9242
  • bélanéni #4075
    Az lehet hogy az intro, de az normális hogy kb. 1 perc alatt 10 képkockát látok, 10 hangfoszlányt hallok és szinte minden fehér, csak egy világosszürke ruhának látszó tárgy látszik? Mit kellene beállítanom, hogy menjen is?
  • gabesz752
    Sikerült már valakinek összegyűjteni az összes zászlót Masyelf-ben?
    Nekem igen :)sajna semmit nem kaptam érte...
  • mama2
    Nem lehet magyar feliratot készíteni hozzá, csak esetleg magyar szinkront.
  • Skoda120L
    Sziasztok

Magyar feliratról nem tudtok hogy lessz-e hozzá?
    Mert igy egy picit hiányosan értem meg:)
  • ZsZso
    LOL :)
  • ZsZso
    Elvileg egy Objective -nek mindig kellene lennie (menj el az assassin bázisra vagy amit ott kaptál). A tornyok megmászása csak a mellékküldiket fedi fel. Szvsz tuti, hogy van vmi missziód, max nem vetted észre.

Akylleus:
    szorry, de nem találom a videót, amin láttam :S
  • Seth
    ugorj le
  • mikiking
    megvolt,és ????
  • Akylleus
    koszonom zszso, bar sosem sikerul.
  • Seth
    másszál tornyot
  • mikiking
    aaaamugy msot egy uj városba vagyok,vlt 2 lehetőségem...jerusalem, meg ez a város ,ott van egész alul le kellett lovagolni 50000000 km - t :P oszt bemegyek sehol semmi objective,semmi.... akkor msot mi van ??????
  • ZsZso
    Ha PS3ra akarod, akkor biza annyit kell leperkálni. Egyébként PCre csak 8000 Ft
  • Tinman #4060
    A kép meglehetősen közismert, egy robbantás során meghalt gyermekét sirató apa képe, ingén a gyereke vére...
    Vicces ezt ide betenni?
  • gabesz752
    Arra a fehér ruhás papok vannak ;)
    Próbáld ki, hogy a civilruhások közelében megölsz valakit, utána menj oda hozzájuk. Megfogják a kezüket és nem engedik.
  • Tinman #4058
    17k-ért?
    Tudom, használtan van olcsóbb vagy külföld... de én magyar vagyok :-/
  • ZsZso
    Már megint a naív találgatások ...
  • mikiking
    elvegyülni
  • ZsZso
    Videóban már láttam, - én még sose csináltam - hogy a fegyvered előkapva a standok egyik tartó lábát szétütöd és már készen is vagy :) ... folytathatod a gyilkolászást! :)
  • mikiking
    amguy msot egy uj városba vagyok,vlt 2 lehetőségem...jerusalem, meg ez a város ,ott van egész alul le kellett lovagolni 50000000000 km - t :P oszt bemegyek sehol semmi objective,semmi.... akkor msot mi van ?
  • grebber
    Kösz!
  • gabesz752
    Ők védenek meg téged, ha rádtámadnak. Civil megmentése után kapod őket.
  • grebber
    A városokban a térkép jelez (négy kis négyzetet négyzet alakba egybe) egy pontot és ha odamegyek ott 4 ember áll.
    Ez mi???

Még nem probáltam semmitse mit lehet velük csak egyik küldim során néztem hogy mi az a pont az ott állnak 4-en.

• Akylleus
    keremszepen arulja el nekem valaki, hogy kell a standokat szetverni?
    egyszer mar sikerult, de az is csak veletlensegbol, raadasul nem is az volt a feladat xD
  • BaLTáSGYiLKoS
    ejjjjjjjjj

• grebber
    Na mégegyszer egybe a 3 ingame videóm ha valaki csak most kapcsolodna a fórumba:

Toronyugrás
    Mászkálás,ugrálás
    Egy kis harc

Dante:

