9242
-
#2869 Akkor ki se adnák, amugy pedig ott a endszerkövetelmény, nem átb***ásból írják. -
#2867 köszöntem szépen. minden okés a hanggal, jól műkösik ha leveszed a hardware gyorsítót -
#2866 Ja azt elfeljettem odaírni, hogy Ez csak a hangra jó. Bocs a keverésért... -
#2865 csak a hangra jó ez... -
mikiking #2864 DE A hang fog igy menni,vagy azt is megoldja,hogy ne lépjen ki Jeruzsálembe ? -
#2863 Egy másik fórumon olvastam ezt:
a futtatásba bekkel írni h dxdiag és utána a hangnál a hardware gyorsítást le kell szedni és így már menni fog a reloadedes crakkel is -
#2862 van egy asus alaplapi hangkártyám és a játékban a párbeszéd nem hallatszik. a többivel minden OK. valaki nem sejti mi lehet a probléma? -
#2861 Te kérdeztél hülyéket. Hogy lenne már magyar felirat 1 napja megjelent játékhoz. Angol felirat sincs a játékban. -
#2860 Elég kis képet linkeltél magadról,de szépen pislogsz!!
-
#2859 Vistán nincs ilyen hiba. -
#2858 Másnak is kilép a játék hirtelen? Nagyba gyűjtöm a zázszlókat és hirtelen kilép, hogy az Assassins hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért ellnézést kérünk. :S -
#2857 XD -
#2856 Hát én rákerestem,de semmit nem dobott rá!!
Egyébként be is linkelhetted volna az oldalt nem tartott volna semmiből!! -
#2855 sziasztok!
Nekem boxra van meg a game :) Kérdés, van valamivel több a pc-s verzióban ??? :) Második : Írna valaki egy gépigényt ? :) -
#2854 Nekem is ugyanitt van problemam, nem tudom ellopni a cuccot a csavotol.
Akarhogy nyomom a shiftet, csak megragadja a fickot es elloki, mast nem csinal. -
#2853 off
nemláttam még ennyire szoros kapcsolatba 50centet és a 911et xD
gz a névhez
sry on -
#2852 a fordítás már 99%os kerss rá googleba!!!
zomg -
50cent911 #2851 van hozzá magyarositás?vagy esetleg nyelv tudás nélkül is élvezhető a játék? -
#2850 Safedisc védelem van a játékon, úgyhogy ellehet felejteni azt a teóriát, hogy a védelem miatt történt ez a hiba. -
#2849 Olvass már vissza. Crack nélkül sem jó, és a jeruzsálem meg egy másik városnak a fájlja nem olyan mint a többi (#2810, meg visszább is írták már). -
gettobuxa #2848 gamespot szokott release date-nek hülyeséget írni? -
gettobuxa #2847 itt egy kicsit feljebb, pirossal írva -
GazCamp3r #2846 Emberek, az nem tünt fel senkinek, h nem jelentették be sehol sem, hogy GOLD az Assassins Creed? :S GameStaron pl (ez csak egy példa a sok közül) mindig szokták írni, h Sims 34234 gold, igy már cska a soxorositás van hátra, és tudják tartani a beigért határidőt. Én viiszont msotanában nem láttam sehol sem olyan hírt, hogy elkészült volna az assassins creed :S -
xido #2844 pedig az nem logikus..mindig butább effektekkel,gyengébbre véve fut jobban minden:))) -
#2843 Pedig az volt a nagy duma, hogy pistán ugye DX10-ben fog futni, és sokkalta jobban, mint DX9-ben akár XP-n...pff. :) -
xido #2842 tetszik ez a direkt maretinges rosszul feltöltött elmélet:))..vagy csak beszopta minden team és van valami rejtett védelem,ami miatt összeomlik a struktúra...láttunk már 1 évig fel nem tört játékokat jó 2 éve..nehéz elképzelni,hogy beletört a bicskájuk és előre nem várt malőr?:) -
#2841 Megnéztem Pistán is a gamet, grafiak ugyanaz, fps ugyanannyi, tehát tök nyolc hol játszik vele az ember. -
#2840 Hát nem tudom, de Jeruzsálem tanulmányaim szerint sokkal nagyobb város volt a közpkorban, top 5. mindenben.
azért Acre nem egyenlő területileg, populációilag Jeruzsálemmel! -
#2839 Te jó isten :| Objektumokat a memóriában illik tárolni, a VGA memóriában inkább textúrákat szokás :| -
#2838 X360 nem problémázott vele, meg se röccent rajta.. ;) Szóval van masina, ami elviszi lazán.. :P
Amúgy persze hülyeség az elméleted, ugyanakkora mind3 város. Mondjuk tény, hogy jó nagyok és egyben részletesek is, ezért nem is kell csodálkozni rajta, hogy kell alá vas.. :) -
#2837 gondoltam :D -
#2836 azt. -
#2835 Tippem szerint azért nem jön be Jeruzsálem, mert óóóóóóóriási a város, több százezer lakossal. nincs az a vga, ami kezelni tudna több mint 200 ezer karaktert, nevezetes épületeket:SSSS pfffff sztem ezér lépk ki, mer nem tudja vga-nk beolvasni azt a kurva nagy területű és lakosságú várost:S
de lehet hülyeséget írtam -
#2834 amint megjelenik, egyértelműen... -
mikiking #2833 akkor várhato egy bugmentesebb dolog ? -
#2832 Miért mi a gondod vele? :| -
retek683 #2831 pedig azért annyira nem nagy grafika főleg minimumom!! kicsit a Ghotic 3- ra emlékeztet!!! a grafika!! ugyan oan optimizált!! -
retek683 #2830 vehetek új vga-t:(:( ennyit az x1950 pro-rol majdnem bírt 1.5 évet -
#2829 Az 196 kb a C-n
:) -
#2828 Na kész vége.... Jeruzsálem betöltési kapuinál kidobott... kész ennyi KO :D