9242
  • gabo91
    Sok oka lehet, de igazad van majd kiderül.
    #2825: Gondolom a mentések végett is kell szabad hely.
  • rage
    Igen, ez igaz.

Na mindegy, egyszer majd ha megjelenik, azért kíváncsi leszek a fileméretekre, meg egyéb különbségekre :)
  • Balumann
    A helyigénynél sztem mindig többet írnak. (gondolom telepítés, lapózófájl meg ilyesmik miatt)
  • Balumann
    A letölthető verziót valamiről lementették. Én 3 lehetőséget látok
    1. Amiről lementették az már a végleges, vagyis a végleges is hibás. (erre sztem a legkevesebb esély van, mivel tesztelik is)
    2. Amiről lementették hibás, de direkt hibásan kiadott.
    3. Amiről lementették (az eredeti) nem volt hibás, és módosították a fájlokat.

Ha kiadják az eredetit és nem lesz hibás, akkor valószínűleg fel fogják tölteni normálisan.
    Crack az tökéletesen működik, nem hiszem, hogy gondot fog okozni normális verzió. Ha eleve hibás akkor meg kifognak adni patchet.
    Szerintem felesleges aggódni, várjunk vele.
  • gabo91
    Amugy nem hiszem el, hogy ne tesztelnék agyon a játékot, meg ne tolnák végig jópárszor a fejlesztők, és akkor ilyen hibákat benthagyni vagy észre sem veszik...
    (gondolom sűrget az idő, nem akarnak anyit csúszni)
  • Matte
    aha....én feltelepítettem reggel, toltam egész délután

most újraindítottam a gépet és nem indul el...
  • gabo91
    Nem akarok kötöszködni, de...

"Valószínűleg ugyanaz történt, mint már megannyiszor: a sokszorosításra leadott példány szivárgott ki (azaz a végleges)...1-2 hét, sokszorosítják, ... Nem akarod, hogy kilépjen Jeruzsálemnél? Majd megveszed eredetiben..."

Ha ez a végleleges ezt fogják sokszorosítani, akkor miért lenne jó az eredeti?

• rage
    Valóban, gyorsabb nem lesz, de talán végig lehet majd nyomni :)
  • csoola
    a minimum helyigény az lehet más, volt már lyen, a readme meg lehet az h még nem készült el azok forditása, mert ez lehet egy sokszorositás elötti verzsön (sokkal töb mint valoszinü), DE a játékon NEM dolgoznak tovább, ugyanigy fog szaggatni ha szaggat, és sztem bugzik is (ergo várjuk a patchet)
  • NeBby
    Ahoz hozzáadják azt is , hogy azért maradjon hely hova dolgozni a rendszernek..
  • rage
    Megnéztem a bemountolt telepítőkészletet.

Biztos, hogy majd a bolti változatban a francia, német, olasz, spanyol pdf-es kézikönyv nem egy 0 kb-os üres file lesz, mint itt.
    :-)

Továbbá a readme szerint a minimum helyigény 8 Gb
    Ehhez képest kitesz hetet.
  • rage
    :)
    Kár. De legalább megpróbáltad :)
  • NeBby
    Már próbáltam , leis írtam ide Bemegy a kapun , nem fagy ki , de amikor abba a kék térbe vagyok (vagy mibe) akkor ott mászkálhatok , akármi , de nem megy tovább , ott ragadok bent
  • Balumann
    feltöltöttem = feltöltöttek
  • Balumann
    Akkor most az a kérdés, hogy amit feltöltötem egy direkt módosított változat, vagy az eredeti is ugyan úgy hibás lesz. Az eredetibe nem hiszem, hoyg elkövetnek ilyen hibát, tesztelés biztos h folyamatban. Szinte egyértelmű hogy ez egy direkt rosszul kiadott/feltöltött verzió, mivel még a nem feltört verzió is rossz.

