Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halihóóóóó<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#hehe>

Legyen igazad:
"Release Date: US: April 8, 2008 Europe: March 2008"

cicai
ez rock?😄
Jet Li-hez is menne😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

dante3
Már kint lenne is késõ lenne!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tobias88
Ha így folytatják, a végén a Mass Effect is elõbb jön ki (05.06)
Scottt
Májusig kinntlesz no para😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ProGabe
mert a 32 bites oprendszerek csak 3.6 gigát kezelenek.xp a maradék 400-at is felhasználja,swappol rajta.tehát nem a vinyót használja 400 mega erejéig,így gyorsabb a dolog

Release Date: US: April 8, 2008 Europe: March 2008

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tobias88
errõl ti mit tudtok?

Microsoft Windows:
April 8, 2008<5><6>

valahol már ez van
tobias88
de messze van még<#rinya>
tobias88
jah, a winfos minél több a ram annál többet eszik, tettem bele még egy gigát, és scak 600al többet érzékel szabadnak, 400ra rátette a kezét a vinfos
Prince23
Sõt még discós zene is illik, pl. a Ready Steady Go zenéje is...

AntiHero
Majd ha játszol a játékkal megtudod hogy illik😄

Amugy rock.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szerintem jó!!! Grat..<#eljen>

Rapzene? Baromira nem illik a játékhoz. Az a zenei stílus max a need for speedhez passzol.

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

davidka003
<#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

AntiHero
Insolence - Poison Well

davidka003
Mi a szám címe?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

AntiHero
Csináltam 1 kis videót😊
Trailer módositot zenével😊

ProGabe
srtesten van az igazi recommended:XP-hez 1 giga,vistához 2 kell

abban az 512-nyi Xbox memben nincsen betöltve az op-rendszer!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SrAta
Meg a grafika...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

AntiHero
Talán mert xbox 360 és PC között teljesen más egy játék kódolása.

512mb memó van az xbox 360-ban mi a francért kéne pc-n akkor a maxhoz 3 gb??? Azért a hülyeségeknek annyira nemkéne bedõlni,ha 3gb kell hozzáû akkor vinnifogja az év legszarabb optimalizációja címet....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

SrAta
Én inkább azt írnám hogy sajnos nem fog menni a procid a ramod a videokártyád miatt

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Vicces...

tobias88
sajna nem fog menni a procid miatt, és az az ioldal hibásan írja ki a pass dolgokat, ahhoz is ami nem az
Scottt
Inkább örüljél😄

bertino
macskajancsiknak valók az ilyen oldalak, ne haragudj

kit érdekel, hogy mit ír ki, ha az a lényeg, hogy valójában, hogy fut nálad ?

ugyanemiatt bírom a 3Dmark mániákusokat is... pff.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hi all
hát nem tudod mit szoljak én megnéztem 1 oldalon hogy mit ir a gépem re és ezeket kaptam:
1.kép
http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=37591
2.kép:
http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=37592

hogy ehez ti mit szoltok mert szerintem az oldal volt hibás vagy valami mert a gépemen a S.T.A.L.K.E.R. éppen hogy minimumon eldöcög erre meg ilyent ir '-.-
pls irjatok vmit ^^
Looooser
az én gépem sajnos régi és a minimum után kb az utca végén jelzi a gépem....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

nekem meglenne a maximum,csak annyi,hogy 4200 + nak ismeri fel a kétmagos procit,de mindegy mert izé,5000 + ra van téve,szoval tépni fog nagy grafikán jupeeee.amugy jöhetne

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Looooser
asszem egy gép ujjíttás beleférne... XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

davidka003
Nekem is megvan.
Nagyon várom már, hogy megjelenjen.

Dragooon
recommended bõven megvan<#smile>
jöhetnemá^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Nézzétek meg srtest.com-on, szte hogy megy a majd a gépeteken! Nem 100%-osan megbízható, amit ír, de ott már normális gépigény van. Gondolom az a hivatalos. Nekem a recommended is megvan 😄 Igaz a procit elszúrta az ajánlottnál, mert nincs 2 magos procim 😛 De mindegy majdnem high-on jól fog menni sztem... ezek alapján persze...
Dragooon
jahh.oké köszi.
bár nekem mindegy, mert mostanában szarakszik a hang (egyszerûen nincs) és naponta rakom újra a vindózt :|
#1585: jahh

tobias88
remélem azért 1,5 gb memóval is elfut majd, ne legyen már olyan fos mint a gothic
tobias88
ezt az oldalt ne használd mert spywares...
Dragooon
game-o-meteren meklehet nézni hogy willthisgamerunonmypc?<#smile>
biztos több ehhez hasonló oldalon is meglehet már, de én ezt találtam^^

és nem leszólni engem met belinkeltem

Kulee
jááááááj emberek
gyenge lesz a gépem XD
sztem
ha a pro street akadozik egy kicsit akkor ez....
áááááh sírok <#rinya>
na de ha megelsz az új gépem gondolni fogok a game-ra <#nyes>

A Mass Effect 😊... Amúgy a hivatalos oldalon is beindult a fórum a PC-s verzióval kapcsolatban. Érdemes azt nézegetni. De nem akarok tovább itt offolni... akit érdekel a téma, az menjen át velem a Mass Effect topicba 😄 (so bocsi az offért, annak, akinek böki a szemét 😄)
Most akkor mi jön májusban? A mass effect? Hivatalos? Nyomsz egy linket?
Májusban, hivatalosan is bejelentve 😊 Én megmondtam, hogy jön 😛
DarkSector
Jah ez arra jel, hogy szarabb lesz mint volt.
Ez volt a crysis esetében is.
Mire hozzánk kerül, már nem is fog kelleni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez az egész gépigény a GameStar-ról indult el!Nem hazudnak õk,csak minden szart kiraknak az oldalra még akkor is ha kacsa!Am az ajánlott gépigényt levitték!Mostmár csak 2gb ram kell neki!
Hát, figyelj, õk is szoktak pletykákat közölni. És ha egyszer vki fellõ a netre vmi infót, arra mindenki rákap, mégha nem is igaz. Mert azt hiszik, hogy igaz... Neten könnyû hazudni -.-
Dragooon
csak feltételeztem, hogy játékokkal foglalkozó oldalak nem találnak ki hülyeségeket és nem írnak ki hülyeségeket 😛
aha

Ezzel mégis hogyan bizonyítod, hogy hivatalos? 😊 (Egyébként egy szakmabeli embertõl tudom, hogy nem hivatalos)
Dragooon
akkor ez...?
magadat nyugtatgatod...😊

Az nem a hivatalos gépigény....