9242
-
xido #3220 jaja..mellette az meg Morpheus:))) -
csoola #3219 meg mivel a jeruzsálemi map file is van több mint egy CD-s... -
xido #3218 tényleg..kérdés a mozgásról..ilyen póznán mászás meg pörgés meg ilyesmi is van benne,mint a POP-ben? -
adammmmmmm #3217 6 gigás demó? Az azért szép lenne. Ha csak a Jeruzsálemig lehetne menni akkor nem lenne ekkora. (ha tévednék szóljatok) -
Mama is eléggé ránézett!
-
csoola #3215 az utolso előtti kjép az LOL felröhögtem:D letapizta a nyanyátXD -
bajsz #3214 ok semmi értem,csak már annyiszor mondták hogy warezolós témát hadjuk meg stb mikor asse tudják mire mondják. -
Pár kép még az elejéről:
-
xido #3212 nene..bocsi..én csak bohóckodtam...nem hordozom körbe a véres kardot,én se vagyok szent és mazohista,hogy ki bírjam várni a megjelenést bármiből is,ha nem kell:) -
strebacom #3211 Nekem eddig a legjobb game, szinte rabja lettem, már mindent bejártam... -
bajsz #3210 kérték beraktam.
Meg kezdjük ott.Warezolós témával kapcsolatban.
Ilyeneket akkor tartom korrekt beszólásnak ha a játék már megjelent volna, de mivel erről nem beszélhetünk mindenki warezol nem?
Gondolom te sem az eredetivel játszot ha játszol.
Én meg úgy vagyok vele ,hogy ezt most tesztelés képpen kaptuk mint DEMÓT.Ennyi warez téma lezárva. -
xido #3209 és ez mindig csak a fővonalat jelenti szerintem csont nélkül elsőre:)..plusz idő,ha tökölsz,molyolsz,bénázol:) -
adammmmmmm #3208 Nekem nagyon bejön ez a játék. Már eljutottam megint jeruzsálemhez de most meguntam. Majd várok egy hónapot. Vagy addig várok amíg valaki ki nem küszöböli ezt a jeruzsálemes gondott. Egyépként majdnem minden katona van olyan ügyes mint én. Ott ugráltak utánam a gerendákon háztetőkön stb. Csak nem olyan ügyesen. Meg falat mászni nem tudnak. -
Az egész olyan 40 órás kb legalábbis ezt olvastam :D -
xido #3206 az egész....slusszpassz...végignyomod fürdés közben a kád szélén:) -
xido #3205 ejnye bejnye...csúnya direkt warezolós bácsi 
-
IgH #3204 Jeruzsálemig 4óra csak a főküldikkel,vagy az egész?? -
bajsz #3203 bár nem tom ez jó e. -
bajsz #3202 tessék. -
Az orosz működik , ez tuti... -
bajsz #3200 ez két katona ha minden igaz. -
csoola #3199 leülsz a padra és aztán rá kel zoomolniXD nemtom a billt mert gamepaddel játszom :D (sokkal job vele, ráadásul vezeték nélküli, nyami:D) -
xido #3198 amint felkerül valahová:))) -
bajsz #3197 közeli padra üljle f-aztán e vagy fordítva.
Nem azért de ha itt elakadtok kicsit késöbb is gond lessz.
Amúgy mindent ír a játék. -
xido #3196 csüccs padra és figyelj:)
ha ez az,amiről már valaki korábban említést tett e helyen:) -
Hello! olyan gondom van, hogy a memory block 2-ben amikor ott van a két fószer és dumálnak egymással ott mit kell csinálni ? Mert ha közel meek hozzájuk akkor felém fordulnak és nem csinálnak semmit gondolom lekell hallagatni őket vagy a jó isten se tudja mit pls segítsetek :D köszi -
bajsz #3194 Akkor valkai nézze meg az oroszt azt szóljon ha műkszik bár 1hónap nem a világ sztm. -
csoola #3193 ...vagy inkébb mellé nem? mert elvileg az is trükkös h hogyan jutsz a városba... -
Extraneous #3192 Olvasgattam a fórumot és szerintem biztos lessz valaki, aki megoldást talál a kilépegetős részekre. -
Én többször nemis láttam azt a zászlót
Amúgy csak itt ilyen , talán fullba javítva lesz!
Amúgy az orosz az a full és írták is , hogy nem ilyen mint ez , vannak benne más cuccok is (pl akárhol folytathatod , te választod ki , hogy melyik városba tegyen) -
Cat 02 #3190 Sztem ezzel semmi gáz sincs, nekem fel se tűnt h vannak árnyékok :D meg az se h szélesvásznú -
ááá de akkor is csúnya!
-
Ez a zászló nekem is feltűnt (erről énis mutattam képet)
Csak az elején vannak ilyenek , később már nemis láttam ilyet! Sztem inkább 1-2 ilyen legyen , mint hogy az legyen , hogy megint egy crysist kaptunk
-
csoola #3187 9 emberröl beszélt a Mester... -
Nagyon csúnya!Centis kokcák vannak az árnyékon!
-
Álsimítás 3-ason, ageia nincs fent! -
xido #3184 hát..szinkront biztos nem csináltak külön az oroszok...a sok cirill betű meg nagykaland:)))) -
Végülis egy villogó ikon jelzi a gps-en... -
Na akkor jól értettem amit ott irtak angolul kösz a megerősítést! -
Cat 02 #3181 első
második <- ez jobb