9242
-
#3180 Legfeljebb kiszedik a hibás filekoat a működőből és felteszik, ennyi, vagy lesz orosz crack, mint a Dead to Rights 2-höz :) Persze minden orosz lesz, de van akinek tök mindegy mert se így se úgy nem érti miről szól a történet. :) -
#3179 Várni kell míg elfogadják (lehet fél óra is) -
#3178 Aki le akarja szedni az orosz forge fájlokat ne tegye mert nem megy az angol változattal :( -
#3177 Valaki itt töltött már fel a youtubra videot? Mert szeretném megosztani a gamebeli probálkozásomat de egyenlőre nemtom mivan :(
Regeltem magam feltöltöttem videót kiirta complete de az sehol nem jelenik meg :( -
Cat 02 #3176 Nincs különszedve, igazából 1be olvad -
Cat 02 #3175 1ébként 4 város van nem ? Jeruzsálem után mi jön ?
mert ugye 8 ember és 4 város szegény/gazdag negyede -
#3174 Anti analising is be van nyomva? -
#3173 Mivel jelöli a térkép a fő és mellékküldiket? -
xido #3172 mondd,hogy ezt photoshopoltad:))) -
#3171 Mert mindenkinek ilyen... Jó mondjuk nekem nem ennyire , de akkoris rondák a messzi árnyékok saja. Remélem fullba be lehet állítani a messzieket is élesre -
#3170 kb 4 óra, ha a főküldikre koncentrálsz, meg Jeruzsálemig. -
#3169 Lehetséges h fenn van az ageia physic driver? -
#3168 lenne két kérdésem: hány városból áll a game? a végégjátszás kb mennyi idő? -
#3167 Csak win reinstall volt és PS t még lusta voltam feltenni -
#3166 Nálam miért ilyen rezés az árnyék?Minden maxon van!
-
xido #3165 ez az "elhagytam a kardom" hatalmas:)))))...csinálhatnád rendes fehér buborékkal:)) -
#3164 Tűrhetően... csak a küldetéshez szükséges kihallgatásokból okádnak beszédeket, meg az ilyen dzsihád hírdetők Damaszkusznál... -
#3163 Abszolút. Ahogy néztem lehet népsűrűséget is váltani (gondolom hogy kisebb gépeken is menjen döcögés nélkül) ... ha megölök vkit mindenki ordibál és szaladgál, félre kell őket lökni az útból miközben szaladsz stb.
Bevallom őszintén mikor a sztyeppén bandukoltam, és öreg nyanya az íjász kilátójára átugrott egy "szakadék" széléről akkor megállt bennem az ütő. Olyan 4 métert ugrottak át nekifutásból ... szóval ez azért rendesen el van cseszve:
Ha te tudsz ugrálni, akkor akárki .... legyen az egy hétköznapi falusi emberke, egy állig felvértezett katona (ugye tudjuk, hogy nem 2 kg volt egy ilyen páncélzat) vagy egy 80 és nénike. -
#3162 :D ne bíztass! -
#3161 röviden? igen! -
#3160 Kandurex, meglátásom szerint nincs kihasználva az a nagy kékség bal és jobb oldalt. Képes lennél függőlegesen odatenni a figyelmeztető szöveget repeat-x -szel? :) -
#3159 Egyébként...mennyire "él" a város? -
#3158 aztaaa kiveri a szemem a banner alatti szöveg....ennyire degeneráltak az emberek h ilyen ezközökhöz kell folyamodni? -
#3157 azt mondod? hm.. külön style -t írok akkor mert alapban nem enged nagyobb betűméretet -
#3156 Na végre...kép...mutatós...jöhetne még :) -
The Best #3155 Akárhová állok sehogy se tudom sajnos
-
#3154 Halljátok, most kezdtem előlről, bele akarok mélyedni nagyon az első településbe:D és már úgy léptem a Mayslafba, h a duma után egyből loptam valamit egy turbános fazontol, kiírt vmi jót... úgyhogy most neki állok meglesni turbános köcsögöket, azt lenyulom tárgyaikat... (shift-tel) -
#3153 Hát...az én verzióm az má' Konstantinápolynál kilép, szal ezt is beírhatnánk a banner alá...:D
Ott áll egy dagadt strázsa a kapuban, és állandóan azt mondogatja, hogy "Nem tudod a varázsigét, há-há-há."
Úgyhogy elmegyek inkább Rómába, hátha oda beengednek. lol. -
#3152 Unatkozom...
-
Cat 02 #3151 Nincs valami orosz smiled ? -
#3150 Ha nem lenne ott a két zászlót lóbáló szmájli, akkor nem is lehetne látni szerintem... -
#3149 Inkább azt kellene beírni, hogy mindegyik verzió kilép Jeruzsálemnél. Így ugyan úgy meg fogják kérdezni. Mert működni működik normálisan :-/ -
#3148 így mit szóltok? észrevehető a "nincs" szó? :) -
adamprof #3147 el kell menni másik városba :P -
#3146 Nem nagyon sikerült nekem se! Azthittem én vagyok a béna. :/ -
#3145 Damaszkusz-ba amikor a faszit kinyirom aki megol valakit.Utanna menekulok vissza kezdore.Utanna a laboratorium.Utanna meg az elso map-ot hozza be.most akkor ez micsoda? -
Cat 02 #3144 Neked ez sikerült rendes harcban is ? Nekem csak gyakorláson :S -
strebacom #3143 Hali meghiztak a betyük, na igy már jó lesz, de még lesz aki nem látja ez biztos!!!! -
#3142 De nem .... te mondtad jól ........... nem? :) -
#3141 Banner: elképzeltem ,hogy az építkezésen a topcik lakók lápátolják a sódertD: