9242
  • Gunner
    Igen, gyüjtsd csak, ha bejutottál szólj
  • Prince23
    Dehogy is, ez hülyeség, ki mondta ezt neked?
  • ZsZso
    Írd és mondd :). Ilyet az ember nem talál ki csak úgy :).
    (talán az Ankh című játéknál volt ... de igazából lényegtelen)
  • Gunner
    Látod?! Nem vagy egyedül :D
  • CroftManor
    Hát én nagyon nem örülök, hogy mindíg kilép a játékból :(
    ÉS a kombók se mennek, mindíg kinyírnak.
    Ja és azt komolyan gondolták, hogy Damascusban 100 zászlót kell összegyűjteni, hogy tovább engedjen Jeruzsálembe? Vagy mivan?
  • Prince23
    Ez komoly? :D
  • Cat 02 #2950
    Ha van izmod sztem simán, meg neki különgleges kesztyűje is van
  • Gunner
    Végülis jó helyen próbálkozott, másnap ment is a BSA xD
  • ZsZso
    Ez nagyon valószínű :DDD.

Már nem emléxem, hogy melyik játék volt, de hivatalos megjelenés előtt kb. egy héttel jött ki warezban. No, vérpisti nem válogatott az eszközök közt, beszaladt a hivatalos fórumra, és ott kezdett kérdezgetni, hogy miért nem működik nála, mért dob X hibát és hogy kell továbbjutni Y helyről :).
  • Prince23
    Magyar mentalitás :D
  • adamprof
    amikor beléptek megjelenik egy ablak, enne 2 csík. Na az nektek is végigmeg?Mert nekem lekapott egy 21kilos valamit .
  • Gunner
    Te tényleg ilyen ...
    Ubisoft nem adta még ki a játékot, nem sokat hallottam olyanról h kiadás elött már patch :D (max kiadás napján patch ^^)
  • tdu Toyota
    másoknál is van olyan hogy elmegyek egy lóval egy másik helyhez és ilyen idegesítő vonalakat lehet látni remélem csak a crack a gond
  • Gunner
    Várjá csak szépen, ezt egyhamar nem javitják ki a mocskos kalózok :D
  • Prince23
    Vagy ubiék feltesznek egy kijavitó patchet, ebben reménykedem...
  • adammmmmmm
    Na Jeruzyálemnél negem is kidobott. Mások szerint monoton a mellékküldetés de szerintem jó én élvezem. Nekem ez a falon futkározás tetszik a legjobban. Jön három katona egyiket htba döföm a többit levágom. Aztán jön még vagy 5 akkor elkezdek futni a háztetőkön. Már rég sárga a jel de én akkor is futok tovább. Én baromira élvezem a menekülést.azt sajnálom hogy nem lehet bejutni Jeruzsálembe. Ma mind1 egy hónap múlva csak megjelenik rendesen. Vagy valaki kijavítja vagy valamit csinál vele.
  • Prince23
    Gondoltam lesz vagy 11.990-
  • bodesz
    ennyi lenne minden új gamenak az ára lehet több eredeti gamem lenne :o
  • Gunner
    crysis-hez képest fenomenális :D
  • GazCamp3r
    akko linkeld be -.-
  • Shep
    Ez egy teljesen jó ár szerintem.
  • hykao #2935
    Nem baj az... Egyre kevesebbet is játszom... Évi egy-két játék, azt csókolom. Van azért az életben sok minden még, ami fontosabb ezeknél a szaroknál...
  • hykao #2934
    Az általad említett játékok nekem még nagyobb kamuk... :)
  • Prince23
    Árszabás.... azt gondoltam, h sokkal...
  • tarti19
    Az a baj hoyg nem akarjátok elhinni már enm lesznek hosszútávra leköthető stufdfoka piacon ezek kiszorulóban vannak... egyre kevesebb s kevesebb jelenik majd meg belőlük
  • ZsZso
    Úgy néz ki, ha egy komoly játék elé akarsz leülni, akkor meg kell várni a Fable 2 -t. De hát annó mennyit játszottam a 90es évek elején a SpiderMan című 2Ds bugyuta játékkal :). Egyszerűen jó volt limbálózni a falakon :). Számomra itt is szinte megunhatatlan az ugrabugra, falmászóka. Nem egy NeverWinter Nights ez se, de sose akart az lenni.