Pl amit mondtak hogy lesz új küldetés Collectors Editionba vagy mibe az pl ebben is benne van tehát nemtom.Majd kiderül ha itt a full full :D
  • Dante73
    Én nem tudom, félig kész, avagy a teljes került-e ki.
    Azt mondod, ez megegyezik a box-os-al. A hírek szerint pc-n lesznek új küldik, tehát ez ellened, ill a véleményed ellen szól, mint ahogy a csúszás, és a láthatóan félig kész álapot is.
    Viszont az meg meletted, hogy eddig nem sok olyara emléxem, hogy egy kikerült verzió, nem a teljest tartalmazta volna. Viszont akkor, hacsak nem szándékos a kiszivárgás, akkor az eredeti is félóránként fagyni fog? Vagy behal Jeruzsálemnél? Eléggé cinkes lenne. Szóval, eldönteni ezt a vitát lehetetlen. Én mindenesetre remélem, hogy ez nem a végleges, mert ha az, akkor egy újabb pc-s bukásnak lehetünk majd szemtanui, amiről megint csak közvetve tehet a warez.
    Mert ez így, nagyon félkész...

Dante.
  • grebber
    De mi most a küldetésekről beszélünk te meg hirtelen a bugokat kezded el mondani.A kettő nem ugyanaz.Bugokkal nem találkoztam még!
  • mama2
    Oké, de például írták, hogy olyan bug volt a boxos verzióba, hogy amikor lovaglunk akkor eltüniki hirtelen az ég, de a pc-s verzióba nincs. Lehet hogy kijavítják azokat a hibákat a pc-s verzióba, amit a boxos verzióba elytettek, nem?
  • DanielT
    LOL. Konzolon nincs F8 barátom. Van viszont fél éve Assassins Creed végleges, tökéletesen működő és futó verzió.
  • grebber
    Talán mert xboxon is ugyanezek vannak? Fölösleges áltatni magatokat ez ilyen lesz nagyon sokat bennehagytak sajna.
  • ProGabe #4042
    miért van megcsonkítva? :S
    van valami haszna/célja,vagy valami más van mögötte?
  • mama2
    Honnan tudod? Haverod az egyik fejlesztő? Amúgy lehet hogy igazak ezok a hírek, miszerint a készítőkrakták ki a netre a féligse kész játékot. Szerintem így akarták a nagy várakozást kicsit lecsillapőítani. Szerintem nem lesz ez olyan ahogy Prince leírta. Sokkl jobb lesz. Ha nem lenne jobb, nem fejlesztenék még, akkor már rég kiadták volna, hogy tesség, vigyétek. De nem. Ebböl is látszik, hogy alapos munkát akarnak végezni a Ubis srácok. És ha ,ár fele olyan jó lesz mint a POP(vagy mégjobb), akkor már megérte várni, szerintem.
  • grebber
    Ezek lesznek a teljesbe is megnyugodhatsz.
  • mama2
    Hát, ahogy itten írjátok a véleményetek, úgy látszik, ez valami pree-alfa, valami, mint anno a S.T.A.L.K.E.R-nél volt. Egyépként is, ha még csúszik, akkor hogy lehet kint torrenten? Gyanúúús. Szerintem még fejlesztik, azért késik. Na nem baj, legalább még tökéletesebb lesz.
  • Prince23
    Nos nem írtam első benyomást a játékról xd... pedig már kétszer végig vittem a portáig. Csak hát Gandalf nem enged be Jeruba. Tehát akkor leírom véleményemet a PRORELEASE cuccról... remélem a normálisban fasza, és több küldik lesznek:P Tehát:
    Annak ellenére, h rühellem a tutorokat, most itt kivételt tettek ezzel. Az első pálya, Maysaf az valami hihetelenül jól felépített küldetés, hangulatteremtő, nem úgy mint Damasz vagy Acré:( A többi két map már csak a látványról fog szólni. Hiába van nekünk Királyság méretű keresztény-muszlim birodalmunk, egyszerűen nem tudunk mit kezdeni vele. A küldik piszkosul gyengék, MONOTONOK. Itt a lényeg. Gondoltam lesz olyan a küldetés felépítése mint a GTA sorozat valamelyike. De ugyanazt a szitut többször eljátszani, már nem haragudjanak. De az is lehet h demó, egy megademo, mert ez hihetetlen, h CSAK ennyi az egész.
