Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, h szeretem... van topik is😄D keresd fel...eddig asszem te vagy a 3. sevillai druuker az sg-n<#wink>#wink>
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ezekszerint ez is 2 dl dvd kiadású lesz 😞(
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mikó jelenik meg PC-re???<#vigyor1>#vigyor1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem ez is hozzá tartozik a játékhoz...a grafikus motor.
Mert eddig én személyszerint másról nem nagyon tudok véleményt nyilvánítani, mint a videókból leszûrhetõ grafikáról.
A többit meg az X-esek fogják max leírni....ha játszanak a játékkal.
De ennél sokkal többet már õk sem fognak tudni mondani szerintem.
Mintha a pont helyére egy kérdõjelet akart volna tenni...
Akkor SORRY ha én néztem el.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Az ismétlõdõ küldetések, etc csak annyira válik unalmassá, lapossá, mint mondjuk a Splinter Cell Double Agentben a folyamatos lopakodás-információszerzés epizódok. Úgy értem, olyan, mint ami rengeteg más játékban elõfordul, és nem ront azok élvezeti faktorán.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Amúgy mielõtt bárki bármit mond, nézze meg a Wikipédián. (mármint engine-el kapcsolatban) Ott le van írva szinte minden fontos adat... Legalábbis a híresebb játékoknál..
A többit meg már tudom.
GoW figurájával prezentálták ezeket a dolgokat amiket említettél.
a jericho pedig ue3-as.nem mellesleg ezt a motort (mármint az ue3-t) is folyamatosan fejlesztik!GDC-n most mutatták be,hogy már támogatja a kölünbözõ gumiszerû anyagokat,fejlettebb vízet,és a rombolható környezetet!!az már egy másik dolog,hogy nekem túlságosan mûanyag hatása van.majd jön az unreal 3,és remélem erre rácáfol 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Eddig azt hittem hogy U3-as.
Mert nagyon hasonlóak a textúrák.
Akkor ezennel SORRY ezügyben.
"Ebben ekkorák a pályák, abban akkorák, ugyhogy ezt ne hasonlítsuk ahhoz....bla-bla-bla...."
Teszek a nagy pályákra, ha elhányom magam a látványtól.
Az össz látvány számít nekem, nem az hogy két kilóméterrel több gaz legyen a képernyõn.
Meg hol érdekel a fû meg a sok szaros bokor.
A Crysis-ban olyan trehányul néz ki a növényzet, hogy az elsõ rész ahhoz képest NEXTGEN-nek számít.
Háát ha választanom kéne, akkor inkább Jericho meg MoHA clone-ok legyenek.
Persze én most a látványról beszélek.
Nem arról hogy hány négyzetméter erdõ van a játékban.
Jah és a MoHA-ban meg a J-ban hálisten végre arra adtak elsõsorban, ami a játék legfontossabb része a KARAKTEREK!!!
Mert azokat látja az ember a képernyõn a legtöbbször.
Hol van a Cry katonák kidolgozottsága és animációja a MoHA katonáihoz képest????!!
Megmondom....féluton sem.
Crysis és Jericho teljesen más pálmafás tengeres dzsungeles a Jericho full telejsen más.Nem is értem miért hasonlítgatód.
De a Moha-val csak a graf stilusodat minõsíteted lol.Az egy szánalom fõleg a nõvények benne no meg a talajon az a fényes takony mert vízhez köze nincs.
Next PC upgrade: 2022
Ha már controlerrõl beszéltek én szerintem a Logitech Chillstream-et fogom "alkalmazni"! 😊 Jobb fogású controller még nem volt a kezembe.Igaz elég húzós az ára,de csak egyszer kell megvenni,ha vigyázol rá! 😊 és hûti a tenyered! 😛
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A Jericho és a MoHA amik nálam etalonnak számítanak, hogy na így kell kinéznie mostanság egy nextgen cuccnak.
A Jericho-t nemtuom milyen motor hajtja, de ahhogy kinéz az eszméletlen!!!
A MoHA meg szinte már-már hihetetlen látványvilágot mutat mintha egy animációs filmet néznék!!!
Na majd a Far Cry 2 ami szerintem valami Chrome Engine-hez hasonló 24hengeres motort fog majd használni, ami oda..sz mindegyiknek.
Legalábbis a videó alapján ezt feltételezem.
JERICHO:
MEDAL OF HONOR AIRBORNE:

Van egy eladó Logitech Wingman Rumble II gamepadom ha érdekel vkit...(ár megegyezés szerint)
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Irányítással semmi gond kiváló és hibátlan, ahogy a mozgások is meg minden.