedig, eddig legalábbis engem, meggyőzött.
Dante. -
#2756 Jolvan , kösz , hogy benéztél
Akkor oszd meg velünk léccives , hogy a crack nélküli verzióban miért nem megy ? -
#2755 Nem , mert ha megnyitsz egy másikat , akkor az főként olvasható rész és számok! A Jerusalembe semmi ilyen nincs ! -
#2754 Jaj látom megy itt a fárasztás,EZ a teljes játék, csak szar a crack, ennyi!
-
Matte #2753 de egyet nem értek. ha ember nincs akinek továbbmegy jeruázsálembe, akkor mondjuk az nforce miért nem nuke-olja???
mert ez több mint nem jó így. -
csoola #2752 ugyanolyan fájlja jeruzsálemnek mint a többinek... -
csoola #2751 azért mert valaki beirta nem kell elhinni, csupán teoriák keringeneka neten, mert igy könnyebb elfogadni h szar a törés/nincs törés...
az összes fájl ott van a játékhoz a mappájában, szoval meg fogják ezt csinálni, ugyanugy mint a bioshocknál, de az a legjobb ha megvesszük mert ez a játék megérdemli :) -
#2750 Ha ez a full lenne , akkor nem lenne random file a Jerusalem fileja...
Nem a crack miatt nem megy , direkt ezt akarta az Ubi , hogy ez így terjedjen el! Tehát ez NEM a végleges verzió. -
gettobuxa #2749 gamespot-on április 8 a megjelenés... -
#2748 Nem full már írták pár hsz-el ezelőtt. -
#2747 másképpen, ez nem pre verzió, se alpha, ez bizony a full