9242
  • mama2
    Hát én megcsinálok minden küldit, meg ölök meg hülyülök, meg felmászok a legbagasabb épületre oszt leugrok mint a pókemberbe:D. Kemény lesz, már látom:D.
  • ZsZso
    Az azért illik hozzátenni, hogy nem kell megcsinálni az összes mellékküldit, anélkül is végig lehet vinni a játékot. Tehát nem vagy potenciális unatkozásra kárhoztatva.
  • mama2
    Hát akkor ennyi erővel a Hitman is unalmas, nem? Ott is kapsz egy begbizást, hogy ölj meg valakit, oszt megölöd, majd megint kapsz egy megbízást, hogy megint ölj meg valakit. Akkor az is unalmas?(nekem mionjuk nem, én imádtam:D.) Ez a játék olyan: Hitman, meg pop turmix, akkor nem? Király:D.
  • Shep
    Hát engem nem fogott meg ez a játék, vannak benne jó momentumok és jól megcsinált dolgok, de valahogy üres az egész. Mi értelme a bitang nagy területnek, ha igazából nem tudsz vele mit kezdeni. Jó lehet lovagolni, meg pókemberesdit játszani, de ez az első fél óra után unalomba fullad, a harc megintcsak. Mindegy azért megnézem majd mi a vége, meg hátha még feljavul a dolog, de eddig ezt érzem.
  • grebber
    Egy szóval nemmondtam hogy szar csak azt hogy lehetett volna sokkal változatosabb a küldetéspaletta mert unalmas mindig ugyanaz.
  • mama2
    Akkor ezek szerint szarjáték?:/
  • grebber
    Az első egy óra is csak azért van ott mert akkor csinálod először ezeket a feladatokat de sok órán keresztül ugyanazt az már nem kóser!
  • ZsZso
    Likvidálás:
    Én Jeruzsálemig játszottam, eddig elégé meg volt kötve a kezem, hogy hogy gyilkolhatom meg a célpontot. Kiderítettem, hogy mikor alkalmas az időpont, pifffff ugrik egyet a játék az időben, s el kell találnom az optimális helyszínre. Ott pedig kb. fel alá járkál az arc ... szóval igen lineáris ... hozzátenném, hogy lehet a további missziókban már máshogy mennek a dolgok!

Billentyűzet kiosztás:
    Át lehet állítani a billentyűzetkiosztást (én nem próbáltam, mert nekem jó volt az alap, de tuti, hogy volt olyan beállítási lehetőség)

grebber:
    Régen rossz ha a játék 90%át csak átszenveded :( ... viszont ez azt jelenti, hogy az a 10% nagyon durván ott van :)
  • grebber
    Felesleges védened a játékot mert full igaza van ki ameddig tolja vele ha 50 órát akkor abból 49 már unalom mert ugyanaok mindig.
    Zsebtolvajlás,öld meg ezt, védd meg ezt,gyilkold meg az íjjászokat.Lovagolj a világvégére majd ugyanaez sokszor még.

Most komolyan mondom neked ha itt elkezdenénk agyalni a fórumon milyen küldik lehetnének még 2 óra alatt többet és jobbat összehoznák mint a mélyen tisztelt emberkék akik ezért még pénzt is kaptak.
  • Encore
    Mielőtt még megrendelném kérdeznék tőletek kettőt:
    A küldetéseket úgy oldom meg, ahogy nekem tetszik? Tehát megfigyelhetem és megtervezhetem, hogy hogyan likvidálom a célszemélyt, vagy csak két lehetőségem van: vagy bessuranok hozzá, vagy mindenkit kinyírok? Például a GTA szériában ha valakit ki kellett nyirni, akkor annyiféle módszer állt a rendelkezésemre, elütéstől kezdve a mesterlövésszel való kilövésig, hogy ihaj. :) Ez itt is így van? (A módszerek sokszínűsége).
    A másik kérdés: mintha azt olvastam volna, hogy warez verzióban nem lehet átállítani a billentyűzet kiosztást. Ez a fullban megváltozik, igaz?
    Köszi a válaszokat.
  • rotator
    Akkor neked találták ki az F8-at. :P
  • ZsZso
    Hát fura is lenne, ha kurvákat kellene megerőszakolni, vagy mondjuk egy időgépet kellene építeni ... persze mindezt időre :)
  • rotator
    Az az intró, te! :) Hallgasd meg, amit dumálnak közben, és majd rájössz, mit hivatott prezentálni.
  • DanielT
    Ezek a plusz küldetések tökugyanazok mint amiről szól a játék. Dögunalom.
  • bélanéni #4016
    X2 5000+ , 1950Pro 512MB , 3GB DDR400: ezen a gépen beállítom kb. Mediumra a grafikát + 1-esre a Multisamplinget, és amikor indulna a game, bejön egy fehér háttér meg valami ruhadarab látszik és olyan lassan mozog a kép + olyan darabos a hang, hogy gyakorlatilag le van fagyva az egész. A főmenü még villámgyors volt. Mi lehet a gond?
  • markastor
    Tudom, volt már sokszor, de hogy lehet "utánpótolni" a dobótőröket?
    Nem a kövér embereket kell kizsebeleni?
  • grebber
    Kaptam valami úk kiskést azzal nemtudok combozni hiába gyakoroltam az "arénában" egyszerűen nemtom mit kéne :(

