9242
  • joshua
    az pontosabban az 5. ujja Altairnak.
  • ZsZso
    Ha NYi szemmel nézed a dolgokat, ahol minimum 2szere a kereset az itteninek, de mondjuk hogy ennél több egy picit pont kijön ez az érték. Persze mi nem nyugat vagyunk...
  • Prince23
    Semmiség.
    Különben is ezt warezos rls-ék a hibások nem mi, ne tegyék föl, ennyi az egész.

ŐKET kén támadni!
  • ZsZso
    No játszottam még egy picit. Egy tipp: harc közben jópár okból eleshet ellenfelünk (akár a lökést használjuk, akár egy ütéskombináció miatt). Ha elég ügyesek vagyunk míg a földön fekszik a delikvens, elintézhetjük, hogy sose keljen fel többet:
    Gyors váltás a 6odik ujjunkra, majd játszunk vele Neo -sat (tüskét a tarkóba!).

Persze kaszabolhatjuk is tovább a kardunkkal, de az nem annyira látványos :).
  • Prince23
    Lol
    SPLINTER CELL CONVICTION ------>SCC trailer
  • Matte
    Tudod ez pontosan olyan mint a zenei CD-k helyzete (érdekes ott mégsem megy ekkora sírás-rívás).

De hogy megnyugtassam a lelkedet, ha 6000 forint lenne egy kiló kenyér, akkor azt is lopnám. Mert majd egyszer tán megértik a játékfejlesztők is, hogy érdemesebb lenne tán 3-4 (vagy akár 2-3) ezer forintért adni a hátékokat és akkor lehet hogy nem csak 8-10 % lenne eredeti, hanem 80%.

Addig is azt mondom, majd ha megtehetem, akkor talán, ismétlem talán megveszem a játékokat amikor megjelennek, de azért az is benne van, hogyha nyernék a lottón, akkor sem vásárolnék úgy játékot, hogy nem látom a gépemen futni.

Sajnálom. Biztos sokan nem nézik ezt jószemmel és teljes mellszélességgel kiállnak a warezolás ellen, de ez engem egyeltalán nem hat meg és egy cseppet sem érdekel, persze tiszteletben tartom. Az azonban tény, hogy már-már nagyon húzozkodik az sg mindentől ami ilyen (torrent, és bármi ami warez), tán már egy kicsit túlzásba is van víve a dolog. Hisz nem azért jövök fel ide, hogy a helyes mederbe tereljék az életem, hanem mert segítség kell / adok / vélemény kell / adok...stb...

így maximum megmosolyogtató mind a hatalmas (ex)kiírás, mind a játékkiadók sírása, s ezeknek a sírásoknak elrettentésképp való beillesztése. Változtatni kellene az üzletpolitikájukon és nem sírni. Így pedig ez engem (rengeteg más emberrel egyetemben) egy cseppet sem érdekel.

Elnézést hogy ilyen hosszú lett.
  • adammmmmmm
    Bocs. Hülyeséget írtam. Ez a splinter cell.
  • adammmmmmm
    Mi a teljes címe ennek a játéknak? Én még nem hallotam róla és megnéznék egy két videót.
  • Prince23
    Hehehe, én meg a SC Convictionra van pénzem:DDD Mármint nem vagyok csöves, de azt megakarom venni... mivel egyik részben sem csalódtam... és állítólag hasonló lesz az AC-hez a Conviction...emberek közt való bújkálás stb
  • adammmmmmm
    Én megvennék minden játékot ha lenne rá pénzem. De nem vagyok milliomos hogy mindent megvegyek amit akarok. Most is csak egy játékra van pénzem és az a mass effect.
  • Prince23
    Mellelsleg nem alovaglás miatt írtam a trainert. Gondolkozz egy kicsit ezen....
  • rotator
    8 év alatt 1 játékot, és ahhoz 1 kiegészítőt gyártottak, csodálom, hogy egyáltalán megérték az alapjáték kiadását...
  • Prince23
    Há de figy: gps a középkorban nem volt... így elvárom, h jelezze a gps adatbázisán a létszámot, ha már jövő cucc van nálunk... NE VÉDJED annyira a gammát XD
  • xido
    1..lovagolni élvezet....na ebből magyarázzam ki most magam basszu:))

2..ha megölsz valakit,nem rendeznek újabb népszámlálást rögtön,persze,hogy nem ugrik le egyet a népesség száma,hacsak nem műhöldas nyomkövető chip van minden lakosban,ami életének kioltásával deaktiválódik:)))
  • gabo91
    Szint ugy, de a zsugoriságon kivül még ott van is hogy, az itt lévő nagytöbbsége tanul/kiskorú stb, lényeg hogy NINCS ÖNÁLLÓ KERESETE, (persze adad olyan biztos akit tömnek a szülei pénzel) Aztán ha nyáron esetleg el is tudok menni valahova melozgatni akkor némi pénzt keresek, meg ugye gyújt még az ember igy jóesetben EGYEDÜL 2-3 év alatt összeszedem a gépem árát.

