9242
  • hykao #2915
    Na igen. A környezet az, ami miatt valószínűleg azért meg fogom venni majd. A képek alapján hitelesnek tűnnek a helyszínek stb. Ami viszont eltántorít: a gagyi filmekből jól ismert sokellenfeles küzdelem és a szintén gagyi filmekből jól ismert kamu ugrabugra röppengetések...
  • Balumann
    Sztem nagyon jól sikerült a játék
    Nagyon jól ki vannak dolgozva a mozgások. És az is nagyon megfogott, hogy az emberek tényleg mintha ott lennének. Reagálnak mindenre szinte, nem lehet átmenni rajtuk. Nem emlékszem, hogy láttam volna már hasonlót egy játékban is. Megmentek egy civilt, akkor utána az a 4 sötétruhás alak segít lefogni a katonákat, ezt is nagyon jól megcsinálták.
    A mesterséges inteligencia az ami engem annyira meglepett. A katonák ha tudnak megpróbálnak a házra több oldalról is feljutni (bár többnyire nincs lehetőségük). Felmászik a létrán, egyszer le is löktek, azthittem nem tudnak felmászni és lent kerestem őket :| (még eleinte :D).
    A harc is nagyon jól megvan csinálva, ahhoz képest, hogy még nincs kombóm, és csak ütés van (kardal). :D
  • tarti19
    maxra pakoltam mindent máramit engedett a maga a stuff..
    nekem olyan 24 órás verziós assasinom van jelenleg :)
  • Rainbow15
    Látom neked is Gt-d van. Megkérdezhetem milyen beállításokon nyomod? +AA, AF?
  • hykao #2909
    Ha már itt tartunk, ezt már a videókból is lehetett sejteni...nem most kell meglepődni! :) A kardozós videó volt az, ami egyértelművé tette számomra, hogy bizony mire kell számítani...pedig azt hittem anno, ez egy újabb fasza kis hitmanes-lopakodós játék lesz, ezúttal a középkorban...

Maga a történet még érdekes is lehetne, ha nem ezt az elcsépelt templomos-összeesküvéselméletes faszságot lovagolták volna meg...
  • tarti19
    már nem évekre előre készítenek játékokat, sőt annyi újabb s újabb játék jelenik meg hogy képtelenség volna marketing szempontból ezt a versenyt tartani
  • ZsZso
    Rájöttem, hogy néha akiket legyőztem közelharcban csak ordibálnak, s kínlódnak a földön ... no őket lehet egyszerűen megkímélni a további szenvedéstől, ha beléjük döföm a "kiskésem" :). Továbbá az valami leírhatatlan, mikor nekiesek egyszerre 10 embernek, majd mikor 7tel végeztem 2-3 úgy dönt hogy feladja. Kicsit elmosódik a kép, s úgy üldözöm a tagokat, majd egy gyönyörű ugrással leterítem őket. Hangulatos :).

Jó muri ez a zászlógyűjtögetés is :). Eddig egy zászlóval találkoztam, amit az istenért se tudok összeszedni: kép alant megtekinthető.

Lehet kell még hozzá valamilyen képesség és majd csak akkor fog menni ...

