Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nagy csalódás lenne, ha már ennyit vártunk a játékra

tobias88
ezt is lehet úgy fogják...
a beowulfot szarul optimalizálták

baze ez parás 😄
mikor vettem a gépet kérdeztem az eladót h 3 giga ramot megéri-e venni, õ meg mondta h vagy 2 v 4

8600GT vajon belefér a 8800 as sorozatba ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tobias88
bár a proci az lehet valós, mert pl beowulfnak ennél még jobb kell!!
tobias88
ajánlottal full graf sztem, de ezt csak kitalálták, mert 2gb még egyik játéknak sem minimum követelmény és egy ideig nem is lesz!!
ProGabe
"Hiába vesz az ember ütõs gépet 4magos procival, ha max 30fps-et kap egy játékban."

így van.de azért van így,mert maga a szoftver nem támogatja a 4 magot,jobb esetben használ belõle 2-t :\ jó sokára lesz kihasználva a 4 mag a játékpiacon,ezért nem éri meg quadot venni annak,aki csak gamel.inkább vegyen egy C2D-t,amikben a magok egyenként min. 3 GHz-esek

ez a gépigény nem halálos,lévén egy nagy múltú fejlesztõi gárda új franchise-áról van szó,ami ráadásul a belépõjük a NEXT-GEN piacra.nem aprózzák el a dolgokat...
plusz ez az egyik legszebb játék konzolon!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ja
pedig én is most vettem egy gb ramot de hát ezt má nem lehet gyatyával bírni 😞
DarkSector
Háát naon gyorsan fejlõdnek a játékok, és a hardware-ek meg 2-õt elõre 1-et hátra alapon!
Hiába vesz az ember ütõs gépet 4magos procival, ha max 30fps-et kap egy játékban.
Régebben ez inkább úgy volt emlékeim szerint, hogy a hardware-ek elõrébb jártak, mint a játékok fullos igénye.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nekem a lényeg az lenne hogy mennyen akadás nélkül ha más nem minimumon
hö ?
ajánlottal full grafon megy vajon ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkSector
Crysis után meg sem lepõdöm.
Meg ugye kib...ott szép és nagy a táj is, meg a karakterek is fullosak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez remélem nem komoly 😄

Minimum:
* Windows XP vagy Vista
* 2 GB RAM
* Dual Core processor (Intel Pentium D vagy jobb)
* 256MB VGA Shader Model 3.0-val
* 16 GB hely a merevlemezen
* Vista kompatibilis hangkártya

Ajánlott:
* Intel Pentium Core 2 Duo vagy jobb
* 3 GB RAM
* ATI HD2900, Nvidia GeForce 8800
Na az 567 bisztos tévedet mert ma jelenne meg náluk de még mindig nincs ár.
DarkSector
jah bocsesz igen a DMC4-el kevertem!!!!!!
Mert már nagyon várom...😄D

Szerintem már nem fog csúszni(remélem nem tévedek). Nincs már olyan mesze az a megjelenés. Én még birok pár hetet várni.
overlocker
Én ugy gondolom majd ha az itt iro forumozok közül minenki egyenkét egy egyéni véleményt fog alkotni Én remélem nem a PC GURU vagy a GAMESTAR alapján fogja betöltni és unott pofával elkezdeni a gémet ugy hogy hát ez ugy is szar lesz. NEM NEM NEM ez igenis jo játék csak valakinek nem teccik

KeKKSZike
Ajj, de soká fog megjelenni még a game! 😞 Remélem, hogy nem fog csúszni!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

tobias88
ezt te alaposan félrenézted... nincs is február 3. dátum a listában...

02/12 North America Assassin's Creed
02/15 Europe Assassin's Creed

ahogy írtam is hogy vagy 12 vagy 15
DarkSector
Én GFAQS-t nézem és onnan még eddig mindig pontos infók voltak.

kirol
Ez meg honnan jött?
Ezt még nem hallottam. 😄

DarkSector
Február 3. és 5.-e a hivatalos.