Meg aztán manapság amik kijönnek... utolag lélegzik fel az ember, hogy szerencsére nem adott ki rá pénzt, mert akkor bukta volna.
    Van egykét kivétel de a 75% valamilyen kramac utánzat.
  • xido
    sajnos így van..bocsánatot kérünk,ha szeretjük tudni,megéri-e a pénzüket költeni:)
  • Prince23
    Maysafnak 1925 a népessége. Jött az mini-invázió, leölték a népet... Ugyancsak 1925 a népessége. Közben szándékosan megöltem egy civilt, csakugyan 1925 a népesség. Ezt nevezem logikának az ubitól:D

Mellesleg aki tudja hol vannak a mentések, az a gameburnworldról SZEDJE már le a Trainereket, mert lehet teleportálni a városokba, nem kell lovagolni
    TRAINER - TELEPORT!!!!
  • csoola
    de azért én kiváncsi vaqgyok sokmindenre, inkább leszedem a gamét kiprobálom aztán ha tetszik előbb utobb megveszem, vagy azért mert tényleg jo, vagy csak a multi miatt stb
  • berczely
    Sztetek miért van az hogy Frapsal akarok felvenni a játékból és lénék ki hogy megnézzem erre a fraps hibát észelelt leállt, és a videó meg hibáss és csak hang van!Ha meg nem áll le a Fraps akkor sem tudom megnézni a videót!Van fent codek (k-lite)
  • xido
    esetek többségében én piszokmód megvárom,míg legalább 7 alá esik az ára..kiváteles esetben megérdemli a telljes árat,ha olyan cím,vagy olyan kiadás...
  • Rage47
    Nem hiszem hogy a magyar töltögetők olyan sokat számítanának. Viszont azt sem igazán értem, külföldön miért warezolnak ennyit, mikor sokkal jobb helyzetben vannak azok az országok.
  • xido
    huszárok:))...amíg nincs március 28,nem tudok bemenni a galaisba és megvenni..addig pedig sorry...,nem az "én hibám",hogy esetleg kipróbálhatom:)...Ironlore-t sajnálom,épp 1 hete vettem meg látatlanban a Titan Quest-et,mert rpg mániás lettem és a téma meg a képek megfogtak..
  • CroftManor
    Na. Kezdek belejönni így a "végére" :D
    Főleg, hogy már tudom, hogy kell csinálni a kombókat :)
  • bazza
    off: én sajna olyan zsugori szemét alak vagyok, hogy inkább ellopom a játékot. nem vagyok rá büszke, ha majd megtehetem, hogy 10k-t költsek egy játékra, amit két hét után megunok, akkor majd NAGYON BÜSZKÉN megvásárlom. Addigis inkább gépre gyűjtök.
  • grebber
    169.21-sel.

• strebacom
    Faxa, melyik driverrel hajtod a GT-t
  • Scottt
    Oroszul tényleg van működő változat vagy csak hülyítés?
  • gyuri12
    az mitől lehet,hogy a reloadedes crack mindig exe hibával nem műkszik?
    a procyon meg kéri az eredeti dvd/cd-t.
    (meg kérdeztem a másik topikban is,ott nem tudtak segíteni)
  • bazza
    úhh elharapózott a spam :D
  • grebber
    Gameplay videom
  • Kandurex
    Nesztek huszárok, itt van nektek a következő jó hír...töltsétek csak,..

"A THQ kreatív igazgatója szerint többek közt a kalózkodás magas aránya vezettett a Titan Quest fejlesztőinek bukásához."

"Néhány napja számoltunk be arról, hogy a Titan Quest-et fejlesztő csapat kénytelen volt abbahagyni az aktív játékfejlesztést, mert egyszerűen elfogyott a pénzük. Michael Fitch blogbejegyzésében hosszan boncolgatja a szomorú esemény hátterét. Egészen elképesztő méreteket öltött a kalózkodás, hiszen az általa ismertetett adatok szerint Észak-Amerikában 75-80, míg Európában 90 %-ot tesz ki. Ázsiában gyakorlatilag nem is lehet mérni, olyan siralmas a helyzet. Elmondása szerint, már az elég lenne a független, PC-re fejlesztő csapatok életben maradásához, ha 10 százalákkal kevesebben éreznék úgy, hogy istenadta joguk ingyen letölteni egy játékot. Ez máris megduplázná a bevételeket, s adott esetben a stúdió további működését vonná maga után."
  • mikiking
    akkor semmi emgoldás nem lesz , vagy nincs Jeruzsálemre ? hmmm
  • csoola
    amugy nem sok nigga van a játékban ahogy láttam:D
  • xido
    tévedsz:)...elég csak egy elrontott protokoll és már nem tudja a kód,melyik nagy file-ra léptessen...attól még ott lehet a file...
  • csoola
    no
  • berczely
    ááááááááá tényleg! Dúrva!Most hogy mondod!Húh ez megnevettetett!
  • csoola
    jeruzsálemnél pedig vége a mátrixnakXD
  • grebber
    Ide belehet ugy szúrni valahogy Youtubos videót hogy nekelljen elmenni a youtubra hanem itt helybe lejátssza?
  • csoola
    pörögni nem tud viszont ugrani igen-inkább a realitás felé mennek ugy tünik, ap opban mindent meg tudtál csinálni, ebben azért inkább csk azt amit egy nagyon akrobatikus ember
  • berczely
    Én nem vettem észre.Kapaszkodik rajta meg felhúzza magát ennyi.