Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tdu Toyota
köszi a segítséget remélem jó lesz megyek is a topikba 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Prince23
A proci sztem kérdéses...<#pardon1>

Persze, h szeretem... van topik is😄D keresd fel...eddig asszem te vagy a 3. sevillai druuker az sg-n<#wink>

tdu Toyota
de indulni fog??? szerinted látom szereted a sevillat 😊 helyes

Prince23
Háát sztem ne várj jót a gépedtõl...

tdu Toyota
üdv ha nekem minden megvan a minimum gépigényhez söt még egy kicst több is de a procim nem dual ha nem simán 3,2GHz és ez a játék 2,2GHz dulat kér akkor nekem menni fog??? lécci segítsetek el lennék keseredve ha nem indulna nagyon szeretnék ezzel játszani

DarkSector
Ezeket eddig nem is tudtam.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Csak nehogy BS Area 51 optima legyen belõle:SSS Eléggé szivinfartusos infót tárultál elénk 😄
ezekszerint ez is 2 dl dvd kiadású lesz 😞(

Ugyanez volt a fake-nek kikiáltott gépigény is... sztem ez nem az igazi. Vagy ha mégis, akkor rohadtul sz*rtak az optimalizációra.
tdu Toyota

DarkSector
Grrr....<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tdu Toyota
üdv olvastam 2008 márciusába 😊

cicai
idén

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

DarkSector
Na akkor...
Mikó jelenik meg PC-re???<#vigyor1>

Istencsászár
Kérdezz bármit az Xesek válaszolnak 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Amíg halogatják, addig mi a fa..t beszéljünk róla még.
Szerintem ez is hozzá tartozik a játékhoz...a grafikus motor.
Mert eddig én személyszerint másról nem nagyon tudok véleményt nyilvánítani, mint a videókból leszûrhetõ grafikáról.
A többit meg az X-esek fogják max leírni....ha játszanak a játékkal.
De ennél sokkal többet már õk sem fognak tudni mondani szerintem.

DarkSector
Jah de lehet hogy én néztem el de utána van egy NEM szócska.
Mintha a pont helyére egy kérdõjelet akart volna tenni...
Akkor SORRY ha én néztem el.

szucsy89
jó mostmár lesz*rom az assassins creedet nem is érdekel <#idiota>

OMG, erre vártam már mióta

Dragooon
jön az új pop trilógia egyébként... <#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

szucsy89
ok, kösz az infót, mindenképp adok neki egy esélyt!
Én megnéztem konzolon, és azt kell mondjam, teljesen rendben van. Az ottani panaszokat inkább az szülhette, hogy... nem is tudom. Sokan -én is- világmegváltást vártam ettõl a játéktól. Kb olyan különbséget, mint a Bioware féle KotOR és Mass Effect között. Bár még ott sincs akkora nagy eltérés, de hogy mire akarok kilyukadni, az asszem világos.
Az ismétlõdõ küldetések, etc csak annyira válik unalmassá, lapossá, mint mondjuk a Splinter Cell Double Agentben a folyamatos lopakodás-információszerzés epizódok. Úgy értem, olyan, mint ami rengeteg más játékban elõfordul, és nem ront azok élvezeti faktorán.
"a jericho pedig ue3-as" - ProGabe írta... Egyébként meg van egy ilyen a hsz-em alatt: "Válasz 'ProGabe' üzenetére (#1694)" <#zavart2>
cicai
Igen, a MoH gyönyörû. Sztem szebb a grafikája mint a Cryisnek, és maga a játék is jobb. És ami a lényeg, fullon ment a Airborne, ezzel a csodálatos grafikával. Ezzel szemben a Crysis jó h 1024×768 normalon elfutott.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

DarkSector
Miért ki mondta hogy U3-as???

A Jericho nem UE3-as 😄 Vmi saját fejlesztésû engine van alatta. De tény, hogy hasonlít az UE3-ra.

Amúgy mielõtt bárki bármit mond, nézze meg a Wikipédián. (mármint engine-el kapcsolatban) Ott le van írva szinte minden fontos adat... Legalábbis a híresebb játékoknál..
DarkSector
Jah hülye azé nem vagyok....azt tudom hogy scimitar a neve, de hogy mikor fejlesztették ki arra kérdeztem rá, mert én még nem hallottam a nevét egyik játékkal kapcsolatban sem!

A többit meg már tudom.
GoW figurájával prezentálták ezeket a dolgokat amiket említettél.

ProGabe
most írták,hogy scimitar

a jericho pedig ue3-as.nem mellesleg ezt a motort (mármint az ue3-t) is folyamatosan fejlesztik!GDC-n most mutatták be,hogy már támogatja a kölünbözõ gumiszerû anyagokat,fejlettebb vízet,és a rombolható környezetet!!az már egy másik dolog,hogy nekem túlságosan mûanyag hatása van.majd jön az unreal 3,és remélem erre rácáfol 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
Jah de akkor ez egy új Engine lehet nem?

