9242
-
#2956 Igen, gyüjtsd csak, ha bejutottál szólj -
#2955 Dehogy is, ez hülyeség, ki mondta ezt neked? -
#2954 Írd és mondd :). Ilyet az ember nem talál ki csak úgy :).
(talán az Ankh című játéknál volt ... de igazából lényegtelen) -
#2953 Látod?! Nem vagy egyedül :D -
#2952 Hát én nagyon nem örülök, hogy mindíg kilép a játékból :(
ÉS a kombók se mennek, mindíg kinyírnak.
Ja és azt komolyan gondolták, hogy Damascusban 100 zászlót kell összegyűjteni, hogy tovább engedjen Jeruzsálembe? Vagy mivan? -
#2951 Ez komoly? :D -
Cat 02 #2950 Ha van izmod sztem simán, meg neki különgleges kesztyűje is van -
#2949 Végülis jó helyen próbálkozott, másnap ment is a BSA xD -
#2948 Ez nagyon valószínű :DDD.
Már nem emléxem, hogy melyik játék volt, de hivatalos megjelenés előtt kb. egy héttel jött ki warezban. No, vérpisti nem válogatott az eszközök közt, beszaladt a hivatalos fórumra, és ott kezdett kérdezgetni, hogy miért nem működik nála, mért dob X hibát és hogy kell továbbjutni Y helyről :). -
#2947 Magyar mentalitás :D -
adamprof #2946 amikor beléptek megjelenik egy ablak, enne 2 csík. Na az nektek is végigmeg?Mert nekem lekapott egy 21kilos valamit . -
#2945 Te tényleg ilyen ...
Ubisoft nem adta még ki a játékot, nem sokat hallottam olyanról h kiadás elött már patch :D (max kiadás napján patch ^^) -
#2944 másoknál is van olyan hogy elmegyek egy lóval egy másik helyhez és ilyen idegesítő vonalakat lehet látni remélem csak a crack a gond -
#2943 Várjá csak szépen, ezt egyhamar nem javitják ki a mocskos kalózok :D -
#2942 Vagy ubiék feltesznek egy kijavitó patchet, ebben reménykedem... -
adammmmmmm #2941 Na Jeruzyálemnél negem is kidobott. Mások szerint monoton a mellékküldetés de szerintem jó én élvezem. Nekem ez a falon futkározás tetszik a legjobban. Jön három katona egyiket htba döföm a többit levágom. Aztán jön még vagy 5 akkor elkezdek futni a háztetőkön. Már rég sárga a jel de én akkor is futok tovább. Én baromira élvezem a menekülést.azt sajnálom hogy nem lehet bejutni Jeruzsálembe. Ma mind1 egy hónap múlva csak megjelenik rendesen. Vagy valaki kijavítja vagy valamit csinál vele. -
#2940 Gondoltam lesz vagy 11.990- -
#2939 ennyi lenne minden új gamenak az ára lehet több eredeti gamem lenne :o -
#2938 crysis-hez képest fenomenális :D -
GazCamp3r #2937 akko linkeld be -.- -
#2936 Ez egy teljesen jó ár szerintem. -
#2935 Nem baj az... Egyre kevesebbet is játszom... Évi egy-két játék, azt csókolom. Van azért az életben sok minden még, ami fontosabb ezeknél a szaroknál... -
#2934 Az általad említett játékok nekem még nagyobb kamuk... :) -
#2933 Árszabás.... azt gondoltam, h sokkal... -
#2931 Az a baj hoyg nem akarjátok elhinni már enm lesznek hosszútávra leköthető stufdfoka piacon ezek kiszorulóban vannak... egyre kevesebb s kevesebb jelenik majd meg belőlük -
#2930 Úgy néz ki, ha egy komoly játék elé akarsz leülni, akkor meg kell várni a Fable 2 -t. De hát annó mennyit játszottam a 90es évek elején a SpiderMan című 2Ds bugyuta játékkal :). Egyszerűen jó volt limbálózni a falakon :). Számomra itt is szinte megunhatatlan az ugrabugra, falmászóka. Nem egy NeverWinter Nights ez se, de sose akart az lenni. -
