Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
oks, akkor megnyugodtam. 😊Jó azt gondoltam, hogy nehezen lehet csöndben öldösni, de legalább lesz kihívás. ^^ De hamár ez egy "assassin" game akkor had öljek már "assassin"-osan 😊
Gideon Wieth
tulajdon képpen ha valaki ugy csinálja ahogy te akarod //meg ahogy én is csinálom,// annak adja vissza a játékélményt... viszont itt szépen csöndben nem tudsz senkit megölni... mindig ott lesznek az õrök meg a járókelõk.. én most öltem meg a kilencbõl az 5 ik áldozatomat, és itt már vért izzadtam a meneküléssel, mert egyszerûen mire feljutottam volna egy tetõre ledobtak onnan...szóval ez se olyan egyszerû...

Péntek délután óta nyomom minden mellékküldit megcsinálva//persze végig is lehet rohanni a pályákon, és végezhetsz 7-8 óra alatt, de a mellékküldik kitolják ezt egy olyan 10 órával...

Szóval szépen csöndben nehezen oldod meg 😊 de az élmény garantáltan meglesz, ha a semmibõl elõbukkanva nyírod ki

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

TVelvet
csak mert én mindenkit olyan "assassin"-osan akarok megölni😊 tudod, lopakodni, aztán elvágni a torkát csöndben 😊
Gideon Wieth
nincs nehézségi fokozat. Bár én ugy vettem észre, egy idõ után nehezebb lesz a játék, menekülés szempontjából, de tény, hogy ha valaki nagyon ügyes, akkor kiállhat egyszerre 10-15 ember ellen...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

TVelvet
Lehet a játékban a nehézségi fokot változtatni? Páran mondták hogy a végefelé emberünk egy hadsereggel is elbánik, kicsit frusztráló😊
Gideon Wieth
de ezt már vagy 6 interjuban elmondták :S

TVelvet
PCGURU-n levan írva a történet elég jól spoilermentesen, nézzétek meg
Checkerboy
Hát ezaz :/

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

szucsy89
mondjuk az egészet írhattad volan spoilerbe...
Looooser
nah én hanagolom mostantól ezt a tápigot míg meg nem leeesz a gamma mert nem akarok elõre tudni semmit...csoki

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ProGabe
ja hogy ezt már mindenki vágja? 😮

azért kerestem meg a topikot hogy leírjam,a gametrailers-es ps3 vs x360 vidben óriási spoiler van!egyrészt a játék elejébõl,és a végébõl is egy részlet!megy is az anyázás rendesen a vid kommentjeinél 😊

ez PC-re mikor is jön? :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gideon Wieth
öh hát igen- Nekem megvan és eléggé félreértetted...
Nem idõutazás van benne, hanem az emlékeidben kutakodnak amiket a génjeid tároltak. A story szerint bárpultos vagy de bérgyilkos voltál, és az õsöd ez lenne Altair is az volt..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ embert öltem még csak meg 2,5 óra játék után, és eddig nem derült ki miért kutakodnak benned,és miért vagy elrabolva és bezárva...

cicai
majd átjössz és majd kipróbáljuk mikor megjelenikXD
Kiváncsi leszek majd a a véleményedre mikor "beindul" a játék😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Picar77
te bajod 😄
nem is ismerlek , letagadlak XDD

()() (^^)

cicai
nekem bejön😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Picar77
hát nekem nagyon nem jön be 😞

()() (^^)

bigapó
aki megnézte a spoilereket az olvasson tovább, más ne😊)
mindegy, úgyis spoilerba rakom

nekem kicsit csalódás😞

mégiscsak idõutazásos vagy milyen dolog körül forog a téma. Azt hittem sima újoncok leszünk és úgy haladunk a ranglétrán, egyre nehezebb küldetéseket kapva, ez nem az...
ez elsõ benyomás és lehet, hogy félreértettem valamit. Természetesen ebbõl is sülhet ki jó dolog és fantasztikusan izgalmas lehet a történet, csak Én nem ezt vártam.

The Matrix has you...

szucsy89
érdekes...<#wow2>
Checkerboy
Hehe, egyébként én se akartam megnézni 😄 De addig már muszáj volt...😄 (Még nincs X360om, de már készülõben van a beszerzés 😄 Viszont az AC-t már letöltöttem és ki is írtam, X360-ra, VÁRJA A KONZOLT! 😄)

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Dragooon
és tényleg..
oké, én csak igyekeztem elkerülni az anyázásokat, de igazad van ^^

közben már én is belenéztem, nem bírtam megállni 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Checkerboy
Téked volt! Egyébként én már megnéztem 😊 És egyébként már mindenki (aki foglalkozott a játékkal) tudja, h ez van benne. Ha elrontaná a játékot, akkor miért rakták volna az elejére ezt a spoilert? Szerintem nem akkora nagy baj..

