Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Péntek délután óta nyomom minden mellékküldit megcsinálva//persze végig is lehet rohanni a pályákon, és végezhetsz 7-8 óra alatt, de a mellékküldik kitolják ezt egy olyan 10 órával...
Szóval szépen csöndben nehezen oldod meg 😊 de az élmény garantáltan meglesz, ha a semmibõl elõbukkanva nyírod ki
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
azért kerestem meg a topikot hogy leírjam,a gametrailers-es ps3 vs x360 vidben óriási spoiler van!egyrészt a játék elejébõl,és a végébõl is egy részlet!megy is az anyázás rendesen a vid kommentjeinél 😊
ez PC-re mikor is jön? :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem idõutazás van benne, hanem az emlékeidben kutakodnak amiket a génjeid tároltak. A story szerint bárpultos vagy de bérgyilkos voltál, és az õsöd ez lenne Altair is az volt..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiváncsi leszek majd a a véleményedre mikor "beindul" a játék😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
mindegy, úgyis spoilerba rakom
mégiscsak idõutazásos vagy milyen dolog körül forog a téma. Azt hittem sima újoncok leszünk és úgy haladunk a ranglétrán, egyre nehezebb küldetéseket kapva, ez nem az...
ez elsõ benyomás és lehet, hogy félreértettem valamit. Természetesen ebbõl is sülhet ki jó dolog és fantasztikusan izgalmas lehet a történet, csak Én nem ezt vártam.
The Matrix has you...
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
oké, én csak igyekeztem elkerülni az anyázásokat, de igazad van ^^
közben már én is belenéztem, nem bírtam megállni 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
HATALMAS SPOILER!!4 A JÁTÉK ELEJE VAN BENNE (ez a címe + nekem is úgy tûnt), aki nem akarja NE nézze meg én már mindenféleképpen szóltam 😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
korábban volt egy kis eszmecsere azon, hogy vajon mennyire tudják átrakni az irányítást billentyûre? személy szerint gamepad-ra szavaznék😊
szóval nehéz/könnyû kezelni? hamar belejön az ember? egyáltalán milyen?
The Matrix has you...
Ki nyerne ? Altair vagy a Herceg ?
Én személyszerint a Hercegre szavazok :-)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Aki esetleg tükön ülve várja a megjelenést, az parancsoljon 😊
itt
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Rohadjanak meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Akra pedig egy város AC-ba.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Kicsi fiam...
A játék igenis segít... Mász fel szépen a város legmagasabb pontjára, és akkor engedi hogy használd a térképet... És ott van a bérgyilkos iroda is, az is bejelöli a dolgokat...amugy hozzáteszem te se játszhatnál vele, mivel még nincsen a boltok polcain 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
4.??? voltak elõzõ részek?
A játékról röviden annyit, hogy én eddig picit unalmasnak találtam. A fõ történeti szálba sok minden nem történik (történt) eddig, amit meg õk mellékszállnak neveztek az erõssen a röhejes kategóriának tartom. Ami engem legjobban zavar, hogy a játék nem igazán segít, hogy értsd merre kellene majd folytatni a kalandjaidat. Ebbõl kifolyólag a háztetõkön való ugrálás hamar unalmasba fordul át. :\
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Next PC upgrade: 2022