Na mind1, csak rá akartam világítani a zászlógyűjtögetés szépségeire :)
  • Prince23
    Én mint már említettem divatgammáként kezelem most már:(
  • tarti19
    nem-nem addig még nem jutottam el...
    Annak szól aki nagyon sok reményt fűzött hozzá és csalódott
  • Prince23
    Ezt mire érted? Jeruzsálem kapuira? :D
  • Cat 02 #2903
    leülsz a padra, nyomsz egy E-t , ránézel és nyomsz egy F-et
  • tarti19
    minél nagyobb a büszkeség annál nagyobb a csalódás:)
  • Prince23
    Akkor még játszodjatok vele, kb 3 órát:DDDD
  • dante3
    Egyet értek, nekem is nagyon bejön!
  • Romel
    Király játék! Iszonyatosan jó hangulata van! :) Rég nem játszottam ennyire lebilincselő gammával.
  • Rainbow15
    Köszi!
  • Shodan
    szintén #2896
  • Shodan
    Leülsz a közelben lévő padra, és lehallgatod a beszélgetésüket, E vagy F et kell nyomni miután leültél.
  • Rainbow15
    kep
  • Rainbow15
    Hi
    Itt mit csináljak?
  • Prince23
    Ja , már lassan kezdek kiábrándulni ac-ból, DIVATJÁTÉK-ként tekintem ezemtúl:(
  • Alwares
    Hát mi mondtuk, hogy gyenge a játék, annak idején... Én sokkal többet vártam, kinézeten kívül számomra nagyjából 0 a játék. Az animációk még meggyözőek...
  • Prince23
    Csak h én a főküldiket csináltam, bameg mit kockázol le? különben is 2 nap alatt vittem végig.
    a citizenek megmentésével nem foglalkoztam, mert kurvára unalams volt, sőt még a zászlókkal sem...
    majd talán egyszer fullra végig viszem
  • Ronnie17
    Hali, segítene valaki? elakadtam annál a résznél, mikor leszúr az öreg tag, és utána van egy beszélő fej a térképen, nah oda elmegyejk van két ember egy kút mellett, nah ott mit kell cisnálni velük? mert fogalmam sincs:S előre is köszi a helpet!
  • bodesz
    nem 1 nap alatt kell végigvinni és többnek tűnik!!!
    KOCKA
  • Prince23
    Hát ja, a küldetések túl monotonok, a pop ehhez képest csillog küldetéseiben:P, városonként egy küldi, há ne már...
    és ez a teljes verzió:( úgy látom, h csak a látványra mentek...
  • Cat 02 #2887
    1ébként 2 városban voltam de kb ugyanaz van mindenhol, ments meg a polgárokat, összes view pont és kész :S
  • tarti19
    Én még csak Damascusba járok de megfogott a stuff:P pop-os beütése nagyon pozitív
    Bár valszeg tényleg nem teljes a játék mert a beállítás menü sem tartalmaz nagyon sok részt, de ki tuja:P
  • dante3
    MUSZÁJ
  • The Best
    Köszi szépen tudom egyszerünek tünik de nekem nem sikerül most igy hogy irtátok meglesem. Köszi
  • Shodan
    Nyomj rá F-el hogy kijelölje a csókát.
  • Cat 02 #2880
    Pedig neked menne, kb ilyen gépem van nekem is és tökéletesen megy.
  • remus500
    Hali ! The Best ! Ott azt kell hogy odamész egyenesen és lefogod a Shift -billentyűt ! ez ugyebár a az , hogy megfogja őket és közte űgy tudsz átmenni ! de folyamatosan tartsd le , nehogy elengedd ! Nos így röviden ennyit :D
  • liszike
    Folyamatosan nyomd a SHIFT-t (Nem muszály futni)!
  • The Best
    Sziasztok lenne 1 kérdésem elején mikor a tuturialt csinálom a 3résznél van 1 csomo ember a fején vázával és sehogy nem tudok átjutni :( mindig leesnek a fejükröl és elöröl kezdi itt mit kell csinálni?
  • Mr Bishop
    Hála nektek, annyi szépet és jót olvastam erről a játékról, hogy bevallom őszintén, fel sem telepítettem.
    Remélem STEAM-en hamarosan megjelenik.
    Ennyi.
  • xido
    "Egyelőre sokat nem árultak el a plusz tartalomról, csak annyit tudunk, hogy négy új nyomozástípust kapunk, ami már csak azért is jó hír, mert a konzolos verziók egyik komoly hátrányának hozták fel az ilyen küldetések egyhangúságát. Bár a többi adalékról még nincs infó, egy valamit tudhatunk: elegen lesznek ahhoz, hogy az Ubisoft büszkén a PC-s verzió végére illesszthesse a Director's Cut jelzőt."

forrás:GSO
  • Gideon Wieth
    #2855 erre választ pls :) érdemes megvenni pc-re is vagy nincs annyi ujdonság ?
  • Cat 02 #2872
    Sztem vedd meg majd eredetiben és ha akkor is előfordulnak a dolgok akkor fikázd ;)

Ubisoft csak nem fog kiadni 1 bughalmazt, lehet benne annyira bízni
  • Sgtfathi
    Mondjuk ezt nem tudtam, és lehet aki nem töltötte le az se tudja!