Istencsászár
Köze sincs hozzá, ut motorral ezt nem lehetne megcsinálni ilyen szépre.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Jah.
Eddig azt hittem hogy U3-as.
Mert nagyon hasonlóak a textúrák.
Akkor ezennel SORRY ezügyben.

DarkSector
Jah mindenki ezzel jön.
"Ebben ekkorák a pályák, abban akkorák, ugyhogy ezt ne hasonlítsuk ahhoz....bla-bla-bla...."
Teszek a nagy pályákra, ha elhányom magam a látványtól.
Az össz látvány számít nekem, nem az hogy két kilóméterrel több gaz legyen a képernyõn.
Meg hol érdekel a fû meg a sok szaros bokor.
A Crysis-ban olyan trehányul néz ki a növényzet, hogy az elsõ rész ahhoz képest NEXTGEN-nek számít.

Háát ha választanom kéne, akkor inkább Jericho meg MoHA clone-ok legyenek.
Persze én most a látványról beszélek.
Nem arról hogy hány négyzetméter erdõ van a játékban.
Jah és a MoHA-ban meg a J-ban hálisten végre arra adtak elsõsorban, ami a játék legfontossabb része a KARAKTEREK!!!
Mert azokat látja az ember a képernyõn a legtöbbször.
Hol van a Cry katonák kidolgozottsága és animációja a MoHA katonáihoz képest????!!
Megmondom....féluton sem.

Mi?? Az AC a Scimitar engine-t használja...
DarkSector
UT3..

tobias88
nézd meg a cod 4et, az egy picit szebb mint a mohaa
grebber
Atyaisten Moha mint graf etalon na szép lol ekkora marhaságot ne röhögtess minket kérlek.

Crysis és Jericho teljesen más pálmafás tengeres dzsungeles a Jericho full telejsen más.Nem is értem miért hasonlítgatód.
De a Moha-val csak a graf stilusodat minõsíteted lol.Az egy szánalom fõleg a nõvények benne no meg a talajon az a fényes takony mert vízhez köze nincs.

Next PC upgrade: 2022

Kicsit OFF:
Ha már controlerrõl beszéltek én szerintem a Logitech Chillstream-et fogom "alkalmazni"! 😊 Jobb fogású controller még nem volt a kezembe.Igaz elég húzós az ára,de csak egyszer kell megvenni,ha vigyázol rá! 😊 és hûti a tenyered! 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

bazza
És ez milyen motort használ? Saját fejlesztésû?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

DarkSector
Ne nevettes már a Crysis az egyik legoptimizálatlanabb Engine (és szerintem a gépigényhez képest ki..szott csúnya!), és ráadásul messze rondább az Unreal-tól.
A Jericho és a MoHA amik nálam etalonnak számítanak, hogy na így kell kinéznie mostanság egy nextgen cuccnak.
A Jericho-t nemtuom milyen motor hajtja, de ahhogy kinéz az eszméletlen!!!
A MoHA meg szinte már-már hihetetlen látványvilágot mutat mintha egy animációs filmet néznék!!!

Na majd a Far Cry 2 ami szerintem valami Chrome Engine-hez hasonló 24hengeres motort fog majd használni, ami oda..sz mindegyiknek.
Legalábbis a videó alapján ezt feltételezem.

JERICHO:

MEDAL OF HONOR AIRBORNE:

FLeT
csá nép!
Van egy eladó Logitech Wingman Rumble II gamepadom ha érdekel vkit...(ár megegyezés szerint)

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

dante3
Nem baj, nem drága egy gamepad, special én a tescoban vettem 3500-ért!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

AntiHero
Ja az még nélam titok hogy lesz az irányitás pcn megoldva. Igen joy orientélt játék a Low és High profil miat.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

De, csak te most engine-rõl írtál... és a cryengine 2-t használja a Crysis. Na és az márpedig elég vacakul optimalizált.
Istencsászár
Rajtad múlik hogy csinálod meg a feladatokat, persze van ahol csak ugy lehet h észrevétlenül, de amugy a többi rajtad múlik h 20 katonával a nyomodba akarsz mászkálni vagy észrevétlenül a tömegben illetve a házak közt😊

Istencsászár
A játék kiváló😊

Irányítással semmi gond kiváló és hibátlan, ahogy a mozgások is meg minden.

Prince23
😮O Ácsi ezzel azt akarod mondani, h lesz benne lopakodás is?<#eljen>

Prince23
Annyira nem értek az enginekhez, de amit a Crysis készítette az nem Crytek?

Szerencsére nem. Inkább a Hitman és a Prince of Persia sorozat összeolvasztását képzeld el, nagyon igényesen megvalósítva.

Most az elsõ Cryengine-re gondolsz? Ami a FarCry alatt ment? Csak mert annak idején az se volt jól optimalizált... Ma meg már kicsit ütött-kopott. (Persze még mindig szép)
Prince23
Sztem a Crytek a legfaszább engine, ami még jól optimalizált is, utána jön U3.