    Reménykedjünk Március végén, h valami egészen teljes verziót fogunk kapni, nem is merem megvenni eredetibe sem, emiatt a szitu miatt.
    Összegzés:
    Grafika: 9
    Hangok/zene: 9
    Hangulat: első map: 10*, de összességében 7
    Küldetés felépítés: 4
    Nagyobb az elcsépelődött füstje, mint a lángja... Csalódott vagyok. De nem tartom rossz játéknak még így sem... szal bizonyítsanak majd a teljese és normálisan müködő verzióval.
    Ilyen nincs, h semmi lopakodást nem tedtek bele, semmi... Maysaf a legkirályabb pálya. A látvány engem spec. nem érdekel. Addig jó volt meg minden, míg megpillantottam Damaszkusz távolról paripámmal nyerítve, ááj de szép látvány volt muzsikával együtt.
    Reménykedjünk a hónap végére, h valami tejesen GTA szerű felépítésű játékot fogonk kapni.
  • ZsZso
    Gondoltam, hogy nagyon magasra feldobtam a labdát :) Meg is érdemlem :P
  • mama2
    Mi az hogy nem lehet 4:3-ba rakni? Nem teljes képernyőbe nyomja?:O
  • Dante73
    Néhány szóban a véleményem a játékról.
    Valamolyen szinten eggyetértek azokkal akik szerint nem elég változatos, annak ellenére, hogy sokat nem játszottam a játékkal.
    Főmuftit egyféleképpen lehet, ill kell legyilkolni. (1-et csináltam meg a kilencből ennek alapján mondom!) Toronyból ugrálós móka, ellenfelek legyilkolászása sem egy nagy szám... Sokkal többet lehetett volna hozni belőle! Egy kicsit változatosabb küldetésmenettel, egy nem csekpointos mentésrendszerrel. (Legtöbb új játéknál ez zavar legjobban egyébként)
    VISZONT!
    Tudom páran le fognak torkolni, hogy nem csak a grafika számit, de (szerencsére maxhoz közeli beálitáson tolom) ennek a játéknak annyira hangulatos, lenyűgöző a grafikája, hogy azzal feledtetni tudja az egyébb hiányosságokat. Sikerül a fejlesztőknek összehozni egy olyan látványvilágot, ami engem legalábbis, odaver. Egyszerüen jó figyelni a világot amiben játszódik a történet. Valahogy hasonlóképp képzeltem ezt az időszakot, és ezt a helyszínt eddig is, nagyon eltalálták. Ezértis fájó, hogy a képernyőfelbontást nem lehet 4:3-ra rakni, így csak egy "szeletet" kapnak azok, akiknek nem szélesvásznú a monitora.
    Összegezve; Vannak hiányosságok, de a látványvilág elviszi a hátán a játékot.
    Persze, akinek ez keveset, vagy egyáltalán nem számít, az lehet csalódni fog a játékban.

Dante.
  • mama2
    Te pszihopata állat. Nah, az ezt élvezettel teszed, akkor gondolom, a postal2-vel amikor játszottál, meg már az elélvezés határán voltál:XD. Amúgy szerintem nem csúszik, mert a dgalaxisnál, még mindig Márc 28.-a van feltüntetve, pedig, ha késne, akkor már ők feltüntették volna.
  • ZsZso
    Úgy vettem észre, hogy a folytonos ismétlés érzését úgy próbálták a fejlesztők kiküszöbölni, hogy minden misszióban kapsz új képességeket. Így még akkor is ha mindig ugyanolyan feladatot kell megoldanod, akkor is lesz benne változatosság.

Én most 90 zászlót szedtem össze a királyságból, 10edszerre írtottam ki a faluk, táborok katona-populációit, de valahogy eddig minden egyes alkalommal élvezettel tettem ezt.

(na ennyit a személyiségemről :)