  • Prince23
    Ja meg egy az!!! Damaszkuszban vannak dzsihád paraszthirdetők, akik Szalahadin dicsőséges tetteiről blamázsolnak, oda megyek, azt megölöm, erre semmi sem történik, pedig azt hittem vmi bónuszt kapok, h megakadályozom (és itt a lényeg!) a város őrségeit, h ne készülődjenek dzsihádra, erre mi van??!!!! Megöltem egy polgárt, mondom basszák meg az alkotók a történelmi alaphűségüket:DD Sztem ez alap lenne egy ilyen játéknál.
  • hykao #2928
    Nem. A lényeg az lenne, hogy szórakoztasson... Ám a nagy kamuk (amik ráadásul nagyon komolynak akarnának hatni... :P) engem már nem szórakoztatnak (mert olyan elcsépeltek...), hanem untatnak és fárasztanak...
  • Balumann
    :D
  • ZsZso
    Egyet mondok neked: Mission Impossible 2 eleje :).
  • gyuri12
    Ez a játék hangulatos,de kurva unalmas.
  • Balumann
    Vajon így mászni ahogy ez csinálta lehetséges (tehát csinálta már vki így)? :| Főleg az ilyen kilátókba felmászás a durva, elkapja az ilyen kis kiálló szarokat, és utána kurav magasasn még egy szélesedő rész is van, és oda is átugrik. Már játékban is majdnem rosszul vagyok tőle :S
    Láttam már sok parkouros videót, sőt én is próbálgatom néha, de így mászni nem nagyon láttam még senkit :S
  • ZsZso
    Hát nekem egy kicsit illúzióromboló volt, hogy a katonák a hatalmas nagy páncélzatuk ellenére olyan könnyedén libbennek fel egy-egy ház tetejére mintha elektromágnessel húzták volna fel őket. :)
  • Prince23
    Tartsd lenyomva a Shiftet, lopnod kell...

amúgy itt még nagyon hangulatos volt a játék, de ahogy beértem Damaskusba a legeleső városba (Masylafon kivül persze), már kiábrándító volt... savecitizen meg blabla, 1 kihalgatás... ez megy minden városon keresztül...
    még azt mondanám, h volt egy kis GTA, Witcher beütése is a játéknak.
  • bauer15
    menj mögé és mikor elég közel vagy hozzá nyomd meg azt a gombot amivel arréb lököd az embereket hosszan
  • ZsZso
    Becsapós a kép ... nem kicsit ... nagyon. A távolabbi oszlopok egy szinttel lejjebb vannak, ami olyan 3 méteres szintkülönbséget jelent (amúgy is nagyon messze vannak az oszlopomtól). Egy megoldás lehet, hogy onnan ahol most vagyok, leugrok a zászlóhoz, de sajna nem tudom megragadni (már volt olyan, hogy beütöttem a lábam, és úgy esetem tovább, de akkor se kaparintotta meg a zászlót :S). Az AC bemutatókat tartó szép lányka mondta, hogy később majd kapok jó kis kesztyűt amivel hatékonyabban tudom megragadni a falakat, falakból kiálló dolgokat. Úgy hiszem, hogy majd ez lesz a megoldás :). Mindenesetre köszi a tippet :)
  • Rainbow15
    Nah és itt mit tegyek?
  • Denes888
    Általában az a lényege a játékoknak, hogy olyat csinálj amit valóságba nem lehet. Ha csak nem szimulátarral játszol.
  • tarti19
    nemazé de a valóságban sem tudnak anynian megtáamdni egyszerre... ezt átgondolhatnád főleg nem karddal:DDDDDDDDDDDDDD
  • Denes888
    Látod azokat az oszlopokat? Egyre növekednek.A legalacsonyabbra mássz fel és ugorj mindíg az eggyel nagyobbra és akkor fel jutsz oda.