Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ez van a witcherben is, minnél nagyobb helyre érsz be annál jobban leeesik az fps
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
láttatok ti már képet a játékból? :S
egy teljes várost kell megmozgatni,olyan grafikai szinten,ami egy csõ fps-ben is bõven megállná a helyét!
ott vagyunk mint a GTA-k esetében:sokan nem értik meg azt,hogy azért néz úgy ki ahogy,és nem úgy mint a Crysis,mert így normálisan fut,és nem azért mert nem tudnának szebbet,jobbat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
évvégre 10 giga ram kell 1 gémhez, fasza :S
2008 van, illik ilyenkor már 2-4gb rendelkezni, nem egy nagy érvágás pénzbe
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2.Még nem is hivatalos
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
olyan gépigény mint a Crysis-nak:S:S:S:S:S
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
4-5 évenete elég sztem, nem mindig kell csúcsszuper gémekkel tolni
1ébként warez miatt jobbban megéri pc
Skyline 3x az LCD-nél?😊 1900-as fullHD-s monitornak a 3x-a kicsit durva .
viszonteladónál vettük
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De felesleges ide a konzol war,én pc-t konzolt egyarán csipulom...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Kár ezen vitázni szerintem mert egy csucs pc mellet sohase fog labdába rugni egy konzol se grafikailag ,de ez nem is baj.
A memoria meg tényleg baromi olcsó most érdemes venni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
xbox360 + 94cm-es lcd tv össz 250ért
vagy
200ért egy gép egy 50ezres monitorral
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kit érdekel a gépigény, ugyis vagy megy majd a gépeden, vagy nem.
ROhadtul felesleges errõl írogatni, pláne ilyen baromságról, hogy 2 v. 3 gb RAM kell neki.
(többe kerül az eredeti játék, mint 4gb ram!)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
már értem miért nem kapnak a pc sok gamet
inkább konzol
crysisnek nem volt ekkora képigénye mint ennek
most már minden hónapban veszek gépet csak a fejlesztõk adjanka rá pénzt<#gun>#gun><#gun>#gun>
szted melyiken lenne szebb?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Igaz hogy 2560x1600-ba ment asszem.
a GSO-n is megy a vita hogy mi is a helydzet
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!