Ha kiadják a teljest és az jó lesz reméljük felrakják majd. Crack meg úgytűnik teljesen jól működik.
  • NeBby
    Erre más is rájött :
    (Yeah, I just checked with a hex editor... all other .forge files start with SCIMITAR or something readable. The Jerusalem file seems to be complete garbage." )

Am sztem biztosan lesznek olyan okos emberek akik pár napon belül kijavíták ezeket a fileokat
  • rage
    Amúgy meg tudni kéne, hogy mi a következő pálya, s azt átnevezni Jerusalem.forge-ra, jó eséllyel azt a pályát töltené akkor be a Jerusalem helyett, utána az meg már úgyis a megfelelő következőt hozná be, s így tovább lehetne nyomni, max kimaradna egy pálya az egészből :)
    (Vagy ha Arsuf se jó, akkor kettő)
  • rage
    Az installált állományt megnézve, minden forge file (ami a különböző pályákat tartalmazza) hex editorral megnézve egy "scimitar" bejegyzéssel kezdődik. Kivéve kettőt, Arsuf és Jerusalem fileokat.
    Ezeknél ez a bejegyzés hiányzik, tehát nincs meg a file eleje

Úgy nem csoda ha kifagy, mindegy, hogy crack vagy mount vagy akármi.
  • ZsZso
    Én még játszottam egy picit, és zászlókat gyüjtögettem, templarokat öldökeltem és hasonlók :), és még így se utsó móka (csak elrontja a sok crash).

Először mikor játszottam gondosan elkerültem a katonákat, lehajtott fejjel mentem ha pirosan pislákolt a kijelző. Most meg kivétel nélkül legyilkoltam mind :DDD. Jó volt ez a kis idő arra, hogy rájöjjek, hogy hogyan működnek a katonák ... mit vesznek észre, mit nem, és hasonlók.
  • NeBby
    Amit 1. nek írtál az én írtam kérlekszépen és nem , nem működik
  • csoola
    1. irták h MÜKÖDIK a jeruzsálemi rész ha átnevezed egy másik részre, csak akkor máshol baszakszi
    2. crysisnál is ilyen találgatás ment, mert nagy votl a gépigénye aztán hopp pofára estek
    3. Hyakonak igaza van, ez a játékkiadok stratégiája, elhihetitek h ha március 28 a megjelenési dátum akkor a játék KÉSZEN VAN
  • ZsZso
    Egyetértek. (pedig apait-anyait beleadtam a tippjeimbe:)
  • hykao #2804
    Dobjuk már a témát. Majd minden kiderül, ha a játék végre megjelenik...addig úgyis minden csak találgatás...
  • wedge31
    A crackek lényegtelenek ebböl a szempontból azt eddig is és ezután is elszokták rontani / mostanában egyre gyakrabban /
    A lényeg itt a clonos verzion van mert azt elvileg lehetetlen elrontani mert az egy másolat minden változtatás nélkül és itt az sem jó.
  • NeBby
    De annak semmi köze a map filejaihoz , ahoz , hogy az más legyen teljesen át kell írni , annyira meg ne hülyék , hogy azzal jáccanak
    Azért nyomom ezt a szöveget annyira , mert azért azt nemhiszem , hogy úgy adnák ki , hogy a játék mapjainak 3/4 e hibás... Eléggé valószínűtlen! És ISO (főleg clone) készítése közben nem íródnak át ezek a fileok tök véletlen... ilyen nincs!
    De ha mégis így írnák ki őket akkor jó sok pénztől búcsúzhatnak
  • csgj
    Háhh, törölve is. :P Nem idegeskedem tovább rajta -.-
  • ZsZso
    Amúgy vicces :) Az NFORCE-on leugatnak mindenkit aki úgy hiszi, hogy ez a release a retail változat (akár elcseszett formája), itt pedig pont az ellenkezője jellemző :).
  • CroftManor
    Szép és jó a game...de nem tudom mért lép ki a játékból már kétszer előfordult. :S
  • Prince23
    Meg szerintem tört releasék nem is tennék föl netre a prokat... nem?
  • ZsZso
    Én mindkét oldalra tudok teóriákat! :)

Tegyük fel, hogy valami hűdejó,hűdeúj védelem van a gammán, és elcseszték az ISOt a Procyonosok, és velük együtt elcseszték a RELOADEDesek is a cracket is :) ... megnézték ... elindult, úgy gondolták jó munkát végeztek.