Ha igaz a január 15 akkor egy hét múlva már játszhatunk<#eplus2>. Ha a február 12 igaz akkor még van hátra 5 hét (ezt a hetet nem számolva)<#pardon1>.
Looooser
rövide
pro:
A világ eddigi legjobb játékkörnyezete, eszelõs grafikával
kontra:
Üresség ami elront minden mást. Mintha a csaj meg sem mozdulna alattad...
Készültségi fok 90% várható siker 75%
(by pc guru)
---
De ez után is még reménnyel teli szívvel várom...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
igen a PC guruban is ezt mondták, meg hogy pl az információ kiszedés re 3 lehetõség van semmi mása: zsebtolvajlás, az info kiverés ami egyszerü meert az informátor automatikusan néptelen helyre megy amint meglát és utána 3 hasba ütés után énekel mint a pacsirta és a harmadik hogy egy padon ülve kihallgatod.... és hogy semmi egyediség semmi önálló feladat, az árusoktól nem lehet vásárolni semmit más emberekbõl infót nem lehet ki csikarni...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tobias88
majd a 2. rész<#vigyor2>
Sajnos tényleg elég egyhangú a játék. Egyhangú, de azaz "egyhang" elég élvezetes. Sajnos elég lineáris is. Amit én hiányoltam a játékból nagyon, azok a szabadon válalható questek. Jó lett volna ha Altair tudott volna válalni missziókat egyéb emberektõl is és nem csak a fõnökétõl kapott célpontok vannak. Jó van egy két kisebb eset (informátorok által adottak), de az semmi komoly (most az utcai megmentem a civilt 20x, azt nem számolom küldetésnek). Én olyanra gondoltam, hogy pl a helyi város assassin vezetõjénél leadott "rendeléseket" lehetne teljesíteni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Beowulfnál elfejeltettek optimalizálni bármit állítasz legalacsonyabbra akkor is olyanokat akad hogy az már poénos.
Pedig jó game lett volna ha nem rontják el.

Next PC upgrade: 2022

tobias88
vkari zabálásról nem tudok mit mondani, mert 8600 GT-m van, de csak 3ghz trumleshotos intel, ami bõven kevés volt neki meg a beowulfnak is, de pl a bioshock az maxon megy...
AnarchoiD
Eleg monoton volt idonkent , ismetlodo kuldikkel, de vegigtoltam ... haaat nem egy nagy durranas , de el lehetett vele utni az idot

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

tyatyus
Valaki már tudja milyen gép égényü lesz ez a játék?
3Ghz-es procin fog szaladni?
Lehet ram is kell hozzá 2Gb

Beowulfról nem tudok még nyilatkozni, de a Stranglehold inkább vidokari zabáló (tudom mert elejinte 7600gst-vel toltam, aztán 2900pro-val, proci nem változott 2GHz-es A64 x2, és jól ment highon, persze a második videokarival 😄), bár annyira nem nézki jól, mint a gépigénye sejtetné, tipikus példa a szar optimalizálásra, ami konzolátiratoknál már szinte hagyomány 😊 rossz hagyomány saynos...

tobias88
IGN nem nagyon szokott tévedni... (bár azthiszem 3 nappal elõre hozták, ami igencsak bíztató és hitelt ad a dátumnak<#vigyor2>)
overlocker
576 szerint bár általába az õ release datejük késik 2008.01.15

tyatyus
hát ezt nem tudom mi igaz belõle<#nemtudom>

kirol
Ezt nekem szántad?
Mert most olvastam, hogy amikor meghekkelték az Ubit, akkor Far Cry 2, ..., meg PoP4 is szerepelt a cuccokban.

tyatyus
na ez jó kérdés volt

Hát, legalább egy elkerített, kisebb területen játszódó demót kiadhatnának már... Én egyelõre csak mobilon tolom, de úgy "kicsit" más 😄
kirol
Hát remélem minél hamarabb jön, mert most semmi ilyen urgálós, bóklászós játék nincs mostanság.

Régen mindig jött karacsonykor a PoP, most meg nincs. Ennek végleg vége?

tyatyus
http://assassinscreed.uk.ubi.com/

tyatyus

tyatyus
Szerintem csak márciucban fog megjelenni, már énis nagyon várom.
kicsit hasonlit a Persiahoz.
Vagány játék lesz az tuti, hisz UBISOFT

Gerbill
A gamestar szerint minden játék jó😄 Fõleg aminek nagy a "büdzséje" amibõl a jó kritikák után csurran cseppen egy kicsi az újságíróknak is. MUHAHA<#hehe>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

érdekes,a Gamestar szerint meg iszonyat jó

Looooser
be esik a mapba az a bug... am hát olvastam a PC-gurut és hát elszomorít amit bele írtak hogy unalmas meg hogy igazából a küldetéseken 1 hangúak...

A február nagyon bisztosnak tûnik(jó pár oldalon írják). Remélem nem lesz valami "probléma" ami miatt halasztják.
tobias88
és remélem normális átirat lesz, nem úgy mint a processzorzabáló Stranglehold és beowulf...
tobias88
én nem tudom hogy ez miért bug... Felmegy a hegyre körbenézni és kész, a túloldal is ki van rendesen dolgozva...

egyébként tuti nem január 15... én a februárban reménykedek...
Most akkor mikor jelenik meg? Az 576 január 15 ír míg a gamekapocson az ez évi játék megjelenésnél február 12-t. Szerintem a februári dátum a valószínûbb de azért jó lenne ha januárban. Mondjuk egy hónapot már kibírok.😄
Bug 😄
igaz konzolon de akkor is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;