Nektek volt olyan hogy Save Citizen küldetésnél nem tudtatok beszélni a megmetett egyénnel?Mert nekem van :(
  • grebber
    Én is csak 2-öt most kéne Jeruzsálembe mennem.Tornyokból még kell 4.Templomost csak 3-at öltem eddig.
  • csincse
    sikerült , köszi :)
  • Prince23
    Menj be a zsobába+fürdő helyiségbe, és hallgasd ki őket
  • csincse
    Sziasztok :)
    segítsetek lécci elakadtam az elején amikor a fa törzsekkel megkell ölni az ellenséget utána kinyírnak és a laborba ébred a csávó ott mit kell csinálni? csak a csajjal lehet beszélni de semmit sem csinál:S
    előre is köszi
  • Prince23
    Egyet Damaszkuszban, egyet Acréban, tudtommal ennyi van a fagyásig. meg 14 templomost találtam és végeztem ki őket út közben. És feloldtam a Királyság összes tornyát... az uccsó nehéz volt. A többihez képpest.
    és te?
  • grebber
    Hány főcsávót nyirtál ki?
  • Prince23
    Eljuttottam addig, h legalább a memóriába tudtam érni jeruzsálemnél, ott dobott ki xd
  • IgH
    Na bazz,tolták,tovább szop aki majd eredetivel akar játszani .. faszom..
  • ZsZso
  • Prince23
    Március 26-án már fenn lesz valahol... vmilyen törésben a normális werzsó
  • formatuq
    gamestar hiteles forras am :P
  • grebber
    Azzal még nem probáltam harclni csak a nyilas eliminálás küldiket csinálom amikor hátúlról leszúrom őket vele!
  • ZsZso
    Próbáltatok már 2es (rejtett tőr) fegyverrel harcolni? Most láttam csak, hogy lehet vele counter attack -elni ... nagyon kemény :) - ha egyszer bejött, nincs menekvés (viszont hátulütője, hogy nem túl sűrűn sikerül a CA)
  • Rage47
    sztem a kiadó sem tudja:D
  • mama2
    Na most akkor mi is lesz a tényleges megjelenés MO.-n? Április 4., vagy Márc. 28.?
  • Cat 02 #3991
    baze, véletlen olyan combot toltam :D
  • hykao #3990
    A Kandúr féle legördülő okosságra gondoltam. :) Sőt lenne egy ötlet egy "orosz verzió elindítása" kattintós okosságra is. :)
  • hykao #3989
    Köszi előre is! :) (végre itt is laposabb banner lesssssz - by gabo91 :PPP)
  • ZsZso
    format c: ? :)
  • ZsZso
    Még nem tudod mire :) Én még szkeptikus vagyok, és titkon remélem, hogy a GS sem tévedhetetlen :).

hykao: LOL :)
  • Rage47
    oks, most sajna nemtok hozzáérni, mert koliban nincs flash-em:S pénteken majd...
  • hykao #3985
    Beépíthetnéd a bannerba a FAQ-t, meg a warez verzió elindítása trükköt! :)
  • hykao #3984
    Tanuld már meg, hogy LESZ az 1db SZ basszus! Már sokadszorra írod duplán...