#2929 Ja meg egy az!!! Damaszkuszban vannak dzsihád paraszthirdetők, akik Szalahadin dicsőséges tetteiről blamázsolnak, oda megyek, azt megölöm, erre semmi sem történik, pedig azt hittem vmi bónuszt kapok, h megakadályozom (és itt a lényeg!) a város őrségeit, h ne készülődjenek dzsihádra, erre mi van??!!!! Megöltem egy polgárt, mondom basszák meg az alkotók a történelmi alaphűségüket:DD Sztem ez alap lenne egy ilyen játéknál. -
#2928 Nem. A lényeg az lenne, hogy szórakoztasson... Ám a nagy kamuk (amik ráadásul nagyon komolynak akarnának hatni... :P) engem már nem szórakoztatnak (mert olyan elcsépeltek...), hanem untatnak és fárasztanak... -
#2927 :D -
#2926 Egyet mondok neked: Mission Impossible 2 eleje :). -
gyuri12 #2925 Ez a játék hangulatos,de kurva unalmas. -
#2924 Vajon így mászni ahogy ez csinálta lehetséges (tehát csinálta már vki így)? :| Főleg az ilyen kilátókba felmászás a durva, elkapja az ilyen kis kiálló szarokat, és utána kurav magasasn még egy szélesedő rész is van, és oda is átugrik. Már játékban is majdnem rosszul vagyok tőle :S
Láttam már sok parkouros videót, sőt én is próbálgatom néha, de így mászni nem nagyon láttam még senkit :S -
#2923 Hát nekem egy kicsit illúzióromboló volt, hogy a katonák a hatalmas nagy páncélzatuk ellenére olyan könnyedén libbennek fel egy-egy ház tetejére mintha elektromágnessel húzták volna fel őket. :) -
#2922 Tartsd lenyomva a Shiftet, lopnod kell...
amúgy itt még nagyon hangulatos volt a játék, de ahogy beértem Damaskusba a legeleső városba (Masylafon kivül persze), már kiábrándító volt... savecitizen meg blabla, 1 kihalgatás... ez megy minden városon keresztül...
még azt mondanám, h volt egy kis GTA, Witcher beütése is a játéknak. -
#2921 menj mögé és mikor elég közel vagy hozzá nyomd meg azt a gombot amivel arréb lököd az embereket hosszan -
#2920 Becsapós a kép ... nem kicsit ... nagyon. A távolabbi oszlopok egy szinttel lejjebb vannak, ami olyan 3 méteres szintkülönbséget jelent (amúgy is nagyon messze vannak az oszlopomtól). Egy megoldás lehet, hogy onnan ahol most vagyok, leugrok a zászlóhoz, de sajna nem tudom megragadni (már volt olyan, hogy beütöttem a lábam, és úgy esetem tovább, de akkor se kaparintotta meg a zászlót :S). Az AC bemutatókat tartó szép lányka mondta, hogy később majd kapok jó kis kesztyűt amivel hatékonyabban tudom megragadni a falakat, falakból kiálló dolgokat. Úgy hiszem, hogy majd ez lesz a megoldás :). Mindenesetre köszi a tippet :) -
Rainbow15 #2919 Nah és itt mit tegyek? -
#2918 Általában az a lényege a játékoknak, hogy olyat csinálj amit valóságba nem lehet. Ha csak nem szimulátarral játszol. -
#2917 nemazé de a valóságban sem tudnak anynian megtáamdni egyszerre... ezt átgondolhatnád főleg nem karddal:DDDDDDDDDDDDDD -
#2916 Látod azokat az oszlopokat? Egyre növekednek.A legalacsonyabbra mássz fel és ugorj mindíg az eggyel nagyobbra és akkor fel jutsz oda.