A Settlers IIben volt valami hasonló, ha már élő példát szeretnétek :). Ott úgy volt, hogy a krekkelt verzióban nem nőttek az elültetett fák (amúgy minden ment olajozottan)
  • Balumann
    Én nem hiszem, hogy a játék tartalma más lenne a teljesben és a tört verzióban, azon kívül, hoyg a védelmet kiveszik a játékból. De crack nélkül is el lehet indítani, és úgy is kifagy a játék.
    Tehát vagy ilyen lesz a teljes, vagy más lesz a teljes játék tartalma mint amit le lehet tölteni.
    Ha a teljesbe nem lesz ilyen hiba, akkor fognak csinálni arról is egy release -t. Ha a teljes is hibás akkor meg patchelni fogják mindenbizonnyal.
    Egyébként érdekes, hoyg néztem ubisoft forumot és a PS3-as verziónál is fagyásokról beszélnek.
  • hykao #2795
    Nem magyarázok én semmit tovább, csak annyit mondok, hogy már számtalan ugyanilyen esetet "éltem át" itt SG-n (úgy, hogy igazából csak kevés játékkal foglalkozom...), hogy a sokaság azt hitte: még nem a végleges...aztán mégis az volt...
  • csgj
    Hykao-nak igaza van, tévedtem, ez a game a rendes release... DE szánalmasan, és szinte már nevetségesen rossz konzolátirat!! Hihetetlen, hogy ennyi ideig húzták a PC-s megjelenést, és nem voltak képesek mindent úgy megcsinálni, hogy jó legyen PC-n. Nem normális gépigény, tömény mennyiségű bugok, crash-elés, sorolhatnám...
  • NeBby
    Ezt nem hiszem el...
    Akkor léccives magyarázd már meg miért hibás az összes map azokon kívül amit be lehet járni? Biztosan így akarják kiadni nem? Mert hogy a cracknek semmi köze ehez a crashez az tuti , ugyanis a clone is crashel!
    Ennek az egésznek a hátterébe az Ubi van az tuti , vagy csak a Procyonos csávók szopatnak minket (amit kétlek , mert akkor azt maguk ellen tennék)
  • ZsZso
    Télleg nem kötekedésnek szánom, csak mint lehetőség megemlíteném, hogy lehet ez a verzió nem "nightly build" :). Képzeljük el, hogy van egy olyan verzió amit marketing célokra használnak ... ez ugye már kész van egy ideje ... de mi van, ha csak most jutott rossz bácsik kezébe, vagy csak most adták közkézre? És akkor a marketing trükköt nem is említeném ... (ki ne emlékezne a nagy GTAs szopató releasekre :)

Amúgy teljesen igazat adok Neked abban amit írtál.

Nem ... én se tudok semmit se, csak okoskodom :).
  • Balumann
    A felirat nekem is iszonyatosan hiányzik :( Szinte semmit nem értek így.
  • gettobuxa
    persze, hát a kézikönyvet most ülnek le megírni :)
    jövő héten kerítenek majd fordítókat, meg grafikusokat a borítóhoz :D

tököm kivan h ennyit kommenteltek, azt hiszi az ember h van már solution :)
  • Cat 02 #2789
    Még szerencse h törik az angolt, így érteni
  • csgj
    Én törlöm, akad, mint a fene (pedig majdnem ilyen akadás eddig csak a Beowulf-nál volt, még a Crysis is jobban ment), és úgyse lehet továbbjutni jeruzsálemnél. Lehet, hogy amúgy szórakoztató lenne, de véglis nem a kedvenc játéktípusom... Majd jön a Mass Effect, remélem azzal nem lesznek ilyen gondok. Egy tuti: AC-t nem veszem meg :P
  • Rage47
    rengeteg game van felirat nélkül:)