Dragooon
nem tudom, látta-e valaki, én nem emlékszem erre a videóra, itt van:
HATALMAS SPOILER!!4 A JÁTÉK ELEJE VAN BENNE (ez a címe + nekem is úgy tûnt), aki nem akarja NE nézze meg én már mindenféleképpen szóltam 😊

http://youtube.com/watch?v=EVXm-6spQOk

Kicsit játszottam vlee délután nagyon tetszett a játék.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

bigapó
Ha már játszottál vele. Milyen a harcrendszer?

korábban volt egy kis eszmecsere azon, hogy vajon mennyire tudják átrakni az irányítást billentyûre? személy szerint gamepad-ra szavaznék😊

szóval nehéz/könnyû kezelni? hamar belejön az ember? egyáltalán milyen?

The Matrix has you...

bigapó
AAALTAAAAAIIIIRRR

😄DDDDD

Õ az új szjjúúpööörrhíííróóóóó😊

The Matrix has you...

Gideon Wieth
szavazást 😄 érdekes kérdés, és sztem nem is olyan rossz 😊 sulimba merült fel, amikor a játékról dumáltunk

Ki nyerne ? Altair vagy a Herceg ?

Én személyszerint a Hercegre szavazok :-)

A Jerusalem horse ride olyan, mintha a Blood Diamond soundtrackjét hallgatnám... nem csodálkoznék, ha ugyanaz lenne a szerzõ... Amúgy süti.
Gideon Wieth
jóvanna este van...mindenre nem figyelhetek én is oda 😊

Scottt
Ha legalább floodolsz olvass vissza köszi!😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gideon Wieth
http://www.gamestar.hu/hallgass-bele-az-assassins-creed-muzsikakba.html

Aki esetleg tükön ülve várja a megjelenést, az parancsoljon 😊

Gideon Wieth
azért nem, mert nem tudták ugy átportolni, hogy ne pentagonos gép kelljen hozzá 😊

Gideon Wieth
rendben ne haragudj... Tudom ahány ember annyi vélemény... amugy ugy kezdi, hogy KAPOTT teszt verziót. Tudod az ujság írok elõbb megkapják😊

Akit érdekel egy kis ízelítõ játék soundtrackjébõl:
itt
tobias88
Q1, sztem az max március
Hogy is írták régebben? Azért nem adják ki most pc-re mert felfedeztek valami hibát(valamikor olvastam egy cikkben)? Én akkor sem hiszem el hogy Áprilisban adják ki.
DarkSector
Fáradt vagyok már.<#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na basszus az faxa.
Rohadjanak meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dragooon
nem tudnál egy kicsit visszaolvasni, igaz?

jövõre ápriéis

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DarkSector
Mikor jön PC-re?????????

LSL
kapnak egy pre változatot a kiadótól, vagy meghívják a nevesebb újságokat a fejlesztõhöz. ezért olvashatod, hogy prágában, LA-ban meg hasonló helyeken volt. De nem hiszem, hogy egy IDC belekeverné magát egy illegális témába, mert szép nagyot bukna rajta...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Sound
Elõször is ne "kicsi fiamozzunk", a véleményemet meg fent tartom, a játéknak nincs kellemes folyamata, darabos és akadozó az egész, és baromi unalmas is egy idõ után. Ohh és igen, én se játszhatnék vele, ellenben kiváncsi vagyok, hogy a Gamestar-os arc vajon milyen módon jutott hozzá, hogy a first review-t el tudja készíteni ^^ csak nem warezolgatunk GS irodába?

Akra pedig egy város AC-ba.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

tobias88
már játszhatott vele, csak illegális mocsok módon, amit nem büntetnék, ha pc-n is kint lenne<#vigyor>
tobias88
egy játék bemutatását mért a 4. pályával kezdi?
Gideon Wieth
õõõ
Kicsi fiam...
A játék igenis segít... Mász fel szépen a város legmagasabb pontjára, és akkor engedi hogy használd a térképet... És ott van a bérgyilkos iroda is, az is bejelöli a dolgokat...amugy hozzáteszem te se játszhatnál vele, mivel még nincsen a boltok polcain 😊

4. pálya?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tobias88
"A gamepaddal a kezemben elkerekedett szemmel csodálkoztam rá a játék negyedik „felvonásának" otthont adó Acre (Akra) városára."

4.??? voltak elõzõ részek?
tobias88
április semmiképp sem sztem, mert 2008 Q1
Sound
Ahogy látom nem igazán játszott itt senki sem a játékkal, pedig nekem pont egy is tapasztalat csere kellett volna :\

A játékról röviden annyit, hogy én eddig picit unalmasnak találtam. A fõ történeti szálba sok minden nem történik (történt) eddig, amit meg õk mellékszállnak neveztek az erõssen a röhejes kategóriának tartom. Ami engem legjobban zavar, hogy a játék nem igazán segít, hogy értsd merre kellene majd folytatni a kalandjaidat. Ebbõl kifolyólag a háztetõkön való ugrálás hamar unalmasba fordul át. :\

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

grebber